Σχολιασμός Αγωνιστικών Euroleague 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 24, 2026 1:24 pm

berry έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 12:24 am
Αρχιζει και αχνοφαινεται η 10αδα ή βιαζομαι ;
Ναι….ναι φαίνεται πως έχεις απόλυτο δίκιο!! Ας περιμένουμε βέβαια άλλες 2-3 αγωνιστικές, αλλά θεωρώ ότι μάλλον συμπληρώνονται πλήρως όλα σχεδόν τα κομμάτια του παζλ!

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 1:30 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 12:06 am
Η ομάδα του Ιτούδη έχασε εκεί που μια εβδομάδα πριν ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση και οι «επαΐοντες» του διαδικτύου δήλωναν ότι δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με το παιχνίδι πέρα από τη νίκη γιατί οι παρτιζάνοι είναι υπό διάλυση. Η Ευρωλίγκα με τη σημερινή της μορφή συμπληρώνει δέκα χρόνια και υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν έχει πάρει μυρωδιά από το επίπεδο δυσκολίας της διοργάνωσης ή το άθλημα γενικά και αναλώνεται διαρκώς σε αφορισμούς και ανοησίες.
Σωστός……..η διάρκεια μετράει σε ένα μαραθώνιο και το κατάλληλο τάιμινγκ στο φορμάρισμα μιας ομάδας που θα φανεί στο τελικό σπριντ για τον τερματισμό!!! Έγραφα ότι το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά εφέτος, θα το πάρουν οι ομάδες που θα κάνουν τις λιγότερες σε εισαγωγικά αναπάντεχες ( μη υπολογισμένες καλύτερα είναι το σωστό) ήττες!! Μέσα σε μια εβδομάδα μόλις, ηττήθηκε η Χάποελ από την Παρτίζαν, η Μονακό εντός από τον Ερυθρό και η Βαλένθια από την Μπάγερν, που την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε και του Παναθηναϊκού!!! Μύλος πραγματικός……..

xavier

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 24, 2026 1:33 pm

εχει αρκετα παιχνιδια ακομα. η ζαλγκιρις εχει αρκετα δυσκολο προγραμμα και νομιζω οτι η ντουμπαι με την μακαμπι δεν το εχουν παρατησει ακομα.
και οι 2 ιταλικες ειναι ανταγωνιστικες. αλλα δεν ξερω αν μπορουν να κανουν το σερι που χρειαζονται για να καλυψουν το χαμενο εδαφος.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 2:16 pm

xavier έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 1:33 pm
εχει αρκετα παιχνιδια ακομα. η ζαλγκιρις εχει αρκετα δυσκολο προγραμμα και νομιζω οτι η ντουμπαι με την μακαμπι δεν το εχουν παρατησει ακομα.
και οι 2 ιταλικες ειναι ανταγωνιστικες. αλλα δεν ξερω αν μπορουν να κανουν το σερι που χρειαζονται για να καλυψουν το χαμενο εδαφος.
Να σου πω την αμαρτία μου αν και ξέρω ότι είναι πολύ μπακαλίστικη άποψη…….η Ντουμπάϊ φίλε μου μου δείχνει από τελείως ξαναλέω προσωπικά αίσθηση, να είναι η πλέον αγαπημένη ομάδα των στοιχηματικών εταιρειών με τα αποτελέσματα της!! Είναι η ομάδα που χρησιμοποιείται όπως πχ ο δρομέας «λαγός» σε κουρσες μεγάλων αποστάσεων στον στίβο !!! Αιρετική άποψη, αστήριχτη εντελώς το ξέρω, αλλά κάτι τέτοιο μου εμφανίζει αυτή η ομάδα με το κρύο ζέστη που παρουσιάζει συνέχεια!!!

xavier

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 2:27 pm

νομιζω οτι απλα τους στοιχισε πολυ η απουσια του μουσα για τοσο μεγαλο διαστημα

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Ιαν 24, 2026 2:44 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 12:06 am
Η ομάδα του Ιτούδη έχασε εκεί που μια εβδομάδα πριν ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση και οι «επαΐοντες» του διαδικτύου δήλωναν ότι δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με το παιχνίδι πέρα από τη νίκη γιατί οι παρτιζάνοι είναι υπό διάλυση. Η Ευρωλίγκα με τη σημερινή της μορφή συμπληρώνει δέκα χρόνια και υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν έχει πάρει μυρωδιά από το επίπεδο δυσκολίας της διοργάνωσης ή το άθλημα γενικά και αναλώνεται διαρκώς σε αφορισμούς και ανοησίες.
Σωστός……..η διάρκεια μετράει σε ένα μαραθώνιο και το κατάλληλο τάιμινγκ στο φορμάρισμα μιας ομάδας που θα φανεί στο τελικό σπριντ για τον τερματισμό!!! Έγραφα ότι το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά εφέτος, θα το πάρουν οι ομάδες που θα κάνουν τις λιγότερες σε εισαγωγικά αναπάντεχες ( μη υπολογισμένες καλύτερα είναι το σωστό) ήττες!! Μέσα σε μια εβδομάδα μόλις, ηττήθηκε η Χάποελ από την Παρτίζαν, η Μονακό εντός από τον Ερυθρό και η Βαλένθια από την Μπάγερν, που την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε και του Παναθηναϊκού!!! Μύλος πραγματικός……..
Όπως το λες. Η διοργάνωση είναι ένας απαιτητικός συνδυασμός αντοχής, τάιμινγκ και φορμαρίσματος. Κακές ήττες έχει κάνει κι ο Ολυμπιακός, εκεί γύρω στο διάστημα μεταξύ Οκτώβρη-Δεκέμβρη που ψαχνόταν αγωνιστικά, αλλά δείχνει ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει από αυτές και τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου μπορεί να βρεθεί σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές. Το μόνο που μπορεί να τον ταλαιπωρήσει βαθμολογικά για την είσοδο στην τετράδα ίσως να είναι οι πιθανές -πολλαπλές- ισοβαθμίες και το αρνητικό γκολ αβερέιτζ, ένα πρόβλημα που κουβαλάει από το δίμηνο της αφασίας που ανέφερα παραπάνω.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 2:58 pm

Σάβ Ιαν 24, 2026 2:44 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Όπως το λες. Η διοργάνωση είναι ένας απαιτητικός συνδυασμός αντοχής, τάιμινγκ και φορμαρίσματος. Κακές ήττες έχει κάνει κι ο Ολυμπιακός, εκεί γύρω στο διάστημα μεταξύ Οκτώβρη-Δεκέμβρη που ψαχνόταν αγωνιστικά, αλλά δείχνει ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει από αυτές και τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου μπορεί να βρεθεί σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές. Το μόνο που μπορεί να τον ταλαιπωρήσει βαθμολογικά για την είσοδο στην τετράδα ίσως να είναι οι πιθανές -πολλαπλές- ισοβαθμίες και το αρνητικό γκολ αβερέιτζ, ένα πρόβλημα που κουβαλάει από το δίμηνο της αφασίας που ανέφερα παραπάνω.
Γενικά συμφωνώ, αν και δεν βλέπω πως το 24-14 πλέον οποιασδήποτε ομάδας δεν θα της δώσει ( ασχέτως ισοβαθμιών) σίγουρα πλεονέκτημα έδρας!! Κάτσε μην δούμε πλεονέκτημα ακόμα και με 23-15 :obey:

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 24, 2026 2:59 pm

Αυτό που από ένα περίεργο αποτέλεσμα ντε και καλά πρέπει να συνεπάγεται "στήσιμο", δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια και εμένα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μου έχουν φανεί ύποπτα, μου έρχεται στο μυαλό το παιχνίδι του 1ου γύρου ανάμεσα στη Χάποελ και τη Βιλερμπάν στο Βελιγράδι, που η Βιλερμπάν κέρδιζε με 66-77 στο 34ο λεπτό και τελικά έχασε με 87-80. Τέτοια κατάρρευση δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, ακόμα και για Βιλερμπάν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιαν 24, 2026 3:06 pm

BillyPao έγραψε:
Αυτό που από ένα περίεργο αποτέλεσμα ντε και καλά πρέπει να συνεπάγεται "στήσιμο", δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια και εμένα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μου έχουν φανεί ύποπτα, μου έρχεται στο μυαλό το παιχνίδι του 1ου γύρου ανάμεσα στη Χάποελ και τη Βιλερμπάν στο Βελιγράδι, που η Βιλερμπάν κέρδιζε με 66-77 στο 34ο λεπτό και τελικά έχασε με 87-80. Τέτοια κατάρρευση δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, ακόμα και για Βιλερμπάν.
σου κανει εντυπωση που στηνονται παιχνιδια στην ευρωλιγκα?
σε μια διοργανωση που ειχε διαιτητη που ηταν κλεπτομανης και αλλον που ηταν αρχηγικο μελος εγκληματικης οργανωση που εστηναν παιχνιδια εκαναν απατες και σχεδιαζαν δολοφονιες και αλλον που παιζει τζογο ονλαιν?

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 3:07 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 3:06 pm
BillyPao έγραψε:
σου κανει εντυπωση που στηνονται παιχνιδια στην ευρωλιγκα?
σε μια διοργανωση που ειχε διαιτητη που ηταν κλεπτομανης και αλλον που ηταν αρχηγικο μελος εγκληματικης οργανωση που εστηναν παιχνιδια εκαναν απατες και σχεδιαζαν δολοφονιες και αλλον που παιζει τζογο ονλαιν?
Τι να σου πω. Μπορεί να είμαι πολύ μαλάκ... συγγνώμη, ρομαντικός ήθελα να πω τουλούμπα μου. :D

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Ιαν 29, 2026 11:50 pm

Απωλειες αβερτα για τους πρωτοπορους .
Ηττα για την χαποελ απο μπαγερν .Ηττα η ρεαλ χθες .
Ηττες η μονακο την προηγουμενη εβδομαδα .

Ο ολυμπιακος σε καλο φεγγαρι αφου αν και ασταθης παιρνει τα ματς και ξαφνικα φιγουραρει στις πρωτες θεσεις .

Εχουμε ρεντα τελευταια :wink:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιαν 30, 2026 12:15 am

εχασε η χαποελ απο την μπαγιερν? :shock: πωπω παλι εμεις θα παρουμε την καταραμενη θεση..ελπιζω να μας σωσει η φενερ

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Παρ Ιαν 30, 2026 1:06 am

Νίκες - Ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια:

Ολυμπιακός 8-2
Φενέρ 8-2
Ρεάλ 7-3
Χαποέλ 6-4
Βαλένθια 6-4
Μπαρτσελόνα 6-4
Μονακό 6-4
Ζαλγκίρις 6-4
Μακάμπι 6-4
Παναθηναϊκός 5-5
Ερυθρός 5-5
Ντουμπάι 5-5
Μπάγερν 5-5
Αρμάνι 4-6
Βίρτους 4-6
Παρί 3-7
Παρτίζαν 3-7
Βιλερμπάν 3-7
Εφές 1-9

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 10:32 am

Η λίγκα συνεχίζει να είναι απρόβλεπτη. Η χαποέλ έριξε την βόμβα της εβδομάδας (και βρίσκεται σίγουρα σε ψιλοντεφορμάρισμα) ενώ η Ρεάλ κατάφερε να χάσει από την Παρί. Βέβαια η 10άδα αρχίζει όντως να αχνοφάινεται, και ίσως για τις 2-3 τελευταίες θέσει να είναι 4 (άντε 5) ομάδες τελικά. Αυτό όμως που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ακόμα είναι τα ζευγάρια. Έτσι που πάει η δουλειά μέχρι τελευταία αγωνιστική θα είναι όλα στον "αέρα". Προβλέπω διπλές-τριπλές-τετραπλές ισοβαθμίες και ζευγάρια "φωτιά". Πχ: άντε να είσαι ολυμπιακός και να βγεις πρώτος και να σου τύχει σταύρωμα με τον αιώνιο αντίπαλο (ή με την μονακό που δεν σου ταιριάζει)! ή πχ να είσαι παναθηναϊκός να βγεις 6-7η θέση και τελικά να πέσεις με μειονέκτημα έδρας με κάποια εκ των Βαλένθια-Χαποελ, ε δεν το λες και καταστροφή. Γενικά περισσότερο θα πρέπει να μας απασχολεί να είναι οι ομάδες σε καλή κατάσταση και μετά βλέπουμε και τα πλασαρίσματα, γιατί ένα καλύτερο πλασάρισμα δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δώσει πιο εύκολη σειρά πλέι οφ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιαν 30, 2026 10:57 am

kein έγραψε:
Παρ Ιαν 30, 2026 10:32 am
Πχ: άντε να είσαι ολυμπιακός και να βγεις πρώτος και να σου τύχει σταύρωμα με τον αιώνιο αντίπαλο
Δεν νομίζω οτι θα τους χαλάσει αυτό , την δεδομένη στιγμή που μιλάμε :D
Απεναντίας!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”