Σωστά μιλάς (ως συνήθως!). Το έγραψα κι εγώ παραπάνω: αν θέλουμε να γίνουμε σούπερ φέτος πρέπει να θυσιαστεί το ένα τεσσάρι μας (που δεν μπορεί να είναι ο Σάσα), οπότε με ένα παίκτη σαν τον Jeremiah, που μπορεί να παίζει 15 λεπτά στο 4 και άλλα 10 λεπτά στο 5, το ταβάνι μας ανεβαίνει πολύ και βάζουμε σοβαρή υποψηφιότητα για την κούπα.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 8:11 pmΑποδέσμευση ούτε για αστείο, παραγκωνισμός θα μπορούσε να παίξει όμως. Πιο εύκολο θύμα είναι ο Πίτερς, ο οποίος στα 12 λεπτά που παίζει δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτό που δίνει ο Σάσα και δεν υπάρχουν και συστήματα για να τον βγάλουν ελεύθερο να πάρει 2-3 τρίποντα μέσα σε 5 λεπτά.Sokos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 12, 2025 7:44 pmΜόνο εγώ θεωρώ απίθανο να έρθει για 5η λύση στο 4-5;
Εκτός αν μιλάμε για παραγκωνισμό/αποδέσμευση Hall ή Peters. Οι άλλοι δύο που αναφέρονται μου φαίνεται πιο λογικό να θέλουν να ανέβουν επίπεδο και να δέχονται να έρθουν για τα χασομέρια και να παλέψουν για περισσότερο χρόνο.
Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, επομένως αν φέρεις τον Ερλ πας για Ευρωλίγκα και δυστυχώς κάποιος θα πρέπει να θυσιαστεί σαν την Ιφιγένεια σε αυτό το σενάριο.
Με Ερλ υπάρχει και ένα μικρό σενάριο να πάρει και λίγο χρόνο στο τρία, αλλά πιο πολύ ως back up λύση θα μείνει.
Δυστυχώς, έτσι παραγκωνίζεται πλήρως ο Πίτερς (Ιφιγένεια), ο οποίος όμως δεν θα υπάρχει στο ρόστερ του χρόνου, και επίσης περιορίζεται και ο χρόνος του Χολ σε ένα σκάρτο 10λεπτο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο