Δε ξέρω τι περιμένει ο δπγ,δε νομίζω ούτε αυτός να ξέρειConan1982 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 10:31 amΑν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις αγωνιστικά δεν βλέπω πως μπορεί να πάει καλά αυτό και τι έχει να κερδίσει ο Γιαννακόπουλος αφήνοντας τον να συνεχίσει να είναι πρώτος. Ελπίζει ότι θα το πάρουν επάνω τους οι παίκτες στα κρίσιμα; Αλλά αν είναι και έτσι γιατί δεν βάζει τουλάχιστον τον Σερελή πρώτο;big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 9:30 amEξ όσων γνωρίζω
1)Αταμαν το καλοκαίρι έχει συμφωνησει να γυρίσει Εφες.Τωρα δε παραιτείται,ζητάει όλο το συμβόλαιο
2)Ο δπγ εχει κατσικωσει κ δε θέλει να του δώσει την αποζημίωση τώρα. Αταμαν τα χει γράψει όλα,έχει συμβεί ακόμα κ να έρθει τελευταίος σε προπόνηση.Θεωρει πως δε τον σέβονται και δε μιλάει σχεδον με κανέναν παίκτη
3)Υπάρχουν 2 μπλοκ παικτω.Σλουκας ,Οσμαν που έχουν καλές σχέσεις με τον Τούρκο (κι έχει πέσει αισθητά η απόδοση τους τελευταία) και όλοι οι άλλοι (δε μιλάει με κανέναν τους)
4)Ο στόχος το καλοκαίρι είναι ο Ζοτς .Αν δεχόταν να έρθει από τώρα θα τον είχε σουτάρει τον Τούρκο από τώρα
Ο mod o insider
Ποιος δεν τον σέβεται; Οι παίκτες ή η διοίκηση;
Πάντως το κλίμα στη προπόνηση είναι αυτό που βλέπουμε κ στους αγώνες.Αταμαν αδιάφορος έως αποστασιοποιημενος,οδηγίες κυρίως ο Σερέλης, παγωμαρα κλπ
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχει θέμα από τη φάση με Ομέρ κ μετά.Το πήρε πατριωτικα(μεταφορικά η χρήση της λεξης).Ότι δλδ τον καπελωσαν,συν το θέμα του με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους (συμπεριλαμβανομένων κ των "φιλικών " προς τον δπγ)

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο