αν κανει χειρουργειο κανα 2μηνο θα χασει
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Είναι γεγονός αυτό…….ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ τυχερούληδεςRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:00 pmΜε πιτερς στο 5 μας βλεπω. Μονο στον ολυμπιακο αυτα...karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 8:58 pm
Καήκαμε, αν δεν είναι καλά και ο Jones πάμε στον τελικό μόνο με τον Χολ...τέλεια!!!
Δεν πειράζει……συνεχίζουμε, άλλωστε πού θα πάει??? Κάθε εμπόδιο για καλό που λέει και ο θυμόσοφος λαός!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και το πα οτι το εσπασε..ο μιλου που γενικα ειναι σκληρος εκλαιγε απο τον πονο,δεν μπορουσε να ειναι κατι αλλο..εντωμεταξυ αυτος ο μιλου οστεοπορωση εχει? εσπασε δαχτυλο στο ποδι επειδη κλωτσησε τραπεζι,εσπασε καλαμι επειδη τον πατησε ο παπ και τωρα εσπασε το δαχτυλο στο χερι..ολα αυτα σε 2 χρονια μεσα..τουλαχιστον απο θεμα σπασιματος επαθε το λιγοτερο που μπορουσε..
ο ταρικ αφου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα σημερα στην μαγνητικη..νταξει η τενοντιτιδα δεν ειναι κατι τρομερο θα περασει.
ο ταρικ αφου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα σημερα στην μαγνητικη..νταξει η τενοντιτιδα δεν ειναι κατι τρομερο θα περασει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Φεβ 19, 2026 9:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Κατάλαβες φίλε μου Σακ, γιατί λοιπόν διαολίζομαι με αυτού του είδους τα κολοπαίχνιδα (φάιναλ 8 και καλά …..) με ομάδες της πλάκας??? Δεν θέλει και πολύ αν είσαι ψιλό γκαντέμης να σου εκτροχιάσει την υπόλοιπη χρονιά!!!shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:42 pmκαι το πα οτι το εσπασε..ο μιλου που γενικα ειναι σκληρος εκλαιγε απο τον πονο,δεν μπορουσε να ειναι κατι αλλο..εντωμεταξυ αυτος ο μιλου οστεοπορωση εχει? εσπασε δαχτυλο στο ποδι επειδη κλωτσησε τραπεζι,εσπασε καλαμι επειδη τον πατησε ο παπ και τωρα εσπασε το δαχτυλο στο χερι..ολα αυτα σε 2 χρονια μεσα..τουλαχιστον απο θεμα σπασιματος επαθε το λιγοτερο που μπορουσε..
ο ταρικ αφου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα σημερα στην μαγνιτικη..νταξει η τενοντιτιδα δεν ειναι κατι τρομερο θα περασει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε ενταξει αν εισαι γκαντεμης το παθαινεις και σπιτι σου..ο μιλου επαιζε φιφα την αλλη φορα που εσπασε το δαχτυλο στο ποδι..
ηταν που δεν χωραγε ο ταρικ ε?
παντως του ταρικ αποτι ειπαν δεν ειναι κατι..αν χρειαζεται ξεκουραση ας μην παιξει στο κυπελλακι..νταξει δεν θα σκοτωθουμε κιολας για αυτο.Οσοι ειναι καλα να παιξουν.Ειδα και κατι δηλωσεις του μορις και δεν μου φανηκε να θελει να παιξει τοσο συντομα παλι,ειπε ειναι καλα ο αστραγαλος αλλα οτι εχει γενικα κατι πονακια..θα κανει οτι αποθεραπεια χρειαζεται και θα δουμε.
ηταν που δεν χωραγε ο ταρικ ε?
παντως του ταρικ αποτι ειπαν δεν ειναι κατι..αν χρειαζεται ξεκουραση ας μην παιξει στο κυπελλακι..νταξει δεν θα σκοτωθουμε κιολας για αυτο.Οσοι ειναι καλα να παιξουν.Ειδα και κατι δηλωσεις του μορις και δεν μου φανηκε να θελει να παιξει τοσο συντομα παλι,ειπε ειναι καλα ο αστραγαλος αλλα οτι εχει γενικα κατι πονακια..θα κανει οτι αποθεραπεια χρειαζεται και θα δουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Φεβ 19, 2026 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ειχες ποτε τενοντιτιδα οπουδηποτε?shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:42 pmκαι το πα οτι το εσπασε..ο μιλου που γενικα ειναι σκληρος εκλαιγε απο τον πονο,δεν μπορουσε να ειναι κατι αλλο..εντωμεταξυ αυτος ο μιλου οστεοπορωση εχει? εσπασε δαχτυλο στο ποδι επειδη κλωτσησε τραπεζι,εσπασε καλαμι επειδη τον πατησε ο παπ και τωρα εσπασε το δαχτυλο στο χερι..ολα αυτα σε 2 χρονια μεσα..τουλαχιστον απο θεμα σπασιματος επαθε το λιγοτερο που μπορουσε..
ο ταρικ αφου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα σημερα στην μαγνιτικη..νταξει η τενοντιτιδα δεν ειναι κατι τρομερο θα περασει.
Ειχα tennis elbow και το δεξι μου χερι ηταν πρακτικα αχρηστο για ~1 μηνα ΜΕ φυσιοθεραπιες και brace. Τις πρωτες 10 ημερες δεν μπορουσα ουτε να πιασω το κινητο μου με το δεξι χερι.
Καποια στιγμη οταν επαθα τενοντιτιδα στον ωμο παλι στο δεξι μου χερι και τραβιομουν κανα 6μηνο και τουλαχιστον για τους πρωτους 3-4 μηνες το range of motion μου ειχε πεσει στο 50%. ΠΟΝΟΣ και εδω.
Δεν θελω να φανταστω πως μπορει να ειναι στο γονατο... βεβαια και εκει πρεπει να υπαρχουν βαθμιδες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Πέμ Φεβ 19, 2026 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Το κύπελλο ρε συ, είναι το…….πλέον μηδενικής σημασίας ( προσωπική και μόνο άποψη) παιχνίδι!!! Τον Μάρτιο το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και με πολύ σημαντικότερα παιχνίδια!!! Το γαμωτο είναι πως πάνω που ξαναγυρίζουν σιγά σιγά οι γκαρντ, ταυτόχρονα………στην θέση που υπερτερείς σε όλη την Ευρώπη και στην θέση από την οποία μην γελιόμαστε έχεις δομήσει τα μισά και πλέον plays σου, .μένεις για κανένα μήνα με απολύτως υγιή ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ) τον Ντόντα…….ήμαρτον πλέον!!!coach blue έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:41 pmΑν ο νωντας παρει 25 λεπτα θα τελειωσει το ματς με 15 ποντους - 15 ριμπαουντ με την πικ εν ρολ αμυνα που εχει ο παναθηναικος .
Βεζενκοφ εναντιον χειζ - χουαντσο παρτ 1 .
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάταγμα στο δάχτυλο ο Μιλουτίνοφ και ένα μήνα εκτός. Και κάπως έτσι φαίνεται να λύνεται, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, η σπαζοκεφαλιά του αν και πως θα μπει στο ροτέισον τη φετινή σεζόν ο Φαλ που λένε ότι ξεμπέρδεψε με τον δικό του τραυματισμό και επανέρχεται.
Για τον τελικό ο Τζόουνς θα είναι στη δωδεκάδα και θα αναλάβει το κουβάλημα της θέσης. Αυτά τα περί τενοντίτιδας παίζει να είναι στάχτη στα μάτια των αντιπάλων...
Για τον τελικό ο Τζόουνς θα είναι στη δωδεκάδα και θα αναλάβει το κουβάλημα της θέσης. Αυτά τα περί τενοντίτιδας παίζει να είναι στάχτη στα μάτια των αντιπάλων...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εχω χρονιο του τεννιστα που λες,οι ωμοι μου διαλυμενοι απο κροσφιτ και με πιανει τενοντιτιδα και στον καρπο κατι φορες.. Εδω μιλαμε ομως οτι απλα τον τσιμπησε το ποδι δεν ειναι κατι χρονιο..λιγο ξεκουραση και αντιφλεγμονωδη και θα μπορει να παιξει..απλα θα χρειαστει αρκετη φυσιο και διατασεις.Σαν παθον μιλαω ,δεν εχω καποιο πτυχιο φυσιοθεραπειας αν και με τοσες που χω κανει πλεον ειμαι εξπερreignman έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:52 pmΕιχες ποτε τενοντιτιδα οπουδηποτε?shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:42 pmκαι το πα οτι το εσπασε..ο μιλου που γενικα ειναι σκληρος εκλαιγε απο τον πονο,δεν μπορουσε να ειναι κατι αλλο..εντωμεταξυ αυτος ο μιλου οστεοπορωση εχει? εσπασε δαχτυλο στο ποδι επειδη κλωτσησε τραπεζι,εσπασε καλαμι επειδη τον πατησε ο παπ και τωρα εσπασε το δαχτυλο στο χερι..ολα αυτα σε 2 χρονια μεσα..τουλαχιστον απο θεμα σπασιματος επαθε το λιγοτερο που μπορουσε..
Ειχα tennis elbow και το δεξι μου χερι ηταν πρακτικα αχρηστο για ~1 μηνα ΜΕ φυσιοθεραπιες και brace. Τις πρωτες 10 ημερες δεν μπορουσα ουτε να πιασω το κινητο μου με το δεξι χερι.
Καποια στιγμη οταν επαθα τενοντιτιδα στον ωμο παλι στο δεξι μου χερι και τραβιομουν κανα 6μηνο και τουλαχιστον για τους πρωτους 3-4 μηνες το range of motion μου ειχε πεσει στο 50%. ΠΟΝΟΣ και εδω.
Δεν θελω να φανταστω πως μπορει να ειναι στο γονατο... βεβαια και εκει πρεπει να υπαρχουν βαθμιδες...
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σημασια εχει να μην τον ζορισουμε... γιατι μπορει να καει... πολυ ασχημα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:59 pmεχω χρονιο του τεννιστα που λες,οι ωμοι μου διαλυμενοι απο κροσφιτ και με πιανει τενοντιτιδα και στον καρπο κατι φορες.. Εδω μιλαμε ομως οτι απλα τον τσιμπησε το ποδι δεν ειναι κατι χρονιο..λιγο ξεκουραση και αντιφλεγμονωδη και θα μπορει να παιξει..απλα θα χρειαστει αρκετη φυσιο και διατασεις.Σαν παθον μιλαω ,δεν εχω καποιο πτυχιο φυσιοθεραπειας αν και με τοσες που χω κανει πλεον ειμαι εξπερreignman έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 9:52 pm
Ειχες ποτε τενοντιτιδα οπουδηποτε?
Δεν θελω να φανταστω πως μπορει να ειναι στο γονατο... βεβαια και εκει πρεπει να υπαρχουν βαθμιδες...![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο