Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:10 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Φεβ 19, 2026 9:03 pm
berry έγραψε:
Πέμ Φεβ 19, 2026 8:57 pm
Καταγμα στον αντιχειρα ο Μιλου

:banghead:
Απίστευτα πράγματα. Λογικά και ο Τζόουνς με τενοντίτιδα εκτός θα είναι , καλύτερα κιόλας να προφυλαχθεί γτ νομίζω είναι ύπουλος τραυματισμός και μπορεί να σε πάει καιρό εκτός αν δεν προσέξεις.

Ο Μίλου με κάταγμα λογικά κάνα μήνα εκτός;
αν κανει χειρουργειο κανα 2μηνο θα χασει

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:11 pm

Μιλου παει για πλέι οφ τώρα.
Φανταστείτε να μην είχαμε πάρει Ταιρικ..

Πιάσαν τα βουντού των πράσινων που κατέβαιναν με ενα σέντερ :mrgreen:

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:15 pm

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Φεβ 19, 2026 9:00 pm
karamelitsa έγραψε:
Πέμ Φεβ 19, 2026 8:58 pm

Καήκαμε, αν δεν είναι καλά και ο Jones πάμε στον τελικό μόνο με τον Χολ...τέλεια!!!
Με πιτερς στο 5 μας βλεπω. Μονο στον ολυμπιακο αυτα...
Είναι γεγονός αυτό…….ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ τυχερούληδες😂😂😂😂😂😂😂!!!!
Δεν πειράζει……συνεχίζουμε, άλλωστε πού θα πάει??? Κάθε εμπόδιο για καλό που λέει και ο θυμόσοφος λαός!

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:41 pm

Αν ο νωντας παρει 25 λεπτα θα τελειωσει το ματς με 15 ποντους - 15 ριμπαουντ με την πικ εν ρολ αμυνα που εχει ο παναθηναικος .

Βεζενκοφ εναντιον χειζ - χουαντσο παρτ 1 .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:42 pm

και το πα οτι το εσπασε..ο μιλου που γενικα ειναι σκληρος εκλαιγε απο τον πονο,δεν μπορουσε να ειναι κατι αλλο..εντωμεταξυ αυτος ο μιλου οστεοπορωση εχει? εσπασε δαχτυλο στο ποδι επειδη κλωτσησε τραπεζι,εσπασε καλαμι επειδη τον πατησε ο παπ και τωρα εσπασε το δαχτυλο στο χερι..ολα αυτα σε 2 χρονια μεσα..τουλαχιστον απο θεμα σπασιματος επαθε το λιγοτερο που μπορουσε..

ο ταρικ αφου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα σημερα στην μαγνητικη..νταξει η τενοντιτιδα δεν ειναι κατι τρομερο θα περασει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Φεβ 19, 2026 9:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:46 pm

Εντωμεταξυ του σπάσαν το δάχτυλο και οι άλλοι δεν είδαν ούτε φάουλ..

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:46 pm

shaq7 έγραψε:
και το πα οτι το εσπασε..ο μιλου που γενικα ειναι σκληρος εκλαιγε απο τον πονο,δεν μπορουσε να ειναι κατι αλλο..εντωμεταξυ αυτος ο μιλου οστεοπορωση εχει? εσπασε δαχτυλο στο ποδι επειδη κλωτσησε τραπεζι,εσπασε καλαμι επειδη τον πατησε ο παπ και τωρα εσπασε το δαχτυλο στο χερι..ολα αυτα σε 2 χρονια μεσα..τουλαχιστον απο θεμα σπασιματος επαθε το λιγοτερο που μπορουσε..

ο ταρικ αφου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα σημερα στην μαγνιτικη..νταξει η τενοντιτιδα δεν ειναι κατι τρομερο θα περασει.
Κατάλαβες φίλε μου Σακ, γιατί λοιπόν διαολίζομαι με αυτού του είδους τα κολοπαίχνιδα (φάιναλ 8 και καλά …..) με ομάδες της πλάκας??? Δεν θέλει και πολύ αν είσαι ψιλό γκαντέμης να σου εκτροχιάσει την υπόλοιπη χρονιά!!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:51 pm

ε ενταξει αν εισαι γκαντεμης το παθαινεις και σπιτι σου..ο μιλου επαιζε φιφα την αλλη φορα που εσπασε το δαχτυλο στο ποδι..
ηταν που δεν χωραγε ο ταρικ ε? :lol:

παντως του ταρικ αποτι ειπαν δεν ειναι κατι..αν χρειαζεται ξεκουραση ας μην παιξει στο κυπελλακι..νταξει δεν θα σκοτωθουμε κιολας για αυτο.Οσοι ειναι καλα να παιξουν.Ειδα και κατι δηλωσεις του μορις και δεν μου φανηκε να θελει να παιξει τοσο συντομα παλι,ειπε ειναι καλα ο αστραγαλος αλλα οτι εχει γενικα κατι πονακια..θα κανει οτι αποθεραπεια χρειαζεται και θα δουμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Φεβ 19, 2026 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:52 pm

shaq7 έγραψε:

ο ταρικ αφου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα σημερα στην μαγνιτικη..νταξει η τενοντιτιδα δεν ειναι κατι τρομερο θα περασει.
Ειχες ποτε τενοντιτιδα οπουδηποτε?
Ειχα tennis elbow και το δεξι μου χερι ηταν πρακτικα αχρηστο για ~1 μηνα ΜΕ φυσιοθεραπιες και brace. Τις πρωτες 10 ημερες δεν μπορουσα ουτε να πιασω το κινητο μου με το δεξι χερι.

Καποια στιγμη οταν επαθα τενοντιτιδα στον ωμο παλι στο δεξι μου χερι και τραβιομουν κανα 6μηνο και τουλαχιστον για τους πρωτους 3-4 μηνες το range of motion μου ειχε πεσει στο 50%. ΠΟΝΟΣ και εδω.

Δεν θελω να φανταστω πως μπορει να ειναι στο γονατο... βεβαια και εκει πρεπει να υπαρχουν βαθμιδες...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Πέμ Φεβ 19, 2026 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:53 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Φεβ 19, 2026 9:41 pm
Αν ο νωντας παρει 25 λεπτα θα τελειωσει το ματς με 15 ποντους - 15 ριμπαουντ με την πικ εν ρολ αμυνα που εχει ο παναθηναικος .

Βεζενκοφ εναντιον χειζ - χουαντσο παρτ 1 .
Το κύπελλο ρε συ, είναι το…….πλέον μηδενικής σημασίας ( προσωπική και μόνο άποψη) παιχνίδι!!! Τον Μάρτιο το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και με πολύ σημαντικότερα παιχνίδια!!! Το γαμωτο είναι πως πάνω που ξαναγυρίζουν σιγά σιγά οι γκαρντ, ταυτόχρονα………στην θέση που υπερτερείς σε όλη την Ευρώπη και στην θέση από την οποία μην γελιόμαστε έχεις δομήσει τα μισά και πλέον plays σου, .μένεις για κανένα μήνα με απολύτως υγιή ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ) τον Ντόντα…….ήμαρτον πλέον!!!

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:57 pm

Κάταγμα στο δάχτυλο ο Μιλουτίνοφ και ένα μήνα εκτός. Και κάπως έτσι φαίνεται να λύνεται, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, η σπαζοκεφαλιά του αν και πως θα μπει στο ροτέισον τη φετινή σεζόν ο Φαλ που λένε ότι ξεμπέρδεψε με τον δικό του τραυματισμό και επανέρχεται.

Για τον τελικό ο Τζόουνς θα είναι στη δωδεκάδα και θα αναλάβει το κουβάλημα της θέσης. Αυτά τα περί τενοντίτιδας παίζει να είναι στάχτη στα μάτια των αντιπάλων...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 9:59 pm

reignman έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ειχα tennis elbow και το δεξι μου χερι ηταν πρακτικα αχρηστο για ~1 μηνα ΜΕ φυσιοθεραπιες και brace. Τις πρωτες 10 ημερες δεν μπορουσα ουτε να πιασω το κινητο μου με το δεξι χερι.

Καποια στιγμη οταν επαθα τενοντιτιδα στον ωμο παλι στο δεξι μου χερι και τραβιομουν κανα 6μηνο και τουλαχιστον για τους πρωτους 3-4 μηνες το range of motion μου ειχε πεσει στο 50%. ΠΟΝΟΣ και εδω.

Δεν θελω να φανταστω πως μπορει να ειναι στο γονατο... βεβαια και εκει πρεπει να υπαρχουν βαθμιδες...
εχω χρονιο του τεννιστα που λες,οι ωμοι μου διαλυμενοι απο κροσφιτ και με πιανει τενοντιτιδα και στον καρπο κατι φορες.. Εδω μιλαμε ομως οτι απλα τον τσιμπησε το ποδι δεν ειναι κατι χρονιο..λιγο ξεκουραση και αντιφλεγμονωδη και θα μπορει να παιξει..απλα θα χρειαστει αρκετη φυσιο και διατασεις.Σαν παθον μιλαω ,δεν εχω καποιο πτυχιο φυσιοθεραπειας αν και με τοσες που χω κανει πλεον ειμαι εξπερ :lol:

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Φεβ 19, 2026 10:00 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 19, 2026 9:59 pm
reignman έγραψε:

εχω χρονιο του τεννιστα που λες,οι ωμοι μου διαλυμενοι απο κροσφιτ και με πιανει τενοντιτιδα και στον καρπο κατι φορες.. Εδω μιλαμε ομως οτι απλα τον τσιμπησε το ποδι δεν ειναι κατι χρονιο..λιγο ξεκουραση και αντιφλεγμονωδη και θα μπορει να παιξει..απλα θα χρειαστει αρκετη φυσιο και διατασεις.Σαν παθον μιλαω ,δεν εχω καποιο πτυχιο φυσιοθεραπειας αν και με τοσες που χω κανει πλεον ειμαι εξπερ :lol:
Σημασια εχει να μην τον ζορισουμε... γιατι μπορει να καει... πολυ ασχημα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 10:03 pm

ναι σε αυτο συμφωνω..οτι για να περασει γρηγορα θελει αμεσως ξεκουραση χαπια και θεραπειες..αλλα γενικα αποτι ξερω εχουν τοπ φυσιοθεραπευτικο τμημα στην ομαδα,δεν νομιζω οτι θα τον ζορισουν..το πολυ πολυ να χασει το κυπελλο..μεχρι την ευρωλιγκα μια χαρα θα ειναι.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Φεβ 19, 2026 10:04 pm

Εμενα με εχουν τσακισει τα τελευταια χρονια οι τενοντιτιδες .
Δεν βοηθα και η ηλικια .

6 εβδομαδες και μετα βλεπεις βελτιωση χωρις αντιφλεγμονωδη και θεραπειες .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”