Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλαμε για τον Hayes Davis τον παικτη που σε Ζαλγκιρις και Μπαρτσελονα οπως και την πρωτη χρονια στην Φενερ δεν εκανε και καμια τρομερη χρονια. Εγω αυτο που καταλαβαινω οτι ειναι παικτης που θα αποδωσει μεσα απο ενα συγκεκριμενο συνολο και δεν ειναι παικτης που οπου και να τον βαλεις θα παιξει καλα. Συν οτι ειναι σχεδον απο αγωνιστικη απραξια. Εγω πλην Φενερ που θα ειναι πιο ευκολο για αυτο να επανελθει σε προ ΝΒΑ κατασταση λογω γνωστου κλιματος δεν περιμενω να γινει ο Μεσσιας μεσα σε 2 μηνες για καμια αλλη ομαδα. Να συνεισφερει σιγουρα αλλα οχι να αλλαξει τις ισορροπιες. Για του χρονου σιγουρα θα ειναι βομβα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 2:32 pmΜιλάμε βέβαια για τον Hayes Davis που επί της ουσίας τα 3/4 της χρονιάς βρισκόταν σε σχετική αγωνιστική απραξία, σωστά?? Άρα ή λογική λέει πως δεν θα είναι ούτε στο 50% του περυσινού, οπότε μην λέμε και ότι να ναι!!! Άρα, τελείως μπασκετικά, σε μια τοπ ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους είναι ψιλό ρίσκο να βασιστείς ΕΦΕΤΟΣ σε αυτόν ( ως σταρ εννοώ όχι ως ενεργό μέλος ενός ροτέισον)!!! Τα επόμενα χρόνια…..βεβαίως, αλλά πόσο χρονών είναι ο συγκεκριμένος?? 32 δεν είναι?? Θα δώσεις δηλαδή ένα καράβι λεφτά για 3-4άρι που θα σου αποδώσει από τα 33 του σε ρόλο στάρ??? Και 33 χρονών …….και μή περιφερειακός??? Sorry guys έχω μια διαφορετική όπως καταλαβαίνετε άποψη επί του θέματος. Δεν είναι τόσο απλά πράγματα μάγκες!!!
Τα ιδια ισχυουν για τον Γιαμπουσελε.
Παντως οποιος και να ερθει τωρα εξαρταται τι προσδοκιες εχεις. Αν φερει Μπασσει πχ που ξερεις οτι θα σου φερει αμυνα για 15 λεπτα και θα σου κοστισει 600-700 χιλιαρικα για να σωσεις τη χρονια σιγουρα τον παιρνεις. Αν ειναι να φερεις Χειζ Ντειβις ή Γιαμπουσελε με 3,5 μυρια για του χρονου οκ παλι ολα καλα. Αν τους φερεις με το σκεπτικο να σωσεις τη χρονια τοτε μαλλον θα μπερδεψεις μια ηδη μπερδεμενη ομαδα παρα να λυσεις τα προβληματα σου.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η φενερ ειναι πρωτη και εχει την τεραστια πολυτελεια να περιμενει ακομα και δυο μηνες μεχρι να φτασει ο χειζ ντειβις σε φουλ φορμα και να δεσει με την υπολοιπη ομαδα .Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 2:32 pmΜιλάμε βέβαια για τον Hayes Davis που επί της ουσίας τα 3/4 της χρονιάς βρισκόταν σε σχετική αγωνιστική απραξία, σωστά?? Άρα ή λογική λέει πως δεν θα είναι ούτε στο 50% του περυσινού, οπότε μην λέμε και ότι να ναι!!! Άρα, τελείως μπασκετικά, σε μια τοπ ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους είναι ψιλό ρίσκο να βασιστείς ΕΦΕΤΟΣ σε αυτόν ( ως σταρ εννοώ όχι ως ενεργό μέλος ενός ροτέισον)!!! Τα επόμενα χρόνια…..βεβαίως, αλλά πόσο χρονών είναι ο συγκεκριμένος?? 32 δεν είναι?? Θα δώσεις δηλαδή ένα καράβι λεφτά για 3-4άρι που θα σου αποδώσει από τα 33 του σε ρόλο στάρ??? Και 33 χρονών …….και μή περιφερειακός??? Sorry guys έχω μια διαφορετική όπως καταλαβαίνετε άποψη επί του θέματος. Δεν είναι τόσο απλά πράγματα μάγκες!!!
Ουτε χρειαζεται τον χειζ ντειβις να ειναι σταρ ( οτι κι αν σημαινει αυτο για τον πιο πολυδιαστατο παικτη της ευρωλιγκας τα τελευταια χρονια . Σταρ της φενερ ειναι ο μπουλντοζας και για οσο μεινει ευρωπη ) .
Αν επιστρεψει ευρωπη και παει φενερ τοτε γινονται γκραν φαβορι .
Σε χαποελ η παναθηναικο θα ειναι μεγαλο μπουστ αλλα δεν θα αλλαξει ( ελπιζω
Τωρα για τα λεφτα θα πω και εγω την ατακα που κυκλοφορει για τις μεταγραφες του ολυμπιακου . Απο την τσεπη μας τα βαζουμε
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα δεν το ξέρουμε. Οι Σανς ψάχνουν 4αρι και είναι πιθανό να μπει σε πακέτο ανταλλαγής ο Ντέιβις και επίσης πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο η ομάδα που θα τον πάρει. Στους Σανς πάντως έχει εγγυημένο συμβόλαιο. Την Πέμπτη λήγει η προθεσμία ανταλλαγών
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Η Φενερ αδερφέ θέλει πολύ περισσότερο top class παίχτη στο 5 από ότι να χρειάζεται τον Davis!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 3:37 pmΗ φενερ ειναι πρωτη και εχει την τεραστια πολυτελεια να περιμενει ακομα και δυο μηνες μεχρι να φτασει ο χειζ ντειβις σε φουλ φορμα και να δεσει με την υπολοιπη ομαδα .Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 2:32 pm
Μιλάμε βέβαια για τον Hayes Davis που επί της ουσίας τα 3/4 της χρονιάς βρισκόταν σε σχετική αγωνιστική απραξία, σωστά?? Άρα ή λογική λέει πως δεν θα είναι ούτε στο 50% του περυσινού, οπότε μην λέμε και ότι να ναι!!! Άρα, τελείως μπασκετικά, σε μια τοπ ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους είναι ψιλό ρίσκο να βασιστείς ΕΦΕΤΟΣ σε αυτόν ( ως σταρ εννοώ όχι ως ενεργό μέλος ενός ροτέισον)!!! Τα επόμενα χρόνια…..βεβαίως, αλλά πόσο χρονών είναι ο συγκεκριμένος?? 32 δεν είναι?? Θα δώσεις δηλαδή ένα καράβι λεφτά για 3-4άρι που θα σου αποδώσει από τα 33 του σε ρόλο στάρ??? Και 33 χρονών …….και μή περιφερειακός??? Sorry guys έχω μια διαφορετική όπως καταλαβαίνετε άποψη επί του θέματος. Δεν είναι τόσο απλά πράγματα μάγκες!!!
Ουτε χρειαζεται τον χειζ ντειβις να ειναι σταρ ( οτι κι αν σημαινει αυτο για τον πιο πολυδιαστατο παικτη της ευρωλιγκας τα τελευταια χρονια . Σταρ της φενερ ειναι ο μπουλντοζας και για οσο μεινει ευρωπη ) .
Σε χαποελ η παναθηναικο θα ειναι μεγαλο μπουστ αλλα δεν θα αλλαξει ( ελπιζω) τοσο πολυ τις ισορροπιες .
Τωρα για τα λεφτα θα πω και εγω την ατακα που κυκλοφορει για τις μεταγραφες του ολυμπιακου . Απο την τσεπη μας τα βαζουμε![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οπως το βλεπουμε εμεις ισως αλλα γιατι δεν πηγε για ταιρικ τοτε που μπορουσε να του δωσει θεση βασικου σεντερ ;Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:06 pmΗ Φενερ αδερφέ θέλει πολύ περισσότερο top class παίχτη στο 5 από ότι να χρειάζεται τον Davis!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 3:37 pm
Η φενερ ειναι πρωτη και εχει την τεραστια πολυτελεια να περιμενει ακομα και δυο μηνες μεχρι να φτασει ο χειζ ντειβις σε φουλ φορμα και να δεσει με την υπολοιπη ομαδα .
Σε χαποελ η παναθηναικο θα ειναι μεγαλο μπουστ αλλα δεν θα αλλαξει ( ελπιζω) τοσο πολυ τις ισορροπιες .
Τωρα για τα λεφτα θα πω και εγω την ατακα που κυκλοφορει για τις μεταγραφες του ολυμπιακου . Απο την τσεπη μας τα βαζουμε![]()
Το οτι τον χειζ ντειβις ο παναθηναικος και η χαποελ τον χρειαζονται πολυ περισσοτερο δεν ειναι εξτρα κινητρο για την φενερ να τον χτυπησει ; Τα κανουν αυτα οι ομαδες .
Πως πηραμε εμεις παλι τον βεζενκοφ ;
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Βρε συ…..τι σχέση έχει ο Βεζενκοφ??? Ηταν δυνατό στον εορτασμό των 100 ετών της ομάδας να χάσουν οι Αφοί τον Σάσα και να πάει στον Παναθηναϊκό??? Εδώ στην Βουλγαρία ταξιδέψανε, την χρονιά που ο εν δυνάμει αντικαταστάτης του ( Πήτερς) έκανε την prime του χρονιά στην Ευρωλίγκα!!! Το θέμα λοιπόν του Βεζένκοφ να μου επιτραπεί να σου πω, ότι είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:18 pmΟπως το βλεπουμε εμεις ισως αλλα γιατι δεν πηγε για ταιρικ τοτε που μπορουσε να του δωσει θεση βασικου σεντερ ;Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:06 pm
Η Φενερ αδερφέ θέλει πολύ περισσότερο top class παίχτη στο 5 από ότι να χρειάζεται τον Davis!!
Το οτι τον χειζ ντειβις ο παναθηναικος και η χαποελ τον χρειαζονται πολυ περισσοτερο δεν ειναι εξτρα κινητρο για την φενερ να τον χτυπησει ; Τα κανουν αυτα οι ομαδες .
Πως πηραμε εμεις παλι τον βεζενκοφ ;![]()
Για τον Ταιρίκ, επέτρεψε μου να ξέρω, ( ίσως με επιβεβαιώσει και ο Χριστοφής) , ότι τελικά στο παραένα υπήρξε προσέγγιση της Φενερμπαχτσέ στον παίκτη, αλλά η ΚΑΕ φάνηκε τελικά ότι το είχε χειριστεί το θέμα ( με τον παίκτη) ΑΡΙΣΤΑ!!!
Θα επαναλάβω……..η μόνη ίσως ομάδα που χρειάζεται τον Ντέιβις αυτή την περίοδο και μόνο για λόγους πρεστίζ, είναι η Χάποελ!!!
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ…….
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΣυμφωνουμεSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:33 pmΒρε συ…..τι σχέση έχει ο Βεζενκοφ??? Ηταν δυνατό στον εορτασμό των 100 ετών της ομάδας να χάσουν οι Αφοί τον Σάσα και να πάει στον Παναθηναϊκό??? Εδώ στην Βουλγαρία ταξιδέψανε, την χρονιά που ο εν δυνάμει αντικαταστάτης του ( Πήτερς) έκανε την prime του χρονιά στην Ευρωλίγκα!!! Το θέμα λοιπόν του Βεζένκοφ να μου επιτραπεί να σου πω, ότι είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:18 pm
Οπως το βλεπουμε εμεις ισως αλλα γιατι δεν πηγε για ταιρικ τοτε που μπορουσε να του δωσει θεση βασικου σεντερ ;
Για τον Ταιρίκ, επέτρεψε μου να ξέρω, ( ίσως με επιβεβαιώσει και ο Χριστοφής) , ότι τελικά στο παραένα υπήρξε προσέγγιση της Φενερμπαχτσέ στον παίκτη, αλλά η ΚΑΕ φάνηκε τελικά ότι το είχε χειριστεί το θέμα ( με τον παίκτη) ΑΡΙΣΤΑ!!!
Θα επαναλάβω……..η μόνη ίσως ομάδα που χρειάζεται τον Ντέιβις αυτή την περίοδο και μόνο για λόγους πρεστίζ, είναι η Χάποελ!!!
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ αφου μου κανεις πασα θα σου πω τι πληροφοριες ειχα. Βασικα εκεινες τις μερες ειχε γινει ενα ντομινο μεταξυ παικτων και 4 ομαδων Ολυμπιακος, Μπαρτσα, Παρτιζαν, Φενερ. Η μπαρτσελονα τα ειχε βρει με τον Κρις Σιλβα ενω η Φενερ ηταν σε επαφες με τον Μο Μπαμπα ενω προσπαθησε και για τον Ενκαμουα(που ασχοληθηκαμε ενεργα και εμεις). Η παρτιζαν οταν αποφασισε να δωσει τον Τζοουνς αρχικα τα βρηκε με τον Σιλβα αφηνοντας συα κρυα του λουτρου την Μπαρτσελονα προσφεροντας του θεση βασικου μαζι με τον Μπρουνο ουσιαστικα. Οταν ο Μο Μπαμπα εκλεισε στο τοροντο τοτε η Φενερ εκανε διερευνητικες επαφες με Ταιρικ αλλα ουτε τα λεφτα που δωσαμε ηταν διαθετιμενη να φτασει ενω και ο παικτης ηταν καθετος οτι ειτε θα ερχοταν σε εμας ειτε θα εμενε παρτιζαν. Τελικα η Φενερ απευθυνθηκε στον Σιλβα δινοντας του σοβαρο ρολο σε τοπ ομαδα και τον επεισε εν μια νυχτι πραγματικα να αφησει στα κρυα του λουτρου τη Παρτιζαν που ηταν σιγουρη για την αποκτηση του.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:33 pmΒρε συ…..τι σχέση έχει ο Βεζενκοφ??? Ηταν δυνατό στον εορτασμό των 100 ετών της ομάδας να χάσουν οι Αφοί τον Σάσα και να πάει στον Παναθηναϊκό??? Εδώ στην Βουλγαρία ταξιδέψανε, την χρονιά που ο εν δυνάμει αντικαταστάτης του ( Πήτερς) έκανε την prime του χρονιά στην Ευρωλίγκα!!! Το θέμα λοιπόν του Βεζένκοφ να μου επιτραπεί να σου πω, ότι είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:18 pm
Οπως το βλεπουμε εμεις ισως αλλα γιατι δεν πηγε για ταιρικ τοτε που μπορουσε να του δωσει θεση βασικου σεντερ ;
Αυτα ηξερα εγω . Δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες ομως
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Άρα είχα δίκιο γιατρέ σωστά???Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 5:25 pmΟκ αφου μου κανεις πασα θα σου πω τι πληροφοριες ειχα. Βασικα εκεινες τις μερες ειχε γινει ενα ντομινο μεταξυ παικτων και 4 ομαδων Ολυμπιακος, Μπαρτσα, Παρτιζαν, Φενερ. Η μπαρτσελονα τα ειχε βρει με τον Κρις Σιλβα ενω η Φενερ ηταν σε επαφες με τον Μο Μπαμπα ενω προσπαθησε και για τον Ενκαμουα(που ασχοληθηκαμε ενεργα και εμεις). Η παρτιζαν οταν αποφασισε να δωσει τον Τζοουνς αρχικα τα βρηκε με τον Σιλβα αφηνοντας συα κρυα του λουτρου την Μπαρτσελονα προσφεροντας του θεση βασικου μαζι με τον Μπρουνο ουσιαστικα. Οταν ο Μο Μπαμπα εκλεισε στο τοροντο τοτε η Φενερ εκανε διερευνητικες επαφες με Ταιρικ αλλα ουτε τα λεφτα που δωσαμε ηταν διαθετιμενη να φτασει ενω και ο παικτης ηταν καθετος οτι ειτε θα ερχοταν σε εμας ειτε θα εμενε παρτιζαν. Τελικα η Φενερ απευθυνθηκε στον Σιλβα δινοντας του σοβαρο ρολο σε τοπ ομαδα και τον επεισε εν μια νυχτι πραγματικα να αφησει στα κρυα του λουτρου τη Παρτιζαν που ηταν σιγουρη για την αποκτηση του.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 4:33 pm
Βρε συ…..τι σχέση έχει ο Βεζενκοφ??? Ηταν δυνατό στον εορτασμό των 100 ετών της ομάδας να χάσουν οι Αφοί τον Σάσα και να πάει στον Παναθηναϊκό??? Εδώ στην Βουλγαρία ταξιδέψανε, την χρονιά που ο εν δυνάμει αντικαταστάτης του ( Πήτερς) έκανε την prime του χρονιά στην Ευρωλίγκα!!! Το θέμα λοιπόν του Βεζένκοφ να μου επιτραπεί να σου πω, ότι είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε!!!
Αυτα ηξερα εγω . Δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες ομως
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο οτι ρωτησανε ναι, απλα στην ουσια δεν υπηρξε ποτε σοβαρο θεμα καθως φαγανε πορτα σχεδον αμεσαSlow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 5:40 pmΆρα είχα δίκιο γιατρέ σωστά???Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 02, 2026 5:25 pm
Οκ αφου μου κανεις πασα θα σου πω τι πληροφοριες ειχα. Βασικα εκεινες τις μερες ειχε γινει ενα ντομινο μεταξυ παικτων και 4 ομαδων Ολυμπιακος, Μπαρτσα, Παρτιζαν, Φενερ. Η μπαρτσελονα τα ειχε βρει με τον Κρις Σιλβα ενω η Φενερ ηταν σε επαφες με τον Μο Μπαμπα ενω προσπαθησε και για τον Ενκαμουα(που ασχοληθηκαμε ενεργα και εμεις). Η παρτιζαν οταν αποφασισε να δωσει τον Τζοουνς αρχικα τα βρηκε με τον Σιλβα αφηνοντας συα κρυα του λουτρου την Μπαρτσελονα προσφεροντας του θεση βασικου μαζι με τον Μπρουνο ουσιαστικα. Οταν ο Μο Μπαμπα εκλεισε στο τοροντο τοτε η Φενερ εκανε διερευνητικες επαφες με Ταιρικ αλλα ουτε τα λεφτα που δωσαμε ηταν διαθετιμενη να φτασει ενω και ο παικτης ηταν καθετος οτι ειτε θα ερχοταν σε εμας ειτε θα εμενε παρτιζαν. Τελικα η Φενερ απευθυνθηκε στον Σιλβα δινοντας του σοβαρο ρολο σε τοπ ομαδα και τον επεισε εν μια νυχτι πραγματικα να αφησει στα κρυα του λουτρου τη Παρτιζαν που ηταν σιγουρη για την αποκτηση του.
Αυτα ηξερα εγω . Δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες ομως![]()
![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ρεαλ με Χεζονια, Λαιλς, Οκεκε, Ντεκ, Γκαρουμπα να τον κανει τι τον Γιαμπουσελε; Να κανει συλλογη τα ποιοτικα φοργουορντ;
Ο χειζ ντειβις ειχε ακουστει οτι θα πηγαινε Χαποελ που ουτως ή αλλιως και εκει εχει μπολικο χωρο ναπαιξει και εναν προπονητη που τον εκτιμαει. Η φενερ περαν οτι εχει λυσεις στα φοργουορντ μονο λογω συναισθηματος οντως θα μπορουσε να τον διεκδικησει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο