Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Μα αυτός ακριβώς είναι θεωρητικά ο σκοπός απόκτησης του……..να ανεβάσει με το παιχνίδι του τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και συνολικά την απόδοση των βαριών χαρτιών της ομάδας……ας του δώσουμε αρκετό χρόνο ( 1- 1,5 μήνα) , διότι είναι όντως ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!!!……..και φυσικά να πάμε ΦΟΥΛ για ΤΕΣΣΑΡΟΠΕΝΤΑΡΙ ή στην χειρότερη για Πεντάρι που να είναι κύριο χαρακτηριστικό του το υψηλό efficiency στην άμυνα με αλλαγές!!……..που το προχωράμε δηλαδή, αλλά ……..έτσι το λέω!! Πιστεύω από αυτά τα λίγα που γνωρίζω, πως το αργότερο εντός 10 ημέρου θα έχει ολοκληρωθεί και το θέμα του ψηλού!!steph.larry έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 1:27 pmΑν ο Μόρρις φτάσει στο επίπεδο που ήταν στο Ντένβερ φέτος, το κέρδος θα είναι πολλαπλάσιο. Πέρα του ότι θα ανέβουν παίχτες όπως ο Μίλου, ο Χολ, ο Φουρνιέ κτλ, θα δούμε και τον χρόνο του Γουόκαπ να μειώνεται, παράλληλα με τις απαιτήσεις που έχουν στην ομάδα από αυτόν. Αυτό θα του κάνει τεράστιο καλό του Τόμας, πιστεύω θα δούμε άλλο πρόσωπο, δεν θα γίνεται θύμα overusage. Αυτομάτως τα καλά του χαρακτηριστικά που μας είναι γνώριμα τόσα χρόνια, θα μπορέσει να τα δώσει με συνέπεια και φέτος.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας παίξουμε πρώτα επίθεση και βλέπουμε για την άμυνα.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 3:24 pmΩραία όλα αυτά. Πες ο Μόρις βγαίνει καλός οργανωτής και ανεβαίνουμε επιθετικά σε θέμα συνεργασιών. Άμυνα θα παίξουν? Γιατί τρώμε τις 90αρες σαν στραγάλια.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απο τους τρεις περισσοτερο στο πεντε παταει ο ενκαμουα αν εχει καποια σημασια .Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 4:45 pmΙσχύει ότι ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ έχει πει ο γιατρός………τουλάχιστον μέχρι τώρα, γιατί οι απόψεις σε αυτή την ομάδα αλλάζουν κάθε ώρα!
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Για εμένα πολύ πιο ωραία βέβαια θα ήταν να ερχόταν ένας εκ των Τίμαν, Σόρκιν, Σμιτς, αλλά ας πρόσεχαν το καλοκαίρι στο τι σχεδιάζαμε!!! Τώρα ότι και να προκύψει ( που για την εποχή θα είναι σούπερ, δεν το συζητάμε) , δεν θα αγγίζει τα επίπεδα των τριών προαναφερθέντων που προσωπικά πιστεύω ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , θα ήταν το τέλειο φιτ.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 4:55 pmΑπο τους τρεις περισσοτερο στο πεντε παταει ο ενκαμουα αν εχει καποια σημασια .Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 4:45 pm
Ισχύει ότι ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ έχει πει ο γιατρός………τουλάχιστον μέχρι τώρα, γιατί οι απόψεις σε αυτή την ομάδα αλλάζουν κάθε ώρα!
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παιζει ο σορκιν αμυνα με αλλαγες?εγω πιο πολυ για επιθετικο παιχτη τον εχω στυλ πετρουσεφ..Η ομαδα πρεπει να φερει οτι καλυτερο μπορει στο 4-5..φαση να ειναι αμυντικοι επιπεδου χαινς και ντανστον..τον ερλ τον εχω δει να ειναι καλος αμυντικος,τους υπολοιπους που κοιτανε,ενκαμουαδες τραορε κτλ δεν τους ξερω 1-2 ματς τους εχω πετυχει χωρις να μου τραβηξουν το ματι.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Πηγε ο αλλος γηπεδο τιγκα στο τζετ λαγκ και τα χλατσωνει σαν να μην τρεχει καστανο
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... po-to-sef/

-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Όχι βρε…..είπα η ΤΕΣΣΑΡΟΠΕΝΤΑΡΙ , πχ ένας από τους τρεις παραπάνω, ή εναλλακτικά απλά ένα ΠΕΝΤΑΡΙ που να είναι efficient στην άμυνα με αλλαγές!!!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 10:35 pmπαιζει ο σορκιν αμυνα με αλλαγες?εγω πιο πολυ για επιθετικο παιχτη τον εχω στυλ πετρουσεφ..Η ομαδα πρεπει να φερει οτι καλυτερο μπορει στο 4-5..φαση να ειναι αμυντικοι επιπεδου χαινς και ντανστον..τον ερλ τον εχω δει να ειναι καλος αμυντικος,τους υπολοιπους που κοιτανε,ενκαμουαδες τραορε κτλ δεν τους ξερω 1-2 ματς τους εχω πετυχει χωρις να μου τραβηξουν το ματι.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σε αυτό το επίπεδο, αν παρατηρήσεις σε απλές συνθήκες προπόνησης ακόμα και τον Καλαϊτζάκη ( το όνομα επειδή δεν φημίζεται για το μακρινό σουτ του) , θα διαπιστώσεις ότι άνετα θα σου βάλει 7-8 μπορεί και 10 σερί!!berry έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 10:44 pmΠηγε ο αλλος γηπεδο τιγκα στο τζετ λαγκ και τα χλατσωνει σαν να μην τρεχει καστανο
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μορις αν ειναι σε καλη κατασταση πρεπει να παιξει και την τριτη..ας παιξει τα 10-15λ του νιλικινα..αλλα αποτι ελεγε ο μπαρτζωκας δεν ειναι σε καλη φυσικη κατασταση οποτε δεν παιζει να τον βαλει..θελει προσοχη μην βγαλει καμια θλαση τωρα.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 11:06 pmΤρίτη δεν θα παίξει σίγουρα ο Μόρις, λογικά ούτε Παρασκευή.
Με τις αλλαγές στην α1 τι ισχύει;
Ο φαριντ σε πόσες μέρες έπαιξε;
καλα αυτοι που σουταρουν 40% χανουν καμια 10ρια σουτ στα 100 στην προπονηση..10 σερι βαζει και ο αγγελοπουλος που σουταρει λες και παθαινει εγκεφαλικο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο