Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι συντελεστη δομησης εχει αυτος ;qspock έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:01 pmΕχει μικρο buy out ο Ουασινγκτον:
https://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... -tou-vids/
Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
Οποτε δε ξερω αν κανει...
Να δουμε αν πιανει την βαση τουλαχιστον
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ήταν ο (εκ της Παρτιζάν φερόμενος) ντιλικινα ο νέος λο;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 1:00 pmqspock έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:01 pmΕχει μικρο buy out ο Ουασινγκτον:
Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
Παντως αν υπηρχε η δυνατοτητα ναπαρεια τον φετινο ουασινγκτον θα ηταν δωρο εξ ουρανου. Τι μπυ να μου θυμιζει αυτη η περιπτωση πριν μια ντουζινα χρονια; Ο λο απο ποια ομαδα ειχε φυγει; Βρε λες να ζησουμε το dejavu. Παντως καλυτερο παικτη απο τον ουασινγκτον αυτη τη στιγμη και με τα τοσα ακυρα που εχουμε φαει δεν βρισκεις ειδικα αν εχει buyout
Μηδεν. Δε χτιζει ουτε χαρτοκουτι...coach blue έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 4:49 pmΤι συντελεστη δομησης εχει αυτος ;qspock έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:01 pmΕχει μικρο buy out ο Ουασινγκτον:
Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
Να δουμε αν πιανει την βαση τουλαχιστον![]()
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να τους δώσουμε πίσω το Νιλικινα και το Λι άμα θέλουν και να πάρουμε τον Ουάσιγκτονtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 6:04 pmΔεν ήταν ο (εκ της Παρτιζάν φερόμενος) ντιλικινα ο νέος λο;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 1:00 pm
Παντως αν υπηρχε η δυνατοτητα ναπαρεια τον φετινο ουασινγκτον θα ηταν δωρο εξ ουρανου. Τι μπυ να μου θυμιζει αυτη η περιπτωση πριν μια ντουζινα χρονια; Ο λο απο ποια ομαδα ειχε φυγει; Βρε λες να ζησουμε το dejavu. Παντως καλυτερο παικτη απο τον ουασινγκτον αυτη τη στιγμη και με τα τοσα ακυρα που εχουμε φαει δεν βρισκεις ειδικα αν εχει buyout![]()
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ στην τσίτα μου είσαι. Να στείλω για ένα μασαζάκι;tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 3:25 pmΣτο ότι είναι ένας Γουοκαπ ΜΕ 3ΠΟΝΤΟ απάντησα.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 9:44 am
Τι σχέση έχει το τρίποντο ρε αδερφέ; Εμείς αυτό που θέλουμε πρωτίστως είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα πάρει την μπάλα στην επίθεση και θα ξέρει τι να την κάνει.
Μάλλον δεν έχεις δει καλά τα νούμερα του και σου έχουν μείνει εικόνες από το Εφές - ΠΑΟ που εκεί αναγκαστικά έπαιζε iso και τούβλαρε. Στο spot up είναι δολοφόνος.
Τεσπα τα έχει πει όλα ο Shaq για τον Τόμσον, συμφωνώ 100% σε ότι έχει γράψει. Έναν τέτοιο παίκτη ψάχνει θεωρητικά ο Μπαρτζώκας.
Δεν είπα εγώ ότι κολλάει κάπου.
Μην βιάζεστε τόσο πολύ να γράψετε την γνώμη σας, κάλμα διαβάστε πρώτα.
Δεν μου έχει μείνει καμιά εικόνα απο πέρυσι με τον παο, έχω δει δεκάδες ματς με τον Τόμπσον και έχω άποψη. Κράτα την δική σου και πάμε παρακάτω.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εσύ είσαι στην τσίτα φίλος.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 7:03 pmΠολύ στην τσίτα μου είσαι. Να στείλω για ένα μασαζάκι;tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 3:25 pm
Στο ότι είναι ένας Γουοκαπ ΜΕ 3ΠΟΝΤΟ απάντησα.
Δεν είπα εγώ ότι κολλάει κάπου.
Μην βιάζεστε τόσο πολύ να γράψετε την γνώμη σας, κάλμα διαβάστε πρώτα.
Δεν μου έχει μείνει καμιά εικόνα απο πέρυσι με τον παο, έχω δει δεκάδες ματς με τον Τόμπσον και έχω άποψη. Κράτα την δική σου και πάμε παρακάτω.
Σοβαρεψου.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να καεις στην πυρα Βλασφημε στο πυρ το εξωτερονtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 6:04 pmΔεν ήταν ο (εκ της Παρτιζάν φερόμενος) ντιλικινα ο νέος λο;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 1:00 pm
Παντως αν υπηρχε η δυνατοτητα ναπαρεια τον φετινο ουασινγκτον θα ηταν δωρο εξ ουρανου. Τι μπυ να μου θυμιζει αυτη η περιπτωση πριν μια ντουζινα χρονια; Ο λο απο ποια ομαδα ειχε φυγει; Βρε λες να ζησουμε το dejavu. Παντως καλυτερο παικτη απο τον ουασινγκτον αυτη τη στιγμη και με τα τοσα ακυρα που εχουμε φαει δεν βρισκεις ειδικα αν εχει buyout![]()
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Να πούμε λίγο την αλήθεια. Αυτός ο παίκτης που συζητάμε τόσο καιρό, στην οικονομία του ρόστερ ήταν ΚΑΙ ο Φουρνιε...Αν δεν είχε το στάτους που έχει ο Γάλλος, θα είχε ήδη κάνει συμβιβασμό ο Μπαρτζώκας.
Κανείς από τους διαθέσιμους παίκτες το καλοκαιρι ή τωρα δεν είναι Σλούκας ή Ντε κολο σε επιπεδο οργάνωσης. Είναι κομπο με ταχύτητα, εκτέλεση και με μια συμπαθητικη αντίληψη του παιχνιδιού. Έως εκεί. Ε, ο Φουρνιε στα καλά του έχει και τα 3 στοιχεία....
Το επιπρόσθετο ζήτημα της ομάδας είναι ότι ο παίκτης έχει βαρυνει και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ποιος πήρε όλο το παιχνίδι πάνω του στα προημιτελικά με την Ρεάλ και στο φ4, όταν ζορισε η δουλειά;
Κανείς από τους διαθέσιμους παίκτες το καλοκαιρι ή τωρα δεν είναι Σλούκας ή Ντε κολο σε επιπεδο οργάνωσης. Είναι κομπο με ταχύτητα, εκτέλεση και με μια συμπαθητικη αντίληψη του παιχνιδιού. Έως εκεί. Ε, ο Φουρνιε στα καλά του έχει και τα 3 στοιχεία....
Το επιπρόσθετο ζήτημα της ομάδας είναι ότι ο παίκτης έχει βαρυνει και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ποιος πήρε όλο το παιχνίδι πάνω του στα προημιτελικά με την Ρεάλ και στο φ4, όταν ζορισε η δουλειά;
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.
Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διάβολου πάντως τόσο ο Μίσιτς όσο και ο Μπάτλερ μέχρι στιγμής δεν είναι οι παίκτες που αν ήταν στο ρόστερ μας θα έκαναν την διαφορά.
Ο Μίσιτς συγκεκριμένα έχει κάνει τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια και αν έπαιζε σε εμάς όπως παίζει στην Χάποελ μέχρι τώρα και έπαιρνε και 5 χαρτιά, το τοπικ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα είχε ξεπεράσει αυτό εδώ από τα σχόλια.
Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διάβολου πάντως τόσο ο Μίσιτς όσο και ο Μπάτλερ μέχρι στιγμής δεν είναι οι παίκτες που αν ήταν στο ρόστερ μας θα έκαναν την διαφορά.
Ο Μίσιτς συγκεκριμένα έχει κάνει τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια και αν έπαιζε σε εμάς όπως παίζει στην Χάποελ μέχρι τώρα και έπαιρνε και 5 χαρτιά, το τοπικ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα είχε ξεπεράσει αυτό εδώ από τα σχόλια.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Υπαρχει περιπτωση να χρειαστει καποια επεμβαση ο Φουρνιε; Πρεπει να μεινει εξω και να αναρρωσει πληρως. Ετσι κι αλλιως οντας σε αυτη την κατασταση, δνε μπορει να προσφερει και παρα πολυ.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 10:29 amΟ Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη θα ερχοταν ο μισιτς θα ειχε 17π 5ασιστ μ.ο θα κουβαλαγε την ομαδα πρωτη αλλα επειδη εκανε 2 ματς κακα θα ετρωγε κραξιμο?Δεν εχω δει τι ματς ειναι αυτα τα 2 τελευταια που δεν βλεπεται και αν ισχυει αλλα δεν πα να πει οτι επειδη παιρνει τοσα λεφτα θα κανει σεζον με 30π 35 ασιστ.ο ναν και ο σασα που παιρνουν παρομοια ειναι καλυτεροι?Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 10:29 amΟ Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.
το οτι δεν θα εκανε σε μας την διαφορα ο μισιτς που παιζουμε με αμυντικα χαφ αντι για ασσους δεν ξερω τι μεταφυσικη σκεψη ειναι
ο φουρνιε παντως οσο ειναι στην 5δα και κοιταει τον ντορσει δυσκολα θα γινει καλυτερος.Επισης οταν η ομαδα στην επιθεση παιζει με 4 παλι πολλα ζηταμε απο τον γαλλο..ειδικα οταν αυτα τα 2 γινονται και ταυτοχρονα..
αν καποιος χαντακωνει την ομαδα με την αποδοση του ειναι ο θωμας..του ζηταμε πραγματα που δεν μπορει?προφανως..φταιει ο ιδιος?οχι..αλλα οσο δεν παιζει σαν τον καμπατσο μην περιμενετε πολλα.
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προς το παρόν έχει 13 πόντους 4 ασίστ, και είναι 3ος σε PIR στην ομάδα, με 24 λεπτά usage. Προφανώς θετικός αλλά αν κουβαλάει κάποιος τη Χάποελ είναι ο Bryantshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 12:05 pmΔηλαδη θα ερχοταν ο μισιτς θα ειχε 17π 5ασιστ μ.ο θα κουβαλαγε την ομαδα πρωτη αλλα επειδη εκανε 2 ματςDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 10:29 amΟ Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο