Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 23, 2025 4:59 pm

Αν έρθει ο Ερλ και παίζει μόνο 8 λεπτά στο 4, το πρόβλημά μας δεν λύνεται (ή για την ακρίβεια ελάχιστα λύνεται).
Πάλι θα συνεχίσουμε να τρώμε ένα κάρο πόντους, επειδή τα τεσσάρια μας την έχουν δει "ο άνθρωπος που έβλεπε τους αντιπάλους να περνούν"!

Εγώ, ιδανικά θα ήθελα τον Ερλ για πολύ χρόνο στο 4, αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι ο Σάσα δεν μπορεί να πάει τόσο πίσω, γι' αυτό λέω ας έχει τον πρώτο λόγο ο Σάσα, αλλά όχι πάνω από 25 λεπτά.
Κι αυτά τα 25 λεπτά που λέω να παίρνει στο 4 ο Σάσα, μόνο με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχει αμυντική κάλυψη και από άλλες θέσεις.
Πάντως, η αμυντική τρύπα στο 4 πρέπει να κλείσει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leon Man την Τρί Δεκ 23, 2025 5:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 23, 2025 5:00 pm

Ε τότε έκλεισε σίγουρα γιατί ούτε ο Μόρις ακουγόταν στο εξ :D

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 5:01 pm

Leon Man έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 4:59 pm
Αν έρθει ο Ερλ και παίζει μόνο 8 λεπτά στο 4, το πρόβλημά μας δεν λύνεται (ή για την ακρίβεια ελάχιστα λύνεται).
Πάλι θα συνεχίσουμε να τρώμε ένα κάρο πόντους, επειδή τα τεσσάρια μας την έχουν δει "ο άνθρωπος που έβλεπε τους αντιπάλους να περνούν"!
Όχι απαραίτητα καθώς αυτά τα 8-10 λεπτά θα τα δίνει εκεί όταν χρειάζονται συγκεκριμένα πράγματα απ το 4. Δεν μπορείς να φέρεις παίκτη για παραπάνω εκει τι θα κάνεις θα διώξεις τον βεζενκοφ;

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 23, 2025 5:05 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 4:56 pm
Το θέμα είναι αν ο ερλ είναι διπλοθεσιτης, ενώ τον έχω δει δεν θυμάμαι αν πατούσε καθόλου στο 5, νομίζω μόνο στο 4 έπαιζε.
Αν μπορεί να παίξει και στο 5 σε ικανοποιητικό βαθμό ειδικά στην άμυνα είναι κομπλέ γιατί θα μοιράζεται τον χρόνο σε δυο θέσεις και ειδικά στο 4 θα δώσει πράγματα που λείπουν και ας μείνει για 3ος ο χολ.
Πχ 12 λεπτά στο 5 και 8 στο 4 μια χαρά είναι.
Και τα υπόλοιπα στο 5 ο χολ.
Αν έρθει ο Ρόμπινσον προφανώς θα μειωθεί ο χρόνος του Πίτερς. Κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν αποκλείω ο Μπαρτζώκας να τον βάζει μόνο 5 για να μην κάψει τελείως τον Πίτερς. Αλλά αν θέλει καθαρό 5αρι γιατί δεν έπαιρνε τον Μπασει η κάποιον άλλον;
Το έχω αναλύσει πιο πάνω.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 5:07 pm

Παιδια ψυχραιμια. Παικτης μάλλον εχει κλεισει ουσιαστικα. Οπως ειπα οι πληροφοριες μιλανε οτι εχουμε συμφωνησει στο οικονομικο με 3 παικτες με τον μονο να μην θελει ΝΒΑ out να ειναι ο Μο. Πριν να βγει ο Στεφανου να πει εκλεισε ο ταδε(δηλαδη γραμμη διοικησης) να μην χαιρομαστε. Γιατι ενω κυνηγαμε τον Ερλ εδω και 15 -20 ημερες μπορει να πεσει η βομβα Μο και αδικα να συζηταμε αν μπορει νανπαιξει 4 ή 5 ο Ερλ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 5:15 pm

tokalytero3d έγραψε:
Αλλά αν θέλει καθαρό 5αρι γιατί δεν έπαιρνε τον Μπασει η κάποιον άλλον;
Γιατι ελπιζει οτι θα επιστρεψει ο φαλ ; Οεο ...

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Δεκ 23, 2025 5:26 pm

shaq7 έγραψε:
Ο πετρουσεφ παίζει καλύτερη άμυνα από τον ερλ;;;
Εγώ είμαι φαν του Σέρβου τον προτιμούσα από Πίτερς στο ρόστερ αλλά το πλεονέκτημα του είναι η επίθεση κάτι που δεν μας λείπει στους ψηλούς .. εμείς θέλουμε έναν ριμ προτεκτορ που να παίζει άμυνα με αλλαγές.. μόνο αυτο δεν είναι ο πετρουσεφ

Πάντως στο τουιτερ και από δημοσιογράφους δεν ακούγεται τίποτα μόνο οι δικοί μας ινσαιντερ εδώ το λένε.
Όχι ρε συ……ήταν και πολύ καλός ριμπάουντερ, ασχέτως της σοφτίλας που έβγαζε!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Δεκ 23, 2025 5:33 pm

εγω απο το ποντκαστ του στεφανου καταλαβα οτι τον ταιρικ προσπαθουμε να παρουμε..για μενα αυτον αν μπορεις να τον παρεις δεν συζητας τιποτα αλλο,αυτες θα ναι μεταγραφες λο-ντορσει.θα χουμε την καλυτερη γραμμη ψηλων μετα,ενω ο τυπος παιζει με τετοιο παθος που ειναι γεννημενος να παιξει σε μας :D ..ουτε προσαρμογες ουτε τιποτα.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 5:43 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 5:33 pm
εγω απο το ποντκαστ του στεφανου καταλαβα οτι τον ταιρικ προσπαθουμε να παρουμε..για μενα αυτον αν μπορεις να τον παρεις δεν συζητας τιποτα αλλο,αυτες θα ναι μεταγραφες λο-ντορσει.θα χουμε την καλυτερη γραμμη ψηλων μετα,ενω ο τυπος παιζει με τετοιο παθος που ειναι γεννημενος να παιξει σε μας :D ..ουτε προσαρμογες ουτε τιποτα.
Κυκλοφορει μια φημη που με εβαλε πρωινιατικα νάαιρνω τηλεφωνο. Δεν ξερω ποσο ευσταθει για Ταιρικ οπως ειπα και το πρωι δεν επιβεβαιωνεται απο καπου καιβο Στεφανου περισσοτερο υποθετικα μιλουσε(φυσικα οταν ανεφερε υποθετικα τον Ντε κολο ημασταν ενα τσακ να τον υπογραψουμε).
Λοιπον η φημη λεει οτι μεχρι αυριο θα ανακοινωθει ο Ταιρικ Τζοουνς αλλιως θα ανακοινωθει ο Μο Μπαμπα. Ξαναλεω δεν το εχω επιβεβαιωσει απο εγκυρη πηγη αλλα ειναι μια φημηνπου ακουγεται απο το πρωι σε πολλα πηγαδακια

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 6:09 pm

αν δεν καναμε προσπαθεια να τον παρουμε υποθετω δεν θα το πεταγε το ονομα..το κανει σε καθε ποντκαστ εντωμεταξυ..Στο μυαλο μου το χω σιγουρο οτι τον εχουμε πρωτο στοχο (ειδικα επειδη ειναι ΄΄ευρωπαιος΄΄) ,ο ιδιος θελει να ρθει..αλλα ειναι δυσκολο να στον δωσει η παρτιζαν.. Παντως ο στεφανου ειπε οτι δεν θεωρει πως κοιταμε να ανταλλαξουμε/δωσουμε τον χολ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 6:14 pm

εχει στην σερβια κανα ματς?αλλιως την παρασκευη παιζει η παρτιζαν..στο προηγουμενο παντως δεν επαιξε,ενω και με τους οπαδους εχει θεματα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 6:15 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 6:14 pm
εχει στην σερβια κανα ματς?αλλιως την παρασκευη παιζει η παρτιζαν..στο προηγουμενο παντως δεν επαιξε,ενω και με τους οπαδους εχει θεματα.
Ναι έκανα λάθος, νόμιζα ότι έπαιζαν σήμερα.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 6:21 pm

Έχω χάσει επεισόδια. Κλείσαμε παίκτη απλά δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα αν κατάλαβα καλά ??

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 23, 2025 6:24 pm

Αυτό και η θέση επίσης παίζει
Μπορει 5
Μπορεί 4-5
Μπορει 4
Μπορει να στρετσαρει
Μπορει να ποστάρει
Μπορει να παίζει ρακέτα
Μπορει να παίζει πιο έξω

Θα δείξει :lol: :P

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τρί Δεκ 23, 2025 6:39 pm

tokalytero3d έγραψε:
Το θέμα είναι αν ο ερλ είναι διπλοθεσιτης, ενώ τον έχω δει δεν θυμάμαι αν πατούσε καθόλου στο 5, νομίζω μόνο στο 4 έπαιζε.
Αν μπορεί να παίξει και στο 5 σε ικανοποιητικό βαθμό ειδικά στην άμυνα είναι κομπλέ γιατί θα μοιράζεται τον χρόνο σε δυο θέσεις και ειδικά στο 4 θα δώσει πράγματα που λείπουν και ας μείνει για 3ος ο χολ.
Πχ 12 λεπτά στο 5 και 8 στο 4 μια χαρά είναι.
Και τα υπόλοιπα στο 5 ο χολ.
Αν έρθει ο Ρόμπινσον προφανώς θα μειωθεί ο χρόνος του Πίτερς. Κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν αποκλείω ο Μπαρτζώκας να τον βάζει μόνο 5 για να μην κάψει τελείως τον Πίτερς. Αλλά αν θέλει καθαρό 5αρι γιατί δεν έπαιρνε τον Μπασει η κάποιον άλλον;
οπου να τον βαλει καποιος θα δυσαρεστηθει
ο πητερς ειναι ηδη και το καλοκαιρι θα φυγει απλα θα τον χασετε τελειως απο παιχτη απο τωρα δεν θα εχει απολυτως κανενα κινητρο και θα ειναι φουλ ξενερωμενος ουσιαστικα ειναι σαν να του λετε φυγε
αν τον βαζει στο 5 δεν θα παιζει καθολου ο χολ,αν αποδεχτει την μοιρα του καλως αλλιως θα ξενερωσει και αυτος

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”