Κοίτα δεν μου αρέσει που το λέω, ούτε θέλω να υποστηρίξω τον κόουτς ή την ομάδα, αλλά στο χτεσινό παιχνίδι υπήρχαν δικαιολογίες…shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 22, 2026 2:31 amο σασα τι ειπε?δεν πρεπει να εκανε δηλωσεις μετα το ματς..
παντως δεν γινεται να ειναι τυχαιο οτι η ομαδα κατεβαινει σε τετοια ματς εχοντας χασει απο τα αποδυτηρια...δεν ειναι μια και δυο φορες..και σε ολα βαραμε με 10-20% τριποντα..Ετσι και αναγκασουν τον γουοκαπ να επιτεθει και δεν υπαρξει κυκλοφορια παπαλα η ομαδα..κατεβαζει ρολα..δεν γινεται να φταινε τοσοι παικτες τοσα χρονια..ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα ιδια μενουν.
Να κατσει ο μπαρτζωκας να βρει την λυση..να κανει κατι διαφορετικο,20παικτες εχει.Επισης φτανουμε μαρτιο και μεχρι στιγμης παιζουμε μονο με τον θωμα...ενω εχει κανει 3!! μεταγραφες στον ασσο.
εντωμεταξυ οποια ομαδα και να πετυχουμε στο φ4,παο φενερ ρεαλ μονακο χαποελ θα μας παιξει ετσι..δεν εχουμε καμια ελπιδα αν παμε με το ιδιο πλανο.
Ο Ντόρσει υποτίθεται ότι είναι αυτός ο παίκτης που θα ξεκλειδώσει την ομάδα όταν κολλάει το σύστημα…το ίδιο (σε πολύ μικρότερο βαθμό) ο Μακισικ.
Ε εχτές ο Ντόρσει ήταν σε άλλο γήπεδο, όχι επειδή έκανε κακάκια, αλλά επειδή είναι εκτός ομάδας εδώ και 20 μέρες σε συνδιασμό με το ταξίδι στην Αμερική. Πέρυσι τον ΠΑΟ τον κερδίσαμε επειδή αναστήθηκε ο Ντόρσει. Ουσιαστικά κερδίσαμε με Μιλου στο short roll να σπάει τις μπάλες και τις ποικιλίες του Ντόρσει. Χτες αυτοί οι δύο παίκτες είχαν τα θέματα τους.
Οταν δεν παίρνεις τίποτα από το δύο (που είναι και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας) δεν φταίει ο κακομοίρης ο Θωμάς που ήταν και ο μόνος που στάθηκε.
Επίσης, καλώς ή κακώς παίζουμε με έναν άσο. Τον Θωμά τον παίζουνε 4 χρόνια οι αντίπαλοι, είναι προφανές ότι τον έχουν διαβάσει. Όταν δεν έχεις καν εναλλακτική, τι να συζητήσουμε; Είναι σαν ο ΠΑΟ να μην είχε Γκράντ και να έπαιζε 36 λεπτά με Σλούκα.
Ο Μόρις μόλις γύρισε και στον ημιτελικό φάνηκε ορεξάτος. Θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής σταδιακά θα πάρει την σκυτάλη από τον Θωμά και θα είναι αυτός μέσα στα κρίσιμα. Το έχει δείξει από την αρχή της σεζόν ο Μπι ότι δεν έχει σκοπό να κλείνει τα παιχνίδια με τον Θωμά μέσα.
Από εκεί και πέρα αυτά που γράφω δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την πνευματικὴ προετοιμασία-ανετοιμότητα της ομάδας και την τρικυμία στον πάγκο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.








BasketForum – Ιστορικό Αρχείο