nikolakias έγραψε: ↑Τρί Δεκ 30, 2025 7:58 pm
Πρέπει να ανήκω στην μειοψηφία που δεν καίγεται (το τονίζω, καίγεται – ειδάλλως είμαι θετικός) για τον Τζόουνς, και το λέω με αφορμή την έξαρση των εγκωμίων προς τον παίκτη τελευταία, τα οποία θεωρώ ότι οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στις φήμες περί έλευσής του (μπας και γίνουν δύο οι... Μεσσίες, μετά τον Μόρρις) παρά σε κάτι άλλο. Ναι, πολύ καλός παίκτης, δε λέω αλλά ξαφνικά τον βγάλαμε πασέρ, αμυντικό ογκόλιθο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αλήθεια, άμα δεν ήμασταν τόσο απελπισμένοι να σωθεί κάπως η φετινή χρονιά, θα πετούσαμε τη σκούφια μας να φέρουμε κάποιον ο οποίος, μεταξύ άλλων, ενδέχεται να είναι ωρολογιακή βόμβα για τα αποδυτήρια ενώ δεν μπορεί να κατέβει αξιόπιστα ούτε στη θέση 4; Δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες που φαίνεται πως κάνουν πίσω στην περίπτωσή του και πήγαν σε χαμηλότερου ραφιού κινήσεις είναι ξαφνικά κορόιδα; Δεν ξέρω, εμένα κάτι δε μου αρέσει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
o hoopfellas τον εβγαλε πασερ και καλο αμυντικο..που ειναι σκαουτερ..δεν νομιζω οτι εχει καψα ο συγκεκριμενος να σωθει η χρονια μας..εδω μεσα οσοι τον ΄΄εκθειαζουμε΄΄ τον θελαμε και το καλοκαιρι και λεγαμε τα ιδια.
οι υπολοιπες ομαδες ,δηλαδη η φενερ μονο μιας και η μπαρτσα δεν εχει τα λεφτα.. μπορει να ειδε οτι ο παικτης συμφωνησε με μας και γιαυτο να εκανε πισω..ποιος ειπε οτι εκαναν πισω λογω του χαρακτηρα του?η ομαδα που πηρε τον μπολντγουιν εντωμεταξυ..
Οκ αυτο με τον χαρακτηρα του ισως μας προβληματισει καποια στιγμη..αν και τετοια εχουν ακουστει για χακετ,ντορσει,μακισικ,μορις..και ενα σορο αλλους..που τελικα δεν δημιουργησαν ποτε θεμα.Στο ρδελο της παρτιζαν εχουνε βγαλει αλητες ολους τους αμερικανους..ταρικ παρκερ γουασινγκτον μπονγκα ,ολοι τρελοι..