Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Γιατρέ, μην την υποτιμάς την Ρεάλ……όντως δεν παρουσιάζει τίποτα ( ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ) με βάση το ρόστερ της, σαφώς υπάρχουν και από εμένα αμφιβολίες για τον φουλ στην μπριγιαντίνι γερομπισμπίκι προπονητή της, αλλά είναι παντού πλήρης!!!………….φιλολογικά βέβαια, αν δεν μας δίνανε τον Μπόγκα που και εμένα μου αρέσει πολύ, δεν νομίζω να μας χαλούσε η εναλλακτική του Sterling Brown πάντως!!!Christofis έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:08 pmΜε ταιρικ παιρνεις πακετο τον Μπονγκα και λυνεις το θεμα δεν χρειαζεσαι και τεσσαροπενταρι και Παικτη στα φτερα καθως ο Μπονγκα σου δινει το two way στις δυο θεσεις που εχεις θεμα οταν δεν ειναι στο παρκε ο Γουορντ και ο καλος Παπανικολαου.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 1:57 pm
Από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά ίσως……όχι όμως από τα πληρέστερα σε ότι αφορά τον 2 way χαρακτήρα και το versatility!!! Εκεί όσο και να διαφωνείς , τόσο η Ρεάλ όσο και η Μονακό, αλλά και ο Πάο ( παρά τις αλχημείες του Τούρκου) έχουνε ελαφριά υπεροχή!!! Το τι θα γίνει στο τέλος, ή τι εικόνα δείχνουν ΑΥΤΗ την στιγμή οι ομάδες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο……στα χαρτιά μιλάμε πάντα!!! Αν είχαμε ένα stretch τεσσαροπεντάρι και έναν ακόμη παίκτη στα φτερά ή ρε παιδάκι μου έναν Παπ, δύο χρόνια νεότερο, σαφώς και θα συμφωνούσα με την άποψή σου…..όμως δεν τους έχουμε!!!!
1. Μορις, Γουοκαπ, Νιλικινια
2. Φουρνιε, Ντορσει
3. Γουορντ,
3-4 Μπονγκα
4. Σας, Πιτερς
5. Μιλου, Ταιρικ, Χολ
Φυσικα ενω εχει συζητηθει το σεναριο. Αν δεν γινουν μαζικες αποχωρησεις Λι, Λαρε και Αντετοκουμπο αλλα και μη επιστροφη μακκισικ πλεον το βλεπω απιθανο γιατι δεν ξερω αν μας παιρνει χρονικα για τοσο μεγαλη σκουπα
Επισης η Ρεαλ μπορει να εχει μεγαλο μεγεθος αλλα για μενα κουτουλανε οι φοργουορντ μεταξυ τους ενω εχουν προπονητη ανεκδοτο για εμενα για αυτο το επιπεδο. Η μονακο νομιζω εχει στηθει σωστα στη θεωρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Κυρ Δεκ 28, 2025 2:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μακκισικ μπορει και να χρειαστει χειρουργιο. Αν δεν μπει σε ρυθμο προπονησεων μεχρι το παιχνιδι με τον Παο μαλλον τον ξεχναμε παιδια.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:21 pmΠου τον έχεις δει εφέτος τον Μακίσικ??? Ο Πάπ……πόσο χρησιμοποιείται?
Τον Νιλικίνα……λαϊκή απαίτηση για διωγμό δεν θέλουνε όλοι??? Α και παρεπιπτόντως……από τους πράσινους ξέχασες και τον Όσμαν!!!
Ο Νιλικινια οσο κακος ειναι για βασικος ή για δευτεροα οργανωτηα τοσο καλος ειναι για ειδικες αποστολες και γς 5ος γκαρντ. Απλα δεν γινεται να ειναι μεσα σε crunch time ωστε να μοιρασει παιχνιδι.
Το Μορις, Γουοκαπ, Νιλικινια, Ντορσει, Φουρνιε εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ καθως βλεπω ξεκαθαρους ρολους. Μορις και Γουοκαπ αγκαζε με Φουρνιε και Ντορσει και τον Νιλικινια για ειδικες καταστασεις. Βαλτους και απο εναν καλο winger αμυντικα οπως ειναι ο Γουορντ και Μακκισικ( ή Μπονγκα) ή ακομη και Νιλικινια (καθως δεν εχει πολλα τριαρια που να μην μπορει να αντιμετωπισει σωματοδομικα) και εισαι βασιλιας.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν δεν βρει ρόλους η ομάδα και δεν γίνει 2way όχι κούπα και φάιναλ φορ δεν παίζει φέτος αλλα οριακά θα παλέψουμε για 6αδα οποίος και να έρθει.
Εγώ γουστάρω Ταιρικ να δούμε και κάτι διαφορετικό λίγο νεύρο ρε παιδί μου.
Παίζει να είμαστε η μόνη ομάδα που η second unit θα είναι καλύτερη απ την πρώτη
Μόρις
Φουρνιε
Γουόρντ
Πίτερς
Τζόουνς
Παίζει να είμαστε η μόνη ομάδα που η second unit θα είναι καλύτερη απ την πρώτη
Μόρις
Φουρνιε
Γουόρντ
Πίτερς
Τζόουνς
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εσυ ειπες οτι ο Παο εχει περισσοτερο two way χαρακτηρα απο εμας. Ποσους καλους αμυντικους εχει ο ΠΑΟ και ποσους εμεις? Και ο ΠΑΠ παιζει περισσοτερο απο Καλαιτζακη η Τολιοπουλο φετος και μια χαρα ρολο θα εχει στα κρισιμα που οι αλλοι 2 δεν προκειται να πατησουν παρκε. Επισης ο Ντιλικινα δεν ειναι καλυτερος αμυντικος απο τους Σλουκα, Ναν και Σορτς?Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:21 pmΠου τον έχεις δει εφέτος τον Μακίσικ??? Ο Πάπ……πόσο χρησιμοποιείται?
Τον Νιλικίνα……λαϊκή απαίτηση για διωγμό δεν θέλουνε όλοι??? Α και παρεπιπτόντως……από τους πράσινους ξέχασες και τον Όσμαν!!!
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ισχυει εντωμεταξυ..παντως αν 4 απο τους πανω δεν εχουν 20'+ δεν θα γινει δουλεια.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:48 pmΑν δεν βρει ρόλους η ομάδα και δεν γίνει 2way όχι κούπα και φάιναλ φορ δεν παίζει φέτος αλλα οριακά θα παλέψουμε για 6αδα οποίος και να έρθει.
Παίζει να είμαστε η μόνη ομάδα που η second unit θα είναι καλύτερη απ την πρώτη![]()
Μόρις
Φουρνιε
Γουόρντ
Πίτερς
Τζόουνς
γουοκαπ
φουρνιε
γουορντ
βεζε
μιλου
μορις
ντορσει
παπ
πιτερς
τζοουνς
Ετσι νομιζω θα λειτουργησει καλυτερα..παντως εχουμε ροστεραρα πλεον αν ερθει,εγω εχω φτιαχτει.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
φαβορι θα ημασταν ετσι και αλλιως αν αρχιζαμε να παιζουμε αμυνα και βελτιωνομασταν γενικα σαν ομαδα. ακομα και αλλον ψηλο να παιρναμε.
ο νιλικινα δεν μπορει να φυγει τωρα, ας μεινει για ειδικες αποστολες να μπαινει και να ριχνει ξυλο. ο λη πρεπει να φυγει και να τελειωσει και η φαρσα με τον Μακισικ. δεν μπορει πλεον ο γερο μακ. εχει και σοβαρο θεμα με κοιλιακους.
αντι λοιπον λη και μακισικ η παιρνεις ενα κομπο γκαρντ συμπληρωματικο η τον μπονγκα που αναφερανε καποιοι εδω.
ελπιζω να μην γινει κανενα ξεκουδουνο με τον Ταιρικ γιατι επικοινωνιακα ηδη ημαστε στα ταρταρα με παικτες που χασαμε.
ο νιλικινα δεν μπορει να φυγει τωρα, ας μεινει για ειδικες αποστολες να μπαινει και να ριχνει ξυλο. ο λη πρεπει να φυγει και να τελειωσει και η φαρσα με τον Μακισικ. δεν μπορει πλεον ο γερο μακ. εχει και σοβαρο θεμα με κοιλιακους.
αντι λοιπον λη και μακισικ η παιρνεις ενα κομπο γκαρντ συμπληρωματικο η τον μπονγκα που αναφερανε καποιοι εδω.
ελπιζω να μην γινει κανενα ξεκουδουνο με τον Ταιρικ γιατι επικοινωνιακα ηδη ημαστε στα ταρταρα με παικτες που χασαμε.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ας μην αποπροσανατολισουμε την συζητηση με τα φετιχ μας φιλτατεcoach blue έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:54 pmΨαξτε φωτο με τις γαμπες του . Απο εκει τον καταλαβαινεις τον ΜΑΠ...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο