Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεκτά τα παράπονα σου, με δύο μικρές επισημάνσεις……….Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:58 pmΚαλησπέρα, θα σε παρακαλούσα να το σταματήσεις αυτό, στην περίπτωση που θέλεις να μοιραστείς κάτι και να εισπράξεις την ανάλογη κριτική ευχαρίστως, στην περίπτωση που δεν θέλεις να πεις κάτι πάλι ευχαρίστως. όμως αυτό το ύφος ότι είμαι η αυθεντία εδώ μέσα που έχω πηγές και δεν ξέρω τι άλλες απόκρυφες γνώσεις που εμείς δεν έχουμε μέχρι αποδείξεως του εναντίον μην το ξανακάνεις. Μην με βάλει τωρα να παραθέτω ποστ σου. Αφου δεν θέλεις, ξέρεις δεκτόν, δεν χρειάζεται να μας το θυμίζεις, τα επόμενα παρόμοια ποστ θα διαγράφονται αμέσως.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:10 pmΚαταρχάς, Καλή Χρόνια σου εύχομαι με υγεία…………Τους λόγους που αναφέρεις, τους εχω ήδη συζητήσει με τρία τέσσερα άτομα εδώ μέσα, με τους οποίους τυγχάνει να επικοινωνώ μόνο μέσω μέσω pm πλέον για τα αρκετά σοβαρά που θεωρούμε θέματα ( ονόματα μεταγραφικά, θέματα γηπεδικά κτλ) …….καθώς έχω καταλήξει να πιστεύω ότι και δεν αξίζει, αλλά και δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι ανοιχτά με όλους ότι γνωρίζω για τα του τμήματος , μέσω πληροφορίας πάντα . Αυτό, διοτι διαπίστωσα ότι παλαιότερα που το έκανα και μοιραζόμουν οτιδήποτε με την καλή μου πάντα πρόθεση, έφτασα αφενός να τα ακούω (μαζί με άλλους επίσης), από τον κάθε είρωνα εδώ μέσα με gifακια και γενικότητες, αλλά τα ακούγαμε ακόμα και από τύπους που υποτίθεται θεωρουσαμε σοβαροφανείς!!! Φτάσαμε δε, να εξισωνόμαστε με τύπους που κάνανε εγγραφές εδώ μέσα απλά για να πετάξουν πέντε δέκα μεταγραφικές ΠΑΠΑΤΖΕΣ και να μην ξαναεμφανιστούν!!!! …….Τελος πάντων για να μην μακρηγορώ και σε πρήζω άλλο, οκ θεώρησε λάθος αυτό που έγραψα, κακώς το έγραψα……προφανώς δεν ξέρω κάτι και έτσι το έγραψα!!!
Με Εκτίμηση πάντα, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
1) Οταν εννοείς «και δεν ξέρω τι άλλες απόκρυφες γνώσεις διαθέτεις» , το λες ειρωνικά, προφανώς, έτσι ??? Γιατί οκ το καταλαβαίνω από την μια σε πειράζει το ύφος μου, αλλά από την άλλη , στην ίδια ακριβώς παράγραφο το να ειρωνεύεσαι δεν πρέπει να πειράζει τον άλλο που απευθύνεσαι σωστά?? Moderator γαρ…….
2) Το μην το ξανακάνεις……..τί ακριβώς είναι?? Απειλή?? Οταν κάποιος mod παλαιότερα πέταγε την περίφημη ατάκα περί μούντζας στο Μπαρτζώκα, δεν νομίζω να έδειξες και ιδιαίτερη ευαισθησία όπως ρίχνεις γενικότερα στα γραφόμενα μου…….ουτε σε δυο τρεις άλλους γνωστούς εδώ μέσα που μονίμως ειρωνεύονται σε έχω δει να λες τέτοιου τύπου εκφράσεις!!! Από την άλλη , ούτε γνωριζόμαστε, ούτε στο φινάλε προσδοκούμε κάτι ο ένας από τον άλλο!!Κατανοώ ότι δεν είναι εύκολο το αντικείμενο σου, ίσα ίσα μάλιστα, αλλά μην δείχνεις εμπράκτως ανοιχτά τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες σου, λόγω ακριβώς αυτού σου του καθήκοντος!!……και δυστυχώς με εμένα, η αίσθηση μου είναι ότι το έχεις παρακάνει…….και αν ήθελες, μην με ξαναειρωνευτείς σε παρακαλώ!!!
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Απόλυτα δεκτό το συνολικό σου παράπονο, ασχέτως αν έχω σοβαρές ενστάσεις σε αρκετά που παραθέτεις!! Επειδή όμως είναι τεκμηριωμένα όλα όσα λες , ασχέτως αν θεωρώ εγώ άλλα σωστά και άλλα υπερβολικά έως λανθασμένα δέχομαι πλήρως την παρατήρηση σου!!!!!SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:42 pmSlow ώρα για λίγο αυτοκριτική στα post σου.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:21 pm
Δεν πρόσεξες ίσως όμως ότι ΤΟΝΙΣΑ οτι θα γίνει η μεταγραφή!!!! Βρε αδερφέ, γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας??? Όταν ψάχνεις Δεκέμβρη μήνα στις δύο πιο κομβικές θέσεις ενός μπασκετικού τμήματος (1 και 5) παίκτες ΜΕ ΡΟΛΟ και όχι συμπληρωματικοΰς, για ποιά στόχευση του τμήματος μιλάμε πια??? Δύο καλοκαίρια ότι τα έχουμε κάνει σαλάτα δεν μπορούμε επιτέλους να το παραδεχτούμε??? Βεβαίως χάρηκα με τον Μόρις , βεβαίως θα χαρώ και με τον Ταιρΐκ, αλλά…….τον Γενάρη έπρεπε βρε αδερφέ να φτάσουμε για τα αυτονόητα??? Τα ίδια θα λέμε συνέχεια πια??? Οι σοβαρές ομάδες που κοιτάνε κούπες, το καλοκαίρι ετοιμάζονται, το Φθινόπωρο μοντάρονται και τον χειμώνα κάνουν τα απαραίτητα μικρό συμπληρώματα……..ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ κάνουμε εμείς την τελευταία διετία???…….και θέλω να καταλήξω ότι γίνεται αυτό που γίνεται το μπάχαλο, σου παρουσιάζεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ της χρονιάς με τον Jones, διότι ο καλός Θεούλης μολονότι τα καντήλια που του ρίχνεις, ΜΑΛΛΟΝ σε αγαπάει τελικά…….και αντί ο παίχτης που παρεπιπτόντως τον έχεις συμφωνήσει εδώ και μέρες, να βρίσκεται στο Φάληρο και να κάνει προπόνηση τον βλέπουμε να είναι προς την Βαλένθια για το ματς, επειδή για άλλη μια φορά διυλίζουμε τον κώνωπα????
Πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για την ομάδα δημιουργείς ένα πλαίσιο κριτικής που δεν έχει νοηματική σχέση με τα γεγονότα και είναι επαναλαμβανόμενο. Στο πρώτο σκέλος δεν κάνεις κάτι μεμπτό και τα μέλη έχουν αντιληφθεί ποια πληροφορία είναι έγκυρη.
Αν έχεις ονόματα και πληροφορίες τα αναφέρεις πριν από κάθε άλλο. Κάθε τι γραφόμενο μετά την είδηση ή πριν την είδηση με κορδελίτσα υπονοούμενων δεν έχει εγκυρότητα. Αυτό δεν το λέω εγώ by the way.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο δεύτερο σκέλος επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα όπως ο Stelios στα του Παναθηναικού. Και αυτό είναι μεμπτό με βάση τους κανονισμούς του φόρουμ. Το έκανες μετά την νίκη με Μπολόνια, σου διεγράφη το ποστ και ξαναπόσταρες το ίδιο με άλλα λόγια. Οπότε θα σε παρακαλέσω να το σταματήσεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάμε τώρα στην άδικη κριτική για τις 2 μεταγραφές της ομάδας. Κάθε Ολυμπιακός σέβεται τις καλές μεταγραφές χειμώνα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω απλά θα δείξω 2 φωτογραφίες.
Ακόμα και αν δεν αποδίδει κάποιος την Euroleague του 2012 στις 2 μεταγραφές Γενάρη, μια άλλη ομάδα, ο Παναθηναικός περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πάρει τον Ναν, περίπου τον Οκτώβριο. Τύχη;;; Ικανονότητα;;; .....το αποτέλεσμα είναι ένα θετικό πρόσημο για την αργοπορημένη(;;;;) μεταγραφή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το καλοκαίρι παρεξήγησες τα λεγόμενα μου και αποσύρθηκες -> viewtopic.php?f=188&t=254&p=237667#p237667
Ξαναβλέπω ότι τώρα κάνεις το ίδιο με άλλα μέλη.
Ποιοι είναι οι είρωνες με τα gifακια , ποιοι οι ντεμεκ σοβαροφανείς και ποιοι δημιουργούν λογαριασμό για να πουν μεταγραφικές παπάτζες; Δημιουργήσαμε ξεχωριστό νήμα για insiders και μάντεψε....δεν εμφανίστηκε κανείς εκεί να πει μια είδηση.Καταρχάς, Καλή Χρόνια σου εύχομαι με υγεία…………Τους λόγους που αναφέρεις, τους εχω ήδη συζητήσει με τρία τέσσερα άτομα εδώ μέσα, με τους οποίους τυγχάνει να επικοινωνώ μόνο μέσω μέσω pm πλέον για τα αρκετά σοβαρά που θεωρούμε θέματα ( ονόματα μεταγραφικά, θέματα γηπεδικά κτλ) …….καθώς έχω καταλήξει να πιστεύω ότι και δεν αξίζει, αλλά και δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι ανοιχτά με όλους ότι γνωρίζω για τα του τμήματος , μέσω πληροφορίας πάντα . Αυτό, διοτι διαπίστωσα ότι παλαιότερα που το έκανα και μοιραζόμουν οτιδήποτε με την καλή μου πάντα πρόθεση, έφτασα αφενός να τα ακούω (μαζί με άλλους επίσης), από τον κάθε είρωνα εδώ μέσα με gifακια και γενικότητες, αλλά τα ακούγαμε ακόμα και από τύπους που υποτίθεται θεωρουσαμε σοβαροφανείς!!! Φτάσαμε δε, να εξισωνόμαστε με τύπους που κάνανε εγγραφές εδώ μέσα απλά για να πετάξουν πέντε δέκα μεταγραφικές ΠΑΠΑΤΖΕΣ και να μην ξαναεμφανιστούν!!!! …….Τελος πάντων για να μην μακρηγορώ και σε πρήζω άλλο, οκ θεώρησε λάθος αυτό που έγραψα, κακώς το έγραψα……προφανώς δεν ξέρω κάτι και έτσι το έγραψα!!!
Με Εκτίμηση πάντα, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Στο φόρουμ δεν είχαμε ποτέ insiders από μεγάλες ομάδες. Και ο λόγος είναι απλός. Όσοι είναι πραγματικοί insiders το κάνουν επι πληρωμή και όχι σε ένα άσημο φόρουμ χωρίς διαφημίσεις. Ελάχιστα παιδιά έχουν κάποιες πληροφορίες κυρίως για μη-μεταγραφικά νέα και ξέρουν τα μέλη του φόρουμ ποιοι ειναι αυτοί, για Παναθηναικό και για Ολυμπιακό.
Για να τελειώνει λοιπόν όλη αυτήν η ενόχληση μεταξύ των post σου και άλλων μελών, προτείνω να αλλάξεις το ύφος των γραφόμενων σου, σεβόμενος τα υπόλοιπα μέλη.
Σε ευχαριστώ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι οτι γινει μεσα σε αυτη την εβδομαδα.Knoxville έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 8:25 pmΌτι γίνει μέχρι 5 Ιανουαρίου που είναι και η τελευταία προθεσμία/διορία για τις μεταγραφές παικτών που παίζουν ήδη Ευρωλίγκα.Τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου. Εντάξει τον έχουμε πάρει τον παίκτη, απλά θα αργήσει η φάση από ότι κατάλαβα. Υπομονή αδέρφια..
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα τον στον πω εγω που ουτε ινσαιντερ ειμαι ουτε μελος κρυφης σεχτας τους φορουμ που ξερω αλλα δεν μιλαω
το μπαι αουτ ειναι
αν θα ειναι 200 η 300 κ
τυχαια τα νουμερα απλα θελω να πω οτι η διαφορα ειναι μικρη
αν παλι δεν ειναι αυτος δεν με πειραζει να μην βγω σωστος αφου δεν διεκδικω το τιτλο του μεγαλου μεγιστρου των ινσαιντερς
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δικος μας θα ειναι αν τραυματιστει στα σκαλια του αεροπλανου η πατησει σε καμια λακουβα και παθει χιαστο..Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 8:32 pmΑν παιξει 5 λεπτα με Βαλενθια κ καταφερει να τραυματιστει σημαινει πως θα τον εχουμε παρει!
Αν δεν παιξει καθολου με Βαλενθια, παλι θα τον εχουμε παρει.
Αν παιξει με Βαλενθια κ δεν τραυματιστει σημαινει πως δεν τον εχουμε παρει ακομα.
Αυριο θα ξεκαθαρισει το τοπιο!![]()
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Δευ Δεκ 29, 2025 9:01 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δαγκωσε τη γλωσσα ,, εεε τα δακτυλα σου . Καθε φορα που γραφουμε για παικτη τραυματιζεταιshaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 8:46 pmδικος μας θα ειναι αν τραυματιστει στα σκαλια του αεροπλανου η πατησει σε καμια λακουβα και παθει χιαστο..Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 8:32 pm
Αν παιξει 5 λεπτα με Βαλενθια κ καταφερει να τραυματιστει σημαινει πως θα τον εχουμε παρει!
Αν παιξει με Βαλενθια κ δεν τραυματιστει σημαινει πως δεν τον εχουμε παρει ακομα.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ωστόσο το ότι έπαιξε χτες και μάλιστα αρκετά (14 λεπτά σε παιχνίδι που κέρδισαν με πάνω από 30 πόντους) δε δείχνει να μην υπολογίζεται ή να εχει πει ο ίδιος βρείτε τρόπο να φύγω εγώ δε ξαναπαίζω εδώ ή να έχει ολοκληρωθεί μια συμφωνία και να μένουν τα διαδικαστικά.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 8:32 pmΑν παιξει 5 λεπτα με Βαλενθια κ καταφερει να τραυματιστει σημαινει πως θα τον εχουμε παρει!
Σε σύγκριση, ο Τζαμπάρι σε αυτό το παιχνίδι δε πάτησε παρκέ όπως δεν είχε παίξει ούτε στην Ευρωλίγκα όπου ο Τζόουνς και πάλι έπαιξε.
Η θεωρία μου είναι ότι στην Παρτίζαν λόγω της κατάστασης είναι πρόθυμοι να συζητήσουν να τον δώσουν αλλά δεν είναι στο σημείο να θέλουν να τον διώξουν για να του πουν έλα να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγεις και τράβα όπου γουστάρεις.
Θα ζητήσουν λεφτά για να τον δώσουν και αν βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα τον δώσουν σε όποιον τους πληρώσει τα περισσότερα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο τζαμπαρι δεν υπολογιζεται απτον προπονητη ενω ο ταιρικ υπολογιζεταιpan24 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 8:54 pmΩστόσο το ότι έπαιξε χτες και μάλιστα αρκετά (14 λεπτά σε παιχνίδι που κέρδισαν με πάνω από 30 πόντους) δε δείχνει να μην υπολογίζεται ή να εχει πει ο ίδιος βρείτε τρόπο να φύγω εγώ δε ξαναπαίζω εδώ ή να έχει ολοκληρωθεί μια συμφωνία και να μένουν τα διαδικαστικά.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 8:32 pm
Αν παιξει 5 λεπτα με Βαλενθια κ καταφερει να τραυματιστει σημαινει πως θα τον εχουμε παρει!
Σε σύγκριση, ο Τζαμπάρι σε αυτό το παιχνίδι δε πάτησε παρκέ όπως δεν είχε παίξει ούτε στην Ευρωλίγκα όπου ο Τζόουνς και πάλι έπαιξε.
Η θεωρία μου είναι ότι στην Παρτίζαν λόγω της κατάστασης είναι πρόθυμοι να συζητήσουν να τον δώσουν αλλά δεν είναι στο σημείο να θέλουν να τον διώξουν για να του πουν έλα να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγεις και τράβα όπου γουστάρεις.
Θα ζητήσουν λεφτά για να τον δώσουν και αν βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα τον δώσουν σε όποιον τους πληρώσει τα περισσότερα.
το θεμα ειναι οπαδοι
η παρτιζαν θελει να τον δωσει για να τους ηρεμησει ενω τον τζαμπαρι θελει να τον δωσει γιατι δεν του κανει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο