shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 13, 2025 11:29 pm
αν με καποιον κανει υπομονη ο κοσμος ειναι ο σπανουλης
..ουτε με τον μπαρτζωκα θα κανει και αλλη χρονια υπομονη ουτε με οποιονδηποτε αλλον ..Επισης ο σπαν πηγε την μονακο πρωτη φορα στην ιστορια της τελικο και πηρε και μεταλλιο με την εθνικη μετα απο εναν αιωνα.Δεν ειναι τοσο χαζος ο κοσμος του ολυμπιακου,εχει κανει υπομονη με τοσους..με τον σπανουλη δεν θα κανει..
εντωμεταξυ να σημειωσω οτι πλεον δεν ειμαι τελειως απαισιοδοξος για την ομαδα με τον ερχομο του μορις (οπως βλεπω αρκετους)..Δινω 50% να παει ασχημα η σεζον 30% οτι θα γυρισει το κλιμα θα το παλεψουμε αλλα δεν θα το παρουμε και 20% να τα σαρωσουμε ολα φετος ειδικα και αν ερθει ενα καλο 5ρο4ρι.
Καλά, όσον αφορά το πρώτο σκέλος και το μπολταρισμένο, εγώ εντυπωσιάζομαι που ήδη υπάρχει υπομονή από τον κόσμο, ειδικά μετά τη σεζόν 23-24 που κατέληξε σε μια ακόμα ευκαιρία στα 100 χρόνια της ομάδας και πήγε Φ4 για να χάσει από τα αποδυτήρια και ακόμα λέμε ο κύκλος της ομάδας θα κριθεί στο τέλος της σεζόν
all that's just me και πάμε παρακάτω
Από και και πέρα, σαφώς εφόσον έχουμε βάλει γύρω στα 10 "ΑΝ" για τη φετινή σεζόν, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τέλη Γενάρη πως θα παίζει με Μορις και ΑΝ έρθει 4-5ρι ( που θα ερχόταν πριν τον Μορις και ακόμα να φανεί κύριε Ζέρβα ) και αν θα γίνουν πράξη αυτά τα ΑΝ (see what i did ? )
2 μεταγραφές σαφώς αλλάζουν όλη την εικόνα της ομάδας, αρχικά με τον περιορισμό λαθών και πουλήματος της μπάλας και κατά δεύτερον με την πρόσθεση σκληράδας στην άμυνα που μπορεί να δώσει ένα καλό 4-5ρι που δεν είναι σοφτ
Δεν ξέρω, εγώ είμαι απαισιόδοξος και δεν περιμένω τίποτα από αυτούς πλέον, είναι και το PTSD που δεν μπορεί να φύγει . Ίσως σχολίαζα και ενοχλούσα την παρέα λιγότερο αν δεν μας είχε σχεδόν +20 η Μπαρτσελόνα χθες και χάναμε κάπως πιο....κολακευτικά
δλδ θέλω να κρατηθώ, πχ έκανα 4 μέρες να γράψω πριν ανακοινωθεί ο Μορις για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, αλλα με διαολίζουν εντόνως