τριαρι δεν ειναι αυτος? καλα μπορει βεβαια να τον προετοιμαζει (λογω ηλικιας κυριως) ως προτζεκτ για του χρονου που λογικα μακκισικ και παπ θα σταματησουν να εχει δηλαδη γουορντ τραορε στο 3 και ντορσευ φουρνιε στο δυο . Αντε να πεις οτι παταει και στο 4 λογω υψους αλλα στο 5 δεν νομιζω να παιζει , εκτος πια κι αν πεφτω τοσο εξω και θυμαμαι λαθος παικτη.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες γιατι εγω για τριαρι -τεσσαρι τον θυμομουν ,πιθανοτατα βεβαια να πεφτω εξω .Christofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 5:57 pmΕρλ> Τραορε> Ενκαμουα.
22-23 χρονων γαλλακι που πηδαει στον θεο με κινησουλες . Μια χαρα παταει στο 5
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
2,06 εχουν πεθανει αυτα τα 3-4αρια στην ευρωπηfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 6:01 pmμακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες γιατι εγω για τριαρι -τεσσαρι τον θυμομουν ,πιθανοτατα βεβαια να πεφτω εξω .Christofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 5:57 pm
Ερλ> Τραορε> Ενκαμουα.
22-23 χρονων γαλλακι που πηδαει στον θεο με κινησουλες . Μια χαρα παταει στο 5
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μορις πηρε 900 και ο ερλ θα παρει 1εκ?εγω για κανα 700ρι τον κοβω εκτος και μπει καμια φενερ στο κολπο που δεν νομιζω οτι τους ταιριαζει..αν και ο παο παρει αυτον της αεκ λογικα θα μαστε το φαβορι..Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 5:58 pmΤον Ιερεμία; Καθαρίζει μύριο για πλάκα αυτός για το υπόλοιπο της σεζόν και θα βρει και ομάδα με πολύ μεγαλύτερο ρόλο. Δύσκολο μου φαίνεται.
επειδη πασαρει πολυ αυτος και παιζει και καλη αμυνα σχετικα βλεπω τον μπαρτζωκα να τον κυνηγαει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ καλα βλεπειςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 6:09 pmο μορις πηρε 900 και ο ερλ θα παρει 1εκ?εγω για κανα 700ρι τον κοβω εκτος και μπει καμια φενερ στο κολπο που δεν νομιζω οτι τους ταιριαζει..αν και ο παο παρει αυτον της αεκ λογικα θα μαστε το φαβορι..Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 5:58 pm
Τον Ιερεμία; Καθαρίζει μύριο για πλάκα αυτός για το υπόλοιπο της σεζόν και θα βρει και ομάδα με πολύ μεγαλύτερο ρόλο. Δύσκολο μου φαίνεται.
επειδη πασαρει πολυ αυτος και παιζει και καλη αμυνα σχετικα βλεπω τον μπαρτζωκα να τον κυνηγαει.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... evroligka/
Μεταγραφή από ομάδα Ευρωλίγκας μπορείς να κάνεις μέχρι και τον Φεβρουάριο, οπότε δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.
Μπορεί η ομάδα να περιμένει για Ρόμπινσον - Ερλ.
Μεταγραφή από ομάδα Ευρωλίγκας μπορείς να κάνεις μέχρι και τον Φεβρουάριο, οπότε δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.
Μπορεί η ομάδα να περιμένει για Ρόμπινσον - Ερλ.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αποδέσμευση ούτε για αστείο, παραγκωνισμός θα μπορούσε να παίξει όμως. Πιο εύκολο θύμα είναι ο Πίτερς, ο οποίος στα 12 λεπτά που παίζει δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτό που δίνει ο Σάσα και δεν υπάρχουν και συστήματα για να τον βγάλουν ελεύθερο να πάρει 2-3 τρίποντα μέσα σε 5 λεπτά.Sokos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 7:44 pmΜόνο εγώ θεωρώ απίθανο να έρθει για 5η λύση στο 4-5;
Εκτός αν μιλάμε για παραγκωνισμό/αποδέσμευση Hall ή Peters. Οι άλλοι δύο που αναφέρονται μου φαίνεται πιο λογικό να θέλουν να ανέβουν επίπεδο και να δέχονται να έρθουν για τα χασομέρια και να παλέψουν για περισσότερο χρόνο.
Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, επομένως αν φέρεις τον Ερλ πας για Ευρωλίγκα και δυστυχώς κάποιος θα πρέπει να θυσιαστεί σαν την Ιφιγένεια σε αυτό το σενάριο.
Με Ερλ υπάρχει και ένα μικρό σενάριο να πάρει και λίγο χρόνο στο τρία, αλλά πιο πολύ ως back up λύση θα μείνει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο