Καλά, δεν το έμαθες ακόμα !!!
Ό,τι πει ο οποιοσδήποτε προπονητής ή παίκτης (π.χ. ο Μονέκε) της ευρωλίγκας είναι ιερό ευαγγέλιο.
Ό,τι πει ο Μπαρτζώκας είναι για ξεψάχνισμα και πέταμα στα σκουπίδια.
Συντονιστής: Captains

Καλά, δεν το έμαθες ακόμα !!!

Γιατί δε βγάζει νόημα; Δυστυχώς βγαζει. Θα μείνουν χωρίς ψηλό ενώ ήδη είναι τεταμένη η κατάσταση και υπάρχει θυμός από τις ήττες; Θα είναι καταστροφικό για αυτούς. Δε νομίζω ότι το πρόβλημα των οπαδών είναι ένας μόνο παίκτης. 2 τρόποι υπάρχουν για να ηρεμήσει η κατάσταση. Να αρχίσουν να παίρνουν κάποιες νίκες ή να τους διώξουν όλους και να παίζουν μόνο με γηγενείς. Μάντεψε τι είναι πιο εύκολο.

Το έγραφα μια σελίδα πίσω ότι το να μη βρουν αντικαταστάτη είναι ένας πιθανός λόγος να μην τον δώσουν.

Ε μέρες που είναι ας δώσουν το μπαι ουτ να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Δεκ 31, 2025 4:18 pmΤο ντέρμπι δεν νομίζω ότι θα παίξει κανένα ρόλο στην απόφαση. Από ότι ακούγεται οι Αγγελόπουλοι τον έχουν καψουρευτεί τον παίκτη και συνήθως άμα τάξεις σε αυτά τα μεγάλα παιδιά ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι, στο τέλος θα τους το πάρεις.
Το θεωρώ σίγουρο ότι θα αποχωρήσει ο παίκτης από την Παρτιζαν γιατί για τους Σέρβους είναι loose - loose situation το να μείνει. Επισης, ακούστηκε και ότι και η οικογένεια του δεν θέλει να μείνει άλλο στην Σερβία. Παίζει και ρόλο κατά πόσο θέλει να το τραβήξει και ο ίδιος στα άκρα.
Απλά αυτά που γράφει ο Καβαλιεράτος για μένα είναι παιχνιδάκια των Σέρβων για να αναγκαστούν οι Αγγελόπουλοι να τα ακουμπήσουν χοντρά.
Ο Ζέρβας στην εκπομπή του μέχρι σήμερα έλεγε ότι το θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι θα τον πάρουμε. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό αυτό.

Kαι εγώ έτσι πιστεύω αλλά για την οικονομία της κουβέντας θα κάνω τον αντίλογο.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Δεκ 31, 2025 4:18 pmΤο ντέρμπι δεν νομίζω ότι θα παίξει κανένα ρόλο στην απόφαση. Από ότι ακούγεται οι Αγγελόπουλοι τον έχουν καψουρευτεί τον παίκτη και συνήθως άμα τάξεις σε αυτά τα μεγάλα παιδιά ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι, στο τέλος θα τους το πάρεις.
Το θεωρώ σίγουρο ότι θα αποχωρήσει ο παίκτης από την Παρτιζαν γιατί για τους Σέρβους είναι loose - loose situation το να μείνει. Επισης, ακούστηκε και ότι και η οικογένεια του δεν θέλει να μείνει άλλο στην Σερβία. Παίζει και ρόλο κατά πόσο θέλει να το τραβήξει και ο ίδιος στα άκρα.
Απλά αυτά που γράφει ο Καβαλιεράτος για μένα είναι παιχνιδάκια των Σέρβων για να αναγκαστούν οι Αγγελόπουλοι να τα ακουμπήσουν χοντρά.
Ο Ζέρβας στην εκπομπή του μέχρι σήμερα έλεγε ότι το θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι θα τον πάρουμε. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό αυτό.