Euroleague 2025-26 Round 10, Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περαστικά στο παιδί και κουράγιο σε εκείνον κα τους πλησίους του. Θα πρέπει μάλλον να κοιτάξει το μέλλον του, ίσως μακρυά από το μπάσκετ. Τέτοιες καταστάσεις δυστυχώς συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι. Μακάρι να ήταν όλοι υγιής, να μην υπήρχαν τραυματισμοί αλλά αυτό όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι αδύνατο.
Διάβασα από ορισμένους φίλους αν υπάρχει ιστορικό τόσο σοβαρών τραυματισμών. Μου ήρθαν στο μυαλό 2 περιπτώσεις και ψάχνωντας βρήκα και τρίτη. Πρώτος που θυμήθηκα ήταν ο Bill Walton των Blazers ο οποίος κυριολεκτικά σακάτεψε τα πόδια του και αποσύρθηκε με φρικτούς πόνους σε αυτά. Είχε κάνει 37 επεμβάσεις...
https://www.wbur.org/onlyagame/2017/08/ ... -from-dead
Εδώ είναι ένας διάλογος του ίδιου με τον Kareem:
"I went as an invited guest to Kareem’s 50th birthday party and I hadn’t seen him in a little while. And he shows up with a cane and an orthopedic boot on. Kareem! The most durable athlete you’ve ever seen. I mean, never missed anything. And he’s got this cane and a boot. I said, 'Kareem, what happened? You haven’t played basketball since you were 42! You’re the first 20-year player in the NBA! What happened? How could you possibly have gotten hurt now? What were you doing?' He said, 'Oh, man, Bill. The doctor, he had to carve on my little toe. And it’s really, really painful!' And I said, 'So, Kareem, how many operations is this for you now in your life?' He said, 'Bill, it’s my first one.' I’ve had 37 orthopedic operations."
Ο δεύτερος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Sabonis. Έπαθε ρήξη αχιλλείου το 1986, πήρε βάρος που δεν το έχασε στη συνέχεια χάνωντας την σπιρτάδα του, τραυματιζόταν και σε άλλα σημεία του σώματος του, συν ότι τον πίεσαν να γυρίσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ. Όλα αυτά τον ανάγκασαν να παίζει με πόνους, οι γιατροί στις ΗΠΑ τραβούσαν τα μαλλιά τους για το πως στεκόταν και δεν ήταν σε καροτσάκι.
Ο τρίτος που βρήκα ήταν δικό μας παιδί και αναφέρομαι στον Κώστα Πετρόπουλο. Έκανε 7 χειρουργεία, τα 4 στα γόνατα και έκοψε το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία. Δε χρειάζεται να σας πω σε τι γήπεδα έπαιζε και τι είδους ιατρική κάλυψη του παρείχαν, το καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι συνθήκες σε σχέση με τους πιο πάνω ήταν άνισες.
Τώρα που γράφω μου ήρθε στο μυαλό και ο Yao. Άλλη μια περίπτωση ατελειώτων επεμβάσεων και πόνων.
Διάβασα από ορισμένους φίλους αν υπάρχει ιστορικό τόσο σοβαρών τραυματισμών. Μου ήρθαν στο μυαλό 2 περιπτώσεις και ψάχνωντας βρήκα και τρίτη. Πρώτος που θυμήθηκα ήταν ο Bill Walton των Blazers ο οποίος κυριολεκτικά σακάτεψε τα πόδια του και αποσύρθηκε με φρικτούς πόνους σε αυτά. Είχε κάνει 37 επεμβάσεις...
https://www.wbur.org/onlyagame/2017/08/ ... -from-dead
Εδώ είναι ένας διάλογος του ίδιου με τον Kareem:
"I went as an invited guest to Kareem’s 50th birthday party and I hadn’t seen him in a little while. And he shows up with a cane and an orthopedic boot on. Kareem! The most durable athlete you’ve ever seen. I mean, never missed anything. And he’s got this cane and a boot. I said, 'Kareem, what happened? You haven’t played basketball since you were 42! You’re the first 20-year player in the NBA! What happened? How could you possibly have gotten hurt now? What were you doing?' He said, 'Oh, man, Bill. The doctor, he had to carve on my little toe. And it’s really, really painful!' And I said, 'So, Kareem, how many operations is this for you now in your life?' He said, 'Bill, it’s my first one.' I’ve had 37 orthopedic operations."
Ο δεύτερος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Sabonis. Έπαθε ρήξη αχιλλείου το 1986, πήρε βάρος που δεν το έχασε στη συνέχεια χάνωντας την σπιρτάδα του, τραυματιζόταν και σε άλλα σημεία του σώματος του, συν ότι τον πίεσαν να γυρίσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ. Όλα αυτά τον ανάγκασαν να παίζει με πόνους, οι γιατροί στις ΗΠΑ τραβούσαν τα μαλλιά τους για το πως στεκόταν και δεν ήταν σε καροτσάκι.
Ο τρίτος που βρήκα ήταν δικό μας παιδί και αναφέρομαι στον Κώστα Πετρόπουλο. Έκανε 7 χειρουργεία, τα 4 στα γόνατα και έκοψε το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία. Δε χρειάζεται να σας πω σε τι γήπεδα έπαιζε και τι είδους ιατρική κάλυψη του παρείχαν, το καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι συνθήκες σε σχέση με τους πιο πάνω ήταν άνισες.
Τώρα που γράφω μου ήρθε στο μυαλό και ο Yao. Άλλη μια περίπτωση ατελειώτων επεμβάσεων και πόνων.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ξέρω δεν είναι του παρόντος, αλλά πρέπει να γίνει μια ειδική μνεία στον Ντόρσεϊ ο οποίος δεν είναι ότι απλά επανήλθε κάπως μετά από την άθλια περσινή του χρονιά (μέχρι τους τελικούς) η ότι κάνει μια δεύτερη καλή σεζόν μετά από το 23, είναι ότι έχει αλλάξει επίπεδο σαν παίκτης και είναι ξεκάθαρο πλέον. Είναι μέσα στα καλύτερα σούτινγκ γκαρντ της Ευρωλίγκας αυτήν την στιγμή. Μιλάμε για καινούρια μεταγραφή κανονικά. Περνάει στα ψιλά λόγω άλλων παραγόντων και λογικό, αλλά είναι νομίζω πρώτος σε λεπτά συμμετοχής και δεύτερος σκόρερ;
Μακάρι να είναι ο παράγοντας Χ σε σχέση με τα υπόλοιπα φάιναλ φορ (αν πάμε) που θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που λείπει.
Μακάρι να είναι ο παράγοντας Χ σε σχέση με τα υπόλοιπα φάιναλ φορ (αν πάμε) που θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που λείπει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δυσκολο παντως να εχεις και ντορσει και φουρνιε..ειδικα οσο ειναι και στην ιδια 5δα..ενω περσι δεν μας εφτασε ο φουρνιε των 30π,ουτε ο κανααν παλι με ποσους ειχε βαλει σε ρεαλ..οποτε η παραδοση λεει οτι και τζορνταν να ντυθει ο ντορσει δεν μας φτανει.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 5:31 pmΞέρω δεν είναι του παρόντος, αλλά πρέπει να γίνει μια ειδική μνεία στον Ντόρσεϊ ο οποίος δεν είναι ότι απλά επανήλθε κάπως μετά από την άθλια περσινή του χρονιά (μέχρι τους τελικούς) η ότι κάνει μια δεύτερη καλή σεζόν μετά από το 23, είναι ότι έχει αλλάξει επίπεδο σαν παίκτης και είναι ξεκάθαρο πλέον. Είναι μέσα στα καλύτερα σούτινγκ γκαρντ της Ευρωλίγκας αυτήν την στιγμή. Μιλάμε για καινούρια μεταγραφή κανονικά. Περνάει στα ψιλά λόγω άλλων παραγόντων και λογικό, αλλά είναι νομίζω πρώτος σε λεπτά συμμετοχής και δεύτερος σκόρερ;
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρητικά το ίδιο πρόβλημα θα έχεις και με έναν άσσο που θέλει πολύ την μπάλα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 6:03 pmδυσκολο παντως να εχεις και ντορσει και φουρνιε..ειδικα οσο ειναι και στην ιδια 5δα..ενω περσι δεν μας εφτασε ο φουρνιε των 30π,ουτε ο κανααν παλι με ποσους ειχε βαλει σε ρεαλ..οποτε η παραδοση λεει οτι και τζορνταν να ντυθει ο ντορσει δεν μας φτανει.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 5:31 pmΞέρω δεν είναι του παρόντος, αλλά πρέπει να γίνει μια ειδική μνεία στον Ντόρσεϊ ο οποίος δεν είναι ότι απλά επανήλθε κάπως μετά από την άθλια περσινή του χρονιά (μέχρι τους τελικούς) η ότι κάνει μια δεύτερη καλή σεζόν μετά από το 23, είναι ότι έχει αλλάξει επίπεδο σαν παίκτης και είναι ξεκάθαρο πλέον. Είναι μέσα στα καλύτερα σούτινγκ γκαρντ της Ευρωλίγκας αυτήν την στιγμή. Μιλάμε για καινούρια μεταγραφή κανονικά. Περνάει στα ψιλά λόγω άλλων παραγόντων και λογικό, αλλά είναι νομίζω πρώτος σε λεπτά συμμετοχής και δεύτερος σκόρερ;
Ως θέσεις μια χαρά ταιριάζουν να παίζουν 2 ο Ντόρσει και 3 ο Φουρνιέ.
Πρέπει να καταφέρει να τους ταιριάξει να παίζουν μαζί ειδικά για τα κλεισίματα παιχνιδιών είναι κρίσιμο.
Αν γίνει αυτόν δεν θα χρειάζεσαι καν σούπερ άσσο που δεν υπάρχει κιόλας τώρα, θα αρκεί ένας άσσος που να μην μπορείς να τον αφήσεις ελεύθερο στο τρίποντο.
- nikolas12

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από χθες ειλικρινά έχω παγώσει για τον Keenan. Αυτό το παιδί έχει τραβήξει τα πάνδεινα. Έκανε 532 μέρες να επιστρέψει στο μπάσκετ, γύρισε και ήταν θετικότατος. Ήμουν τόσο χαρούμενος που τον έβλεπα στο παρκέ να βοηθάει την ομάδα. Και στο πρώτο λεπτό της επιστροφής στη Euroleague κόντρα στην πρώην ομάδα του, παθαίνει αυτό. Ειλικρινά δεν ξέρω τι δύναμη ψυχής χρειάζεται για να ξεκινήσει ξανά από την αρχή το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας. Στα του ματς, ωραίο μπάσκετ, αλλά δυστυχώς λόγω όλου αυτού μας βγήκε πύρρειος η νίκη. Καλή δύναμη στον Keenan. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μα δεν είπα ότι ο Ντόρσεϊ θα ντυθεί περσινός Φουρνιε και ο Φουρνιε περσινός Ντόρσεϊ, λέμε τώρα να βρεθεί χημεία και να είναι και οι δύο έτοιμοι να απειλήσουν στα κρίσιμα. Ο Ντόρσεϊ έχει κρύο αίμα μπορεί σε έναν ημιτελικό ειδικά με τη σημερινή του εικόνα να βάλει κάποια δύσκολα καλάθια να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις πνευματικά. Πέρυσι δεν λέγαμε ότι αν είχε δίπλα του έναν ακόμη ο Φουρνιε μπορεί να περνάγαμε;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 6:03 pmδυσκολο παντως να εχεις και ντορσει και φουρνιε..ειδικα οσο ειναι και στην ιδια 5δα..ενω περσι δεν μας εφτασε ο φουρνιε των 30π,ουτε ο κανααν παλι με ποσους ειχε βαλει σε ρεαλ..οποτε η παραδοση λεει οτι και τζορνταν να ντυθει ο ντορσει δεν μας φτανει.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 5:31 pmΞέρω δεν είναι του παρόντος, αλλά πρέπει να γίνει μια ειδική μνεία στον Ντόρσεϊ ο οποίος δεν είναι ότι απλά επανήλθε κάπως μετά από την άθλια περσινή του χρονιά (μέχρι τους τελικούς) η ότι κάνει μια δεύτερη καλή σεζόν μετά από το 23, είναι ότι έχει αλλάξει επίπεδο σαν παίκτης και είναι ξεκάθαρο πλέον. Είναι μέσα στα καλύτερα σούτινγκ γκαρντ της Ευρωλίγκας αυτήν την στιγμή. Μιλάμε για καινούρια μεταγραφή κανονικά. Περνάει στα ψιλά λόγω άλλων παραγόντων και λογικό, αλλά είναι νομίζω πρώτος σε λεπτά συμμετοχής και δεύτερος σκόρερ;
Δεν το συσχετιζω με το θέμα του άσσου. Άσσος χρειάζεται εννοείτε, ένας καλός χειριστής και καλός εκτελεστής να μην τον παίζουν αντερ για να υπάρχουν διαδρομοι για τους υπόλοιπους, κυρίως για τον σασα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Ντόρσει που είναι ο καλύτερος μας παίκτης που θα έμπαινε στο παραπάνω σενάριο;
Shaq νομίζω ότι έχεις κολλήσει λίγο με το σενάριο του άσου σκόρερ, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει από τότε που το συζητάγαμε.
Ντόρσει - Φουρνιε μπορεί να μην αποδίδουν μαζί ακόμα, αλλά θα μπορούσες να τους βάλεις χώρια και να κάνουν παπάδες και στο τέλος τα τελευταία πέντε λεπτά να παίζουν μαζί.
Ο άσος μας δεν χρειάζεται να είναι σκόρερ, floor general πρέπει να είναι και να μπορεί να βάλει στο παιχνίδι τους υπόλοιπους, κυρίως τον Σάσα και τους ψηλούς μας.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν με νοιαζει ο ασσος να βαζει 20π σε καθε ματς..Ας ηταν ενας να βαζει 6-8π και να βγαζει 10 ασσιστ αλλα ολους τους ποντους να τους βαζει με 3π και προσωπικες ενεργειες..Απλα συνηθως οι παικταραδες που βγαζουν τις 10 ασσιστ ειναι στυλ μισιτς,τζειμς..ντινγουιντι και παει λεγοντας..
Διαφωνω καθετα οτι θελουμε απλα εναν καλυτερο του νιλικινα απλα..Αν ειναι να μην ερθει καποιος μπροστα απο θωμα (που δεν υπαρχει ετσι και αλλιως στην αγορα) την εχω ξεγραμμενη την χρονια..Ας μην ερθει και κανεις δηλαδη,στην ουσια απλα για damage control θα ερθει.Την παιξανε την χρονια στον εβανς,ε την χασαμε..του χρονου παλι.
ο καλυτερος παικτης που μπορει να ρθει τωρα ειναι ο 40ρης ντε κολο..αυτο τα λεει ολα.
Διαφωνω καθετα οτι θελουμε απλα εναν καλυτερο του νιλικινα απλα..Αν ειναι να μην ερθει καποιος μπροστα απο θωμα (που δεν υπαρχει ετσι και αλλιως στην αγορα) την εχω ξεγραμμενη την χρονια..Ας μην ερθει και κανεις δηλαδη,στην ουσια απλα για damage control θα ερθει.Την παιξανε την χρονια στον εβανς,ε την χασαμε..του χρονου παλι.
ο καλυτερος παικτης που μπορει να ρθει τωρα ειναι ο 40ρης ντε κολο..αυτο τα λεει ολα.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
38 ήταν και ο Μακόλουμ πέρυσι. Τράβηγμα έχει, έχουν περάσει καμιά 15αρια μέρες από τότε που το έπαθε και κάνει φανταστική σεζόν φέτος με πολύ καλούς αριθμούς.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 8:42 pmΚαι καλά να είναι ο δικός μας μακκολουμ;
Δεν πάνε έτσι τα πράγματα ρε παιδιά.
Επίσης είναι 38 και τραυματίας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο