Euroleague 29η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Paris Basketball (26/2, 21:45)
Συντονιστής: Captains
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπω ένα touch του αμυντικού την ώρα που κάνει το load για το σουτ ο Ντειβις, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω αν βρίσκει καθαρά μπάλα, χέρι ή και τα δυο. Πολύ οριακό και ειλικρινά θα μου φαινόταν πολύ αυστηρό να το δώσει γιατί δεν φαίνεται ξεκάθαρα. (Πάντα το κοιτάω και απο την άποψη αν ήταν η ομάδα μου σε αυτή τη θέση τι θα ήθελα να δώσει).Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 11:54 pmΜπορεί να έχεις δίκιο.
Κι ο Φαριντ το πάλεψε πολύ σήμερα
Άθλια εμφάνιση και εδώ όπως αντίστοιχα με την ομάδα μου βλέπω θέματα αρχικά στη διαύγεια του προπονητή, δεν φαίνεται να έχει τα υλικά για να παίξει αυτό που θέλει αλλά επιμένει και αυτός. Τι σκατά, ίωση είναι ;
Μέχρι φέτος
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο Φαριντ ειναι τιμιοτατος και οικονομικοτατος.....ο Χολμς ειναι για κλωτσιες,δεν τον βλεπει καν ο μανιμαλ.....
ο Ρογκα αυτην τη στιγμη ειναι πολυ καλυτερος του Οσμαν.....και σε αμυνα και σε επιθεση.....
ο Μητογλου ξεκουραζεται για να χλατσωνει με μας.......
ο Ολυ ειναι η μονη μου ομαδα που δεν μπορει να βαλει 100αρα στην τραγικη αμυνα του Παο....
ο Αταμαν τελος εχει χασει την μπαλα.....τι δουλευει στην προπονηση δεν μπορω να καταλαβω......
ο Ρογκα αυτην τη στιγμη ειναι πολυ καλυτερος του Οσμαν.....και σε αμυνα και σε επιθεση.....
ο Μητογλου ξεκουραζεται για να χλατσωνει με μας.......
ο Ολυ ειναι η μονη μου ομαδα που δεν μπορει να βαλει 100αρα στην τραγικη αμυνα του Παο....
ο Αταμαν τελος εχει χασει την μπαλα.....τι δουλευει στην προπονηση δεν μπορω να καταλαβω......
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στην τελευταια φαση εχει την μπαλα ο σορτς και την αφηνει στο τεσσαρι να βαλει την μπαλα στο παρκε και να παιξει 1vs1 για να σουταρει επανω σε αμυνα .
Μιλαμε για εναν απο του πιο γρηγορους και πιο ικανους σε 1vs1 παικτες της ευρωλιγκας . Τον σορτς . Αυτο δεν μου αρεσε , λεει πολλα για την αυτοπεποιθηση του παικτη .
Ο χειζ ντειβις τα ειπαμε . Σε κανα μηνα που θα ειναι σωματικα ετοιμος θα βγαζει 35αρια ακουραστα .
Μιλαμε για εναν απο του πιο γρηγορους και πιο ικανους σε 1vs1 παικτες της ευρωλιγκας . Τον σορτς . Αυτο δεν μου αρεσε , λεει πολλα για την αυτοπεποιθηση του παικτη .
Ο χειζ ντειβις τα ειπαμε . Σε κανα μηνα που θα ειναι σωματικα ετοιμος θα βγαζει 35αρια ακουραστα .
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Σοβαρά λάθη ο Αταμάν σήμερα. Επέμεινε πολύ ώρα στον Σλούκα που στην άμυνα ήταν μεγάλη τρύπα απέναντι στα έτσι κι αλλιώς πυραυλοκίνητα γκαρντ της Παρί. Ρογκαβόπουλος έπρεπε να παίξει παραπάνω αντί του Osman, όπως και ο Καλαϊτζάκης που τον θυμήθηκε σε άσχετη στιγμή και τον έβαλε για 2-3 κατοχές.
Τον έσωσε κάπως στο τέλος η κλάση του Hayes-Davis που με την ενέργεια του παρέσυρε κι άλλους παίκτες (Ρόγκα, Faried), αλλιώς το ματς θα είχε λήξει +10.
Τον έσωσε κάπως στο τέλος η κλάση του Hayes-Davis που με την ενέργεια του παρέσυρε κι άλλους παίκτες (Ρόγκα, Faried), αλλιώς το ματς θα είχε λήξει +10.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο