Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 12, 2026 6:57 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 5:26 pm
Καλά ρε κόμπρες τι άλλο θα συζητήσετε για να μείνει ενεργό το τοπικ; :D
Για το πως επηρεαζει η συμφωνια της μερκοσουρ την αποκτηση νοτιοαμερικανων αμυντικων χαφ αν τραυματιστει ο ντιλικινα :wink:

Pani7.0

junior
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 7:45 pm

Επίσης ο Κολσον ειδα οτι το καλοκαιρι του 24 υπεγραψε για 2+1 με τη Φενερ. Ελπίζω αυτό το +1 να εχει κανα παρσθυρακι.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 12, 2026 7:52 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 6:54 pm
tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 6:32 pm
Μπλοσονγειμ οτζελεγιε μπονγκα όλοι μια χαρά είναι γι αυτό που τους θέλουμε. Έτσι κι αλλιώς τώρα που υπάρχει ο βεζενκοφ όσο μπει ο Πίτερς στα κρίσιμα ματς σπάνια βάζει πάνω από 1-2 τρίποντα. Τις περισσότερες φορές δεν βάζει κανένα.
Τουλάχιστον αυτοί θα δώσουν πράγματα που δεν τα έχει ο αλεκ.
Έχεις κάποιο στατιστικό ή τα βγάζεις από το κεφάλι σου;
Απ το κεφάλι μου

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιαν 12, 2026 8:33 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 11:45 am
Heisenberg έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 10:34 am

εγω το λεω ,δεν ξερω αν το λεει κανεις αλλος γιατι γουσταρω Ντιαλο.μονο γι αυτο.

Σορρυ αλλα ο Γουορντ δεν εχει αποδειξει τιποτα ακομα σε μια Παρι επαιζε που ηταν η επιτομη του run & gun και του οσα βαλουμε, οπως δεν απεδειξε και ο Σορτς μετα Παρί .
ο Ντιαλο αυτη την στιγμη ειναι καλυτερος του Γουορντ και σε αμυνα και επιθεση. και βασικοτατο γραναζι σε ομαδα πρωταθλητισμου την Μονακο και ηταν βασικο γραναζι και προ σπανουλη και επι Σπανουλη.αυτο λεει πολλα!

Ο Ντιαλο θα κουτουλησει στον Ολυμπιακο που του χρονου θα εχει μονο Γουορντ στο 3 και εναν παπ προ συνταξης και οχι στον παναθηναικο που εχει οσμαν βασικοτατο και απο πισω ρογκαβοπουλο΄ its not make sense
Θα διαφωνησω λιγο μαζι σου φιλε Χημικε. Ο ντιαλο και εγω τον γουσταρω αλλα σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο τριαρι φετος. Ο οσμαν, ο κλαιμπερν, ο τειλορ κανουν σιγουρα καλυτερη χρονια απο τον Ντιαλο, ενω παικτες οπως ο Χεζονια, ο Μπεικον εχουν σιγουρα πολυ μεγαλυτερο ταλεντο απο τον Ντιαλο. Ο Ντιαλο απλα ειναι ισως ο πιο τwo way απο ολους αυτους και για αυτο θα κουμπωνε πολυ καλα σε εμας που εχουμε Σασα/Πιτερς και Φουρνιε/ Ντορσει στο 2+4 και ειχαμε Μιλουτινοφ μονο καλο αμυντικο στο 5. (Τωρα φυικα μπηκε και ο Τζοουνς στην εξισωση που ειναι αξιοπρεπης(δεν λεω Καλος γιατι ακομη δεν ειναι αλλα εχει ολα τα φοντα με τον Μπαρτζωκα να γινει))
Φυσικα ο κατα ενα μηνα μικροτερος και κατα 3 ποντους κοντυτερος Ταισον Γουορντ ειναι ενα προσπεκτ με πολυ μεγαλυτερο ποτενσιαλ απο τον Ντιαλο. Πιο αθλητικος, πιο γρηγορος, πιο εξυπνος στο να μοιρασει την μπαλα και ειναι πολυ πιο κοντα στο glue guy που εδινε ο Παπανικολαου. Μπορει να παιξει το ιδιο ευκολα ως δυο και ως 4 κατι που δεν μπορει ο Ντιαλο. Ο οποιος Ντιαλο φυσικα υπερτερει στην δυναμη, στην εμπειρια(φυσικα και αυτος μονο σε μια ομαδα επαιξε μεχρι τωρα για να ξερεις πως μπορει να αποδωσει σε αλλο περιβαλλον) και σιγουρα στην σταθεροτητα προς το παρον τουλαχιστον.
Του χρόνου:

Με Ντορσει, Φουρνιε στο 2, Σασα στο 4 εφοσον φυγει ο Πιτερς. Εγω θα πηγαινα σε λυση στυλ Μπονγκα ή Μπλοσονγκειμ παρα Ντιαλο. Δηλαδη ενος παικτη που θα ειναι περισσοτερο αμυντικος εξολοθρευτης και θα εχει ενα στατικο σουτ μεσα απο το συστημα που δεν θα εχει απαιτησεις να παιζε πανω απο 15-20 λεπτα και θα μοιραζεται τις θεσεις 3 και 4 και ενα τεσσαροπενταρι στη θεση του Χολ που θα ζητησει λογικα να φυγει.

Ιδανικα δηλαδη:

2. Ντορσει
2-3 Φουρνιε, Jones Garcia ή αλλος
3 Γουορντ
3-4 Μπονγκα ή Μπλοσονγκειμ
4 Σασα
4-5 Τιμαν ή Σαμανιτς ή Βουκσεβιτς ( Ιδανικα θα ηθελα Λεντει αλλα δεν γινεται με Μιλου, Σασα Ταιρικ και Λεντει)

Μαζι με 3 Ποιντ γκαρντ με τον ενα να ειναι ο Γουοκαμ και τα 2 Σεντερ εχεις two way ομαδα για ολα τα γουστα.
Γιατρέ μου γιατρέ μου…..ανέφερες όλους τους παίκτες εκτός του ΑΡΜΟΝΙΚΟΥ!!! Της Αρμάνι εννοώ….με τα brooks τα παπούτσια!!!παιχταράς ολκής……..

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 8:41 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 8:33 pm
Christofis έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 11:45 am

Θα διαφωνησω λιγο μαζι σου φιλε Χημικε. Ο ντιαλο και εγω τον γουσταρω αλλα σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο τριαρι φετος. Ο οσμαν, ο κλαιμπερν, ο τειλορ κανουν σιγουρα καλυτερη χρονια απο τον Ντιαλο, ενω παικτες οπως ο Χεζονια, ο Μπεικον εχουν σιγουρα πολυ μεγαλυτερο ταλεντο απο τον Ντιαλο. Ο Ντιαλο απλα ειναι ισως ο πιο τwo way απο ολους αυτους και για αυτο θα κουμπωνε πολυ καλα σε εμας που εχουμε Σασα/Πιτερς και Φουρνιε/ Ντορσει στο 2+4 και ειχαμε Μιλουτινοφ μονο καλο αμυντικο στο 5. (Τωρα φυικα μπηκε και ο Τζοουνς στην εξισωση που ειναι αξιοπρεπης(δεν λεω Καλος γιατι ακομη δεν ειναι αλλα εχει ολα τα φοντα με τον Μπαρτζωκα να γινει))
Φυσικα ο κατα ενα μηνα μικροτερος και κατα 3 ποντους κοντυτερος Ταισον Γουορντ ειναι ενα προσπεκτ με πολυ μεγαλυτερο ποτενσιαλ απο τον Ντιαλο. Πιο αθλητικος, πιο γρηγορος, πιο εξυπνος στο να μοιρασει την μπαλα και ειναι πολυ πιο κοντα στο glue guy που εδινε ο Παπανικολαου. Μπορει να παιξει το ιδιο ευκολα ως δυο και ως 4 κατι που δεν μπορει ο Ντιαλο. Ο οποιος Ντιαλο φυσικα υπερτερει στην δυναμη, στην εμπειρια(φυσικα και αυτος μονο σε μια ομαδα επαιξε μεχρι τωρα για να ξερεις πως μπορει να αποδωσει σε αλλο περιβαλλον) και σιγουρα στην σταθεροτητα προς το παρον τουλαχιστον.
Του χρόνου:

Με Ντορσει, Φουρνιε στο 2, Σασα στο 4 εφοσον φυγει ο Πιτερς. Εγω θα πηγαινα σε λυση στυλ Μπονγκα ή Μπλοσονγκειμ παρα Ντιαλο. Δηλαδη ενος παικτη που θα ειναι περισσοτερο αμυντικος εξολοθρευτης και θα εχει ενα στατικο σουτ μεσα απο το συστημα που δεν θα εχει απαιτησεις να παιζε πανω απο 15-20 λεπτα και θα μοιραζεται τις θεσεις 3 και 4 και ενα τεσσαροπενταρι στη θεση του Χολ που θα ζητησει λογικα να φυγει.

Ιδανικα δηλαδη:

2. Ντορσει
2-3 Φουρνιε, Jones Garcia ή αλλος
3 Γουορντ
3-4 Μπονγκα ή Μπλοσονγκειμ
4 Σασα
4-5 Τιμαν ή Σαμανιτς ή Βουκσεβιτς ( Ιδανικα θα ηθελα Λεντει αλλα δεν γινεται με Μιλου, Σασα Ταιρικ και Λεντει)

Μαζι με 3 Ποιντ γκαρντ με τον ενα να ειναι ο Γουοκαμ και τα 2 Σεντερ εχεις two way ομαδα για ολα τα γουστα.
Γιατρέ μου γιατρέ μου…..ανέφερες όλους τους παίκτες εκτός του ΑΡΜΟΝΙΚΟΥ!!! Της Αρμάνι εννοώ….με τα brooks τα παπούτσια!!!παιχταράς ολκής……..
Για αυτον θα γινει σφαγη ρε συ. Με Ντορσει, Φουρνιε, Γουορντ στο 2-3 ε πιο ρεαλιστικο να παραξ τον Jones Garcia, τον στερλινγκ μπραουν ή καποιο αλλο 2-3 παρα τον Μπρουκς (2αρι κυριως). Επισης ξερουμε και οι οτι στην πιατσα ακουγεται οτι εμεις και ο Παο οπως και αλλα 2 μεγαλα πορτοφολια συν βεβαιως την ομαδα του τον εχουμε προσεγγισει ηδη. Αλλα αυτα δεν λεγονται απο τον Γεναρη αλλα την περιοδο του Πασχα

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 8:47 pm

Παρτε ρε ενα ποιντ γκαρντ που να ειναι clutch και να ξερει να πασαρει και να σκοραει απο μεση και μακρινη αποσταση:

https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... -loint-kai

2/2 τριποντα 3/5 διποντα και 10 ασσιστ σε 25 λεπτα

:wave: :wave: :wave: :wave:

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 9:04 pm

Ρε συ το ξέραμε ότι ο λι δεν είναι κακός παίκτης, το σύστημα μας, οι οδηγίες και η ψυχολογία τον έκαναν να μοιάζει παλτό.

Αλλά τι λεω, δες τα στατιστικά του στον Ολυμπιακό και θα καταλάβεις :hoho:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 12, 2026 9:28 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ρε συ το ξέραμε ότι ο λι δεν είναι κακός παίκτης, το σύστημα μας, οι οδηγίες και η ψυχολογία τον έκαναν να μοιάζει παλτό.

Μια χαρα παικτης ειναι ο Λη (σιγουρα levels καλυτερος του Ντιλικινα) κ ευτυχως (γι αυτον) εφυγε προτου τον καψουμε εντελως.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 9:30 pm

tokalytero3d έγραψε:

Κοιτα εγω ειμαι απο τους μεγαλους υποστηρικτες του αλλα το παραπαβω σχολιο μου ειναι καθαρό τρολαρισμα με χιουμοριστικο χαρακτηρα. Φυσικα την αποψη μου την εχω εκφρασει και ειμαι 100% σιγουρος (οτι επειδη ο Λι θα γινει πολυ σπουαδαιο γκαρντ στην διοργανωση οπως εγινε και ο Μπαλντγουιν για τον οποιο λεγαμε τα ιδια συν τον προβληματικο χαρακτηρα του) οτι το αποτυχημενο περασμα του απο εμας και οσα εμαθε διπλα στον κοουτς Μπι τον εχει κανει να εξελιξει το παιχνιδι τοθ.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Δευ Ιαν 12, 2026 9:48 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 1:41 pm
Christofis έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 12:59 pm

Ελα και συ που κολλησες. Θα διαφωνησω μαζι σου Φυσικε( Φυσικοχημικε ποιο σωστα) .
Περίμενα να μου πεις κάτι του στυλ "Ε το πήρα από το Breaking Bad". Αλλά σε κανένα σύμπαν δεν είναι φυσικοχημικός ο άνθρωπος. Με πτυχίο και νόμπελ φυσικής :) Όσο χημικός είναι ο Χάιζενμπεργκ, άλλο τόσο είναι ο Αινστάιν. Ίσως κάπου πριν το 1920 η φυσική που έχει να κάνει με τα άτομα να θεωρείται κλάδος της χημείας αλλά αυτό και έχει μικρή σημασία. Επίσης παλαιότερα υπήρχαν οι σχολές "Φυσικών Επιστημών" αλλά μέσα σε αυτές υπήρχαν ειδικότητες. Κι εγώ το πτυχίο μου το πήρα από "School of Natural Sciences", δεν με κάνει φυσικοχημικό :)
Εικόνα

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 9:54 pm

Λέτε να κάναμε πατάτα;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Ιαν 12, 2026 10:06 pm

Dimmitz έγραψε:

Λέτε να κάναμε πατάτα;
οχι αφου δεν τον χρησιμοποιουσε οπως του ταιριαζει ο μπαρτζωκας
αλλα ηθελε αυτος αλλα μπορουσε να κανει ο παιχτης
δεν ταιριαζουν ολοι οι ρολοι σε καθε εναν παιχτη

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 12, 2026 10:06 pm

Dimmitz έγραψε:

Λέτε να κάναμε πατάτα;
Δεν φαινοταν πως το προπονητικο επιτελειο μπορουσε/ηθελε να εκμεταλλευτει το παιχνιδι του Λη και δεν φαινοταν πως ο Λη μπορουσε να αποδωσει σε τοσο υψηλα καλουπια που προσπαθησαν να του βαλουν.
Οποτε μαλλον πατατα δεν καναμε.
Αλλα ο Λη ειναι πολυ ωραιος παικτης κ οταν ηρθε στον Ολυμπιακο ηταν ενας εκ των κορυφαιων στο eurocup, δεν ηταν κακη η μεταγραφη, θεωρητικα. Κ για αυτο πηρε κ συμβολαιο 2.5 χρονων, οχι μονο γιατι μας βρηκε στην αναγκη.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 10:16 pm

Πάντως πέρυσι νομίζω ότι τον αξιοποιήσαμε καλύτερα, αν κρίνω από τα highlights.

Μου κάνουν εντύπωση πάντως οι δέκα ασίστ, και γενικά που παίζει στην Εφές primary ball handler.

Δεν ξέρω γιατί σε εμάς ήταν τόσο άβουλος και έκανε τόσα αβίαστα λάθη.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 10:39 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 10:16 pm
Πάντως πέρυσι νομίζω ότι τον αξιοποιήσαμε καλύτερα, αν κρίνω από τα highlights.

Μου κάνουν εντύπωση πάντως οι δέκα ασίστ, και γενικά που παίζει στην Εφές primary ball handler.

Δεν ξέρω γιατί σε εμάς ήταν τόσο άβουλος και έκανε τόσα αβίαστα λάθη.
Δεν ειναι δυσκολο για εναν μπολ χαντλερ να βγαλει ακομα και 10 ασιστ .
Αν εχει ο παικτης εκρηκτικο πρωτο βημα ωστε να περναει τον αντιπαλο του δεν χρειαζεται μετα ιδιαιτερο κορτ βιου η τρελο διαβασμα του παιχνιδιου να κανεις μια κικ αουτ η πασα στον ψηλο .

Στον ολυμπιακο επρεπε να πασαρει "εκει" , "τοτε" . Με ακριβεια δευτερολεπτου .

Για παγκιτη αυτο ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν υπαρχει ομοιογενεια περα απο ρυθμο κλπ .

Ειδικα για παικτη που δεν το εχει ξανακανει στην καριερα του .

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”