Σίγουρα υπάρχει beef, δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι. Κακώς τον κράτησαν οι Αφοί το καλοκαίρι εφόσον είχε ήδη αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του (Νετζήπογλου). Αγωνιστικά θεωρώ ότι ο Λάρε είχε να προσφέρει πράγματα στην ομάδα για ένα επτάλεπτο, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα με τις απουσίες.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 9:59 amΥποθέσεις κάνω αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι έγινε μεταξύ τους πέρυσι και ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να τον κρατήσουν, οι ΑΦΟΙ τον ανανέωσαν, τώρα πως έγινε αυτό χωρίς την έγκριση του Μπαρτζώκα είναι ένα ερώτημα, και ο Μπαρτζώκας απλώς δεν τον βάζει.Takaros έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 7:45 amΜια ερώτηση φίλοι μου ,τι συμβαίνει μα τον Λαρεντζάκη? Γιατί δεν τον βάζει?Τώρα ήταν εκτός αποστολής και γενικά παίζει ελάχιστα.Μηπως ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει? Γιατί ο Λαρεντζάκης δεν νομίζω να θέλει να είναι σε μια τεράστια ομάδα και να χτυπάει παλαμάκια στον πάγκο.Οπως ας πούμε ο Νετζιπογλου,που πήγε για να συμπληρώσει της προπονήσεις.
Το άλλο είναι ότι όντως θεωρεί ότι οι άλλοι θα προσφέρουν περισσότερο και αυτός δεν είναι σε κατάσταση να βοηθήσει, είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μου στέκει και πολύ με το πως παίζουν τα γκαρντ που έχουμε.
Ας τον δώσουν αν είναι δανεικό στον ΠΑΟΚ ή στον Άρη τουλάχιστον να τους βοηθήσει.
Πάμε, όμως, στα ζητήματα που μας καίνε. Εάν υποθέσουμε ότι οι τρεις στόχοι μας για το 4-5 ήταν ο Ερλ, ο Ενκαμούα και ο Τραορέ, χτυπήσαμε τζάκι ποτ πάλι.
Ο Τραορέ φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ο Ερλ έχει ακουστεί σε διάφορες εκπομπές ότι θέλει και άλλο χρόνο (1-2 μήνες είπαν), και ο Ενκαμούα τελευταία φορά που άκουσα κάτι ήταν από hoopfellas ότι δεν τον δίνουν.
Ο Σίλβα της ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από ΠΑΟ και δεν νομίζω ότι είναι και αυτό που χρειαζόμαστε.
Επομένως, πάλι στο σημείο μηδέν βρισκόμαστε. Δεν είναι ότι και οι ψηλοί κάνουν παρέλαση, ειδικά το ζητούμενο να πατάει και στο 4 το κάνει πιο δύσκολο.
Α ρε Φίλιπ τι κάνεις εκεί στα ξένα;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο