Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 09, 2026 10:40 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 10:31 am
big_lebowski έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 9:30 am
Eξ όσων γνωρίζω
1)Αταμαν το καλοκαίρι έχει συμφωνησει να γυρίσει Εφες.Τωρα δε παραιτείται,ζητάει όλο το συμβόλαιο
2)Ο δπγ εχει κατσικωσει κ δε θέλει να του δώσει την αποζημίωση τώρα. Αταμαν τα χει γράψει όλα,έχει συμβεί ακόμα κ να έρθει τελευταίος σε προπόνηση.Θεωρει πως δε τον σέβονται και δε μιλάει σχεδον με κανέναν παίκτη
3)Υπάρχουν 2 μπλοκ παικτω.Σλουκας ,Οσμαν που έχουν καλές σχέσεις με τον Τούρκο (κι έχει πέσει αισθητά η απόδοση τους τελευταία) και όλοι οι άλλοι (δε μιλάει με κανέναν τους)
4)Ο στόχος το καλοκαίρι είναι ο Ζοτς .Αν δεχόταν να έρθει από τώρα θα τον είχε σουτάρει τον Τούρκο από τώρα

Ο mod o insider
Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις αγωνιστικά δεν βλέπω πως μπορεί να πάει καλά αυτό και τι έχει να κερδίσει ο Γιαννακόπουλος αφήνοντας τον να συνεχίσει να είναι πρώτος. Ελπίζει ότι θα το πάρουν επάνω τους οι παίκτες στα κρίσιμα; Αλλά αν είναι και έτσι γιατί δεν βάζει τουλάχιστον τον Σερελή πρώτο;
Ποιος δεν τον σέβεται; Οι παίκτες ή η διοίκηση;
Δε ξέρω τι περιμένει ο δπγ,δε νομίζω ούτε αυτός να ξέρει
Πάντως το κλίμα στη προπόνηση είναι αυτό που βλέπουμε κ στους αγώνες.Αταμαν αδιάφορος έως αποστασιοποιημενος,οδηγίες κυρίως ο Σερέλης, παγωμαρα κλπ
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχει θέμα από τη φάση με Ομέρ κ μετά.Το πήρε πατριωτικα(μεταφορικά η χρήση της λεξης).Ότι δλδ τον καπελωσαν,συν το θέμα του με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους (συμπεριλαμβανομένων κ των "φιλικών " προς τον δπγ)

Kwstantino

sophomore
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 10:41 am

Erether έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 10:37 am
pan24 έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 10:22 am

Ξέρουμε ότι μένει μόνιμα στην Αθήνα.
Αν του υποσχεθεί ίδιο μπάτζετ και ίδια ελευθερία που έχει ο Αταμάν ίσως μπορεί να αντέξει μερικά ινσταγκραμικά καραγκιοζιλίκια.
Και από την άλλη ο dpg ίσως μπορεί να κρατηθεί για να μην ποστάρει "παραιτηθείτε, βγάλτε τις φανέλες και τα λοιπά" και να μη πηγαίνει στα αποδυτήρια για κατσάδες μετά από ήττες. Το είχε σχεδόν καταφέρει αυτή τη τριετία.
Που αν έχουν βάση οι φήμες είτε για πώληση είτε για είσοδο επενδυτή με κάποιο ποσοστό θα ήταν μάλλον αναγκασμένος να το κάνει.

Οπότε δε το θεωρώ εντελώς απίθανο.

Δε ξέρω αν θα το ήθελα γιατί θα μπορούσε να πάει και πολύ λάθος αλλά αν ψάχνουμε προπονητή και ο Ζοτς είναι στην αγορά είναι σίγουρα ο καλύτερος διαθέσιμος.
Ποια ειναι η ελευθερια; Που του ειπε ο Αταμαν την πρωτη σεζον μετα το ευρωπαϊκό οτι θελει τον Τιμαν της Αλμπα και του απαντησε ο δπγ, οχι δεν ειναι ονομα αυτος; :peace:
Kαι καλα του ειπε.Δεν ειναι παιχτης επιπεδου Παναθηναικου αυτος

Βεβαια μετα μας φορτωσε τον Τουρκο Παπαγιαννη για 2 χρονια αρα δεν ισχυει οτι δεν ειχε την απολυτη ελευθερια

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 09, 2026 10:44 am

Kwstantino έγραψε:
Erether έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 10:37 am

Ποια ειναι η ελευθερια; Που του ειπε ο Αταμαν την πρωτη σεζον μετα το ευρωπαϊκό οτι θελει τον Τιμαν της Αλμπα και του απαντησε ο δπγ, οχι δεν ειναι ονομα αυτος; :peace:

Βεβαια μετα μας φορτωσε τον Τουρκο Παπαγιαννη για 2 χρονια αρα δεν ισχυει οτι δεν ειχε την απολυτη ελευθερια
Εεε αυτος ηταν nbaer! Δε θυμασαι τους διθυραμβους που γραφονταν για τον Γιουρτσεβεν, οταν υπεγραψε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Δευ Μαρ 09, 2026 10:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kwstantino

sophomore
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 10:46 am

Erether έγραψε:
Kwstantino έγραψε:

Εεε αυτος ηταν nbaer! Δε θυμασαι τους διθυραμβους που γραφονταν τοτε για τον Γιουρτσεβεν;
Οτι εκανε και ο Σωκρατης που φορτωνε στον μεγαλο Ντουσαν παιχταραδες που δεν γουσταρε.Τα κανουν οι προεδροι αυτα ξερεις.

Erether

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 10:47 am

Kwstantino έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 10:46 am
Erether έγραψε:

Εεε αυτος ηταν nbaer! Δε θυμασαι τους διθυραμβους που γραφονταν τοτε για τον Γιουρτσεβεν;
Οτι εκανε και ο Σωκρατης που φορτωνε στον μεγαλο Ντουσαν παιχταραδες που δεν γουσταρε.Τα κανουν οι προεδροι αυτα ξερεις.
Καλα εννοειται αυτο. Οχι στον Ζοτς και τον Σαρας ομως. Ή τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα

H διοικηση του Σωκρατη στην ΚΑΕ δεν ηταν ακριβως προτυπο. Κυκλοφορουν αρκετες ιστοριες για bloopers. Και φανηκε αυτο, οταν επεσε το μπατζετ και βρηκε τον Ζοτς ο ΠΑΟ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Μαρ 09, 2026 11:13 am

Οτι ο Ζοτς που ενας απο τους κυριως λογους αποχωρησης απο Παρτιζαν ηταν η ρηξη με την διοικηση και η ασεβεια που ειχε αυτη προς τους παικτηες θα καθισει στο ιδιο τραπεζι με τον τυπο που βγαινει και φτυνει live στο instagram παικτες και κατεβαζει λαβαρα επειδη δεν του εδωσαν 5 σφυριγματα παραπανω. Συν το γεγονος οτι τον ηχογραφουσε παρανομα στις διαπραγματευσεις 14 χρονια πριν.

Και μονο για το content να καθεται να κατεβαζει λαβαρα του Ζοτς ο "χαρισματικος" θα ηθελα να το δω. Αλλα θα χασω πασα ιδεα για τον Ζοτς τον οποιο θεωρω και γω σοβαρο ανθρωπο με αρχες.

Erether

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:22 am

Jeight έγραψε:
Οτι ο Ζοτς που ενας απο τους κυριως λογους αποχωρησης απο Παρτιζαν ηταν η ρηξη με την διοικηση και η ασεβεια που ειχε αυτη προς τους παικτηες θα καθισει στο ιδιο τραπεζι με τον τυπο που βγαινει και φτυνει live στο instagram παικτες και κατεβαζει λαβαρα επειδη δεν του εδωσαν 5 σφυριγματα παραπανω. Συν το γεγονος οτι τον ηχογραφουσε παρανομα στις διαπραγματευσεις 14 χρονια πριν.

Και μονο για το content να καθεται να κατεβαζει λαβαρα του Ζοτς ο "χαρισματικος" θα ηθελα να το δω. Αλλα θα χασω πασα ιδεα για τον Ζοτς τον οποιο θεωρω και γω σοβαρο ανθρωπο με αρχες.
Eτσι λεγαμε καποιοι και για τον Σλουκα και τελικα συνεργαστηκε με τον δπγ. Εχει διαφορά η θεση προπονητη και παικτη, αλλα απο την συμπεριφορα του προεδρου, επηρεαζονται ολοι.

Οντως ειναι λιγες οι ομαδες που μπορουν να προσφερουν τοσο χρημα και τεχνογνωσια, επομενως τιποτα δεν ειναι απιθανο. Εξαρταται κιολας ποση καψα εχει να δουλεψει συντομα ξανα ο Ζοτς. Δε θα μου εκανε εντυπωση να μεινει 2 χρονια εξω ή να μην ξαναπροπονησει ποτέ

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:27 am

από τη μία οκ ο Ζοτς δε δείχνει τύπος που ξεχνάει πράγματα, εδώ έκανε 15 χρόνια να μιλήσει στο Σπανούλη :D

από την άλλη όσο είναι ο κ. Δημήτρης στην ομάδα όλο συζητάμε ποιος προπονητής θα συνεργαστεί μαζί του για να τον ξεφτιλίζει, ποιος παίκτης θα έρθει για να επιστρέφει με πούλμαν κτλ αλλά όλοι έρχονται τελικά.

το τάιμινγκ για να επιστρέψει ο Ζοτς είναι ιδανικό και τις συνθήκες της ανέφερε ήδη ο pan24. σε κάποιο βαθμό πρέπει να έχουν αποκατασταθεί και οι σχέσεις τους, ήδη κάθε χρόνο συμμετείχε στο Π. Γιαννακόπουλος με την Παρτίζαν.

εγώ λέω ότι θα έρθει.

εν τω μεταξύ φανταστείτε να έρθει τελικά και να είχατε πάρει τον Ταϊρίκ Τζόουνς :lol:

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Μαρ 09, 2026 11:29 am

Αν ισχύουν οι πληροφορίες που μας μετέφερε ο μοντ, τελείως αντιεπαγγελματκή η συμπεριφορά του Αταμάν. Και φυσικά, δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα.

Επίσης, παρατηρώ ότι στο συγκεκριμένο θρεντ, που τιτλοφορείται «Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)», κι όχι «ψυχογράφημα» ή «ανάλυση της προσωπικότητας του DPG», είτε με αφορμή την πιθανότητα έλευσης του Ζοτς, είτε και (συχνά) χωρίς αφορμή. Δε νομίζω να αγαπάει κανείς σ'αυτό το φόρουμ τον DPG, αλλά είναι λίγο κουραστικό τα μισά σχόλια να είναι χαρακτηρισμοί/σχόλια για τον Γιαννακόπουλο είτε με τη μορφή αστεϊσμών είτε όχι. Απλά η άποψή μου.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:35 am

Erether έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 11:22 am
Jeight έγραψε:

Eτσι λεγαμε καποιοι και για τον Σλουκα και τελικα συνεργαστηκε με τον δπγ. Εχει διαφορά η θεση προπονητη και παικτη, αλλα απο την συμπεριφορα του προεδρου, επηρεαζονται ολοι.

Οντως ειναι λιγες οι ομαδες που μπορουν να προσφερουν τοσο χρημα και τεχνογνωσια, επομενως τιποτα δεν ειναι απιθανο. Εξαρταται κιολας ποση καψα εχει να δουλεψει συντομα ξανα ο Ζοτς. Δε θα μου εκανε εντυπωση να μεινει 2 χρονια εξω ή να μην ξαναπροπονησει ποτέ
Ο Σλουκας δεν ειχε δειξει ποτε δειγματα οτι καποια πραγματα ειναι υπερανω χρηματων και ρολου. Το αντιθετο θα ελεγα εδειξε και το 15 και το 23. Ο Ζοτς ειναι Σερβος ξεροκεφαλος παλιας σχολης. Εκανε 15 χρονια να μιλησει στον Σπανουλη λογω αυτου που εγινε το 10, δεν ξερω αλλα πραγματικα δεν το βλεπω να μπορει να συνεργαστει με τον τερας ψυχραιμιας που ακουει στο ονομα Γιαννακοπουλος.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:41 am

Ποιος σου είπε ότι δε μιλάει ο Ζοτς με τον δπγ?
Κανονικότατα μιλάνε, οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθει πλήρως.Το 24 στο καλλιμαρμαρο τον έλεγε "ο μεγάλος μου αδερφος' οποτε βρίσκονται οι εναγκαλισμοι πάνε σύννεφο,αφήστε τη σχέση της κυρίας Δέσποινας με τον Ζοτς..

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:52 am

big_lebowski έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 11:41 am
Ποιος σου είπε ότι δε μιλάει ο Ζοτς με τον δπγ?
Κανονικότατα μιλάνε, οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθει πλήρως.Το 24 στο καλλιμαρμαρο τον έλεγε "ο μεγάλος μου αδερφος' οποτε βρίσκονται οι εναγκαλισμοι πάνε σύννεφο,αφήστε τη σχέση της κυρίας Δέσποινας με τον Ζοτς..
Το αν μιλανε vs με το αν θα μιλανε στην πρωτη στραβη που θα κανει τα γωνστα του γραφικα ο DPG ειναι εντελως διαφορετικο. Ο Ζοτς δηλαδη θα καταπινει live στο instagram, λαβαρα να ανεβοκατεβαινουν, απειλες προς διαιτητεςκαι να του φερνουν παικτες πυο δεν θελει? Εγω το βλεπω δυσκολο αλλα εσυ κατι παραπανω θα ξερεις ειδικα αν εμπιστευεσαι την πηγη σου.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:59 am

Oχι το έγραψα κ παραπάνω, κι εγώ ως προσωπική άποψη δύσκολο το βλέπω (το έχω γράψει πολλάκις κ πριν μου πουν αυτά που μου ειπαν) η ισως 50-50 το πολύ πλέον.
Αν δεν ήταν όλα αυτά θα είχε ήδη κλείσει,αυτό που εγώ μεταφέρω είναι πως ο δπγ θέλει το καλοκαίρι διακαώς τον Ζοτς
Η προσωπική τους σχέση πάντως είναι μια χαρα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μαρ 09, 2026 12:19 pm

Αυτό που δεν στέκει είναι να κάψει την φετινή χρονιά που είναι το Φ4 στο ΟΑΚΑ.
Εντάξει είναι δύσκολο, κανονικά ο Αταμάν που έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό δεν θα ήταν σωστό να τον διώξεις στην μέση της σεζόν και με τον Παναθηναϊκό εντός 10άδας και 1-2 νίκες διαφορά από τις ψηλότερες θέσεις, αν από την άλλη είναι αδιάφορος επίτηδες αλλάζει το πράγμα όμως.
Οπότε έρχεται το ερώτημα τον διώχνεις και τι κάνεις; Αν είναι να έρθει ο Ζοτς το καλοκαίρι η μόνη λύση είναι να μείνει ο Σερελής ως πρώτος, θσ είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός μ' αυτόν; Θα συσπειρωθούν οι παίκτες και θα παίξουν καλύτερα;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 09, 2026 12:44 pm

ο ναν φαινεται οτι δεν τα παει καλα με αταμαν..και ναν γκραντ χουαντσο λεσορ ειναι κωλος και βρακι..οποτε στεκει αυτο που διαβασα πανω.

εγω το ακουω να ερθει του χρονου ο ζοτς..υποθετω θα βαλει τους ορους του,αλλα που θα βρει απεριοριστο μπατζετ και τετοια ζωη? το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οτι σε καποια φαση θα κανει καποια μεγαλη πατατια ο δπγ προς αυτον και δεν θα σωζεται.

Ωραια θα ταν και μια επιστροφη ΔΔ αν οντως ερθει ο ζοτς.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”