BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:16 am
j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 9:43 am
Οταν μια ομαδα το 23/24 φτανει σε ενα σημειο να παιζει ωραιο μπασκετ,να παιζει εξαιρετικη αμυνα,να βγαζει τρομερη ενεργεια,και να εχει τους περισσοτερους παικτες της σε εξαιρετικη κατασταση,και καταληγει με ευρωλιγκα και πρωταθλημα,την επομενη σεζον εχει πτωση στην αποδοση της,δεν βγαζει την ιδια ενεργεια και δεν παιζει την ιδια αμυνα,χανει στον ημιτελικο του φ4 και χανει και ευκολα το πρωταθλημα με κακη αποδοση,και φετος παλι εχει πολυ προβληματικη εικονα και δεν παιζει καλα, αυτο τι ειναι ? Δεν ειναι πτωση? Οταν μιλαμε παντα για μια ομαδα που εχει 25+ μυρια μπατζετ και ο στοχος της ειναι η κουπα, δεν μιλαμε για την Μπαγερν και την Μπασκονια.
Απλά επειδή πήραμε την Ευρωλίγκα το 2024, ίσως να θεώρησες ότι αυτό θα είναι ο κανόνας και οτιδήποτε λιγότερο τις επόμενες σεζόν είναι "πτώση". Αλλά το φυσιολογικό –ακόμα και με τέτοιο μπάτζετ– δεν είναι να είσαι 1ος κάθε χρόνο. Άσε που στην "πτώση" που λες, βασικό ρόλο έπαιξε η απουσία του Λεσόρ από το μέσο της περσινής σεζόν, την οποία δεν αναφέρεις. Και δε θεωρώ αποτυχία το να χάσεις σε ημιτελικό Final 4, γιατί παίζεις με αντίστοιχης ποιότητας αντίπαλο και είναι ένα παιχνίδι (το πρωτάθλημα με όσα έγιναν δεν το λαμβάνω ως κριτήριο).
Προφανως και δεν γινεται να παιρνεις καθε χρονο την ευρωλικα,ουτε επι Ζοτς δεν το καναμε αυτο.
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να πεφτει η αποδοση σου.Γιατι αυτο συμβαινει με την ομαδα,περσι ηταν χειροτερη απο το 23/24 και φετος ειναι ακομα χειροτερη απο περσι. Αυτο δεν ειναι αποδεκτο. Αν εχει καλη ομαδα, εχει καλη αποδοση, βγαζει ενεργεια,παλευει τα ματς,προσπαθει,και χανει απο εναν καλυτερο αντιπαλο, θα μας ξενερωσει αλλα δεν θα μας πειραξει,γιατι η ομαδα ηταν καλη και εχασε απο εναν καλυτερο αντιπαλο. Εδω η ομαδα δεν παιζει καλα. Ειναι προβληματικη.
Περσι προφανως επαιξε ρολο η απουσια του Λεσορ, και ηταν τεραστιας σημασιας για την πορεια της ομαδας. Αλλα απο την στιγμη που η συγκεκριμενη απουσια ηταν,και παραμενει,τοσο κομβικη,και ακομα δεν εχει αντικατασταθει,ποιος φταιει για αυτο?
Δηλαδη οκ, εχασες εναν σημαντικο παικτη.Αλλα δεν ειναι ο μονος καλος σεντερ στην αγορα, μπορουσες να φερεις καποιον να τον αντικαταστησει.Και δεν το εκανες.Αρα δεν αποτελει δικαιολογια.