Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 16, 2026 8:00 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 7:48 pm
δυστυχως η ευτυχως ολες οι ευρωλιγκες μετρανε το ιδιο,αλλιως πχ αυτες που πηραμε το 12-13 θα μετραγανε 3πλες..οποτε προσωπικα δεν θα με πειραξει να παρουμε και μια με τυχη..απληρωτοι στην μονακο,ο παο να μην μπει καν τελικο κτλ..ας την παρουμε και απεναντι στην μπαγιερν :D Αν συμβαινει αυτο συχνα χανεται το ενδιαφερον,1-2-3 φορες ειναι καλοδεχουμενο.
κοίτα κι εγώ δεν είναι ότι θα στενοχωρηθώ αν πάρουμε την Ευρωλίγκα υπό αυτές τις συνθήκες ούτε θα αρνούμαι να τη μετράω ως τίτλο ξερωγω. ειδικά τώρα με τα τόσα χαμένα φάιναλ 4.

αλλά ως θεατή με ενδιαφέρει κυρίως η μεγιστοποίηση της απόλαυσης/των συγκινήσεων και η μεγιστοποίηση αυτή δε μπορεί να επιτευχθεί χωρίς δυνατό Παναθηναϊκό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Φεβ 16, 2026 8:07 pm

παο και ολυμπιακος αυτην την στιγμη δεν ειναι στην ιδια μοιρα..ο ολυμπιακος εχει παει 10 φ4 ποσα εχει παει και εχει παρει το μακρυτερο..εχει δημιουργησει ψυχολογικα αυτο..οποτε το θεμα ειναι να παρει μια να ''ηρεμησουμε'' .

οσο παιζουν παο ολυμπιακος στην ιδια λιγκα θα μετρανε οι τιτλοι και θα υπαρχει ενδιαφερον..αυτη η κοντρα ειναι που τα συντηρει ολα.

προφανως σε οσους μας αρεσει και το μπασκετακι δεν θα μας γεμιζει αυτο απο ενα σημειο και μετα αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχουν και πολλοι.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Φεβ 16, 2026 8:25 pm

Αμα η κοντρα ειναι σαν την περσινη ομως θα ξενερωσουν πολλοι νορμαλ ανθρωποι.

Φτασαμε σε σημειο να μην χαρουμε το πρωταθλημα με την ξενερα με τα τραγελαφικα που εγιναν.

Δεν ξερω αν υπαρξει παραπανω ανταγωνισμος απο αρη παοκ τα επομενα χρονια βοηθησει να ομαλοποιηθει λιγο η φαση ή αν θα τα κανει χειροτερα.

Ελπιζω το 1ο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Φεβ 16, 2026 8:29 pm

berry έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 8:25 pm
Αμα η κοντρα ειναι σαν την περσινη ομως θα ξενερωσουν πολλοι νορμαλ ανθρωποι.

Φτασαμε σε σημειο να μην χαρουμε το πρωταθλημα με την ξενερα με τα τραγελαφικα που εγιναν.

Δεν ξερω αν υπαρξει παραπανω ανταγωνισμος απο αρη παοκ τα επομενα χρονια βοηθησει να ομαλοποιηθει λιγο η φαση ή αν θα τα κανει χειροτερα.

Ελπιζω το 1ο
Αν στους τελικους δω παλι τετοια καφριλικια , κετερινγκ σε γραφεια υπουργων και συμφωνιες - παραχωρησεις κατω απο το τραπεζι σε στυλ τι μου δινεις να ειμαι καλο παιδι κλπ δεν θα ασχοληθω περαιτερω να δω τα παιχνιδια .

Γι αυτο τον λογο δινω σημασια μονο ευρωλιγκα .

Pani7.0

junior
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 8:39 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 7:28 pm
Pani7.0 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 6:41 pm

Ούτε κι εγώ διαφωνώ απαραίτητα με τον συλλογισμό σου στο γενικό πλαίσιο.
Αλλά με έναν Παναθηναϊκο που έχει παρει ήδη ευρωλίγκα ενώ βρισκόταν τόσο καιρό στην ανυποληψία, με τόσα σερί φάιναλ φορ και το φετινό στο ΟΑΚΑ έχει γίνει για μας κάπως ψύχωση το φετινό.
Ειδικά αν είσαι και φαν του κόουτς (όπως εγώ) υπάρχει έξτρα κίνητρο να δικαιωθεί η δουλειά του και μετά να μείνει για πάντα εδώ. Διότι σε διαφορετική περιπτωση πιθανώς θα χαιρετίσει. Και είναι κριμα.
Βρε αδερφέ………ΠΑΙΖΟΥΝΕ και άλλες ομάδες!!! Φέτος λέμε πως έχουμε ψύχωση, πέρυσι είχαμε πάλι ψύχωση, παραπρόπερσυ ξανά ψύχωση………ε, ήμαρτον πια!!! Ναι είναι πολύ καλή η ομάδα μας και σαφώς και πρέπει να υπάρχει αυτό το περίφημο winning mentality, αλλά να πατάμε και λιγάκι στα πόδια μας κάποια στιγμή!!! Σε ένα 48ωρο ενός final 4, γίνονται τόσα πολλά που η ιστορία θα έπρεπε να μας έχει κάνει αρκετά ως πολύ σοφότερους!!! Βήμα βήμα, ας φτάσουμε πρώτα στο τελικό ραντεβού και μετά τα ξανασυζητάμε!!! Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι τον συλλογισμό σου περί ψυχώσεως κατάκτησης λόγω ΟΑΚΑ δεν τον επικροτώ…….ειναι τελείως παράλογος!!!
Με Εκτίμηση πάντα!!!
Φιλε μου ειχα γραψει μινι σεντονι αλλα σβηστηκε. Εν ολίγοις το ψυχωση βαλτο σε εισαγωγικα. Το κυριο θεμα μου, περα απ το οπαδικό, ειναι αν θα συνεχισει ο Μπαρτζωκας (θεωρω οτι πρεπει να μεινει εδω σε στυλ ομπραντοβιτς για πολλα χρονια). Καλώς ή κακώς η έκβαση της φετινής ευρωλίγκας και το ποιος (και αν) θα παρει την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ μεταξυ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ θα κρινει το μελλον του μπασκετικου Ολυμπιακού για πολλά χρόνια.
Να σαι καλα!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 8:44 pm

ε γιαυτο μιλαμε μονο για ευρωλιγκα..η α1 και παλι τσιρκο θα ειναι ..

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 17, 2026 2:37 pm

Τελικά θα μπει στο κύπελλο ο Μόρρις όπως λέγανε η όχι;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 17, 2026 2:52 pm

και εγω αυτο μπηκα να ρωτησω..θα παιξει ο μορις?υποτιθεται ειναι ετοιμος.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Φεβ 17, 2026 2:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 17, 2026 2:52 pm
και εγω αυτο μπηκα να ρωτησω..θα παιξει ο μορις?υποτιθεται ειναι ετοιμος.
Aν ιατρικά είναι ΟΚ θεωρώ ότι θα πάρει μερικά λεπτά σήμερα και στον ημιτελικό (αν περάσουμε) . Αν και νομίζω ο Νιλικίνα έχει προβάδισμα.

Αν φτάσουμε τελικά νομίζω ο Θωμάς πάει για 35λ ακατέβατα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 17, 2026 3:08 pm

μηπως το καλυτερο ειναι να βρει ρυθμο ο μορις για να παιξει 10-15λ με παο? ποιος νιλικινα τωρα....

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Φεβ 17, 2026 3:13 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 17, 2026 3:08 pm
μηπως το καλυτερο ειναι να βρει ρυθμο ο μορις για να παιξει 10-15λ με παο? ποιος νιλικινα τωρα....
To καλύτερο αυτό είναι αλλά αμβιβάλω μετά από τόσο καιρό εκτός και ενώ όταν ήρθε ήδη ήταν σε κακή κατάσταση του φτάνουν 2 παιχνίδια για να βρεί ρυθμό. Δυστυχώς ο Νιλικινά νομίζω θα είναι κατά πολύ πιο έτοιμος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 17, 2026 3:26 pm

ο στεφανου ειπε οτι ο μορις πηγε κρητη για να παιξει..δεν ξερει αν θα ειναι 100% απο το πρωτο ματς αλλα το σχεδιο ειναι να παιξει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 17, 2026 3:55 pm

Νιλικινα
Μορρις
Φουρνιε
Γουορντ
Πιτερς
Μιλουτινοφ
Τζοουνς
Χολ

Φουρνιε Γουορντ Πιτερς Μιλουτινοφ σιγουρα οποτε μενουν 2 θεσεις
Λογικα στο ενα θα μπει μορρις τζοουνς και στο αλλο νιλικινα χολ

Αναλογα την κατασταση του μορρις θα κριθει η 6αδα του τελικου

Προβλεπω Νιλικινα Φουρνιε Γουορντ Πιτερς Μιλου Τζοουνς

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Φεβ 17, 2026 4:12 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 17, 2026 3:26 pm
ο στεφανου ειπε οτι ο μορις πηγε κρητη για να παιξει..δεν ξερει αν θα ειναι 100% απο το πρωτο ματς αλλα το σχεδιο ειναι να παιξει.
Ελπϊζω να μην υπάρξει βιασύνη μόνο και το πληρώσουμε αυτό μακροπρόθεσμα!!! Ο Μόντε είναι ίσως το γρανάζι το κομβικότερο που περιμένουμε μέσα στον Μάρτη, ώστε να φτάσει στο τελικό στάδιο το μοντάρισμα της ομάδας……..ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΟΛΟΠΙΛΑΛΑ του να πάρουμε σώνει και καλά το κύπελλο και τον βάλουμε μέσα ΑΝΕΤΟΙΜΟ, ε sorry κιόλας αλλά δεν θα μας φταίει πάλι ο Ανάδρομος Ερμής αν προκύψει καμία νέα «ατυχία»!!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 17, 2026 4:24 pm

ηδη εχει περασει 1.5 μηνας απο τον τραυματισμο..να μπει να παιξει με αεκ δεν νομιζω να χει ρισκο..το ρισκο θα ταν να τον βαλουμε να παιξει 3 30λ σε 3 μερες..αλλα δεν νομιζω..λογικα θα παιξει ενα 20λ πριν τον τελικο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”