Βάζω έναν αστερίσκο στο "σοβαρός" λόγω της καραμπογιάς που πάει σύννεφο και του τσιτώματος που έχει γίνει γυαλιστερός σαν μπαλόνι. Κατά τα άλλα, ναι, είναι σοβαρός άνθρωπος και μιλάει όμορφα.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 12:46 amΜια χαρά σοβαρός άνθρωπος είναι και προπονητάρα. Είναι ταυτόχρονα και διαφορετική κατηγορία από τις δύο παραπάνω ακραίες περιπτώσεις. Χαμηλών τόνων και αρκετά διπλωμάτης.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο που εκανε ο Σπανουλης τοτε και ο Σλουκας πριν 2-3 χρονια ειχαν και τα δυο αρκετη λογικη, ανεξαρτητως οικονομικου παραγοντα. Κανεις απο τους δυο δεν ηταν τοτε σημαια/συμβολο για την ομαδα του και οι δυο κερδισαν πραγματα που τοτε που ηταν σε Παναθηναικο κ Ολυμπιακο αντιστοιχα δεν τα ειχαν.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 01, 2026 9:43 pmΟι δικοι μας εβριζαν τον σπανουλη , μετα ηρθε σε εμας .tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 01, 2026 9:34 pmΡε συ ο άλλος του ευχόταν να βάλει στον τάφο τα παιδιά του πως θα πει έστω και καλησπέρα μαζί του; Όλα για το χρήμα; Ενάμιση χρόνο λείπει απ την Ελλάδα επαγγελματίας προπονητής είναι τι διάολο δεν ειχε στο μυαλό του ότι θα χρειαστεί να προπονήσει ευρωπαϊκές ομάδες;
Ασε που μπορεί λόγω εθνικής που την λατρεύει να μην θέλει και ο ίδιος να έρθει στον Ολυμπιακό ακόμα.
Οι παναθηναικοι τον σλουκα , μετα πηγε σε αυτους .
Πολιτικοι αλλαζουν κομματα και πανε εκει που εφτυναν και χωρες αλλαζουν σωστη η λαθος πλευρα της ιστοριας αναλογα τα συμφεροντα τους .
Ιτς τζαστ μπισνεζ .
Καταληγεις σε λανθασμενο, κατα τη γνωμη μου, συμπερασμα διοτι παραβλεπεις οτι ο Σπανουλης αποτελει συμβολο για εναν ολοκληρο οργανισμο και οχι απλα εναν παικτη που επαιξε με τον Ολυμπιακο κ τωρα θα παει να προπονησει τον ΠΑΟ επειδη ειναι επαγγελματιας.
Ειναι σαν να δουμε τον Αλβερτη sports director του Ολυμπιακου, ή τον Σαραβακο προπονητη στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ή τον Τακη Λεμονη προπονητη στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ. Ή να πηγαινε ξερω γω ο Γιαννης Ιωαννιδης προπονητης στον ΠΑΟΚ.
ΟΚ συμφωνω πως τιποτα δεν ειναι εντελως απιθανο σε αυτη τη ζωη, αλλα νομιζω υπερβολικο να το συζηταμε και ως ενδεχομενο.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όλοι επαγγελματίες είναι αλλά κάποια πράγματα δε θα συμβούν. Σπανουλης στον ΠΑΟ δεν παίζει να πάει ποτέ, τουλάχιστον όσο είναι ο αλαφροΐσκιωτος πρόεδρος. Το ίδιο και ο Ζοτς στον Οσφπ. Το ίδιο και ο Σλούκας στον Οσφπ.
Τώρα για τον Ζοτς στον ΠΑΟ, αν έχω καταλάβει καλά τον Ζελικο θεωρώ ότι δε θα πήγαινε αλλά δε θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά. Εγώ ως Οσφπ φοβάμαι περισσότερο τον Σάρας στον ΠΑΟ παρά τον Ζελικο
Τώρα για τον Ζοτς στον ΠΑΟ, αν έχω καταλάβει καλά τον Ζελικο θεωρώ ότι δε θα πήγαινε αλλά δε θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά. Εγώ ως Οσφπ φοβάμαι περισσότερο τον Σάρας στον ΠΑΟ παρά τον Ζελικο
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελείως θεωρητική η κουβέντα έτσι; Ο Σπανούλης μπορεί να βρει γενικά σε ομάδα Ευρωλίγκας μετά την παρουσία του στην Μονακό δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και μετά το χάος.
Για τον Μπαρτζώκα δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά φαίνεται χωρίς την πίεση που είχε μέχρι και την αρχή της σεζόν. Να είναι το κλίμα στην ομάδα, η απόφαση ότι το πολύ αν δεν τα καταφέρω και φέτος θα φύγω που τον απελευθέρωσε; Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του πρόβλήματα και η πίεση του ενός αποσυμφορεί τον άλλο;
Εγώ το πιστεύω πάντως ότι η επιτυχία ή η αποτυχία θα κριθεί από το πόσο ήρεμος θα είναι ο Μπαρτζώκας στα κρίσιμα.
Η ομάδα πέρασε από ένα σημείο όπου δεν είχε πίστη στις δυνατότητες της, στο σημείο που και βελτιώθηκε εμφανώς και έχει άλλη ψυχολογία.
Για τον Μπαρτζώκα δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά φαίνεται χωρίς την πίεση που είχε μέχρι και την αρχή της σεζόν. Να είναι το κλίμα στην ομάδα, η απόφαση ότι το πολύ αν δεν τα καταφέρω και φέτος θα φύγω που τον απελευθέρωσε; Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του πρόβλήματα και η πίεση του ενός αποσυμφορεί τον άλλο;
Εγώ το πιστεύω πάντως ότι η επιτυχία ή η αποτυχία θα κριθεί από το πόσο ήρεμος θα είναι ο Μπαρτζώκας στα κρίσιμα.
Η ομάδα πέρασε από ένα σημείο όπου δεν είχε πίστη στις δυνατότητες της, στο σημείο που και βελτιώθηκε εμφανώς και έχει άλλη ψυχολογία.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Leon, Βρε Leon, θα σε μαλωσω βρε LeonLeon Man έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 1:44 amΒάζω έναν αστερίσκο στο "σοβαρός" λόγω της καραμπογιάς που πάει σύννεφο και του τσιτώματος που έχει γίνει γυαλιστερός σαν μπαλόνι. Κατά τα άλλα, ναι, είναι σοβαρός άνθρωπος και μιλάει όμορφα.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 12:46 am
Μια χαρά σοβαρός άνθρωπος είναι και προπονητάρα. Είναι ταυτόχρονα και διαφορετική κατηγορία από τις δύο παραπάνω ακραίες περιπτώσεις. Χαμηλών τόνων και αρκετά διπλωμάτης.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γενικά ο οποιοσδήποτε μεθοδικός και σοβαρός προπονητής, που έχει επιλογές, θα δίσταζε να συνεργαστεί με τον DPG. Ναι, προσφέρει μπάτζετ που Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν εχουν πλέον, αλλά οι προπονητές όπως ο Σάρας και ο Ζοτς, δεν ανέχονται να παρεμβάλλεται ο πρόεδρος στις μεταγραφές και γενικά στη δουλειά τους. Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 01, 2026 9:34 pmΡε συ ο άλλος του ευχόταν να βάλει στον τάφο τα παιδιά του πως θα πει έστω και καλησπέρα μαζί του; Όλα για το χρήμα; Ενάμιση χρόνο λείπει απ την Ελλάδα επαγγελματίας προπονητής είναι τι διάολο δεν ειχε στο μυαλό του ότι θα χρειαστεί να προπονήσει ευρωπαϊκές ομάδες;
Ασε που μπορεί λόγω εθνικής που την λατρεύει να μην θέλει και ο ίδιος να έρθει στον Ολυμπιακό ακόμα.
Ακόμα το πιο απλό σκεφτείτε. Θα ανεχόταν ο Σάρας να έρθει πριν τους τελικούς ο dpg στην προπόνηση και να τους λέει, δεν υπάρχει αντίπαλος, θέλω 3-0;
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε κανέναν δεν αρέσει μεν, άλλα όταν τα λεφτά είναι πολλά κάνεις μόκο...αν δεν ήταν θέμα χρημάτων δεν θα υπήρχε άνθρωπος που να θέλει να συνεργαστεί με τον DPG, εδώ αρκετοί από εμάς ακούμε και ανεχόμαστε πάμπολα στις δουλειές μας από αφεντικά κλπ. για 3 και 10....Erether έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 9:20 amΓενικά ο οποιοσδήποτε μεθοδικός και σοβαρός προπονητής, που έχει επιλογές, θα δίσταζε να συνεργαστεί με τον DPG. Ναι, προσφέρει μπάτζετ που Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν εχουν πλέον, αλλά οι προπονητές όπως ο Σάρας και ο Ζοτς, δεν ανέχονται να παρεμβάλλεται ο πρόεδρος στις μεταγραφές και γενικά στη δουλειά τους. Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 01, 2026 9:34 pmΡε συ ο άλλος του ευχόταν να βάλει στον τάφο τα παιδιά του πως θα πει έστω και καλησπέρα μαζί του; Όλα για το χρήμα; Ενάμιση χρόνο λείπει απ την Ελλάδα επαγγελματίας προπονητής είναι τι διάολο δεν ειχε στο μυαλό του ότι θα χρειαστεί να προπονήσει ευρωπαϊκές ομάδες;
Ακόμα το πιο απλό σκεφτείτε. Θα ανεχόταν ο Σάρας να έρθει πριν τους τελικούς ο dpg στην προπόνηση και να τους λέει, δεν υπάρχει αντίπαλος, θέλω 3-0;
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μεγαλύτερος πλειοδότης θα τον πάρει.coach blue έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 1:02 pmΟ σαρας ανανεωσε παντως κι αν γινει καμια καραμπολα και βρεθει φεβρουαριο μηνα με κανα χειζ ντειβις παει καρφι για το δευτερο![]()
Αν απο ότι λένε μπλεχτεί η Χαποέλ... δεν ξέρω πως μπορεί να την ανταγωνιστεί οικονομικά.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Μιλάμε βέβαια για τον Hayes Davis που επί της ουσίας τα 3/4 της χρονιάς βρισκόταν σε σχετική αγωνιστική απραξία, σωστά?? Άρα ή λογική λέει πως δεν θα είναι ούτε στο 50% του περυσινού, οπότε μην λέμε και ότι να ναι!!! Άρα, τελείως μπασκετικά, σε μια τοπ ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους είναι ψιλό ρίσκο να βασιστείς ΕΦΕΤΟΣ σε αυτόν ( ως σταρ εννοώ όχι ως ενεργό μέλος ενός ροτέισον)!!! Τα επόμενα χρόνια…..βεβαίως, αλλά πόσο χρονών είναι ο συγκεκριμένος?? 32 δεν είναι?? Θα δώσεις δηλαδή ένα καράβι λεφτά για 3-4άρι που θα σου αποδώσει από τα 33 του σε ρόλο στάρ??? Και 33 χρονών …….και μή περιφερειακός??? Sorry guys έχω μια διαφορετική όπως καταλαβαίνετε άποψη επί του θέματος. Δεν είναι τόσο απλά πράγματα μάγκες!!!Knoxville έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 2:19 pmΟ μεγαλύτερος πλειοδότης θα τον πάρει.coach blue έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 1:02 pmΟ σαρας ανανεωσε παντως κι αν γινει καμια καραμπολα και βρεθει φεβρουαριο μηνα με κανα χειζ ντειβις παει καρφι για το δευτερο![]()
Αν απο ότι λένε μπλεχτεί η Χαποέλ... δεν ξέρω πως μπορεί να την ανταγωνιστεί οικονομικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Δευ Φεβ 02, 2026 2:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απο Ερυθρό θα χάσουμε σίγουρα και λόγω παράδοσης, αλλά κυρίως γιατί έχουν πολύ καλή ομάδα, παίζουν σαν τα σκυλιά στο hustle και άμυνα με αλλαγές που δεν μας βολεύει. Ε άμα κάνες ήττα και στο Ντουμπάι το 2/4 είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 01, 2026 9:49 pmΕιπα να μην ξανασχολιασω αποτελεσμα αγωνα απο την ηττα στο Μιλανο. Εχουμε εκτοτε 8/9. Αλλα με αυτα που διαβαζω φρικαρα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 01, 2026 9:35 pm
Εσύ μας τελείωσες απολους ..1/4 βλέπεις ! Ωραία θα ταν να βλέπουμε τι λένε οι οπαδοί από τις άλλες ομάδες που θα χουν να αντιμετωπίσουν ολυμπιακό..
Εγώ βλέπω μόνο να κάνουμε μια ήττα στην διαβολοβδομαδα και αυτή λόγω ταξιδιών και κούρασης που παίζαμε στο τουμπαι
Τι 1/4 τι 2/4. Εγω βλεπω 4/4. Αντε 3/4 αν δεν πάρουμε αυτο με τον ερυθρο αν και φετος τους εχω αχτι λογω μπατλερ.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Με την αθλητικότητα που έχουμε αποκτήσει…….ο Ερυθρός θα είναι η πιο εύκολη νίκη μας!!! Θα με θυμηθείς…………Είναι πολύ πιο πιθανή η ήττα στο Dubai λόγω συνθηκών και μόνο, παρά αυτή με τον Ερυθρό!!!Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 2:33 pmΑπο Ερυθρό θα χάσουμε σίγουρα και λόγω παράδοσης, αλλά κυρίως γιατί έχουν πολύ καλή ομάδα, παίζουν σαν τα σκυλιά στο hustle και άμυνα με αλλαγές που δεν μας βολεύει. Ε άμα κάνες ήττα και στο Ντουμπάι το 2/4 είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 01, 2026 9:49 pm
Ειπα να μην ξανασχολιασω αποτελεσμα αγωνα απο την ηττα στο Μιλανο. Εχουμε εκτοτε 8/9. Αλλα με αυτα που διαβαζω φρικαρα.
Τι 1/4 τι 2/4. Εγω βλεπω 4/4. Αντε 3/4 αν δεν πάρουμε αυτο με τον ερυθρο αν και φετος τους εχω αχτι λογω μπατλερ.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο