Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Geks13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Allen Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπερδεύτηκα καθόλου, απαξιω να πληκτρολογησω το άλλο σάιτ που υπονοεις. Μπασκετικά λοιπόν, 32 πόντους παθητικό πρώτο δεκάλεπτο και γιουχα στην έδρα σου δε σε τιμά ιδιαίτερα. Αν θέλουμε να έχουμε σαν δικαιολογία ότι ακολουθεί σημαντικό ματς, καλώς, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί αυτή η δικαιολογία τους τελευταίους δυο τρείς μήνες απείρως, μάλλον άλλο είναι το πρόβλημά μας. Επίσης, δεν είχε κανένα ύφος η απάντηση μου, αν ερμηνεύτηκε έτσι ζητώ συγγνώμη.
- Geks13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αποκλείεται!! Αφού είναι καλός παίχτης, έγραφε νούμερα!brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:10 pmο Αταμάν τον ξεφτίλισε τον Χολμς στο ημίχρονο, κοιμόταν στο glass floor λέει![]()
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα όταν στο σχόλιο μου για την αμυνα μου απαντάς ότι δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσουν κάτι ουσιαστικά μου λες ότι σήμερα το παιχνίδι δεν είναι σημαντικό επομένως προσέχουν και στον αγώνα με τον Ερυθρό που είναι σημαντικός εκεί θα παίξουν άμυνα. Άρα καθόλου δικό μου συμπέρασμα δεν είναι αυτό που είπα.
Και δεν είπα να διακινδυνεύσουν κάτι. Έγραψα απλά ότι δεν παίζουν άμυνα. Υπάρχει χαοτικό χάσμα ανάμεσα στο «διακινδυνεύω» και στο δεν παίζω (για ακομα ένα παιχνιδι-η ημιχρονο)καθόλου άμυνα.
Άσε που μόνο αδιάφορο δεν ήταν το σημερινό παιχνίδι αφού έτσι όπως τα χουν καταφέρει,με ήττα από την ΑΕΚ θα ήταν εντελώς αμφίβολη ακόμα και η τρίτη θέση
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σου απάντησα ξεκάθαρα και με οκο σωστά ελληνικά, σε αυτό που έγραφες και μόνο σε αυτό. Τον λόγο που (κατά την γνώμη μου πάντα - αυτό γίνεται σε κάθε φόρουμ) δεν υπάρχει λόγος να παίξουν άμυνα (προφανώς με ενέργεια ) και να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε εν όψει του σημαντικότερου μέχρι σήμερα αγώνα της σεζόν. Τα υπόλοιπα είναι δικές σου υποθέσεις που ούτε είπα ότι στέκουν ούτε δεν στέκουν.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:21 pmΜα όταν στο σχόλιο μου για την αμυνα μου απαντάς ότι δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσουν κάτι ουσιαστικά μου λες ότι σήμερα το παιχνίδι δεν είναι σημαντικό επομένως προσέχουν και στον αγώνα με τον Ερυθρό που είναι σημαντικός εκεί θα παίξουν άμυνα. Άρα καθόλου δικό μου συμπέρασμα δεν είναι αυτό που είπα.
Και δεν είπα να διακινδυνεύσουν κάτι. Έγραψα απλά ότι δεν παίζουν άμυνα. Υπάρχει χαοτικό χάσμα ανάμεσα στο «διακινδυνεύω» και στο δεν παίζω (για ακομα ένα παιχνιδι-η ημιχρονο)καθόλου άμυνα.
Άσε που μόνο αδιάφορο δεν ήταν το σημερινό παιχνίδι αφού έτσι όπως τα χουν καταφέρει,με ήττα από την ΑΕΚ θα ήταν εντελώς αμφίβολη ακόμα και η τρίτη θέση
- Geks13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού δεν υπάρχει λόγος γιατί τότε έπρεπε να μπει όλη η βασική σου πεντάδα για να το γυρίσει και η αρχική δεν έχει ξαναπαίξει;kein έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:29 pmΣου απάντησα ξεκάθαρα και με οκο σωστά ελληνικά, σε αυτό που έγραφες και μόνο σε αυτό. Τον λόγο που (κατά την γνώμη μου πάντα - αυτό γίνεται σε κάθε φόρουμ) δεν υπάρχει λόγος να παίξουν άμυνα (προφανώς με ενέργεια ) και να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε εν όψει του σημαντικότερου μέχρι σήμερα αγώνα της σεζόν. Τα υπόλοιπα είναι δικές σου υποθέσεις που ούτε είπα ότι στέκουν ούτε δεν στέκουν.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:21 pm
Μα όταν στο σχόλιο μου για την αμυνα μου απαντάς ότι δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσουν κάτι ουσιαστικά μου λες ότι σήμερα το παιχνίδι δεν είναι σημαντικό επομένως προσέχουν και στον αγώνα με τον Ερυθρό που είναι σημαντικός εκεί θα παίξουν άμυνα. Άρα καθόλου δικό μου συμπέρασμα δεν είναι αυτό που είπα.
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή μπερδεύει την αδυναμία/ανικανότητα με την επιλογή.Geks13 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:32 pmΑφού δεν υπάρχει λόγος γιατί τότε έπρεπε να μπει όλη η βασική σου πεντάδα για να το γυρίσει και η αρχική δεν έχει ξαναπαίξει;kein έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:29 pm
Σου απάντησα ξεκάθαρα και με οκο σωστά ελληνικά, σε αυτό που έγραφες και μόνο σε αυτό. Τον λόγο που (κατά την γνώμη μου πάντα - αυτό γίνεται σε κάθε φόρουμ) δεν υπάρχει λόγος να παίξουν άμυνα (προφανώς με ενέργεια ) και να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε εν όψει του σημαντικότερου μέχρι σήμερα αγώνα της σεζόν. Τα υπόλοιπα είναι δικές σου υποθέσεις που ούτε είπα ότι στέκουν ούτε δεν στέκουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Κυρ Μαρ 15, 2026 5:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεκτή η συγγνώμη σου.Geks13 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:14 pmΔεν μπερδεύτηκα καθόλου, απαξιω να πληκτρολογησω το άλλο σάιτ που υπονοεις. Μπασκετικά λοιπόν, 32 πόντους παθητικό πρώτο δεκάλεπτο και γιουχα στην έδρα σου δε σε τιμά ιδιαίτερα. Αν θέλουμε να έχουμε σαν δικαιολογία ότι ακολουθεί σημαντικό ματς, καλώς, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί αυτή η δικαιολογία τους τελευταίους δυο τρείς μήνες απείρως, μάλλον άλλο είναι το πρόβλημά μας. Επίσης, δεν είχε κανένα ύφος η απάντηση μου, αν ερμηνεύτηκε έτσι ζητώ συγγνώμη.
Γνώμη μου είναι ότι καλώς δεν παίζουν στα κόκκινα στην άμυνα γιατί ακόμα και μια ατυχία ένα στραβοπάτημα μπορεί να σου στερήσει πολλά περισσότερα από ότι θα κερδίσεις παίζοντας άμυνα με την ΑΕΚ.
Ήταν σαφέστατη η τοποθέτηση μου και δεν είναι απαραίτητα και νομοτελειακά ορθή ή λάθος. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς κόσμια. Για αυτό υπάρχει το φόρουμ.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ξεκάθαρα αυτά που γράφω. Πάντα το κάνω για να μην. Φθάνει ο καθένας κΙ παραθέτει ότι υποθέτει πως γράφω. Διάβασε το ξανά και θα σου λυθεί η απορία - ότι δηλαδή γράφω για την άμυνα και μόνο για αυτό.Geks13 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:32 pmΑφού δεν υπάρχει λόγος γιατί τότε έπρεπε να μπει όλη η βασική σου πεντάδα για να το γυρίσει και η αρχική δεν έχει ξαναπαίξει;kein έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 15, 2026 5:29 pm
Σου απάντησα ξεκάθαρα και με οκο σωστά ελληνικά, σε αυτό που έγραφες και μόνο σε αυτό. Τον λόγο που (κατά την γνώμη μου πάντα - αυτό γίνεται σε κάθε φόρουμ) δεν υπάρχει λόγος να παίξουν άμυνα (προφανώς με ενέργεια ) και να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε εν όψει του σημαντικότερου μέχρι σήμερα αγώνα της σεζόν. Τα υπόλοιπα είναι δικές σου υποθέσεις που ούτε είπα ότι στέκουν ούτε δεν στέκουν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο