Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Δεκ 06, 2025 4:44 pm

Εγώ πιο πολύ σε θέμα φιλοσοφίας τον είπα γουοκαπ με 3π παρά ότι είναι αμυντικός εξολοθρευτής.. Στην επίθεση κοιτάει να πασάρει και όχι να σκοράρει και είναι παίκτης κοντρολαρισμενος.Οι αγαπημένοι του μπαρτζωκα δλδ

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Δεκ 06, 2025 4:49 pm

qspock έγραψε:
Σάβ Δεκ 06, 2025 12:01 pm
Εχει μικρο buy out ο Ουασινγκτον:
https://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... -tou-vids/

Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
Οποτε δε ξερω αν κανει...
Τι συντελεστη δομησης εχει αυτος ;
Να δουμε αν πιανει την βαση τουλαχιστον :D

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Δεκ 06, 2025 5:59 pm

Καλό παίκτη Ευρωλίγκας δύσκολα να πάρουμε, μόνο τον Ουάσινγκτον αν δεν τον θέλουν στη Παρτιζάν,;αν και δύσκολα θα τον δώσει η Παρτιζάν γιατί δεν έχει κι άλλον. Για τον Τόμσον της Βαλένθιας ούτε λόγος.Μονο από ΝΒΑ αν βρούμε κάτι καλό .

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Δεκ 06, 2025 6:04 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Δεκ 06, 2025 1:00 pm
qspock έγραψε:

Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.

Παντως αν υπηρχε η δυνατοτητα ναπαρεια τον φετινο ουασινγκτον θα ηταν δωρο εξ ουρανου. Τι μπυ να μου θυμιζει αυτη η περιπτωση πριν μια ντουζινα χρονια; Ο λο απο ποια ομαδα ειχε φυγει; Βρε λες να ζησουμε το dejavu. Παντως καλυτερο παικτη απο τον ουασινγκτον αυτη τη στιγμη και με τα τοσα ακυρα που εχουμε φαει δεν βρισκεις ειδικα αν εχει buyout
Δεν ήταν ο (εκ της Παρτιζάν φερόμενος) ντιλικινα ο νέος λο; :hoho:

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Δεκ 06, 2025 6:07 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Δεκ 06, 2025 4:49 pm
qspock έγραψε:

Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
Τι συντελεστη δομησης εχει αυτος ;
Να δουμε αν πιανει την βαση τουλαχιστον :D
Μηδεν. Δε χτιζει ουτε χαρτοκουτι...

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Δεκ 06, 2025 6:42 pm

tokalytero3d έγραψε:
Christofis έγραψε:

Παντως αν υπηρχε η δυνατοτητα ναπαρεια τον φετινο ουασινγκτον θα ηταν δωρο εξ ουρανου. Τι μπυ να μου θυμιζει αυτη η περιπτωση πριν μια ντουζινα χρονια; Ο λο απο ποια ομαδα ειχε φυγει; Βρε λες να ζησουμε το dejavu. Παντως καλυτερο παικτη απο τον ουασινγκτον αυτη τη στιγμη και με τα τοσα ακυρα που εχουμε φαει δεν βρισκεις ειδικα αν εχει buyout
Να τους δώσουμε πίσω το Νιλικινα και το Λι άμα θέλουν και να πάρουμε τον Ουάσιγκτον

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Δεκ 06, 2025 7:03 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Δεκ 06, 2025 3:25 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Δεκ 06, 2025 9:44 am

Τι σχέση έχει το τρίποντο ρε αδερφέ; Εμείς αυτό που θέλουμε πρωτίστως είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα πάρει την μπάλα στην επίθεση και θα ξέρει τι να την κάνει.

Μάλλον δεν έχεις δει καλά τα νούμερα του και σου έχουν μείνει εικόνες από το Εφές - ΠΑΟ που εκεί αναγκαστικά έπαιζε iso και τούβλαρε. Στο spot up είναι δολοφόνος.

Τεσπα τα έχει πει όλα ο Shaq για τον Τόμσον, συμφωνώ 100% σε ότι έχει γράψει. Έναν τέτοιο παίκτη ψάχνει θεωρητικά ο Μπαρτζώκας.
Στο ότι είναι ένας Γουοκαπ ΜΕ 3ΠΟΝΤΟ απάντησα.
Δεν είπα εγώ ότι κολλάει κάπου.
Μην βιάζεστε τόσο πολύ να γράψετε την γνώμη σας, κάλμα διαβάστε πρώτα.
Δεν μου έχει μείνει καμιά εικόνα απο πέρυσι με τον παο, έχω δει δεκάδες ματς με τον Τόμπσον και έχω άποψη. Κράτα την δική σου και πάμε παρακάτω.
Πολύ στην τσίτα μου είσαι. Να στείλω για ένα μασαζάκι;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Δεκ 06, 2025 7:28 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Δεκ 06, 2025 7:03 pm
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Δεκ 06, 2025 3:25 pm

Στο ότι είναι ένας Γουοκαπ ΜΕ 3ΠΟΝΤΟ απάντησα.
Δεν είπα εγώ ότι κολλάει κάπου.
Μην βιάζεστε τόσο πολύ να γράψετε την γνώμη σας, κάλμα διαβάστε πρώτα.
Δεν μου έχει μείνει καμιά εικόνα απο πέρυσι με τον παο, έχω δει δεκάδες ματς με τον Τόμπσον και έχω άποψη. Κράτα την δική σου και πάμε παρακάτω.
Πολύ στην τσίτα μου είσαι. Να στείλω για ένα μασαζάκι;
Εσύ είσαι στην τσίτα φίλος.
Σοβαρεψου.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Δεκ 06, 2025 10:33 pm

tokalytero3d έγραψε:
Christofis έγραψε:

Να καεις στην πυρα Βλασφημε στο πυρ το εξωτερον :Amen:

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Κυρ Δεκ 07, 2025 10:17 am

Να πούμε λίγο την αλήθεια. Αυτός ο παίκτης που συζητάμε τόσο καιρό, στην οικονομία του ρόστερ ήταν ΚΑΙ ο Φουρνιε...Αν δεν είχε το στάτους που έχει ο Γάλλος, θα είχε ήδη κάνει συμβιβασμό ο Μπαρτζώκας.

Κανείς από τους διαθέσιμους παίκτες το καλοκαιρι ή τωρα δεν είναι Σλούκας ή Ντε κολο σε επιπεδο οργάνωσης. Είναι κομπο με ταχύτητα, εκτέλεση και με μια συμπαθητικη αντίληψη του παιχνιδιού. Έως εκεί. Ε, ο Φουρνιε στα καλά του έχει και τα 3 στοιχεία....

Το επιπρόσθετο ζήτημα της ομάδας είναι ότι ο παίκτης έχει βαρυνει και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ποιος πήρε όλο το παιχνίδι πάνω του στα προημιτελικά με την Ρεάλ και στο φ4, όταν ζορισε η δουλειά;

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 10:29 am

Ο Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.

Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διάβολου πάντως τόσο ο Μίσιτς όσο και ο Μπάτλερ μέχρι στιγμής δεν είναι οι παίκτες που αν ήταν στο ρόστερ μας θα έκαναν την διαφορά.

Ο Μίσιτς συγκεκριμένα έχει κάνει τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια και αν έπαιζε σε εμάς όπως παίζει στην Χάποελ μέχρι τώρα και έπαιρνε και 5 χαρτιά, το τοπικ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα είχε ξεπεράσει αυτό εδώ από τα σχόλια.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Κυρ Δεκ 07, 2025 10:53 am

Dimmitz έγραψε:
Ο Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.

Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διάβολου πάντως τόσο ο Μίσιτς όσο και ο Μπάτλερ μέχρι στιγμής δεν είναι οι παίκτες που αν ήταν στο ρόστερ μας θα έκαναν την διαφορά.

Ο Μίσιτς συγκεκριμένα έχει κάνει τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια και αν έπαιζε σε εμάς όπως παίζει στην Χάποελ μέχρι τώρα και έπαιρνε και 5 χαρτιά, το τοπικ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα είχε ξεπεράσει αυτό εδώ από τα σχόλια.
Υπαρχει περιπτωση να χρειαστει καποια επεμβαση ο Φουρνιε; Πρεπει να μεινει εξω και να αναρρωσει πληρως. Ετσι κι αλλιως οντας σε αυτη την κατασταση, δνε μπορει να προσφερει και παρα πολυ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Δεκ 07, 2025 12:05 pm

Dimmitz έγραψε:

Δηλαδη θα ερχοταν ο μισιτς θα ειχε 17π 5ασιστ μ.ο θα κουβαλαγε την ομαδα πρωτη αλλα επειδη εκανε 2 ματς κακα θα ετρωγε κραξιμο?Δεν εχω δει τι ματς ειναι αυτα τα 2 τελευταια που δεν βλεπεται και αν ισχυει αλλα δεν πα να πει οτι επειδη παιρνει τοσα λεφτα θα κανει σεζον με 30π 35 ασιστ.ο ναν και ο σασα που παιρνουν παρομοια ειναι καλυτεροι?

το οτι δεν θα εκανε σε μας την διαφορα ο μισιτς που παιζουμε με αμυντικα χαφ αντι για ασσους δεν ξερω τι μεταφυσικη σκεψη ειναι :D

ο φουρνιε παντως οσο ειναι στην 5δα και κοιταει τον ντορσει δυσκολα θα γινει καλυτερος.Επισης οταν η ομαδα στην επιθεση παιζει με 4 παλι πολλα ζηταμε απο τον γαλλο..ειδικα οταν αυτα τα 2 γινονται και ταυτοχρονα..

αν καποιος χαντακωνει την ομαδα με την αποδοση του ειναι ο θωμας..του ζηταμε πραγματα που δεν μπορει?προφανως..φταιει ο ιδιος?οχι..αλλα οσο δεν παιζει σαν τον καμπατσο μην περιμενετε πολλα.

glenrice90

senior
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 1:10 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 12:05 pm
Dimmitz έγραψε:

Δηλαδη θα ερχοταν ο μισιτς θα ειχε 17π 5ασιστ μ.ο θα κουβαλαγε την ομαδα πρωτη αλλα επειδη εκανε 2 ματς
Προς το παρόν έχει 13 πόντους 4 ασίστ, και είναι 3ος σε PIR στην ομάδα, με 24 λεπτά usage. Προφανώς θετικός αλλά αν κουβαλάει κάποιος τη Χάποελ είναι ο Bryant

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Κυρ Δεκ 07, 2025 1:11 pm

Αν πάθει κάτι ο Γουόκαπ και λείψει από κάμποσα παιχνίδια, τότε θα δούμε ποιός χαντακώνει την ομάδα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”