shaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 30, 2025 10:59 pm
Leon Man έγραψε: ↑Τρί Δεκ 30, 2025 10:52 pm
Από πού προκύπτει ότι παίζει κάτι τέτοιο. Έχεις καμμιά πληροφόρηση ή το φαντάζεσαι;
Ο στεφάνου είπε χτες ότι δεν έχουμε κάνει πρόταση στην παρτιζαν ακόμα και ότι δεν ισχύει ότι ζητάει 200χιλ..δεν έχει πει πόσο και κάνει πλειστηριασμό
Αυτό μπορεί να έχει γενικά δυο αναγνώσεις...
Η μια είναι ότι είναι ένα είδος μπλόφας δηλαδή είναι σίγουροι ότι η Παρτίζαν θέλει να τον ξεφορτωθεί και δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος οπότε θα τον αφήσουν τσάμπα ή το πολύ πολύ καμιά μέρα πριν την προθεσμία να τους δώσουν ένα 200αρι να τον αφήσουν ελεύθερο.
Η άλλη ανάγνωση είναι κάτι αντίστοιχο με την υπόθεση Βαλαντσιούνας το καλοκαίρι αλλά πιο προσεκτικά για να μη γίνει τόσο μεγάλο φιάσκο.
Δηλαδή ο μάνατζερ του Τζόουνς να λέει σε ομάδες "ναι διαθέσιμος είναι η Παρτίζαν δεν θα είναι πρόβλημα" χωρίς...να έχει ρωτήσει την Παρτίζαν.
Τώρα στο γιατί να μείνει Παρτίζαν, αν και δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο σίγουρα, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν λόγοι.
Ένας αρκετά πιθανός είναι ότι θέλουν να βρουν αντικαταστάτη πριν τον δώσουν. Στην Ευρωλίγκα είναι εκτός στόχων οκ αλλά έχουν ακόμα το πρωτάθλημα που με τον Ερυθρό Αστέρα η κατάσταση είναι όπως εδώ στα Παναθηναικός-Ολυμπιακός, με ένα πρωτάθλημα ξεχνιούνται πολλά.
Οι οπαδοί έχουν ηδη πρόβλημα με τη διοίκηση, αν διώξουν/πουλήσουν τους καλούς από την ομάδα (εκτός από τον Τζόουνς πηγαίνει και για Μπόνγκα, Μπράουν, Ουάσινγκτον αυτό) και μαζεύουν 30-40αρες όπου πάνε θα είναι ακόμα χειρότερο.
Όλο αυτό επηρεάζεται και από το πόσο πιέζει ο ίδιος να φύγει και με το πόσα λεφτά θα τους προσφέρει όποιος τον θέλει. Ποτέ δε ξέρεις αλλά θα μου κάνει εντύπωση να τον αφήσουν να φύγει τσάμπα, όποιος τον θέλει μάλλον θα πρέπει να τα σκάσει.
Και τα 200 χιλιάρικα μου φαίνεται αρκετά μικρό όταν πούλησαν τον Ντιλικίνα 300.
Αυτό θα μπορούσε να επηρεαστεί επίσης από το αν του χρωστάνε λεφτά, αλλά και για αυτό δε ξέρουμε κάτι. Νομίζω θα ήταν πιο αδιάφορος αν έπαιζε τέτοιο θέμα.