Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 20, 2026 8:48 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 6:50 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 6:48 pm

Ο Αταμάν θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε αυτό που γράφεις είναι απλά ευσεβείς πόθοι... Και στην τελική, και εμείς μόνο με ένα σέντερ μάλλον θα παίξουμε άρα δεν έχετε κανένα μειονέκτημα, απλά θα υπάρχει ισορροπία στη θέση 5.
καλα εμενα στα τετοια μου μεινει δεν μεινει ο αταμαν :lol: εγω λεω τι πιστευω οτι θα γινει..Ναι αλλο το να παιζεις με τον 3ο σεντερ γιατι τραυματιστηκαν οι 2 πρωτοι και αλλο να διαλεγεις να παιξεις με εναν σεντερ γιατι οι αλλοι δεν κανουν.
Έλα μωρέ και εσύ……κάθεσαι και απαντάς στα αυτονόητα???? Όταν εξομοιώνεται η τακτική επιλογή της μίας ομάδας στην θέση 5 με τις αναγκαστικές επιλογές της αντίπαλης ένεκα τραυματισμού, χρειάζεται να εξηγηθεί το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ???

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 20, 2026 8:49 pm

αν υποθεσουμε οτι ο παο χανει το κυπελλο τοτε το σερι του οσφπ θα ειναι στο 7-1
η ομαδα ειναι 9η στην ευρωλιγκα
χανει απο κολοσσο στο οακα

με αυτα τα δεδομενα γιατι να υπαρχει τετοιο μπατζετ και προπονητης ο αταμαν
στα ιδια θα ειμασταν με εσοδα εξοδα και προπονητη τον πριφτη

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 20, 2026 8:50 pm

reignman έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 7:27 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 6:37 pm

Πως προκύπτει; Μια νίκη απέχει από το πλεονέκτημα.
Μια νικη απεχει απο το πλεονεκτημα και 1.5 ηττα απο το να βρεθει εκτος Play-in.

Διπλη αναγνωση.
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Φεβ 20, 2026 8:52 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 6:44 pm
αμα ο παο χασει και ο ολυμπιακος παιζει μονο με τον χολ στην ουσια τοτε σαν οργανισμος θα φαει κατραπακια..τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω..φαση ο αταμαν θα ειναι με 1.5 ποδι εκτος.. Τωρα τι ο καθενας απο μας θα νιωσει ειναι αδιαφορο,αλλοι μπορει να ειναι αυστηροι με την ομαδα τους αλλοι οχι..Το θεμα ειναι πως θα το παρει ο οργανισμος.

Τελικα τι εγινε στην προπονηση ειπαν?θα παιξουν?τον μιλου τον ειδα φοραγε εκει μια ταινια δεν μου φανηκε σκληρο υλικο..μην γινει καμια μακακια και το κανει χειροτερα.
με οποιο ροστερ και να κατεβει ο οσφπ αν ο παο χασει θα ειναι προβλημα
οι δικαιολογιες και η νοοτροπια που διαβαζεις απο μερικους παναθηναικους εδω μεσα ειναι μικρη μειοψηφια

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 20, 2026 9:05 pm

τουλουμπα έγραψε:

Εντωμεταξύ είμαστε εντός όλων των στόχων μας και εσύ εξακολουθείς να λες τα δικά σου... καλά, για το "στα ίδια θα ήμασταν με έσοδα έξοδα" δεν έχω τι να σχολιάσω...

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Φεβ 20, 2026 9:10 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 6:17 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 3:56 pm
Εκτος και αν εκανε ενεση κορτιζονης (εγω εκανα στον εαυτο μου για το tenis elbow γιατι εφτανα να κανω 1.5 φορα το χρονο μια επεμβασης απο οτι συνηθως) ενδοβλαβικα κατι το οποιο ειναι πολυ κακο κακως μπορει να οδηγησει σε μετεπειπα πιο σοβαρο τραυματισμο καθως εξασθενει το τενοντα οποτε αν το εκανε καποιος σε επαγγελματια αθλητη θα τον ελεγα εγκληματια.
Είχα πάει πριν χρόνια σε ορθοπαιδικό με θέμα στον ώμο μου, μου κουνάει το χέρι 1-2 φορές, μου λέει α, τενοντίτιδα, και στην ψύχρα σχεδόν μου έκανε ένεση κορτιζόνης αφού μου ανέλυσε πόσο καλή και χρήσιμη είναι και κακώς δαιμονοποιείται. Δεν είχα σαφή αντίληψη τότε και τον είχα αφήσει, δεν μου είπε καν να μην γυμνάζομαι βαριά το αμέσως προσεχές διάστημα, μετά που το έψαξα και νευρίασα με μένα που τον άφησα (δεδομένου ότι γυμναζόμουν και με μεγάλα κιλά) και με εκείνον και την ευκολία που την χρησιμοποιεί έμαθα σε πολλούς δεν πάτησα τα πόδια μου ξανά και του έχω κάνει τρομερή δυσφήμιση.
Η κορτιζονη σε καποιες περιπτωσεις ειναι μια πολυ καλη θεραπεια ειδικα αν το επομενο βημα εινα τονχειρουργιο. Αλλα δεν ειναι για ολους και για ολα τα σταδια!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Φεβ 20, 2026 9:12 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Εντωμεταξύ είμαστε εντός όλων των στόχων μας και εσύ εξακολουθείς να λες τα δικά σου... καλά, για το "στα ίδια θα ήμασταν με έσοδα έξοδα" δεν έχω τι να σχολιάσω...
θεωριτικα θα ειμαστε μεσα στους στοχους μας μεχρι τον ιουνιο
σιγα μην περιμενουμε μεχρι τοτε για να γραψουμε :welcome:

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Φεβ 20, 2026 9:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Όχι, θα λέμε για την ήττα από τον Κολοσσό, την 9η θέση στην Ευρωλίγκα και το Κύπελλο...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Φεβ 20, 2026 9:20 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Όχι, θα λέμε για την ήττα από τον Κολοσσό, την 9η θέση στην Ευρωλίγκα και το Κύπελλο...
τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι για ομαδα εσοδα εξοδα
ο μονος λογος που ασχολουμαστε ακομα ειναι επειδη στην ομαδα εσοδων εξοδων ξεραμε οτι μεχρι εκει μπορουσαν να φτασουν και δεν ειχαμε ελπιδες
τωρα επειδη οι παιχτες ειναι πολυ καλυτεροι εχουμε την ελπιδα οτι μπορουν να το γυρισουν

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Φεβ 20, 2026 9:24 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 9:20 pm
BillyPao έγραψε:

τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι για ομαδα εσοδα εξοδα
ο μονος λογος που ασχολουμαστε ακομα ειναι επειδη στην ομαδα εσοδων εξοδων ξεραμε οτι μεχρι εκει μπορουσαν να φτασουν και δεν ειχαμε ελπιδες
τωρα επειδη οι παιχτες ειναι πολυ καλυτεροι εχουμε την ελπιδα οτι μπορουν να το γυρισουν
Μάλλον δε θυμάσαι καλά ποια ήταν τα αποτελέσματα την εποχή των "εσόδων εξόδων" για να το γράφεις αυτό. Η 9η θέση δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό λόγω της απουσίας του Ναν για ένα μήνα –άσε που ακόμα και έτσι είμαστε μια νίκη κάτω από την 8άδα– και η ήττα από τον Κολοσσό είναι κάτι που μια στο τόσο μπορεί να συμβεί. Η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών ξέρουν ότι το Κύπελλο δεν κρίνει την επιτυχία ή όχι της σεζόν, προφανώς κάποιοι σαν και εσένα το θεωρούν ύψιστης σημασίας και κριτήριο επιτυχίας ή αποτυχίας. Όπως θέλει ο καθένας...

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Φεβ 20, 2026 10:02 pm

Το προβλημα του Παο δεν ειναι ουτε η 9η θεση ουτε η απωλεια του κυπελου ουτε του πλεονεκτηματος της ευρωλιγκας. Εγω θα συνεχιζω να το λεω και ας με θεωρειται καποιοι γραφικο. Το προβλημα ειναι η εικονα που παρουσιαζει και η καμια προσπαθεια για αποκτηση χημειας. Αυτο κανενας Χειζ Ντειβις δεν θα το λυσει γιατι πολυ απλα παιζει στην θεση που ουσιαστικα ειναι η μονη που δεν υπηρχε σοβαρο προβλημα. Ο χειζ ντειβις ετεροφωτος ή αυτοφωτος οπως το εχω ξαναπει δεν θα αλλαξω την αποψη μου ουτε θα νιωσω οτι μου κανανε τη μουρη κρεας 2-3 ατομα που θεωρουν οτι δικαιωθηκαν με αυτο που εδειξε απεναντι σε Παοκ και Ηρακλη, δεν ειναι ο παικτης που χρειαζοταν ο Παο για να αλλαξει εικονα. Ακο,η και να νικησει αυριο με 20αρα δεν θα αλλαξω την αποψη μου. Εκλαμψεις ειχε και πριν τον Χειζ Ντειβις. Εχει τετοιες προσωπικοτητες ουτως η αλλως που αν βρεθουν σε καλη μερα διαλυουν και τους Θαντερς. Το ζητημα εινα ιη σταθεροτητα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Φεβ 20, 2026 10:16 pm

Ωραια ας μην μιλησετε για την ηττα απο τον Κολοσσο η την 9η θεση στην Ευρωπη. Γιατι αφου δεν υπηρχε λογος ανησυχιας πηρατε τον Χεις Ντειβις? Γιατι νιωσατε την αναγκη να βαλετε αλλο ενα τεραστιο συμβολαιο στην ομαδα που εχει ηδη 7 συμβολαια ανω των 2 εκατομμυριων?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Φεβ 20, 2026 10:18 pm

O ζερβας λεει οτι εχει ρογμωδες καταγμα ο μιλου παρολα αυτα αυριο θα παιξει λεει γιατι το θελει ο ιδιος..και μετα για 3-4 βδομαδες θα ειναι οφ.

ο τζοουνς λεει ειναι πιο δυσκολο να παιξει.

Για μενα θελει δεν θελει ο μιλου απο την στιγμη που μπορει να παθει χειροτερη ζημια δεν πρεπει να παιξει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Φεβ 20, 2026 10:20 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 10:02 pm
Το προβλημα του Παο δεν ειναι ουτε η 9η θεση ουτε η απωλεια του κυπελου ουτε του πλεονεκτηματος της ευρωλιγκας. Εγω θα συνεχιζω να το λεω και ας με θεωρειται καποιοι γραφικο. Το προβλημα ειναι η εικονα που παρουσιαζει και η καμια προσπαθεια για αποκτηση χημειας. Αυτο κανενας Χειζ Ντειβις δεν θα το λυσει γιατι πολυ απλα παιζει στην θεση που ουσιαστικα ειναι η μονη που δεν υπηρχε σοβαρο προβλημα. Ο χειζ ντειβις ετεροφωτος ή αυτοφωτος οπως το εχω ξαναπει δεν θα αλλαξω την αποψη μου ουτε θα νιωσω οτι μου κανανε τη μουρη κρεας 2-3 ατομα που θεωρουν οτι δικαιωθηκαν με αυτο που εδειξε απεναντι σε Παοκ και Ηρακλη, δεν ειναι ο παικτης που χρειαζοταν ο Παο για να αλλαξει εικονα. Ακο,η και να νικησει αυριο με 20αρα δεν θα αλλαξω την αποψη μου. Εκλαμψεις ειχε και πριν τον Χειζ Ντειβις. Εχει τετοιες προσωπικοτητες ουτως η αλλως που αν βρεθουν σε καλη μερα διαλυουν και τους Θαντερς. Το ζητημα εινα ιη σταθεροτητα
αν η ομαδα ειχε σταθεροτητα και αγωνιστικα επαιζε οπως πρεπει δεν θα ηταν στην 9η θεση :welcome:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Φεβ 20, 2026 10:21 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 20, 2026 10:18 pm
O ζερβας λεει οτι εχει ρογμωδες καταγμα ο μιλου παρολα αυτα αυριο θα παιξει λεει γιατι το θελει ο ιδιος..και μετα για 3-4 βδομαδες θα ειναι οφ.

ο τζοουνς λεει ειναι πιο δυσκολο να παιξει.

Για μενα θελει δεν θελει ο μιλου απο την στιγμη που μπορει να παθει χειροτερη ζημια δεν πρεπει να παιξει.
ε αφου θα ειναι κανα μηνα εκτος τι χειροτερο να παθει αν παιξει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”