golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 11:04 am
kein έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 10:29 am
Κοίταξε ,
εγώ είδα μια τρολιά και το σχολίασα με αστεία διάθεση. Γιατί και τώρα που ξαναβλέπω την δήλωση αυτό μου βγάζει. Στο θέμα ποιος φταίει για το γήπεδο, είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν το έχω σχολιάσει και ήμουν από αυτούς που ήθελαν να παραχωρηθεί σε εσάς εδώ και χρόνια. Ωστόσο στο θέμα της αναβολής να το βλέπουμε χωρίς οπαδικα γυαλιά, και να μπούμε στη θέση του. Αυτός είναι σε φόρμα, πάει να κάνει ενα διπλό (εφικτο) σε δύσκολη έδρα και εξαιτίας της βροχής αναβάλετε το ματς. Για κάτι που δεν είναι ευθύνη της ομάδας του. Και μπες στη θεση του να βλεπει τους μουσαμάδες στο παρκε και την οροφή εν έτει 2025-26! Εντάξει έχει και τα δίκια του να πετάξει μια μπηχτή. Τα ίδια θα έλεγα αν αυτό λάμβανε χώρα στο ΟΑΚΑ.
Ναι είναι μια άλφα μορφή αντίδρασης αλλά τον χαρακτηρισμό "Απαράδεκτος" νομίζω δεν το διεκδικεί.
Φίλε με όλο το σεβασμό αλλά μάλλον εσύ έχεις οπαδικά γυαλιά. Η ερώτηση ήταν από πριν συμφωνημένη, τι τρολλιά λες.
Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν εξετάζουμε αυτό. Το θέμα ήταν ξεκάθαρα στημμένο όπως οι ερωτήσεις που έδινε ο Κούλης στον Πορδοσάλτε.
Αδερφέ Goli (αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι, παρότι πράσινος), επίτρεψε μου να σου πω χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνάδας, ότι μπορεις να με κατηγορήσεις ακόμα και για την τρύπα του όζοντος και να έχεις ένα δίκιο, αλλά για οπαδικά πατομπούκαλα δεν στέκει.

Σε προκαλώ δηλαδή να βρεις τέτοια στοιχεία

. Πρέπει να είμαι ο μόνος πράσινος (άντε ένας ακόμα που έχω κατά νου) που τρέφει τόσο μεγάλο σεβασμό στην δική σου ομάδα, και δεν θα βρεις ούτε ένα ποστ αντίθετο σε αυτό. Θα ήταν και χαζό εκ μέρους μου να θεωρώ "μικρό" τον αιώνιο αντίπαλο, καθότι θα μίκραινα αμέσως και τις όποιες επιτυχίες μου.
Αυτό που έγραψα (και είμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου) είναι πως "είδα (προσωπική εκτίμηση) μια τρολιά και και το σχολίασα με αστεία διάθεση", αυτό έγραψα επί λέξει. Είδα έναν Σαρας που έκανε (στημένο ή όχι δεν έχει σημασία, γιαυτο δεν πήρα θέση, αλλά προφανώς θα ήταν) ένα "τρόπον τινά" λογοπαίγνιο ή νοηματική σύνδεση επιπέδου Σεφερλή, σχετικά με την βροχή τρίποντων και την βροχή στο ΣΕΦ. Αποτυχημένο σαν χιούμορ αν είχε τέτοια πρόθεση, αποτυχημένο σαν "μπηχτή" που ήθελε να ρίξει.
Η αντίθεση μου είναι στον χαρακτηρισμό "απαράδεκτος" που χρησιμοποίησε ο συμπαθής μου κατά τα άλλα Nash. Έχοντας το θάρρος δηλαδή απέναντι του, μιας και έχουμε ανταλλάξει αρκετές κουβέντες διαφωνίας και πάντα έχουμε τον τροπο να είμαστε στα πλαίσια του υγιή διαλλογου. Διαφώνισα με τον όρο και μόνο με αυτόν, και επιχειρηματολόγησα ότι απαράδεκτα είναι άλλα πράγματα. Γιατί πέρα από την κοτσάνα που πέταξε ο Σάρας είχε τα όποια δίκια του, μικρά μεγάλα , είχε ένα χ-ψ δίκιο. Ενα ελαφρυντικό αν θες για να είμαστε πιο ακριβείς. Απαράδεκτα είναι τα καφριλίκια στις εξέδρες, η βία, η λεκτική βια, ο ΔΠΓ ότανχανει τον έλεγχο, οι Αφοί όταν κάνουν αντίστοιχες χαζομάρες, ο Νέστορας και Τσουκαλάς δίπλα στην μπασκέτα, οι βλάκες που έβριζαν τον Φουρνιέ στις courtseats και ο φουρνιέ που μας έδειξε πως περνάει το χρόνο του όταν έχει κάψες ! Απαράδεκτος ήταν ο Μπατιστ που πήγε να πατήσει στο κεφάλι τον άμοιρο Όζμπολτ και άλλα πολλα που μπορώ να σου απαριθμήσω μέχρι να νυχτώσει, κι από τις δύο πλευρές.
Από μένα μακριά η καφρίλα και ο δογματισμός, λέω ότι βλέπω και πολλές φορές αν δεις τα μηνύματα μου είναι και ενάντια στην ομάδα που υποστηρίζω, καθώς δεν ταυτίζομαι με κάθε ανοησία μονο και μονο γιατί είναι εξυπηρετεί την ομάδα μου.