Γενικά όταν έχω χρόνο βλέπω παιχνίδια Α1, όχι τόσο την ομάδα μου ή τον Ολυμπιακό όσο κυρίως τις άλλες ομάδες.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:38 pmΔες το μπάτζετ των 2 ομάδων...οτιδήποτε με κάτω από 15-20 πόντους διαφορά είναι μην επιτρεπτό..
Υ.Γ. Καλά σοβαρά κάθεσαι και βλέπεις ματς Α1 και μάλιστα ομάδας που δεν υποστηρίζεις??? Τι να πω μπράβο σου και το εννοώ.....παίζει να μην έχω παρακολουθήσει ποτέ ματς του Παναθηναικού στην Α1 (πέρα από τα μεταξύ ματς), καλά δεν μιλάω καν για άλλες ομάδες....εχτές να καταλάβεις έμαθα ότι η Μύκονος είναι στην Α1!!χαχα
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ε ναι αφού τον βάζει ο άλλος να κάνει τον Γουοκαπkaramelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:40 pmΣτην Α1, γιατί στην Ευρώπη όταν παίζει συνήθως κλαις...tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:35 pmΠολύ καλός ο λι και σήμερα. Για να είμαστε δίκαιοι όποτε του ζητείται να παίξει τα δίνει όλα.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω, ειλικρινά σε θαυμάζω που μπορείς και βλέπεις τέτοια ματς....τις περισσότερες φορές δεν βλέπω καν την ομάδα μου σε ματς Α1, ή αν θα δω θα είναι κανένα ημίχρονο το πολύ...BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:41 pmΓενικά όταν έχω χρόνο βλέπω παιχνίδια Α1, όχι τόσο την ομάδα μου ή τον Ολυμπιακό όσο κυρίως τις άλλες ομάδες.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:38 pm
Δες το μπάτζετ των 2 ομάδων...οτιδήποτε με κάτω από 15-20 πόντους διαφορά είναι μην επιτρεπτό..
Υ.Γ. Καλά σοβαρά κάθεσαι και βλέπεις ματς Α1 και μάλιστα ομάδας που δεν υποστηρίζεις??? Τι να πω μπράβο σου και το εννοώ.....παίζει να μην έχω παρακολουθήσει ποτέ ματς του Παναθηναικού στην Α1 (πέρα από τα μεταξύ ματς), καλά δεν μιλάω καν για άλλες ομάδες....εχτές να καταλάβεις έμαθα ότι η Μύκονος είναι στην Α1!!χαχα
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στην Α1 δηλαδή τον βάζει να παίζει αλλιώς και στην Ευρωλίγκα αλλιώς?? Ούτε καν, απλά ο παίκτης δεν κάνει για ομάδα που στόχο έχει την κούπα....για καμιά Μακάμπι run and gun και χωρίς στόχους είναι μια χαρά...άλλα μέχρι εκει...tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:42 pmΕ ναι αφού τον βάζει ο άλλος να κάνει τον Γουοκαπkaramelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:40 pm
Στην Α1, γιατί στην Ευρώπη όταν παίζει συνήθως κλαις...
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα βγάλει κανένα Gif σε λίγο ο Συρίγος με την μούρη του Μούρ να μετατρέπεται στο πρόσωπο του Λιkaramelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:34 pmΟ Λι στην Α1 για να είμαστε δίκαιοι δεν είναι κακός, στην Ευρωλίγκα, όταν τον βάζει, δεν μας τα λέει καλά....
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έχεις δίκιο, θα προσπαθήσω να εντυπώσω αυτές τις εικόνες στη μνήμη μου.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:49 pmΔες το γιατί δεν θα το ξαναδείς....και ένα χαλασμένο ρολόι 2 φορές την μέρα δείχνει σωστά την ώρα..
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι ακριβώς γιατί είναι διαφορετική η πίεση.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:46 pmΣτην Α1 δηλαδή τον βάζει να παίζει αλλιώς και στην Ευρωλίγκα αλλιώς??
Αφού επέλεξες να έχεις στο 1 έναν διαφορετικό παίχτη προσπάθησε να πάρεις απ τα θετικά του στοιχεία απ το να περιμένεις να γίνει κάτι που δεν είναι.
Στην Ευρωλίγκα στο πρώτο λάθος η άστοχο σουτ τον πετάει έξω. Σίγουρα και αυτός έχει κάνει κάκιστα παιχνίδια αλλά δεν του αξίζει όλο αυτό το hate.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
και με τη Ζαλγκίρις καλώς ήταν άλλο που τον ξέχασε μετάkaramelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 23, 2025 4:46 pmΣτην Α1 δηλαδή τον βάζει να παίζει αλλιώς και στην Ευρωλίγκα αλλιώς?? Ούτε καν, απλά ο παίκτης δεν κάνει για ομάδα που στόχο έχει την κούπα....για καμιά Μακάμπι run and gun και χωρίς στόχους είναι μια χαρά...άλλα μέχρι εκει...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο