Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Ντιντγιουντι δεν έχω καθαρή εικόνα, αλλά πχ ο Κάρσλεν πέρυσι είχε μεγαλύτερο impact.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:31 pmΟ Ντίνγουιντι και ο Μπάτλερ αναλογικά με το χρόνο που είναι στην Ευρώπη, το κασέ τους κτλ, δε μου φαίνονται μέτριοι. Να πούμε για τον Μίσιτς ότι πληρώνεται 5 και παίζει 2μιση (κι αυτό ως τώρα, μπορεί σε έναν μήνα να πετάει), να το πούμε. Αλλά με την τωρινή κατάσταση θα μας φαινόταν μέτριος ο Μπάτλερ ή ο Ντίνγουιντι;Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 2:46 pm
Μα είναι μέτριοι ρε φιλαράκι (ο Τόμσον μια χαρά είναι). Μια απλή ματιά να ρίξεις στα στατιστικά τους θα το καταλάβεις, δεν είναι τόσο δύσκολο.
Είναι μέτριοι με βάση το ταβάνι τους και το όνομα που κουβαλάνε πάντα για να μην μπερδευτούμε. Από τα δικά μας γκάρντ είναι καλύτερος και ο Λούτζης που λέει ο λόγος. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό.
Αλλά μην μου πεις τώρα ότι αν είχαν έρθει ειδικά ο Μαλεντόν (με το πως παίζει μέχρι τώρα στην Ρεάλ) ή ο Μίσιτς (με δεδομένο ότι παίρνει 5 χαρτιά) ότι δεν θα είχαμε γκρίνια εδώ μέσα και οι μισοί από αυτούς που λένε γιατί δεν κινηθήκαμε για Μαλεντόν κτλ, θα τους κραζανε ασύστολα.
Το λογικό είναι όλοι οι παραπάνω τον Μάιο να κάνουν παπάδες γιατί αντικειμενικά είναι καλοί παίκτες. Αλλά μέχρι να το δούμε αυτό εγώ θα τους κρίνω με αυτό που βλέπω σήμερα.
Για τον Μπάτλερ, όμως, που έχω δει πολύ Ερυθρό και έχω, θα με συγχωρέσεις, αλλά είναι μέτριος ξεκάθαρα. Ο Ομπράντοβιτς δεν τον εμπιστεύεται πολύ και τον χρησιμοποιεί ως δύο στην second unit και γενικά έχει κάτω από 20 λεπτά μ.ο. Το θετικό είναι ότι παίζει άμυνα.
Πρόσεξε μιλάω καθαρά μόνο με την μέχρι τώρα απόδοση τους. Σίγουρα ο Μπάτλερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και σε 1-2 μήνες θα είναι πολύ καλύτερος.
Αλλά εμείς τον περιμέναμε σαν τον Μεσσία. Με την μέχρι τώρα απόδοση του δεν θα έκανε την διαφορά και δεν θα ήταν πολύ καλύτερος από Ντιλικινά κατά την άποψη μου.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός για τρίτο Σεντερ μου φαίνεται Λουκουμάκι. Και είναι και μέσα στα πόδια μας. Το θέμα είναι ότι σιγά μην μας τον δώσει η ΑΕΚ.tsoureki έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 2:57 pmΑυτός ο Σιλβα της ΑΕΚ καλός φαίνεται, δεν ξέρω αν φαίνεται καλύτερος επειδή παίζει μαζί μας.
4 φαίνετα να παίζει, λίγο κοντός νομίζω είναι.
Από ότι λέει ο Βαγγέλας αρκέτες ομάδες θα τον αναζητήσουν.
Λογικά φτηνός θα είναι, ελπιδοφόρος φαίνεται, λογικά απαιτήσεις δεν νομίζω να έχει τρελές και είναι και μέσα στα πόδια μας.
Αχ μακάρι να υπάρχαν τέτοιοι παίκτες στην Αμερική να τους είχε δει το "σκαουτινγκ¨ τιμ το καλοκαίρι, δεν ξέρω που θα βρούμε τέτοιους παίκτες![]()
![]()
![]()
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Τον Σίλβα δεν τον είχα δει σε άλλο ματς, εγώ απο αυτό που είδα σήμερα είδα έναν παίκτη που έχει όλο το πακέτο, σκοράρει με πολλούς τρόπους, παίρνει καλές θέσεις, πασάρει βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, ψηλά στην άμυνα είναι καλός, καλό iq, βελτίωση θέλει στις αλλαγές και στο 1vs1 στην άμυνα και στο παιχνίδι με πλάτη στην επίθεση. Αξίζει φουλ το ρίσκο νομίζω να τον πάρουμε. Φαίνεται περίπτωση Ράιτ.
Νομίζω θα προσέφερε περισσότερα και αυτήν την στιγμή από τον χολ.
Ο ντιλικινα ήταν αρκετά καλός σήμερα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αμα δεν έχει buy out για Ευρωλίγκα δεν νομίζω ότι θα μας τον δώσει η ΑΕΚ. Συμφωνώ ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα από τον Χολ με αυτά που είδα. Γενικά έχει πολύ γεμάτα στατιστικά και φέτος, αλλά και πέρυσι και έχει και έφεση στα ριμπάουντ. Μην μας τον πάρει ο ΠΑΟ φοβάμαι (που ψάχνει και αυτός).tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:53 pmΤον Σίλβα δεν τον είχα δει σε άλλο ματς, εγώ απο αυτό που είδα σήμερα είδα έναν παίκτη που έχει όλο το πακέτο, σκοράρει με πολλούς τρόπους, παίρνει καλές θέσεις, πασάρει βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, ψηλά στην άμυνα είναι καλός, καλό iq, βελτίωση θέλει στις αλλαγές και στο 1vs1 στην άμυνα και στο παιχνίδι με πλάτη στην επίθεση. Αξίζει φουλ το ρίσκο νομίζω να τον πάρουμε. Φαίνεται περίπτωση Ράιτ.
Τι να την κάνεις την καλή εμφάνιση του Ντιλικινά ήταν έχει μόνο μια ασίστ;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γενικά αξίζει να την ψάξουμε την περίπτωση του μιας και τον έχουμε μέσα στα πόδια μας αλλά δεν το κόβω. Πιο πιθανό είναι να πάει στον παο όντως.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:56 pmΑμα δεν έχει buy out για Ευρωλίγκα δεν νομίζω ότι θα μας τον δώσει η ΑΕΚ. Συμφωνώ ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα από τον Χολ με αυτά που είδα. Γενικά έχει πολύ γεμάτα στατιστικά και φέτος, αλλά και πέρυσι και έχει και έφεση στα ριμπάουντ. Μην μας τον πάρει ο ΠΑΟ φοβάμαι (που ψάχνει και αυτός).tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:53 pmΤον Σίλβα δεν τον είχα δει σε άλλο ματς, εγώ απο αυτό που είδα σήμερα είδα έναν παίκτη που έχει όλο το πακέτο, σκοράρει με πολλούς τρόπους, παίρνει καλές θέσεις, πασάρει βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, ψηλά στην άμυνα είναι καλός, καλό iq, βελτίωση θέλει στις αλλαγές και στο 1vs1 στην άμυνα και στο παιχνίδι με πλάτη στην επίθεση. Αξίζει φουλ το ρίσκο νομίζω να τον πάρουμε. Φαίνεται περίπτωση Ράιτ.
Τι να την κάνεις την καλή εμφάνιση του Ντιλικινά ήταν έχει μόνο μια ασίστ;
Δεν μπορεί να μοιράσει το παιχνίδι ο ντιλικινα δεν είναι καλός σε αυτό γι αυτό θέλουμε άσσο. Τουλάχιστον πήρε προσπάθειες, σκόραρε έτρεξε το γήπεδο έβγαλε άμυνες ήταν θετικός σήμερα.
Επίσης τι παραπάνω προσφέρει ο λι από τον Λαρεντζάκη πχ; Έχει πέσει πολύ αδικία με τον Γιαννούλη φέτος .
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπάτλερ στα 6 παιχνίδια που έχει παίξει ως τώρα (βγάζω το πρώτο ματς με τη Μακάμπι που μπήκε για 2 λεπτά) έχει χοντρικά 9 πόντους 3 ασίστ για 1 λάθος σε περίπου 17μιση λεπτά. Ο λόγος που σε αρκετά παιχνίδια δεν έπαιξε παραπάνω είναι ότι φορτώθηκε με φάουλ. Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς το μεσσία στο πρόσωπό του. Έναν πολύ ποιοτικό περιφερειακό περιμέναμε και αυτό είναι ο Μπάτλερ, ήδη στον πρώτο μήνα του στην Ευρώπη.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:42 pmΓια τον Ντιντγιουντι δεν έχω καθαρή εικόνα, αλλά πχ ο Κάρσλεν πέρυσι είχε μεγαλύτερο impact.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:31 pm
Ο Ντίνγουιντι και ο Μπάτλερ αναλογικά με το χρόνο που είναι στην Ευρώπη, το κασέ τους κτλ, δε μου φαίνονται μέτριοι. Να πούμε για τον Μίσιτς ότι πληρώνεται 5 και παίζει 2μιση (κι αυτό ως τώρα, μπορεί σε έναν μήνα να πετάει), να το πούμε. Αλλά με την τωρινή κατάσταση θα μας φαινόταν μέτριος ο Μπάτλερ ή ο Ντίνγουιντι;
Για τον Μπάτλερ, όμως, που έχω δει πολύ Ερυθρό και έχω, θα με συγχωρέσεις, αλλά είναι μέτριος ξεκάθαρα. Ο Ομπράντοβιτς δεν τον εμπιστεύεται πολύ και τον χρησιμοποιεί ως δύο στην second unit και γενικά έχει κάτω από 20 λεπτά μ.ο. Το θετικό είναι ότι παίζει άμυνα.
Πρόσεξε μιλάω καθαρά μόνο με την μέχρι τώρα απόδοση τους. Σίγουρα ο Μπάτλερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και σε 1-2 μήνες θα είναι πολύ καλύτερος.
Αλλά εμείς τον περιμέναμε σαν τον Μεσσία. Με την μέχρι τώρα απόδοση του δεν θα έκανε την διαφορά και δεν θα ήταν πολύ καλύτερος από Ντιλικινά κατά την άποψη μου.
Γενικά σαν παίκτης έχει στοιχεία που ο Νιλικίνα δεν τα έχει ούτε στον ύπνο του. Καλό διάβασμα στο pnr, γρήγορο πρώτο βήμα, αξιοσέβαστο σουτ. Από την άλλη ο Νιλικίνα σε παρόμοιο χρόνο συμμετοχής έχει 6 πόντους, 1μιση ασίστ, δύο λάθη. Στη δημιουργία και στην εκτέλεση έχει απειροελάχιστη συμβολή και περιορισμένο ρεπερτόριο, ενώ δίνει κάποιες λύσεις σε αθλητικότητα και άμυνα. Δε βλέπω σε ποιο σύμπαν θα προτιμούσαμε Νιλικίνα από Μπάτλερ.
Όσον αφορά τον Ντίνγουιντι, δε νομίζω ότι έχει νόημα να τον συγκρίνουμε με τον περσινό Έντγουαρντς. Άλλη θέση, άλλος ρόλος, άλλο στυλ, ο ένας είχε ήδη δύο ευρωπαϊκές χρονιές στην πλάτη του, o δεύτερος έχει μόλις έναν μήνα. Αν τον δεις παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και αυτός έχει στοιχεία που δεν έχουμε στο 1 κι ας μην είναι (κατά τη γνώμη μου), όσο καλό φιτ ήταν ο Μπάτλερ. Επίσης ο Ντίνγουιντι έχει δείξει καλά στοιχεία και στην άμυνα.
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η σύγκριση Ντιλικινά με τον οποιονδήποτε πιθανό υποψήφιο είναι λάθος, το έχω αναφέρει και συνεχίζετε να το προβάλετε ως μέτρο σύγκρισης. Ο Ουότσον της Βιλερμπάν είναι πολύ καλύτερος από Ντιλικινά.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 4:11 pmΟ Μπάτλερ στα 6 παιχνίδια που έχει παίξει ως τώρα (βγάζω το πρώτο ματς με τη Μακάμπι που μπήκε για 2 λεπτά) έχει χοντρικά 9 πόντους 3 ασίστ για 1 λάθος σε περίπου 17μιση λεπτά. Ο λόγος που σε αρκετά παιχνίδια δεν έπαιξε παραπάνω είναι ότι φορτώθηκε με φάουλ. Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς το μεσσία στο πρόσωπό του. Έναν πολύ ποιοτικό περιφερειακό περιμέναμε και αυτό είναι ο Μπάτλερ, ήδη στον πρώτο μήνα του στην Ευρώπη.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:42 pm
Για τον Ντιντγιουντι δεν έχω καθαρή εικόνα, αλλά πχ ο Κάρσλεν πέρυσι είχε μεγαλύτερο impact.
Γενικά σαν παίκτης έχει στοιχεία που ο Νιλικίνα δεν τα έχει ούτε στον ύπνο του. Καλό διάβασμα στο pnr, γρήγορο πρώτο βήμα, αξιοσέβαστο σουτ. Από την άλλη ο Νιλικίνα σε παρόμοιο χρόνο συμμετοχής έχει 6 πόντους, 1μιση ασίστ, δύο λάθη. Στη δημιουργία και στην εκτέλεση έχει απειροελάχιστη συμβολή και περιορισμένο ρεπερτόριο, ενώ δίνει κάποιες λύσεις σε αθλητικότητα και άμυνα. Δε βλέπω σε ποιο σύμπαν θα προτιμούσαμε Νιλικίνα από Μπάτλερ.
Όσον αφορά τον Ντίνγουιντι, δε νομίζω ότι έχει νόημα να τον συγκρίνουμε με τον περσινό Έντγουαρντς. Άλλη θέση, άλλος ρόλος, άλλο στυλ, ο ένας είχε ήδη δύο ευρωπαϊκές χρονιές στην πλάτη του, o δεύτερος έχει μόλις έναν μήνα. Αν τον δεις παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και αυτός έχει στοιχεία που δεν έχουμε στο 1 κι ας μην είναι (κατά τη γνώμη μου), όσο καλό φιτ ήταν ο Μπάτλερ. Επίσης ο Ντίνγουιντι έχει δείξει καλά στοιχεία και στην άμυνα.
Δεύτερον, ξέχνα τι θα γίνει σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο. Εγώ αναφέρω την απόδοση τους μέχρι στιγμής. Και τα δεδομένα είναι ότι ο Ντιντγιουντι δεν έχει το impact του Carlsen (μιλάμε για τον Ντιντγιουντι που κάποιοι είπαν ότι είναι μεγαλύτερο όνομα από Ναν) και ο Μπάτλερ δεν παίζει στον Ερυθρό πάνω από 17.5 λεπτά επειδή ο Ομπράντοβιτς δεν τον εμπιστεύεται (ακόμα) όχι επειδή ο παίκτης φορτώνεται με φουλ. Σε εμάς θα έπαιζε κάτω από 15 λεπτά.
Ο Μπάτλερ μπορεί να είναι όλα αυτά που λες ή να τα έχει δείξει στην Αμερική, αλλά μέχρι τώρα ούτε στην οργάνωση έχει δείξει κάποιο τρελό vision ούτε το σουτ του είναι αξιόπιστο (αντιθέτως τουβλάρει ασύστολα).
Επαναλαμβάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι αυτοί οι παίκτες θα έχουν μεταμορφωθεί σε μερικούς μήνες (το πιθανότερο). Εγώ μιλάω με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Μάγκες, εγώ ( ως συνήθως) αντιμετωπίζω λιγάκι πιο «αιρετικά» τα πράγματα………εστιάζω λοιπόν τις εφετινές δυσλειτουργίες της ομάδας στους εξής παράγοντες ……
1) Τάιλερ Ντόρσει: Παικταράς, κάνει όντως prime χρονιά εφέτος, ΟΜΩΣ η ομάδα δεν μπορεί να εξαρτάται από αυτόν, για τον απλούστατο λόγο ότι έχει ως σύνολο μάθει ( με τον συγκεκριμένο προπονητή) να παίζει με διαφορετικές σταθερές από αυτές που ο Τάιλερ μπορεί να κάνει καλά. Δεν παύει να είναι σούπερ, αρκεί ο χρόνος του να περιοριστεί και να μην υπερβαίνει τα 12 - 15 λεπτά!!!Ικανότατο διάστημα να είναι σούπερ για instant scoring όταν χρειαστεί, και για να είναι και σούπερ κομβικός σε ενδεχόμενο κρίσιμο μονό παιχνίδι επιπέδου φάιναλ φορ , διότι πολύ απλά είναι άνιωθος!!!Όμως κακά τα ψέματα, με το να παίρνει τόσο μεγάλο usage και να έχει και την μπάλα στα χέρια είναι σαφές ότι η ομάδα ΚΑΙ μπερδεύεται , αλλά ΚΑΙ βραχυκυκλώνει!!! Σε αυτό βέβαια ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ αλλά ο Νο 4 που αναφέρω παρακάτω!!
2) Απουσία pg Ά επιπέδου: Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυσης. Το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα. Πάντως ΚΑΙ ο Θωμάς ΚΑΙ ο Νιλικίνα μια χαρά είναι και θα φαίνονται και 50% καλύτεροι με αυτόν τον pg. Διότι είναι ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!
3) Donta Hall: Να με συγχωρείτε αλλά την θεωρώ μεταγραφή ΑΝΕΚΔΟΤΟ!! Έχεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι να πάρεις κάτι που να συμπληρώνει επάξια τον Μιλουτίνοφ και καταλήγεις να παίρνεις έναν ετερόφωτο πικ εν ρολ ψηλό, με μηδενικό αμυντικό iq, την στιγμή που δεν έχεις ούτε πικ εν ρολ χειριστή για να τον εκμεταλλευτείς , αλλά ούτε οποιοδήποτε από τα αργά 4άρια σου να έχουν την ικανότητα να ανέβουν στο 5!!! Και πίσω από αυτόν έχεις τον………ποιόν??
4) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ …….με ΓΙΩΡΓΑΡΟ!!!
- Υπεύθυνος προφανώς για την διαχείριση του 1), όσο και τις επιλογές του 2) και του 3) που πιθανόν να μας στοιχίσουν την εφετινή χρονιά ( πάντα υπάρχει το 10-20% της αλλαγής δεδομένων λόγω του ότι Δεκέμβρης είναι ακόμα)
- Μηδενική ευελιξία στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας εδώ και μια τετραετία στην αντιμετώπιση των αντιπάλων πικ εν ρολ καταστάσεων, ποπ άουτ καταστάσεων , ενώ τα 5 τελευταία λεπτά κάθε αντίπαλος προπονητής ξέρει ότι θα παίξει αλλαγές και τον χτυπάει αλύπητα στα αργά πόδια των 4-5 αριών
- Δεν γίνεται να συντηρείς ρόστερ τόσο πολλών παιχτών εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος αυτού να το χρησιμοποιεί είτε για συναισθηματικούς λόγους λες και είμαστε το μπασκετικό ΙΚΑ, είτε μόνο για παλαμάκια και για το καθιερωμένο ζντο πριν και μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού. Πολύ ποσότητα και λιγότερο ποιότητα δεν είναι συνταγή επιτυχίας και καλώς ή κακώς το μπάσκετ εξελίσσεται!!!
Υγ: Σαφώς και δεν λέω ότι πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ ο προπονητής…….σαφώς και δεν λέω ότι δεν είναι καλός προπονητής! Απλά εφέτος τα έχει κάνει ολίγον ΣΑΛΑΤΑ……….αυτές είναι (σε πολύ μικρή ανάλυση, άρα γενικευμένες) οι απόψεις μου ως τώρα για τα πεπραγμένα και τις δυσλειτουργίες της ομάδας μας!!! Εννοείται δέχομαι οποιαδήποτε διαφωνία, άλλωστε όπως είπα είναι ή δικιά μου οπτική που είναι ομολογώ και αρκετά ίσως ΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
1) Τάιλερ Ντόρσει: Παικταράς, κάνει όντως prime χρονιά εφέτος, ΟΜΩΣ η ομάδα δεν μπορεί να εξαρτάται από αυτόν, για τον απλούστατο λόγο ότι έχει ως σύνολο μάθει ( με τον συγκεκριμένο προπονητή) να παίζει με διαφορετικές σταθερές από αυτές που ο Τάιλερ μπορεί να κάνει καλά. Δεν παύει να είναι σούπερ, αρκεί ο χρόνος του να περιοριστεί και να μην υπερβαίνει τα 12 - 15 λεπτά!!!Ικανότατο διάστημα να είναι σούπερ για instant scoring όταν χρειαστεί, και για να είναι και σούπερ κομβικός σε ενδεχόμενο κρίσιμο μονό παιχνίδι επιπέδου φάιναλ φορ , διότι πολύ απλά είναι άνιωθος!!!Όμως κακά τα ψέματα, με το να παίρνει τόσο μεγάλο usage και να έχει και την μπάλα στα χέρια είναι σαφές ότι η ομάδα ΚΑΙ μπερδεύεται , αλλά ΚΑΙ βραχυκυκλώνει!!! Σε αυτό βέβαια ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ αλλά ο Νο 4 που αναφέρω παρακάτω!!
2) Απουσία pg Ά επιπέδου: Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυσης. Το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα. Πάντως ΚΑΙ ο Θωμάς ΚΑΙ ο Νιλικίνα μια χαρά είναι και θα φαίνονται και 50% καλύτεροι με αυτόν τον pg. Διότι είναι ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!
3) Donta Hall: Να με συγχωρείτε αλλά την θεωρώ μεταγραφή ΑΝΕΚΔΟΤΟ!! Έχεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι να πάρεις κάτι που να συμπληρώνει επάξια τον Μιλουτίνοφ και καταλήγεις να παίρνεις έναν ετερόφωτο πικ εν ρολ ψηλό, με μηδενικό αμυντικό iq, την στιγμή που δεν έχεις ούτε πικ εν ρολ χειριστή για να τον εκμεταλλευτείς , αλλά ούτε οποιοδήποτε από τα αργά 4άρια σου να έχουν την ικανότητα να ανέβουν στο 5!!! Και πίσω από αυτόν έχεις τον………ποιόν??
- Υπεύθυνος προφανώς για την διαχείριση του 1), όσο και τις επιλογές του 2) και του 3) που πιθανόν να μας στοιχίσουν την εφετινή χρονιά ( πάντα υπάρχει το 10-20% της αλλαγής δεδομένων λόγω του ότι Δεκέμβρης είναι ακόμα)
- Μηδενική ευελιξία στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας εδώ και μια τετραετία στην αντιμετώπιση των αντιπάλων πικ εν ρολ καταστάσεων, ποπ άουτ καταστάσεων , ενώ τα 5 τελευταία λεπτά κάθε αντίπαλος προπονητής ξέρει ότι θα παίξει αλλαγές και τον χτυπάει αλύπητα στα αργά πόδια των 4-5 αριών
- Δεν γίνεται να συντηρείς ρόστερ τόσο πολλών παιχτών εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος αυτού να το χρησιμοποιεί είτε για συναισθηματικούς λόγους λες και είμαστε το μπασκετικό ΙΚΑ, είτε μόνο για παλαμάκια και για το καθιερωμένο ζντο πριν και μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού. Πολύ ποσότητα και λιγότερο ποιότητα δεν είναι συνταγή επιτυχίας και καλώς ή κακώς το μπάσκετ εξελίσσεται!!!
Υγ: Σαφώς και δεν λέω ότι πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ ο προπονητής…….σαφώς και δεν λέω ότι δεν είναι καλός προπονητής! Απλά εφέτος τα έχει κάνει ολίγον ΣΑΛΑΤΑ……….αυτές είναι (σε πολύ μικρή ανάλυση, άρα γενικευμένες) οι απόψεις μου ως τώρα για τα πεπραγμένα και τις δυσλειτουργίες της ομάδας μας!!! Εννοείται δέχομαι οποιαδήποτε διαφωνία, άλλωστε όπως είπα είναι ή δικιά μου οπτική που είναι ομολογώ και αρκετά ίσως ΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έγραψα εγώ ότι ο τομσον είναι ίδιας ποιότητας με τους υπολοίπους με μίσιτς π.χ.;glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 4:16 pmΟύτε ο ίδιος ο Τόμσον δε θα έβαζε τον εαυτό στην ίδια πρόταση με τους υπόλοιπους. Από κει και πέρα προφανώς θα μας βοηθούσε, όπως κάθε νορμάλ άσσος αυτή τη στιγμη.
Για Μισιτς απλά είπαμε ότι δε κουβαλά καμία Χάποελ μέχρι στιγμής, που ειναι η αλήθεια. Απλά ισοπεδώνετε για να πείτε τα δικά σας
Ο μίσιτς δεν κουβαλά τη χαποελ είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ της καλύτερης ομάδας στην Ευρωλίγκα μέχρι τώρα , από αυτόν ξεκινάνε όλες οι επιθέσεις τις Χάποελ .
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά μην έπαιζε και 15 λεπτά ενώ παίρνει 5 χαρτιά. Ο λόγος που η Χάποελ είναι πρώτη είναι ο Μπράιντ, ο Οτουρου, ο Ιτουδης και η ομάδα που έχει χτίσει και όχι ο Μίσιτς.tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 4:33 pmΈγραψα εγώ ότι ο τομσον είναι ίδιας ποιότητας με τους υπολοίπους με μίσιτς π.χ.;glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 4:16 pm
Ούτε ο ίδιος ο Τόμσον δε θα έβαζε τον εαυτό στην ίδια πρόταση με τους υπόλοιπους. Από κει και πέρα προφανώς θα μας βοηθούσε, όπως κάθε νορμάλ άσσος αυτή τη στιγμη.
Για Μισιτς απλά είπαμε ότι δε κουβαλά καμία Χάποελ μέχρι στιγμής, που ειναι η αλήθεια. Απλά ισοπεδώνετε για να πείτε τα δικά σας
Ο μίσιτς δεν κουβαλά τη χαποελ είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ της καλύτερης ομάδας στην Ευρωλίγκα μέχρι τώρα , από αυτόν ξεκινάνε όλες οι επιθέσεις τις Χάποελ .
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το Ντόρσεϊ διαφωνώ φιλε και στην πρώτη του χρονιά με Μπαρτζώκα είχε τον ίδιο χρόνο και ρόλο με τώρα και φτάσαμε φάιναλ φορ. Ο Μπαρτζώκας ας προσαρμόσει το παιχνίδι της ομαδας στο Ντόρσεϊ, είναι ο καλύτερος παίκτης μας φέτος και γενικότερα στους παίκτες που έχει.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 4:32 pmΜάγκες, εγώ ( ως συνήθως) αντιμετωπίζω λιγάκι πιο «αιρετικά» τα πράγματα………εστιάζω λοιπόν τις εφετινές δυσλειτουργίες της ομάδας στους εξής παράγοντες ……
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ![]()
Η ομάδα βραχυκυλωνει γιατί στον άσο μετά τον Θωμά είμαστε ανύπαρκτοι που κι αυτός δεν είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δε συμφωνώ ότι ο Γουότσον είναι καλύτερος από τον Νιλικίνα. Πιο ταλαντούχος σκόρερ σίγουρα, καλύτερος παίκτης συνολικά όχι. Αλλά σε κάθε περίπτωση συνέκρινα τον Μπάτλερ με τον Νιλικίνα γιατί στο σχόλιο στο οποίο απάντησα συγκρίνεις τον Μπάτλερ με τον Νιλικίνα (λέγοντας ότι σε εμάς δε θα ήταν πολύ καλύτερός του).Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 4:19 pmΗ σύγκριση Ντιλικινά με τον οποιονδήποτε πιθανό υποψήφιο είναι λάθος, το έχω αναφέρει και συνεχίζετε να το προβάλετε ως μέτρο σύγκρισης. Ο Ουότσον της Βιλερμπάν είναι πολύ καλύτερος από Ντιλικινά.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 4:11 pm
Ο Μπάτλερ στα 6 παιχνίδια που έχει παίξει ως τώρα (βγάζω το πρώτο ματς με τη Μακάμπι που μπήκε για 2 λεπτά) έχει χοντρικά 9 πόντους 3 ασίστ για 1 λάθος σε περίπου 17μιση λεπτά. Ο λόγος που σε αρκετά παιχνίδια δεν έπαιξε παραπάνω είναι ότι φορτώθηκε με φάουλ. Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς το μεσσία στο πρόσωπό του. Έναν πολύ ποιοτικό περιφερειακό περιμέναμε και αυτό είναι ο Μπάτλερ, ήδη στον πρώτο μήνα του στην Ευρώπη.
Δεύτερον, ξέχνα τι θα γίνει σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο. Εγώ αναφέρω την απόδοση τους μέχρι στιγμής. Και τα δεδομένα είναι ότι ο Ντιντγιουντι δεν έχει το impact του Carlsen (μιλάμε για τον Ντιντγιουντι που κάποιοι είπαν ότι είναι μεγαλύτερο όνομα από Ναν) και ο Μπάτλερ δεν παίζει στον Ερυθρό πάνω από 17.5 λεπτά επειδή ο Ομπράντοβιτς δεν τον εμπιστεύεται (ακόμα) όχι επειδή ο παίκτης φορτώνεται με φουλ. Σε εμάς θα έπαιζε κάτω από 15 λεπτά.
Ο Μπάτλερ μπορεί να είναι όλα αυτά που λες ή να τα έχει δείξει στην Αμερική, αλλά μέχρι τώρα ούτε στην οργάνωση έχει δείξει κάποιο τρελό vision ούτε το σουτ του είναι αξιόπιστο (αντιθέτως τουβλάρει ασύστολα).
Επαναλαμβάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι αυτοί οι παίκτες θα έχουν μεταμορφωθεί σε μερικούς μήνες (το πιθανότερο). Εγώ μιλάω με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Το ότι ο Μπάτλερ δεν τα χει δείξει αυτά στην Ευρώπη διαφωνώ. Μπορείς να δεις πολλές φάσεις του, όσον αφορά τον τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει. Μπορείς να δεις στο ματς με έμας τον Μπάτλερ να τραβάει τον Μιλουτίνοφ έξω (μετά τις αλλαγές) να τον περνάει για πλάκα στα πόδια και να διαβάζει αμέσως την βοήθεια βγάζοντας τον Μονέκε αν θυμάμαι καλά μόνο του, για ένα εύκολο κάρφωμα. Μπορείς να δεις το ματς με τη Μονακό στο οποίο βάζει κάτι σαν 18 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και παίρνει το ματς. Τι περιμέναμε να κάνει δηλαδή μέσα σε έναν μήνα; Επίσης όντως στα 3 από τα 6 παιχνίδια του είναι γεγονός ότι είχε πρόβλημα με τα φάουλ, δε το βγάζω από το μυαλό μου, μπορείς να το δεις και συ.
Και πάλι πίσω στον Ντίνγουιντι. Ο Ντίνγουιντι είναι μεγαλύτερο όνομα από τον Ναν, δεν είπε κανείς ψέματα σε αυτό. Δε σημαίνει αυτό ότι θα είναι καλύτερος παίκτης στην Euroleague. Συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω την σύγκριση με τον Κάρσεν Έντγουαρντς (που είναι καθαρό 2άρι) σαν impact. Δηλαδή γιατί θα έπρεπε ήδη στον πρώτο μήνα του να έχει το impact του Κάρσεν, για να πούμε ότι θα ήταν προτιμότερο να τον είχαμε στο ρόστερ μας;
Ναι κανένας τους δεν είναι ο μεσσίας, αλλά τι σημασία έχει; Παίζουν το λιγότερο αξιοπρεπώς ως τώρα και ναι, έχει σημασία ότι έχουν έρθει για πρώτη φορά σε μια άλλη ήπειρο, σε ένα άλλο μπάσκετ, οπότε περιμένεις με τον καιρό να γίνονται καλύτεροι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο