Έλα μωρέ και εσύ……κάθεσαι και απαντάς στα αυτονόητα???? Όταν εξομοιώνεται η τακτική επιλογή της μίας ομάδας στην θέση 5 με τις αναγκαστικές επιλογές της αντίπαλης ένεκα τραυματισμού, χρειάζεται να εξηγηθεί το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ???
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
με οποιο ροστερ και να κατεβει ο οσφπ αν ο παο χασει θα ειναι προβλημαshaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 6:44 pmαμα ο παο χασει και ο ολυμπιακος παιζει μονο με τον χολ στην ουσια τοτε σαν οργανισμος θα φαει κατραπακια..τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω..φαση ο αταμαν θα ειναι με 1.5 ποδι εκτος.. Τωρα τι ο καθενας απο μας θα νιωσει ειναι αδιαφορο,αλλοι μπορει να ειναι αυστηροι με την ομαδα τους αλλοι οχι..Το θεμα ειναι πως θα το παρει ο οργανισμος.
Τελικα τι εγινε στην προπονηση ειπαν?θα παιξουν?τον μιλου τον ειδα φοραγε εκει μια ταινια δεν μου φανηκε σκληρο υλικο..μην γινει καμια μακακια και το κανει χειροτερα.
οι δικαιολογιες και η νοοτροπια που διαβαζεις απο μερικους παναθηναικους εδω μεσα ειναι μικρη μειοψηφια
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εντωμεταξύ είμαστε εντός όλων των στόχων μας και εσύ εξακολουθείς να λες τα δικά σου... καλά, για το "στα ίδια θα ήμασταν με έσοδα έξοδα" δεν έχω τι να σχολιάσω...τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 8:49 pmαν υποθεσουμε οτι ο παο χανει το κυπελλο τοτε το σερι του οσφπ θα ειναι στο 7-1
η ομαδα ειναι 9η στην ευρωλιγκα
χανει απο κολοσσο στο οακα
με αυτα τα δεδομενα γιατι να υπαρχει τετοιο μπατζετ και προπονητης ο αταμαν
στα ιδια θα ειμασταν με εσοδα εξοδα και προπονητη τον πριφτη
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η κορτιζονη σε καποιες περιπτωσεις ειναι μια πολυ καλη θεραπεια ειδικα αν το επομενο βημα εινα τονχειρουργιο. Αλλα δεν ειναι για ολους και για ολα τα σταδια!!Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 6:17 pmΕίχα πάει πριν χρόνια σε ορθοπαιδικό με θέμα στον ώμο μου, μου κουνάει το χέρι 1-2 φορές, μου λέει α, τενοντίτιδα, και στην ψύχρα σχεδόν μου έκανε ένεση κορτιζόνης αφού μου ανέλυσε πόσο καλή και χρήσιμη είναι και κακώς δαιμονοποιείται. Δεν είχα σαφή αντίληψη τότε και τον είχα αφήσει, δεν μου είπε καν να μην γυμνάζομαι βαριά το αμέσως προσεχές διάστημα, μετά που το έψαξα και νευρίασα με μένα που τον άφησα (δεδομένου ότι γυμναζόμουν και με μεγάλα κιλά) και με εκείνον και την ευκολία που την χρησιμοποιεί έμαθα σε πολλούς δεν πάτησα τα πόδια μου ξανά και του έχω κάνει τρομερή δυσφήμιση.Christofis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 3:56 pmΕκτος και αν εκανε ενεση κορτιζονης (εγω εκανα στον εαυτο μου για το tenis elbow γιατι εφτανα να κανω 1.5 φορα το χρονο μια επεμβασης απο οτι συνηθως) ενδοβλαβικα κατι το οποιο ειναι πολυ κακο κακως μπορει να οδηγησει σε μετεπειπα πιο σοβαρο τραυματισμο καθως εξασθενει το τενοντα οποτε αν το εκανε καποιος σε επαγγελματια αθλητη θα τον ελεγα εγκληματια.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
θεωριτικα θα ειμαστε μεσα στους στοχους μας μεχρι τον ιουνιοBillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 9:05 pmΕντωμεταξύ είμαστε εντός όλων των στόχων μας και εσύ εξακολουθείς να λες τα δικά σου... καλά, για το "στα ίδια θα ήμασταν με έσοδα έξοδα" δεν έχω τι να σχολιάσω...τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 8:49 pmαν υποθεσουμε οτι ο παο χανει το κυπελλο τοτε το σερι του οσφπ θα ειναι στο 7-1
η ομαδα ειναι 9η στην ευρωλιγκα
χανει απο κολοσσο στο οακα
με αυτα τα δεδομενα γιατι να υπαρχει τετοιο μπατζετ και προπονητης ο αταμαν
στα ιδια θα ειμασταν με εσοδα εξοδα και προπονητη τον πριφτη
σιγα μην περιμενουμε μεχρι τοτε για να γραψουμε
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον δε θυμάσαι καλά ποια ήταν τα αποτελέσματα την εποχή των "εσόδων εξόδων" για να το γράφεις αυτό. Η 9η θέση δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό λόγω της απουσίας του Ναν για ένα μήνα –άσε που ακόμα και έτσι είμαστε μια νίκη κάτω από την 8άδα– και η ήττα από τον Κολοσσό είναι κάτι που μια στο τόσο μπορεί να συμβεί. Η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών ξέρουν ότι το Κύπελλο δεν κρίνει την επιτυχία ή όχι της σεζόν, προφανώς κάποιοι σαν και εσένα το θεωρούν ύψιστης σημασίας και κριτήριο επιτυχίας ή αποτυχίας. Όπως θέλει ο καθένας...τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 9:20 pmτα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι για ομαδα εσοδα εξοδα
ο μονος λογος που ασχολουμαστε ακομα ειναι επειδη στην ομαδα εσοδων εξοδων ξεραμε οτι μεχρι εκει μπορουσαν να φτασουν και δεν ειχαμε ελπιδες
τωρα επειδη οι παιχτες ειναι πολυ καλυτεροι εχουμε την ελπιδα οτι μπορουν να το γυρισουν
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το προβλημα του Παο δεν ειναι ουτε η 9η θεση ουτε η απωλεια του κυπελου ουτε του πλεονεκτηματος της ευρωλιγκας. Εγω θα συνεχιζω να το λεω και ας με θεωρειται καποιοι γραφικο. Το προβλημα ειναι η εικονα που παρουσιαζει και η καμια προσπαθεια για αποκτηση χημειας. Αυτο κανενας Χειζ Ντειβις δεν θα το λυσει γιατι πολυ απλα παιζει στην θεση που ουσιαστικα ειναι η μονη που δεν υπηρχε σοβαρο προβλημα. Ο χειζ ντειβις ετεροφωτος ή αυτοφωτος οπως το εχω ξαναπει δεν θα αλλαξω την αποψη μου ουτε θα νιωσω οτι μου κανανε τη μουρη κρεας 2-3 ατομα που θεωρουν οτι δικαιωθηκαν με αυτο που εδειξε απεναντι σε Παοκ και Ηρακλη, δεν ειναι ο παικτης που χρειαζοταν ο Παο για να αλλαξει εικονα. Ακο,η και να νικησει αυριο με 20αρα δεν θα αλλαξω την αποψη μου. Εκλαμψεις ειχε και πριν τον Χειζ Ντειβις. Εχει τετοιες προσωπικοτητες ουτως η αλλως που αν βρεθουν σε καλη μερα διαλυουν και τους Θαντερς. Το ζητημα εινα ιη σταθεροτητα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν η ομαδα ειχε σταθεροτητα και αγωνιστικα επαιζε οπως πρεπει δεν θα ηταν στην 9η θεσηChristofis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 10:02 pmΤο προβλημα του Παο δεν ειναι ουτε η 9η θεση ουτε η απωλεια του κυπελου ουτε του πλεονεκτηματος της ευρωλιγκας. Εγω θα συνεχιζω να το λεω και ας με θεωρειται καποιοι γραφικο. Το προβλημα ειναι η εικονα που παρουσιαζει και η καμια προσπαθεια για αποκτηση χημειας. Αυτο κανενας Χειζ Ντειβις δεν θα το λυσει γιατι πολυ απλα παιζει στην θεση που ουσιαστικα ειναι η μονη που δεν υπηρχε σοβαρο προβλημα. Ο χειζ ντειβις ετεροφωτος ή αυτοφωτος οπως το εχω ξαναπει δεν θα αλλαξω την αποψη μου ουτε θα νιωσω οτι μου κανανε τη μουρη κρεας 2-3 ατομα που θεωρουν οτι δικαιωθηκαν με αυτο που εδειξε απεναντι σε Παοκ και Ηρακλη, δεν ειναι ο παικτης που χρειαζοταν ο Παο για να αλλαξει εικονα. Ακο,η και να νικησει αυριο με 20αρα δεν θα αλλαξω την αποψη μου. Εκλαμψεις ειχε και πριν τον Χειζ Ντειβις. Εχει τετοιες προσωπικοτητες ουτως η αλλως που αν βρεθουν σε καλη μερα διαλυουν και τους Θαντερς. Το ζητημα εινα ιη σταθεροτητα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ε αφου θα ειναι κανα μηνα εκτος τι χειροτερο να παθει αν παιξειshaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 20, 2026 10:18 pmO ζερβας λεει οτι εχει ρογμωδες καταγμα ο μιλου παρολα αυτα αυριο θα παιξει λεει γιατι το θελει ο ιδιος..και μετα για 3-4 βδομαδες θα ειναι οφ.
ο τζοουνς λεει ειναι πιο δυσκολο να παιξει.
Για μενα θελει δεν θελει ο μιλου απο την στιγμη που μπορει να παθει χειροτερη ζημια δεν πρεπει να παιξει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο