Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 07, 2025 1:16 pm

Leon Man έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 1:11 pm
Αν πάθει κάτι ο Γουόκαπ και λείψει από κάμποσα παιχνίδια, τότε θα δούμε ποιός χαντακώνει την ομάδα.
Μάλλον αυτός που την χαντακώνει και όταν παίζει η ο Γουοκαπ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 1:54 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 12:05 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 10:29 am
Ο Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.

Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διάβολου πάντως τόσο ο Μίσιτς όσο και ο Μπάτλερ μέχρι στιγμής δεν είναι οι παίκτες που αν ήταν στο ρόστερ μας θα έκαναν την διαφορά.

Ο Μίσιτς συγκεκριμένα έχει κάνει τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια και αν έπαιζε σε εμάς όπως παίζει στην Χάποελ μέχρι τώρα και έπαιρνε και 5 χαρτιά, το τοπικ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα είχε ξεπεράσει αυτό εδώ από τα σχόλια.
Δηλαδη θα ερχοταν ο μισιτς θα ειχε 17π 5ασιστ μ.ο θα κουβαλαγε την ομαδα πρωτη αλλα επειδη εκανε 2 ματς κακα θα ετρωγε κραξιμο?Δεν εχω δει τι ματς ειναι αυτα τα 2 τελευταια που δεν βλεπεται και αν ισχυει αλλα δεν πα να πει οτι επειδη παιρνει τοσα λεφτα θα κανει σεζον με 30π 35 ασιστ.ο ναν και ο σασα που παιρνουν παρομοια ειναι καλυτεροι?

το οτι δεν θα εκανε σε μας την διαφορα ο μισιτς που παιζουμε με αμυντικα χαφ αντι για ασσους δεν ξερω τι μεταφυσικη σκεψη ειναι :D

ο φουρνιε παντως οσο ειναι στην 5δα και κοιταει τον ντορσει δυσκολα θα γινει καλυτερος.Επισης οταν η ομαδα στην επιθεση παιζει με 4 παλι πολλα ζηταμε απο τον γαλλο..ειδικα οταν αυτα τα 2 γινονται και ταυτοχρονα..

αν καποιος χαντακωνει την ομαδα με την αποδοση του ειναι ο θωμας..του ζηταμε πραγματα που δεν μπορει?προφανως..φταιει ο ιδιος?οχι..αλλα οσο δεν παιζει σαν τον καμπατσο μην περιμενετε πολλα.
Ο Μίσιτς όπως είπε και ο φίλος Glen έχει 13 πόντους και 4 ασίστ μ.ο. Την Χάποελ την κουβαλάει ο Bryant, ο οποίος κάνει διαστημικές εμφανίσεις. Ο Μίσιτς σε καμία περίπτωση δεν είναι το πρώτο βιολί (μέχρι στιγμής το τονίζω!) και είναι στημένη όλη η ομάδα γύρω του. Για εμένα και για τα χρήματα που παίρνει είναι τουλάχιστον μέτριος μέχρι στιγμής φέτος.

Μπορεί τον Μάιο να πετάει φωτιές δεν ξέρω, κρίνω με το τι έχω δει μέχρι σήμερα.

Σε εμάς θα είχε πολύ χειρότερα νούμερα γιατί πολύ απλά δεν θα είχε τόσο πολύ την μπάλα στα χέρια όσο στην Χάποελ.

Να δώσω πέντε χαρτιά για να πάρω παίκτη που θα μου έχει τα νούμερα του Γκος το θεωρώ και αποτυχία. Αν κρίνω από τι έγινε το καλοκαίρι στο φόρουμ με την Μισιτσιάδα, θεωρώ ότι το τοπικ των μεταγραφών θα είχε μεταφερθεί στο τοπικ των αγωνιστικών.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:05 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 12:05 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 10:29 am
Ο Φουρνιέ ταλαιπωρείται από πέρυσι με το πρόβλημα στην ποδοκνημική. Το ότι παίζει δεν σημαίνει ότι δεν πονάει ή δεν τον επηρεάζει ο τραυματισμός αυτός. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα θα είναι αυτός που πρέπει. Μέχρι τότε η ομάδα έχει πολλά να διορθώσει.

Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διάβολου πάντως τόσο ο Μίσιτς όσο και ο Μπάτλερ μέχρι στιγμής δεν είναι οι παίκτες που αν ήταν στο ρόστερ μας θα έκαναν την διαφορά.

Ο Μίσιτς συγκεκριμένα έχει κάνει τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια και αν έπαιζε σε εμάς όπως παίζει στην Χάποελ μέχρι τώρα και έπαιρνε και 5 χαρτιά, το τοπικ των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα είχε ξεπεράσει αυτό εδώ από τα σχόλια.
Δηλαδη θα ερχοταν ο μισιτς θα ειχε 17π 5ασιστ μ.ο θα κουβαλαγε την ομαδα πρωτη αλλα επειδη εκανε 2 ματς κακα θα ετρωγε κραξιμο?Δεν εχω δει τι ματς ειναι αυτα τα 2 τελευταια που δεν βλεπεται και αν ισχυει αλλα δεν πα να πει οτι επειδη παιρνει τοσα λεφτα θα κανει σεζον με 30π 35 ασιστ.ο ναν και ο σασα που παιρνουν παρομοια ειναι καλυτεροι?

το οτι δεν θα εκανε σε μας την διαφορα ο μισιτς που παιζουμε με αμυντικα χαφ αντι για ασσους δεν ξερω τι μεταφυσικη σκεψη ειναι :D

ο φουρνιε παντως οσο ειναι στην 5δα και κοιταει τον ντορσει δυσκολα θα γινει καλυτερος.Επισης οταν η ομαδα στην επιθεση παιζει με 4 παλι πολλα ζηταμε απο τον γαλλο..ειδικα οταν αυτα τα 2 γινονται και ταυτοχρονα..

αν καποιος χαντακωνει την ομαδα με την αποδοση του ειναι ο θωμας..του ζηταμε πραγματα που δεν μπορει?προφανως..φταιει ο ιδιος?οχι..αλλα οσο δεν παιζει σαν τον καμπατσο μην περιμενετε πολλα.
Χαντακώνει την ομάδα ο Θωμάς? Εννοείς ότι παίζει 28+ λεπτά και όταν κουράζεται δεν έχουμε εναλλακτική. Αναγκάζεται να πάρει σουτ θα συμφωνήσω τα οποία είναι εκτός ρεπερτορίου του. Αλλά πως χαντακώνει την ομάδα με 5,6 ασσιστ για 1,3 λάθη είναι πραγματικά αξιοσημείωτη σκέψη!!! Δες σου φταίει ο Φουρνιε ή ο Σασα και σου φταίει ο ΓΟυοκαπ!!!! Έλεος πραγματικά...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:22 pm

Απλό ήταν αυτό που ήταν αλλά για να μην το κατάλαβε κανένας λογικά δεν το διατύπωσα σωστά ..ο γουοκαπ μπορεί να έχει 5 ασίστ αλλά δεν σκοράρει καθόλου τον παίζουν όλοι αντερ και στην άμυνα σε αρκετά ματς κάνει τον τροχονόμο.. έτσι όπως είναι η ομάδα δεν αρκούν αυτά από τον ασσο προφανως..γιαυτο λέω ότι όσο δεν παίζει σαν τον καμπατσο στα πραιμ του δεν πρόκειται να ρολάρει η ομάδα

Ο σασα και ο φουρνιε και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να αποδώσουν χωρίς να ρολάρει η ομάδα..που χωρίς ασσο της προκοπής (έστω ο γουοκαπ να κάνει τρελό στεπ απ) δεν πρόκειται

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:25 pm

Τους βγάλατε όλους μέτριους μίσιτς ντιγουιντι, μπάτλερ, Μαλεντον, τομσον, που έχουμε τα χειρότερα γκαρντ της διοργάνωσης

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:46 pm

tarp7 έγραψε:
Τους βγάλατε όλους μέτριους μίσιτς ντιγουιντι, μπάτλερ, Μαλεντον, τομσον, που έχουμε τα χειρότερα γκαρντ της διοργάνωσης
Μα είναι μέτριοι ρε φιλαράκι (ο Τόμσον μια χαρά είναι). Μια απλή ματιά να ρίξεις στα στατιστικά τους θα το καταλάβεις, δεν είναι τόσο δύσκολο.

Είναι μέτριοι με βάση το ταβάνι τους και το όνομα που κουβαλάνε πάντα για να μην μπερδευτούμε. Από τα δικά μας γκάρντ είναι καλύτερος και ο Λούτζης που λέει ο λόγος. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό.

Αλλά μην μου πεις τώρα ότι αν είχαν έρθει ειδικά ο Μαλεντόν (με το πως παίζει μέχρι τώρα στην Ρεάλ) ή ο Μίσιτς (με δεδομένο ότι παίρνει 5 χαρτιά) ότι δεν θα είχαμε γκρίνια εδώ μέσα και οι μισοί από αυτούς που λένε γιατί δεν κινηθήκαμε για Μαλεντόν κτλ, θα τους κραζανε ασύστολα.

Το λογικό είναι όλοι οι παραπάνω τον Μάιο να κάνουν παπάδες γιατί αντικειμενικά είναι καλοί παίκτες. Αλλά μέχρι να το δούμε αυτό εγώ θα τους κρίνω με αυτό που βλέπω σήμερα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:49 pm

Ο Ολυμπιακός από τον ασσο του γενικά μιας και νιλικινα και λι δεν προσφέρουν τίποτα παίρνει 6π και 5 ασσιστ ..πηγαίντε τώρα στις υπόλοιπες ομάδες και δείτε τι προσφέρουν οι άλλοι άσσοι στις ομάδες τους και δείτε αν φταίει ο σασα και ο μιλου και ο φουρνιε ..

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:54 pm

shaq7 έγραψε:
Ο Ολυμπιακός από τον ασσο του γενικά μιας και νιλικινα και λι δεν προσφέρουν τίποτα παίρνει 6π και 5 ασσιστ ..πηγαίντε τώρα στις υπόλοιπες ομάδες και δείτε τι προσφέρουν οι άλλοι άσσοι στις ομάδες τους και δείτε αν φταίει ο σασα και ο μιλου και ο φουρνιε ..
Αρχηγέ……δεν είναι ο άσσος μόνο το πρόβλημα!! Η άμυνα στις θέσεις 4 και 5 είναι τουλάχιστον ΚΩΜΙΚΗ!!!

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:57 pm

Αυτός ο Σιλβα της ΑΕΚ καλός φαίνεται, δεν ξέρω αν φαίνεται καλύτερος επειδή παίζει μαζί μας.
4 φαίνετα να παίζει, λίγο κοντός νομίζω είναι.
Από ότι λέει ο Βαγγέλας αρκέτες ομάδες θα τον αναζητήσουν.
Λογικά φτηνός θα είναι, ελπιδοφόρος φαίνεται, λογικά απαιτήσεις δεν νομίζω να έχει τρελές και είναι και μέσα στα πόδια μας.
Αχ μακάρι να υπάρχαν τέτοιοι παίκτες στην Αμερική να τους είχε δει το "σκαουτινγκ¨ τιμ το καλοκαίρι, δεν ξέρω που θα βρούμε τέτοιους παίκτες :banghead: :banghead: :banghead:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 2:58 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 2:54 pm
shaq7 έγραψε:
Αρχηγέ……δεν είναι ο άσσος μόνο το πρόβλημα!! Η άμυνα στις θέσεις 4 και 5 είναι τουλάχιστον ΚΩΜΙΚΗ!!!
Δίκαιο έχεις απλά σε αυτές τις θέσεις έχεις ήδη σασα πιτερς μιλου χολ..να ρθει και ένας ρολιστας λίγα πράγματα θα σώσει..και που να βρει χρόνο δλδ..εκεί απλά το δέχεσαι ότι θα μπάζεις, το λάθος είναι στον σχεδιασμό δεν σώζεται τώρα

tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 3:03 pm

Dimmitz έγραψε:
tarp7 έγραψε:
Μα είναι μέτριοι ρε φιλαράκι (ο Τόμσον μια χαρά είναι). Μια απλή ματιά να ρίξεις στα στατιστικά τους θα το καταλάβεις, δεν είναι τόσο δύσκολο.

Είναι μέτριοι με βάση το ταβάνι τους και το όνομα που κουβαλάνε πάντα για να μην μπερδευτούμε. Από τα δικά μας γκάρντ είναι καλύτερος και ο Λούτζης που λέει ο λόγος. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό.

Αλλά μην μου πεις τώρα ότι αν είχαν έρθει ειδικά ο Μαλεντόν (με το πως παίζει μέχρι τώρα στην Ρεάλ) ή ο Μίσιτς (με δεδομένο ότι παίρνει 5 χαρτιά) ότι δεν θα είχαμε γκρίνια εδώ μέσα και οι μισοί από αυτούς που λένε γιατί δεν κινηθήκαμε για Μαλεντόν κτλ, θα τους κραζανε ασύστολα.

Το λογικό είναι όλοι οι παραπάνω τον Μάιο να κάνουν παπάδες γιατί αντικειμενικά είναι καλοί παίκτες. Αλλά μέχρι να το δούμε αυτό εγώ θα τους κρίνω με αυτό που βλέπω σήμερα.
Όχι δεν συμφωνώ , δεν πάει έτσι. Όχι δεν θα είχαμε γκρίνια γιατί η ομάδα θα έπαιζε άλλο μπάσκετ.

Ο φουρνιε παίρνει 3 εκ, ο Βεζενκοφ παίρνει 4 εκ κι ο μιλουτινοφ πάνω από 2 αν είχαμε και μίσιτς με τη λογική σου αυτοί θα έπρεπε να είχαν από 20 πόντους 10 ριμπ. ο καθένας και οι υπόλοιποι απλώς να συμπληρώνουν την ομάδα, ε δεν πάει έτσι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Κυρ Δεκ 07, 2025 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 3:11 pm

tsoureki έγραψε:
Κυρ Δεκ 07, 2025 2:57 pm
Αυτός ο Σιλβα της ΑΕΚ καλός φαίνεται, δεν ξέρω αν φαίνεται καλύτερος επειδή παίζει μαζί μας.
4 φαίνετα να παίζει, λίγο κοντός νομίζω είναι.
Από ότι λέει ο Βαγγέλας αρκέτες ομάδες θα τον αναζητήσουν.
Λογικά φτηνός θα είναι, ελπιδοφόρος φαίνεται, λογικά απαιτήσεις δεν νομίζω να έχει τρελές και είναι και μέσα στα πόδια μας.
Αχ μακάρι να υπάρχαν τέτοιοι παίκτες στην Αμερική να τους είχε δει το "σκαουτινγκ¨ τιμ το καλοκαίρι, δεν ξέρω που θα βρούμε τέτοιους παίκτες :banghead: :banghead: :banghead:
Μια υποσημείωση Θα πρέπει να τον δούμε και σε κανονικό παιχνίδι που θα παίζουμε άμυνα, γιατί σημερα δεν παίζαμε καθόλου άμυνα. Ο βαγγελας ασχολιαστος

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 3:25 pm

shaq7 έγραψε:
Απλό ήταν αυτό που ήταν αλλά για να μην το κατάλαβε κανένας λογικά δεν το διατύπωσα σωστά ..ο γουοκαπ μπορεί να έχει 5 ασίστ αλλά δεν σκοράρει καθόλου τον παίζουν όλοι αντερ και στην άμυνα σε αρκετά ματς κάνει τον τροχονόμο.. έτσι όπως είναι η ομάδα δεν αρκούν αυτά από τον ασσο προφανως..γιαυτο λέω ότι όσο δεν παίζει σαν τον καμπατσο στα πραιμ του δεν πρόκειται να ρολάρει η ομάδα

Ο σασα και ο φουρνιε και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να αποδώσουν χωρίς να ρολάρει η ομάδα..που χωρίς ασσο της προκοπής (έστω ο γουοκαπ να κάνει τρελό στεπ απ) δεν πρόκειται
Αν υποθέσουμε ότι ο Γουόκαπ στην άμυνα κάνει τον τροχονόμο τότε δε θέλω να ξέρω τι κάνουν τα υπόλοιπα γκαρντ της διοργάνωσης. Να πούμε για τον Θωμά ότι δεν είναι απειλή στην εκτέλεση και τον αφήνουν ελεύθερο, να το πούμε. Αλλά άμα φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι κάνει τον τροχονόμο ο Γουόκαπ, ε μετά μπορούμε κάλλιστα να πούμε κι ότι ο Πίτερς είναι άσουτος, ότι ο Μιλουτίνοφ δεν παίρνει ριμπάουντ ούτε με αίτηση, ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση κι ότι το σδνα είναι αντικειμενικό σάιτ.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Δεκ 07, 2025 3:29 pm

shaq7 έγραψε:

Ο ΓΟυοκαπ έχει 1,4 πόντους λιγότερους από τον καλύτερο μέσο όρο που είχε στην ομάδα δηλαδή τη χρονιά 22-23. Αντερ τον παίζουν χρόνια δεν είναι ανακάλυψη αυτό. 2ος playmaker λείπει που να μπορεί να δώσει αυτά που δίνει και ο Γουοκαπ και να έχει έχει μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Δε λείπει 1ος playmaker όπως η "μπασκετική' πλειονότητα έχει αποφανθεί.
Όπως και να παίζει ο ΓΟυοκαπ κάνε το σταυρό σου να είναι καλά. Το 2ο ψάχνουμε που είναι.
Τώρα αυτά που λες για Σάσα και Φουρνιε ότι δεν αποδίδουν λόγω Γουοκαπ είναι πάλι μια εφεύρεση για δικαιολογήσουμε τη δυσαρέσκεια μας απέναντι στον ΓΟυοκαπ. Προφανώς δεν έχει καμία απολύτως βάση.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 07, 2025 3:31 pm

Dimmitz έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Ο Ντίνγουιντι και ο Μπάτλερ αναλογικά με το χρόνο που είναι στην Ευρώπη, το κασέ τους κτλ, δε μου φαίνονται μέτριοι. Να πούμε για τον Μίσιτς ότι πληρώνεται 5 και παίζει 2μιση (κι αυτό ως τώρα, μπορεί σε έναν μήνα να πετάει), να το πούμε. Αλλά με την τωρινή κατάσταση θα μας φαινόταν μέτριος ο Μπάτλερ ή ο Ντίνγουιντι;

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”