Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Δεκ 21, 2025 3:15 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 21, 2025 3:08 pm
BillyPao έγραψε:
Κυρ Δεκ 21, 2025 2:52 pm

Κακεντρεχές είναι το δικό σου ποστ, στο οποίο με κράζεις χωρίς λόγο. Το γεγονός ότι ο Κολοσσός είναι κακή ομάδα στην άμυνα δεν είναι κάτι που προκύπτει από το σημερινό παιχνίδι, μια γενική διαπίστωση έκανα.
Δεν κράζω βρε γίγαντα κανέναν…..μη έχεις σύνδρομο καταδίωξης μονίμως!!! Ο Ολυμπιακός εφέτος έχει στα μισά παιχνίδια του έχει ρίξει κατοστάρες στην GBL και σε αντικειμενικά καλύτερες ομάδες από τον συμπαθή Κολοσσό , οπότε καταλαβαίνεις ότι σήμερα ( που παρεπιπτόντως δεν θα έβαζε εκατό αν δεν το επεδίωκε ο παίκτης του Κολοσσού να δώσει βολές στον πιτσιρικά Μπουρνελέ) δεν πήγαινε τόσο ψηλά το σκορ που να δικαιολογεί τέτοιο σχόλιο!! Anyway…..όπως νομίζεις!! Καλή Κυριακή και βγάλε λίγο το οπαδικό από πάνω σου, κανένας δεν σε κυνηγάει……….απλά πρέπει να παραδεχτείς ότι το σχόλιο που έκανες στο timing που το έκανες, ε ήταν λιγάκι άκαιρο!!! Το κακεντρεχές το παίρνω πίσω αφού δεν σου άρεσε……όλα καλά!!!
ΟΚ, ευχαριστώ. Το "οπαδικό" που αναφέρεις είναι λίγο άκυρο, αλλά όπως πιστεύει ο καθένας...

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Δεκ 21, 2025 3:32 pm

Δεν σηκώνει σχόλια το σημερινό παιχνίδι, με τρεις βασικές ελλείψεις για ξεκούραση, μετά από διαβολοβδομάδα και ενόψει τριών κρίσιμων αγώνων ευρωλίγκας.
Μόνα σημεία ενδιαφέροντος:
1. Η πρώτη εμφάνιση του Μόρις, που έδειξε ότι ο παίκτης θα ανεβάσει πολύ την ομάδα.
2. Ο σεληνιασμός του Ντόρσεϊ.
3. Το ότι στο ημίχρονο ο Μπαρτζώκας έθεσε ως στόχο β' ημιχρόνου να μην μας πάρουν άλλο επιθετικό ριμπάουντ, πράγμα που δεν το καταφέραμε (απέναντι στον Κολοσσό). Η ομάδα θέλει περισσότερη συγκέντρωση.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 21, 2025 3:50 pm

Leon Man έγραψε:
Κυρ Δεκ 21, 2025 3:32 pm
Δεν σηκώνει σχόλια το σημερινό παιχνίδι, με τρεις βασικές ελλείψεις για ξεκούραση, μετά από διαβολοβδομάδα και ενόψει τριών κρίσιμων αγώνων ευρωλίγκας.
Μόνα σημεία ενδιαφέροντος:
1. Η πρώτη εμφάνιση του Μόρις, που έδειξε ότι ο παίκτης θα ανεβάσει πολύ την ομάδα.
2. Ο σεληνιασμός του Ντόρσεϊ.
3. Το ότι στο ημίχρονο ο Μπαρτζώκας έθεσε ως στόχο β' ημιχρόνου να μην μας πάρουν άλλο επιθετικό ριμπάουντ, πράγμα που δεν το καταφέραμε (απέναντι στον Κολοσσό). Η ομάδα θέλει περισσότερη συγκέντρωση.
Σωστά όλα plus one more………Ενίσχυση του αμυντικού φίλτρου στις θέσεις των ψηλών!!! Συγγνώμη που καταντάω γραφικός, αλλά θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να μην τον βλέπουνε οι αρμόδιοι, ότι θα μας πετάξει την χρονιά στα σκουπίδια αν δεν λυθεί…..και ΑΜΕΣΑ μάλιστα!

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 21, 2025 4:12 pm

Το ότι θα έβρισκε ο Ολυμπιακός Ναν στο πρόσωπο του Ντόρσεϊ ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας ειδικά μετά την περσινή χρονιά.
Πότε λήγει το συμβόλαιο του;

Εμένα ο Μόρις μου άρεσε πολύ, οκ δεν έχει καλή φυσική κατάσταση ακόμα αλλά δεν είναι για να δίνει μόνο πάσες, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά έχοντας υψηλό iq φάνηκε και σήμερα. Και η εκτέλεση του μου άρεσε, δεν θα εκβιάσει επιθέσεις αλλά θα βάλει πόντους.

Πάμε στην άμυνα που παραμένει πρόβλημα όλη την χρονιά. Δεν θα σταθώ στην ατομική που όντως είναι κακή, η ομαδική και συγκεκριμένα οι αλληλοκαλυψεις είναι πολύ αργές, κακές αποστάσεις και γενικά σε κακο επίπεδο. Δεν ξέρω αν φταίει η μη αθλητικοτητα η η έλλειψη ενέργειας η δεν ξέρω γω τι, αν ο Ολυμπιακός δεν δημιουργήσει ένα τείχος και δεν δαγκώνει στην άμυνα δεν θα κάνει τίποτα φέτος.

Βεζενκοφ Ντόρσεϊ φουρνιε είναι υπεροπλα.
Μορις Γουοκαπ είναι εξαιρετικοί άσσοι.
Μιλουτινοφ σε τροχιά μβπ.

Χρειάζεται ψηλός οπωσδήποτε και ένας παίκτης στα φτερά, Γουόρντ Μακισικ ίσως λύσουν το δεύτερο.

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 21, 2025 5:21 pm

tokalytero3d έγραψε:
Το ότι θα έβρισκε ο Ολυμπιακός Ναν στο πρόσωπο του Ντόρσεϊ ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας ειδικά μετά την περσινή χρονιά.

Εμένα ο Μόρις μου άρεσε πολύ, οκ δεν έχει καλή φυσική κατάσταση ακόμα αλλά δεν είναι για να δίνει μόνο πάσες, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά έχοντας υψηλό iq φάνηκε και σήμερα. Και η εκτέλεση του μου άρεσε, δεν θα εκβιάσει επιθέσεις αλλά θα βάλει πόντους.

Πάμε στην άμυνα που παραμένει πρόβλημα όλη την χρονιά. Δεν θα σταθώ στην ατομική που όντως είναι κακή, η ομαδική και συγκεκριμένα οι αλληλοκαλυψεις είναι πολύ αργές, κακές αποστάσεις και γενικά σε κακο επίπεδο. Δεν ξέρω αν φταίει η μη αθλητικοτητα η η έλλειψη ενέργειας η δεν ξέρω γω τι, αν ο Ολυμπιακός δεν δημιουργήσει ένα τείχος και δεν δαγκώνει στην άμυνα δεν θα κάνει τίποτα φέτος.

Χρειάζεται ψηλός οπωσδήποτε και ένας παίκτης στα φτερά, Γουόρντ Μακισικ ίσως λύσουν το δεύτερο.
Πολύ καλή η ανάλυση σου και συμφωνώ πάνω κάτω σε όλα.

Εγώ προσωπικά το λέω από την αρχή της χρονιάς ότι ο Ντόρσει κάνει σεζόν Ναν. Ξέρω ότι είναι κάπως αντιτουριστικό ή δεν πουλάει πρωτοσέλιδα γιατί ούτε φανταχτερή φετινή μεταγραφή ήταν και όπως είχα γράψει σε ένα άλλο σχόλιο ήταν δικό μας παιδί (και παρεξηγήθηκε ο slow). Οχι υπό την έννοια ότι είναι καλό παιδί ή Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια του, αλλά επειδή τον ξέραμε τον παίκτη και είναι η δεύτερη του θητεία στην ομάδα.

Ότι και να λέμε ο Ντόρσει πρέπει να λογιστεί ως φετινή μεταγραφή. Οπότε για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εγώ το δίνω στον κόουτς αυτό. Δεν ξέρω αν είναι συγκυριακό ή αν έχει βρει το κουμπί του και έχει καταφέρει να τον ξεκλειδώσει, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο Ντόρσει εκτός Ολυμπιακού ήταν ένας γυρολόγος, εντός ομάδας έχει κάνει τις δύο καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Και ότι έγινε το turning point πέρυσι με ότι βιώσαμε και κατάφερε ο Μπι να μην τον χάσει τον παίκτη και το καλοκαίρι μας χαιρετήσει για άλλες πολιτείες το χρεώνω στον κόουτς.

Τώρα αναφορικά με την υπόλοιπη ομάδα, ο Μόρις είναι playmaker με όλη την σημασία της λέξης και θα αποδειχθεί εξίσου ή και καλύτερος από τον περσινό Γκος. Το θεωρώ απίθανο ότι να μην κινηθεί στα ίδια επίπεδα με τον περσινό Γκος άμα παραμείνει υγιής.

Αν πάρουμε και έναν ψηλό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του slow θα είμαστε μπομπα. Στα φτερά δεν θέλουμε παίκτη, όσο αστείο και αν ακουστεί αυτό που θα πω, θα πάρει χρόνο ο Ντιλικινά εκεί.

Βλέπω να μοιράζονται την θέση ο Ward, με τον Παπ και τον Ντιλικινά. Κάτι σε 20-10-10.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Δεκ 21, 2025 5:36 pm

Ειναι λιγο μονο διαστατος παντως ο ντορσει σε σχεση με τον ναν..ο ναν θα περασει πολυ πιο ευκολα τον αντιπαλο του και ειναι σκαλες ανωτερος στις μπουκες με επαφες..ο ταιλερ κυριως θα παρει τριποντο η κανα πουλ απ στα 5 μετρα.Αυτο ειναι πιο ευκολα αντιμετωπισιμο,ειδικα στα κρισιμα.

Φοβερη σεζον κανει κατα τ αλλα.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 21, 2025 5:49 pm

Ο Ντόρσεϊ χωρίς να αμφισβητώ ούτε ότι είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, ούτε ότι κάνει μια εξαιρετική (ονειρική ίσως) σεζόν σε ατομικό επίπεδο, δεν είναι Ναν.

Η διαφορά είναι ότι ο μεν Ντόρσεϊ είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει δύσκολα σουτ όταν είναι στη μέρα του (και φέτος είναι υπερβολικά συχνά) και να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα, ο δε Ναν είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει εύκολα για εκείνον σουτ (σχεδόν) όποτε θέλει.

Φυσικά και ο Ναν έχει καλύτερο χειρισμό, μπορεί να δημιουργήσει καλύτερα κτλ. και γενικά είναι ένας παίκτης που η αντίπαλη άμυνα νιώθει πολύ περισσότερο. Παίρνει και τα τριπλά λεφτά άλλωστε και χωρίς διαβατήριο.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 21, 2025 6:04 pm

Εγώ δεν είπα ότι είναι ίδιοι παίκτες, αλλά εντελώς αναπάντεχα βρήκε τον δικό του ναν ο Ολυμπιακός.
Έτσι κι αλλιώς ναν ενας είναι στην Ευρωλίγκα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 21, 2025 6:12 pm

διαβάζω συχνά ότι ο Ντόρσεϊ χαλάει τη χημεία της ομάδας (πιθανότατα και εδώ στο φόρουμ) και προσωπικά μου φαίνεται εντελώς άστοχο.

ο Ντόρσεϊ είναι παίκτης που κάνει αυτά που έκανε πάντα αλλά φέτος τα κάνει καλύτερα από ποτέ.

αυτός ήταν πάντα ο Ντόρσεϊ, τον είχαμε και παλιότερα και τον γνωρίζαμε, έφυγε και τον ξαναπήραμε.

είναι 100% θέμα του προπονητή να λύσει οποιοδήποτε θέμα χημείας με άλλους παίκτες υπάρχει ώστε να του επιτρέψει να παραμείνει σε τέτοιο επίπεδο, σιγά μη κατηγορήσουμε και τον Τάιλερ ότι παραείναι καλός.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Δεκ 21, 2025 7:30 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 21, 2025 5:21 pm
tokalytero3d έγραψε:

Πολύ καλή η ανάλυση σου και συμφωνώ πάνω κάτω σε όλα.

Εγώ προσωπικά το λέω από την αρχή της χρονιάς ότι ο Ντόρσει κάνει σεζόν Ναν. Ξέρω ότι είναι κάπως αντιτουριστικό ή δεν πουλάει πρωτοσέλιδα γιατί ούτε φανταχτερή φετινή μεταγραφή ήταν και όπως είχα γράψει σε ένα άλλο σχόλιο ήταν δικό μας παιδί (και παρεξηγήθηκε ο slow). Οχι υπό την έννοια ότι είναι καλό παιδί ή Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια του, αλλά επειδή τον ξέραμε τον παίκτη και είναι η δεύτερη του θητεία στην ομάδα.

Ότι και να λέμε ο Ντόρσει πρέπει να λογιστεί ως φετινή μεταγραφή. Οπότε για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εγώ το δίνω στον κόουτς αυτό. Δεν ξέρω αν είναι συγκυριακό ή αν έχει βρει το κουμπί του και έχει καταφέρει να τον ξεκλειδώσει, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο Ντόρσει εκτός Ολυμπιακού ήταν ένας γυρολόγος, εντός ομάδας έχει κάνει τις δύο καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Και ότι έγινε το turning point πέρυσι με ότι βιώσαμε και κατάφερε ο Μπι να μην τον χάσει τον παίκτη και το καλοκαίρι μας χαιρετήσει για άλλες πολιτείες το χρεώνω στον κόουτς.

Τώρα αναφορικά με την υπόλοιπη ομάδα, ο Μόρις είναι playmaker με όλη την σημασία της λέξης και θα αποδειχθεί εξίσου ή και καλύτερος από τον περσινό Γκος. Το θεωρώ απίθανο ότι να μην κινηθεί στα ίδια επίπεδα με τον περσινό Γκος άμα παραμείνει υγιής.

Αν πάρουμε και έναν ψηλό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του slow θα είμαστε μπομπα. Στα φτερά δεν θέλουμε παίκτη, όσο αστείο και αν ακουστεί αυτό που θα πω, θα πάρει χρόνο ο Ντιλικινά εκεί.

Βλέπω να μοιράζονται την θέση ο Ward, με τον Παπ και τον Ντιλικινά. Κάτι σε 20-10-10.
Όχι ΑΝ ……..πάρουμε ψηλό!!Επιβάλλεται να πάρουμε ψηλό!!!
Υγ(1) : ο Μόρρις είναι παικταράς……δεν περίμενα το σημερινό για να δω τα αυτονόητα, περίμενα τα σημερινά για να επιβεβαιώσω αυτό που έλεγα, ότι ( πρώτα ο Μεγαλοδύναμος) αρχές Φλεβάρη ίσως έχουμε έναν από τους 2-3 κορυφαίους ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ στην Ευρωλίγκα.
Υγ(2): Ο Tyler είναι ένας εξαιρετικός streaky shooting player και μόνο…….το μειονέκτημα του το μεγάλο, είναι ότι δεν μπορεί να γίνει ένας παίκτης που θα σου αποδίδει μόνιμα τουλάχιστον στο 7/10 ( και στην κακή του μέρα να μην είναι επιζήμιος, που δυστυχώς ο Τyler το έχει αυτό )!!! Σαφώς και χρειάζεται σε μια ομάδα πρωταθλητισμού, όμως …….ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ!!!! Ας δούμε την απόδοση του στα δΰσκολα του Φεβρουαρίου και μετά και θα είμαι ο πρώτος που θα κάνει ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!
Υγ(3): Δεν παρεξηγήθηκα βρε τρελέ :mutombo:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Δεκ 21, 2025 7:41 pm

yawn.brigade έγραψε:
διαβάζω συχνά ότι ο Ντόρσεϊ χαλάει τη χημεία της ομάδας (πιθανότατα και εδώ στο φόρουμ) και προσωπικά μου φαίνεται εντελώς άστοχο.

ο Ντόρσεϊ είναι παίκτης που κάνει αυτά που έκανε πάντα αλλά φέτος τα κάνει καλύτερα από ποτέ.

αυτός ήταν πάντα ο Ντόρσεϊ, τον είχαμε και παλιότερα και τον γνωρίζαμε, έφυγε και τον ξαναπήραμε.

είναι 100% θέμα του προπονητή να λύσει οποιοδήποτε θέμα χημείας με άλλους παίκτες υπάρχει ώστε να του επιτρέψει να παραμείνει σε τέτοιο επίπεδο, σιγά μη κατηγορήσουμε και τον Τάιλερ ότι παραείναι καλός.
μιας και το χω πει και εγω θα πω γιατι το λεω..το ειπε παντως και ο μπαρτζωκας οτι ισχυει..

ο ντορσει μονοπωλει και ξεκοβει τους υπολοιπους στην επιθεση..οχι παντα αλλα το κανει σε αρκετα ματς..γιαυτο και ο μπαρτζωκας του κανει μιτινγκ να πασαρει..και οταν ειναι στην ιδια 5δα ο φουρνιε με τον σασα τους αχρειστευεις ετσι..Αν τον βαλεις σε 5δα γουοκαπ ντορσει παπ πιτερς χολ πχ ειναι μια χαρα..αλλα οταν τον βαζεις με τους αλλους 2 που θελουν μπαλα ε μπλοκαρει η φαση.

το 23 δεν επαιζε ετσι με τον σλουκα παντως..ηταν κυριως ελευθερος στα φτερα και ανοιγε το γηπεδο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 21, 2025 8:26 pm

shaq7 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

μιας και το χω πει και εγω θα πω γιατι το λεω..το ειπε παντως και ο μπαρτζωκας οτι ισχυει..

ο ντορσει μονοπωλει και ξεκοβει τους υπολοιπους στην επιθεση..οχι παντα αλλα το κανει σε αρκετα ματς..γιαυτο και ο μπαρτζωκας του κανει μιτινγκ να πασαρει..και οταν ειναι στην ιδια 5δα ο φουρνιε με τον σασα τους αχρειστευεις ετσι..Αν τον βαλεις σε 5δα γουοκαπ ντορσει παπ πιτερς χολ πχ ειναι μια χαρα..αλλα οταν τον βαζεις με τους αλλους 2 που θελουν μπαλα ε μπλοκαρει η φαση.

το 23 δεν επαιζε ετσι με τον σλουκα παντως..ηταν κυριως ελευθερος στα φτερα και ανοιγε το γηπεδο.
δε διαφωνώ ιδιαίτερα σε κάτι, όντως δε δείχνει να ταιριάζει με Φουρνιέ - Βεζένκοφ (αν και πέρυσι στους τελικούς δε φάνηκε αυτό).

πάντως ο τωρινός Ντόρσεϊ σε σχέση με τις προηγούμενες βερσιόν του μου φαίνεται πολυτέλεια και όχι πρόβλημα και ας έχει τα αρνητικά του γι' αυτό και γράφω ότι πρέπει ο Μπαρτζώκας να βρει τη λύση πριν απαιτήσουμε κάποια αλλαγή από τον Ντόρσεϊ που είναι 30 χρονών και έπαιζε έτσι σε όλη του την καριέρα.

έντιτ : τώρα είδα την τελευταία πρόταση. το 22 εγώ τον θυμάμαι ακόμα χειρότερο στο shot selection, να παίρνει ακόμα πιο τραβηγμένες προσπάθειες και τους Σλούκα - Σάσα να τον αγριοκοιτάζουν συχνά πυκνά αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yawn.brigade την Κυρ Δεκ 21, 2025 8:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 21, 2025 8:29 pm

shaq7 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Έχει αλλάξει επιπεδο ο Τάιλερ απο τότε έτσι οπως παίζει τώρα…Κ οταν πασάρει καλα που ειναι αλήθεια οτι το …ψιλό προσπαθεί δεν ειναι οτι βάζει κ το κεφάλι κάτω μόνο γίνεται κ πιο επι δραστικός …

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Κυρ Δεκ 21, 2025 8:38 pm

Πάντως και ο Ναν στην κακή του μέρα (που δεν συμβαίνει και λίγες φορές, ειδικά φέτος που χάνει συχνά το μυαλό του) είναι επιζήμιος για τον Παναθηναϊκό.
Από τον Ντόρσεϊ, μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα παράπονο. Από τους τελικούς πρωταθλήματος και μετά ο παίκτης αναγεννήθηκε. Τα εύσημα αξίζουν σίγουρα στον ίδιο, αλλά και ο Μπαρτζώκας κάπου έχει βάλει το χέρι του σ' αυτή τη μεταμόρφωση με την εμπιστοσύνη που δείχνει στον παίκτη.
Το ότι η καλή απόδοση του Ντόρσεϊ αποσυντονίζει την ομάδα, δεν το ακούω καν. Το μόνο πρόβλημα που έχω δει, οφείλεται στη λάθος χρησιμοποίηση από τον Μπαρτζώκα Ντόρσεϊ και Φουρνιέ στην ίδια πεντάδα. Αυτό απαγορεύεται από το νόμο !!! :D :D :D

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Δεκ 21, 2025 9:45 pm

Leon Man έγραψε:
Κυρ Δεκ 21, 2025 8:38 pm
Πάντως και ο Ναν στην κακή του μέρα (που δεν συμβαίνει και λίγες φορές, ειδικά φέτος που χάνει συχνά το μυαλό του) είναι επιζήμιος για τον Παναθηναϊκό.
Παίκτης που στην κακή του μέρα να μην είναι επιζήμιος για την ομάδα του, λίγο δύσκολο το κόβω να υπάρχει...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”