Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Ιαν 04, 2026 10:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κραξε όσο θες ο καθένας έχει τα γούρια του
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν τα λες καλά. Εδώ, μάλιστα, το βλέπεις, στα δόντια του έχει κάτι υπολείμματα από αντίπαλο (δεν ξέρω ποιον) !!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leon Man την Κυρ Ιαν 04, 2026 10:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καθημεριναkite26 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 10:42 pmΠούλαρος ήταν, αλλά καλός και ο Τζόουνς. Λίγο πιο συμβατικό σώμα μου φαίνεται πως έχει σε σχέση με τον παίκτης της ΑΕΚ (πρώην πλέον). Δεν είμαι και ειδικός, αλλά ο άλλος έβγαζε κάτι άλλο, πιο γρήγορος, πιο ντούκι, πιο περήφανος. Ωμή δύναμη.
Μοντεκρίστο μου λείπεις, ελπίζω να διαβάζεις.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χίλια μπράβο στην ομάδα και στο επιτελείο για την κίνηση. Δείχνουν εμπράκτως τη διάθεση να γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε να διορθωθούν τα στραβά του καλοκαιρινού σχεδιασμού. Τους το αναγνωρίζω.
Για τον παίχτη τώρα, εγώ τον ήθελα ως ιδανικό παρτενέρ του Μιλού από το καλοκαίρι. Βέβαια τότε ποιος φανταζόταν την πορεία των γεγονότων στην Παρτίζαν εντός της σεζόν που θα οδηγούσε στο να γίνει διαθέσιμος ο Jones? Μπασκετικό sci-fi σενάριο, αλλά να που βγήκε.
Ο Πάο πήρε τον Manimal, εμείς πήραμε τον Hannibal. Έχει και ένα δράμι μπασκετικού iq παραπάνω από Χολ εννοείται, οπότε μπορεί να παίξει με τις αμυντικές περιστροφές και να μην τρώει αμάσητες όλες τις προσποιήσεις. O Ντόντα όπως είπαν μερικά παιδιά είναι μια πολυτέλεια για 2ο-3ος.
Edit: Έσκασε και βομβίδιο αποδέσμευσης Spencer Dinwiddie από Μπάγερν για προσωπικούς λόγους!! Ο παίχτης στα φτερά που θέλουμε

Για τον παίχτη τώρα, εγώ τον ήθελα ως ιδανικό παρτενέρ του Μιλού από το καλοκαίρι. Βέβαια τότε ποιος φανταζόταν την πορεία των γεγονότων στην Παρτίζαν εντός της σεζόν που θα οδηγούσε στο να γίνει διαθέσιμος ο Jones? Μπασκετικό sci-fi σενάριο, αλλά να που βγήκε.
Ο Πάο πήρε τον Manimal, εμείς πήραμε τον Hannibal. Έχει και ένα δράμι μπασκετικού iq παραπάνω από Χολ εννοείται, οπότε μπορεί να παίξει με τις αμυντικές περιστροφές και να μην τρώει αμάσητες όλες τις προσποιήσεις. O Ντόντα όπως είπαν μερικά παιδιά είναι μια πολυτέλεια για 2ο-3ος.
Edit: Έσκασε και βομβίδιο αποδέσμευσης Spencer Dinwiddie από Μπάγερν για προσωπικούς λόγους!! Ο παίχτης στα φτερά που θέλουμε
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όποιος καεί στον χυλό λέει η παροιμία..Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 11:06 pmΤώρα μωρέ…..με το χέρι στην καρδιά, πίστευε κανείς ότι υπήρχε περίπτωση να χάσουν οι Αγγελόπουλοι τον παίκτη??? Ναι έχουμε δει πολλά παράδοξα στα μεταγραφικά, αλλά είχα διαισθητικά απόλυτη βεβαιότητα ότι την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή θα τον πάρουν τελικά!!!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο