Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 29, 2025 2:00 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 12:44 pm
Στα advance του ταιρικ πάντως φαίνεται ότι είναι μακράν καλύτερος του χολ.. εμείς άμυνα με αλλαγές θέλουμε να παίζει..
Έχω τις αμβιβολίες μου,(για τα στατιστικά) πως προκύπτουν τόσο χαμηλά νούμερα ανά κατοχές αντιπάλων όταν το ποσοστό που σουτάρουν οι αντίπαλοι του είναι υψηλότερο των άλλων;

Στατιστικά ανά κατοχές:
Εικόνα

Στατιστικά αντιπάλων:
Εικόνα

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Δεκ 29, 2025 2:01 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 12:15 pm
big_lebowski έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 12:13 pm
Aναλογως τη δουλειά που τον θέλεις

Καλό τον θεωρώ τον Ταιρικ,διευκρίνισα ότι το "από τους τοπ της ευρωπης" νόμιζα πήγαινε σε τοπ συλλόγους.

Για την άμυνα δεν είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερος του Χολ πχ(βασικά είναι σίγουρος πως δεν ειναι)
Ψηλά ίσως όχι. Το θέμα μας όμως είναι κυρίως στις αλλαγές. Εκεί είναι σίγουρα καλύτερος.
Συγγνώμη, αλλά ψηλά……που έχετε δει καλό τον Χολ??? Ρε παιδιά σοβαρολογούμε??? Επειδή έχει κάνει ένα δυο καρφώματα στο επιθετικό ρολάρισμα……. σημαίνει ότι είναι και αμυντικά ικανός ψηλά??? Όποιο Γκαρντ τον έπαιξε isolation, του έβαλε καλάθι για πλάκα…..είτε σε spot από το elbow και εντός , είτε με μπάσιμο!!!

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 29, 2025 2:21 pm

Ακομα δεν ηρθε ο Τζοουνς κ πολλοι τον εχουν βγαλει αχρηστο! :roofl:
Διαβαζω απο χθες σε διαφορα σοσιαλ οτι θέλουμε καλυτερο, οτι αυτος δεν ταιριαζει δτο μπασκετ του Μπι, οτι ειναι βομβα για τα αποδυτηρια αχαχαχαχα οκ δεν ειναι να τα παιρνεις πλεον στα σοβαρα ολα αυτα!

Και για να ασχοληθουμε με τα σοβαρα εχουμε κανα νεοτερο; Θα ερθει ο παικταρας;;

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Δεκ 29, 2025 2:41 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 1:50 pm
golitog7 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 10:26 am
Μυρίζει καινούριο φιάσκο η υπόθεση. Μετά από τόσες σφαλιάρες φαίνεται να μην έχουμε μάθει ούτε εμείς, ουτε οι ινσαιντερς, ούτε οι δημοσιογραφισκοι. Ελπίζω να έχουν δουλέψει και καμιά άλλη υπόθεση από ΝΒΑ.
Tον παίχτη ρε αδερφέ….θα τον πάρουμε!!! Το προβληματικό της υπόθεσης είναι η δυσκοιλιότητα του οργανισμού να ολοκληρώσει μια προ δεκαημέρου συμφωνία για λόγους ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!! ΚΑι θα καταλάβεις ότι ήταν της πλάκας, όταν τελειώσει η υπόθεση και βγει ( αν τον αφήσουνε βέβαια) ο Στεφάνου να πει την αλήθεια για την καθυστέρηση!!!………Θα τον πάρουν τον παίκτη, διότι απλά δεν γίνεται να μην ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή!!!!Δεν θα τους ξεπλένει μετά τίποτα προέδρους και τεχνικό τιμ,, δεν το καταλαβαίνεις??? Ειδικά όταν ο παίχτης είπε πάω μόνο Ολυμπιακό……..
Υγ: Η Dubai bc αποσύρθηκε παρεπιπτόντως……
Και γιατι δεν λες τους λογους της πλακας για να τους κρινουμε και εμεις? Γιατι αν ολοκληρωθει η μεταγραφη το να παρεις Μορις και Τζοουνς Δεκεμβρη μηνα δεν ειναι μεταγραφες που μπορουν να κανουν πολλες ομαδες. Πες μας λοιπον τους γελιους λογους για να συμπερανουμε και εμεις γιατι υπαρχει κωλυμα.

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Δευ Δεκ 29, 2025 2:53 pm

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά φέτος σε όλες τις μεταγραφές μας , αν δεν κάνω λάθος , ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο μοτίβο.

Βγαίνει το όνομα του παίχτη αρχικά , ο παίχτης θέλει να έρθει/έχει συμφωνήσει κτλ. , μετά υπάρχει κάποιο πρόβλημα/ενδιαφέρεται άλλη ομάδα και τέλος έρχεται ή κλείνει αλλού.

Δεν θυμάμαι να ήρθε κάποιος απλά και ωραία , ίσως ο Μόρις μόνο.

Δεν ξέρω ποιος φταίει για αυτό , αλλά νομίζω ότι κάνει κακό στην ομάδα και θα έπρεπε να το σταματήσουν όσο μπορούν.

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 2:54 pm

Ειδα ανακοινωσε η ομαδα κ αποδεσμευση του Λη, οχι απλα δανεισμο του.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:10 pm

Jeight έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Tον παίχτη ρε αδερφέ….θα τον πάρουμε!!! Το προβληματικό της υπόθεσης είναι η δυσκοιλιότητα του οργανισμού να ολοκληρώσει μια προ δεκαημέρου συμφωνία για λόγους ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!! ΚΑι θα καταλάβεις ότι ήταν της πλάκας, όταν τελειώσει η υπόθεση και βγει ( αν τον αφήσουνε βέβαια) ο Στεφάνου να πει την αλήθεια για την καθυστέρηση!!!………Θα τον πάρουν τον παίκτη, διότι απλά δεν γίνεται να μην ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή!!!!Δεν θα τους ξεπλένει μετά τίποτα προέδρους και τεχνικό τιμ,, δεν το καταλαβαίνεις??? Ειδικά όταν ο παίχτης είπε πάω μόνο Ολυμπιακό……..
Και γιατι δεν λες τους λογους της πλακας για να τους κρινουμε και εμεις? Γιατι αν ολοκληρωθει η μεταγραφη το να παρεις Μορις και Τζοουνς Δεκεμβρη μηνα δεν ειναι μεταγραφες που μπορουν να κανουν πολλες ομαδες. Πες μας λοιπον τους γελιους λογους για να συμπερανουμε και εμεις γιατι υπαρχει κωλυμα.
Καταρχάς, Καλή Χρόνια σου εύχομαι με υγεία…………Τους λόγους που αναφέρεις, τους εχω ήδη συζητήσει με τρία τέσσερα άτομα εδώ μέσα, με τους οποίους τυγχάνει να επικοινωνώ μόνο μέσω μέσω pm πλέον για τα αρκετά σοβαρά που θεωρούμε θέματα ( ονόματα μεταγραφικά, θέματα γηπεδικά κτλ) …….καθώς έχω καταλήξει να πιστεύω ότι και δεν αξίζει, αλλά και δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι ανοιχτά με όλους ότι γνωρίζω για τα του τμήματος , μέσω πληροφορίας πάντα . Αυτό, διοτι διαπίστωσα ότι παλαιότερα που το έκανα και μοιραζόμουν οτιδήποτε με την καλή μου πάντα πρόθεση, έφτασα αφενός να τα ακούω (μαζί με άλλους επίσης), από τον κάθε είρωνα εδώ μέσα με gifακια και γενικότητες, αλλά τα ακούγαμε ακόμα και από τύπους που υποτίθεται θεωρουσαμε σοβαροφανείς!!! Φτάσαμε δε, να εξισωνόμαστε με τύπους που κάνανε εγγραφές εδώ μέσα απλά για να πετάξουν πέντε δέκα μεταγραφικές ΠΑΠΑΤΖΕΣ και να μην ξαναεμφανιστούν!!!! …….Τελος πάντων για να μην μακρηγορώ και σε πρήζω άλλο, οκ θεώρησε λάθος αυτό που έγραψα, κακώς το έγραψα……προφανώς δεν ξέρω κάτι και έτσι το έγραψα!!!
Με Εκτίμηση πάντα, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:14 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Jeight έγραψε:

Καταρχάς, Καλή Χρόνια σου εύχομαι με υγεία…………Τους λόγους που αναφέρεις, τους εχω ήδη συζητήσει με τρία τέσσερα άτομα εδώ μέσα, με τους οποίους τυγχάνει να επικοινωνώ μόνο μέσω μέσω pm πλέον για τα αρκετά σοβαρά που θεωρούμε θέματα ( ονόματα μεταγραφικά, θέματα γηπεδικά κτλ) …….καθώς έχω καταλήξει να πιστεύω ότι και δεν αξίζει, αλλά και δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι ανοιχτά με όλους ότι γνωρίζω για τα του τμήματος , μέσω πληροφορίας πάντα . Αυτό, διοτι διαπίστωσα ότι παλαιότερα που το έκανα και μοιραζόμουν οτιδήποτε με την καλή μου πάντα πρόθεση, έφτασα αφενός να τα ακούω (μαζί με άλλους επίσης), από τον κάθε είρωνα εδώ μέσα με gifακια και γενικότητες, αλλά τα ακούγαμε ακόμα και από τύπους που υποτίθεται θεωρουσαμε σοβαροφανείς!!! Φτάσαμε δε, να εξισωνόμαστε με τύπους που κάνανε εγγραφές εδώ μέσα απλά για να πετάξουν πέντε δέκα μεταγραφικές ΠΑΠΑΤΖΕΣ και να μην ξαναεμφανιστούν!!!! …….Τελος πάντων για να μην μακρηγορώ και σε πρήζω άλλο, οκ θεώρησε λάθος αυτό που έγραψα, κακώς το έγραψα……προφανώς δεν ξέρω κάτι και έτσι το έγραψα!!!
Το να αφηνεις συνεχως αιχμες ομως χωρις να τις στηριζεις σε κατι απτο δεν βοηθαει. Αγγιζει την στοχευση και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου γιατι εισαι Ολυμπιακος και θες το καλο της ομαδας. Απλα βλεπω μια συνεχομενη κριτικη με τον ιδιο παρονομαστη, τον χειρισμο στις μεταγραφες. Αν ολοκληρωθει και η μεταγραφη του Τζοουνς ξαναλεω το να κλεινεις Μορις και Τζοουνς Δεκεμβρη μηνα το πιστωνεται η διοικηση η οχι.?

Γιατι εγω και ολοι κραξαμε την αποτυχια μεταγραφης Μπαπ, Μπατλερ η δεν ξερω εγω ποιον αλλον αλλα εδω μιλαμε για κατα πασα πιθανοτητα επιτυχιες...

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:21 pm

Jeight έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Το να αφηνεις συνεχως αιχμες ομως χωρις να τις στηριζεις σε κατι απτο δεν βοηθαει. Αγγιζει την στοχευση και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου γιατι εισαι Ολυμπιακος και θες το καλο της ομαδας. Απλα βλεπω μια συνεχομενη κριτικη με τον ιδιο παρονομαστη, τον χειρισμο στις μεταγραφες. Αν ολοκληρωθει και η μεταγραφη του Τζοουνς ξαναλεω το να κλεινεις Μορις και Τζοουνς Δεκεμβρη μηνα το πιστωνεται η διοικηση η οχι.?

Γιατι εγω και ολοι κραξαμε την αποτυχια μεταγραφης Μπαπ, Μπατλερ η δεν ξερω εγω ποιον αλλον αλλα εδω μιλαμε για κατα πασα πιθανοτητα επιτυχιες...
Δεν πρόσεξες ίσως όμως ότι ΤΟΝΙΣΑ οτι θα γίνει η μεταγραφή!!!! Βρε αδερφέ, γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας??? Όταν ψάχνεις Δεκέμβρη μήνα στις δύο πιο κομβικές θέσεις ενός μπασκετικού τμήματος (1 και 5) παίκτες ΜΕ ΡΟΛΟ και όχι συμπληρωματικοΰς, για ποιά στόχευση του τμήματος μιλάμε πια??? Δύο καλοκαίρια ότι τα έχουμε κάνει σαλάτα δεν μπορούμε επιτέλους να το παραδεχτούμε??? Βεβαίως χάρηκα με τον Μόρις , βεβαίως θα χαρώ και με τον Ταιρΐκ, αλλά…….τον Γενάρη έπρεπε βρε αδερφέ να φτάσουμε για τα αυτονόητα??? Τα ίδια θα λέμε συνέχεια πια??? Οι σοβαρές ομάδες που κοιτάνε κούπες, το καλοκαίρι ετοιμάζονται, το Φθινόπωρο μοντάρονται και τον χειμώνα κάνουν τα απαραίτητα μικρό συμπληρώματα……..ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ κάνουμε εμείς την τελευταία διετία???…….και θέλω να καταλήξω ότι γίνεται αυτό που γίνεται το μπάχαλο, σου παρουσιάζεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ της χρονιάς με τον Jones, διότι ο καλός Θεούλης μολονότι τα καντήλια που του ρίχνεις, ΜΑΛΛΟΝ σε αγαπάει τελικά…….και αντί ο παίχτης που παρεπιπτόντως τον έχεις συμφωνήσει εδώ και μέρες, να βρίσκεται στο Φάληρο και να κάνει προπόνηση τον βλέπουμε να είναι προς την Βαλένθια για το ματς, επειδή για άλλη μια φορά διυλίζουμε τον κώνωπα????

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Δευ Δεκ 29, 2025 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:27 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Jeight έγραψε:

Δεν πρόσεξες ίσως όμως ότι ΤΟΝΙΣΑ οτι θα γίνει η μεταγραφή!!!! Βρε αδερφέ, γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας??? Όταν ψάχνεις Δεκέμβρη μήνα στις δύο πιο κομβικές θέσεις ενός μπασκετικού τμήματος (1 και 5) παίκτες ΜΕ ΡΟΛΟ και όχι συμπληρωματικοΰς, για ποιά στόχευση του τμήματος μιλάμε πια??? Δύο καλοκαίρια ότι τα έχουμε κάνει σαλάτα δεν μπορούμε επιτέλους να το παραδεχτούμε??? Βεβαίως χάρηκα με τον Μόρις , βεβαίως θα χαρώ και με τον Ταιρΐκ, αλλά…….τον Γενάρη έπρεπε βρε αδερφέ να φτάσουμε για τα αυτονόητα??? Τα ίδια θα λέμε συνέχεια πια??? Οι σοβαρές ομάδες που κοιτάνε κούπες, το καλοκαίρι ετοιμάζονται, το Φθινόπωρο μοντάρονται και τον χειμώνα κάνουν τα απαραίτητα μικρό συμπληρώματα……..ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ κάνουμε εμείς την τελευταία διετία???
Ολες οι ομαδες ψαχνουν παικτες μεσα στην χρονια πλεον, δεν ειμαστε εμεις οι παραταιροι. Και ξαναλεω το λαθος στο 1 και στο 5 το εχουμε επισημανει ολοι. Γιατι να πεταμε αιχμες για μεταγραφες που θα γινουν? Δηλαδη αν ερθει ο Τζοουνς και παιξει καλα εμεις ακομα θα μιλαμε για το τι εγινε το καλοκαιρι? Ναι οΧολ σαν δευτερος δεν κανει. Ναι, ο Μπατλερ η ο Μπαπ θα επρεπε να ειχαν ερθει. Αλλα τι σχεση εχουν αυτα τωρα. Επισης αυτα που λες για μονταρισματα δεν ισχυουν πλεον. Σχεδον καμια ομαδα ευρωλιγκας δεν ολοκληρωνει ροστερ το καλοκαιρι. Εχουν αλλαξει οι εποχες.

Αν θελεις να πεις συγκεκριμενα γιατι υπαρχει δυστοκια στις μεταγραφες ακομα και σε επιτυχημενες μεταγραφες εγω θα ηθελα πολυ να το ακουσω. Αλλα 6 μηνες να επαναλαμβανονται τα ιδια χωρις να υπαρχει μια διευκρινιση δεν ξερω, εμενα με κουραζει λιγο. Φιλικα παντα.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:33 pm

Jeight έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Δεν πρόσεξες ίσως όμως ότι ΤΟΝΙΣΑ οτι θα γίνει η μεταγραφή!!!! Βρε αδερφέ, γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας??? Όταν ψάχνεις Δεκέμβρη μήνα στις δύο πιο κομβικές θέσεις ενός μπασκετικού τμήματος (1 και 5) παίκτες ΜΕ ΡΟΛΟ και όχι συμπληρωματικοΰς, για ποιά στόχευση του τμήματος μιλάμε πια??? Δύο καλοκαίρια ότι τα έχουμε κάνει σαλάτα δεν μπορούμε επιτέλους να το παραδεχτούμε??? Βεβαίως χάρηκα με τον Μόρις , βεβαίως θα χαρώ και με τον Ταιρΐκ, αλλά…….τον Γενάρη έπρεπε βρε αδερφέ να φτάσουμε για τα αυτονόητα??? Τα ίδια θα λέμε συνέχεια πια??? Οι σοβαρές ομάδες που κοιτάνε κούπες, το καλοκαίρι ετοιμάζονται, το Φθινόπωρο μοντάρονται και τον χειμώνα κάνουν τα απαραίτητα μικρό συμπληρώματα……..ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ κάνουμε εμείς την τελευταία διετία???
Ολες οι ομαδες ψαχνουν παικτες μεσα στην χρονια πλεον, δεν ειμαστε εμεις οι παραταιροι. Και ξαναλεω το λαθος στο 1 και στο 5 το εχουμε επισημανει ολοι. Γιατι να πεταμε αιχμες για μεταγραφες που θα γινουν? Δηλαδη αν ερθει ο Τζοουνς και παιξει καλα εμεις ακομα θα μιλαμε για το τι εγινε το καλοκαιρι? Ναι οΧολ σαν δευτερος δεν κανει. Ναι, ο Μπατλερ η ο Μπαπ θα επρεπε να ειχαν ερθει. Αλλα τι σχεση εχουν αυτα τωρα. Επισης αυτα που λες για μονταρισματα δεν ισχυουν πλεον. Σχεδον καμια ομαδα ευρωλιγκας δεν ολοκληρωνει ροστερ το καλοκαιρι. Εχουν αλλαξει οι εποχες.

Αν θελεις να πεις συγκεκριμενα γιατι υπαρχει δυστοκια στις μεταγραφες ακομα και σε επιτυχημενες μεταγραφες εγω θα ηθελα πολυ να το ακουσω. Αλλα 6 μηνες να επαναλαμβανονται τα ιδια χωρις να υπαρχει μια διευκρινιση δεν ξερω, εμενα με κουραζει λιγο. Φιλικα παντα.
Ο ορισμός της επιτυχημένης μεταγραφής ποιος είναι??? Ο Χολ που έγινε στοχευμένα ή ο Μόρις που ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού, ασχέτως αν μας είχε απορρίψει τον Σεπτέμβριο??? Τέλος πάντων, σταματάω γιατί όπως λες σε κουράζουν αυτά!!! Θεώρησε λοιπόν, τελείως φιλικά, ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω που έγραψα …..οκ my fault!!!

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:37 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ο ορισμός της επιτυχημένης μεταγραφής ποιος είναι??? Ο Χολ που έγινε στοχευμένα ή ο Μόρις που ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού, ασχέτως αν μας είχε απορρίψει τον Σεπτέμβριο??? Τέλος πάντων, σταματάω γιατί όπως λες σε κουράζουν αυτά!!! Θεώρησε λοιπόν, τελείως φιλικά, ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω που έγραψα …..οκ my fault!!!
Μια μεταγραφη καλου παικτη δεκεμβρη μηνα δεν ειναι επιτυχημενη? Ποια θα ητταν, του Ντε Κολο? Επισης λες οτι οι σοβαρες ομαδες φτιαχνονται το καλοκαιρι. Οι Μονακο, Φενερ, ΠΑΟ, Ρεαλ, Μπαρτσα, Αρμανι, Ερυθρος, Μπαγερν που εψαχναν βασικους παικτες μεχρι πριν απο εμβδομαδες ειναι και αυτες της πλακας?

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:43 pm

Slow horses 7 έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 10:26 am
Μυρίζει καινούριο φιάσκο η υπόθεση. Μετά από τόσες σφαλιάρες φαίνεται να μην έχουμε μάθει ούτε εμείς, ουτε οι ινσαιντερς, ούτε οι δημοσιογραφισκοι. Ελπίζω να έχουν δουλέψει και καμιά άλλη υπόθεση από ΝΒΑ.
Τοσο στο ποδοσφαιρο οσο κ στο μπασκετ αναπολω τις εποχες που χειριζοταν κ εκλειναν τις μεταγραφες οι Λουβαρης κ Σαλονικης. Οποιον ηθελε η ομαδα, ηταν τυπικη διαδικασια να τον κλεισουν, τις περισσοτερες φορες. Τωρα καθομαστε κ ζοριζομαστε μηνες να κλεισουμε τον καθεναν που σε πολλες περιπτωσεις δεν αξιζουν να αγωνιζονται κ με τη φανελα του Ολυμπιακου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Δεκ 29, 2025 3:47 pm

Μορις και ταρικ είναι οι καλύτερες επιλογές Δεκέμβρη μήνα .. βασικά και καλοκαίρι εγώ προσωπικά τοπ επιλογή μου τον ταρικ είχα..αρκετοί είχαν και τον μορις εδώ μέσα..Τέτοιες κινήσεις έχουμε να δούμε από λο ντορσει..

Δεν μπορώ να πω μπράβο για τον σχεδιασμό γιατί από τύχη τώρα τους βρήκαμε.. αλλά αν η διοίκηση κλείσει και τον Τζοόυνς τώρα έχει κάνει τρελές υπερβάσεις φέτος και χωρίς γήπεδο

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 3:49 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 3:37 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Μια μεταγραφη καλου παικτη δεκεμβρη μηνα δεν ειναι επιτυχημενη? Ποια θα ητταν, του Ντε Κολο? Επισης λες οτι οι σοβαρες ομαδες φτιαχνονται το καλοκαιρι. Οι Μονακο, Φενερ, ΠΑΟ, Ρεαλ, Μπαρτσα, Αρμανι, Ερυθρος, Μπαγερν που εψαχναν βασικους παικτες μεχρι πριν απο εμβδομαδες ειναι και αυτες της πλακας?
Αδερφέ μου…..έγραψα οτι σταματάω εδώ!! Συμφωνώ ότι διαφωνούμε και όλα ωραία και καλά!!! Η αναφορά σου βέβαια σε Ντε Κολό και…..Μπάγερν καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος βέβαια πως δεν ψιλοστέκουν , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας!!!
Και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”