Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 16, 2026 6:57 pm

Ο Φουρνιέ και ο καθε Φουρνιέ, Λεσόρ κλπ και λίγα κάνουν. Δηλαδή τι, επειδή είναι αθλητές πρέπει να ταπεινώνονται με τέτοιο τρόπο από ανασφαλή, χυδαία ανθρωπάκια που αν βρεθούν ένας με ένα με τα θύματα του υβρεολογίου τους, θα χρειαστούν πάνες;
Εφόσον η λίγκα, η αστυνομία και εν τέλει η ίδια η κοινωνία δεν τους προστατεύει στον εργασιακό τους χώρο, καλά κάνουν.

Lavertis Robinson

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Μαρ 16, 2026 7:13 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 6:21 pm
Για τα όσα έγιναν στη Γλυφάδα στο ματς με τον Πανιώνιο: «Δεν θέλω να κάνω καμία αλλαγή στην κοινωνία, ούτε να το παίξω Ροβεσπιέρος. Δεν με ενοχλεί που οι πιτσιρικάδες με έβριζαν ομαδικά, γιατί πιθανώς αυτοί να μην θυμούνται ότι ήμουν στον Πανιώνιο. Με ενοχλεί που μεγάλοι άνθρωποι που τους βλέπεις και είναι φυσιολογικοί έρχονται στο γήπεδο και σε βρίζουν από την αρχή έως το τέλος, νομίζοντας ότι προσφέρουν κάτι στην ομάδα τους. Αυτό με ενοχλεί. Δεν έχει σημασία καμία αν με ενοχλεί. Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ και τι όχι. Είναι κάτι συνολικότερο στην κοινωνία. Δεν είναι δικό μου θέμα να το λύσω. Εγώ θα συνεχίσω τη δουλειά στον Ολυμπιακό όσο την κάνω και θα κριθώ στο τέλος».
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... o-tin-kano
Δεν θελω να ανακατεύομαι εκει που δε με σπερνουν. Ο Μπαρτζωκας εχει κανει αρκετες φορες τετοιες κοινωνικες "διδακτικες" αναλυσεις. Σωστες θα πω εγω. ΠΟΤΕ ομως για το ΣΕΦ (ειναι αλλη κοινωνια εκει?) και ΠΑΝΤΑ μετα απο νικες (στις ηττες δεν ειναι τοσο φιλοσοφημενος)

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 16, 2026 7:15 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 4:57 pm
tokalytero3d έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 4:52 pm

Όχι, απλά στοχοποιούνται κάποιοι άνθρωποι παραπάνω απο άλλους για τους χ ψ λόγους.
Δεν είναι γνώμη αυτό αλλά η πραγματικότητα.
Τώρα το γιατί γίνεται εν μέρη καταλαβαίνω τους λόγους αλλά δεν τους ασπαζομαι.
Ναι αλλά μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τους λόγους; Δεν σου βάζω κάποιο τεστ απλά θέλω να καταλάβω καθαρά τι εννοείς ώστε να ξέρω σε τι να απαντήσω. Αυτό που γράφεις είναι λίγο γενικό. Θα μπορούσα κι εγώ να γράψω "ο Φουρνιέ αντιδράει έτσι για τους χ,ψ λόγους, και αυτό δεν είναι γνώμη αλλά η πραγματικότητα". Δεν ξέρω αν θα καταλήγαμε πουθενά :)
Αλβέρτης - Χατζηβρέττας
Καραγκούνης - Σεϊταρίδης
Σπανούλης - Παπανικολάου
Μπαρτζώκας - Σφαιροπουλος
Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος
Τσαρούχα - Πιτσιλκας (γιος)

Σου δίνω μερικά παραδείγματα 2 κατηγοριών από πάμπολα που μπορώ.
Ο ένας μπορεί να είναι οπαδός δηλωμένος, ο άλλος να κάνει σαν Καραγκιόζης, ο άλλος να προκαλεί με δηλώσεις, ο άλλος να είναι πιο προκλητικός κλπ κλπ κλπ γι αυτό λέω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που ένας παίκτης προπονητής διαιτητής πρόεδρος η ότι άλλο θες σε σχέση με κάποιον άλλον μπορεί να είναι στοχοποιημενος.
Δεν ξέρω γιατί προσπαθώ να αποδείξω το αυτονόητο τόση ώρα, θεωρείς ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην κοινωνία μας;

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 16, 2026 7:39 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 7:15 pm
Αλβέρτης - Χατζηβρέττας
Καραγκούνης - Σεϊταρίδης
Σπανούλης - Παπανικολάου
Μπαρτζώκας - Σφαιροπουλος
Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος
Τσαρούχα - Πιτσιλκας (γιος)

Σου δίνω μερικά παραδείγματα 2 κατηγοριών από πάμπολα που μπορώ.
Ο ένας μπορεί να είναι οπαδός δηλωμένος, ο άλλος να κάνει σαν Καραγκιόζης, ο άλλος να προκαλεί με δηλώσεις, ο άλλος να είναι πιο προκλητικός κλπ κλπ κλπ γι αυτό λέω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που ένας παίκτης προπονητής διαιτητής πρόεδρος η ότι άλλο θες σε σχέση με κάποιον άλλον μπορεί να είναι στοχοποιημενος.
Δεν ξέρω γιατί προσπαθώ να αποδείξω το αυτονόητο τόση ώρα, θεωρείς ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην κοινωνία μας;
Βρε καλέ μου πως θέλεις να θεωρήσω κάτι αυτονόητο όταν δεν μου έχεις πει τι είναι. Εκτός αν κάπου χάθηκα που οκ, συγγνώμη.

Αλλά κοίτα λίγο πως πήγε η συζήτηση μας και θα σε αφήσω να δεις μόνος σου αν είναι τόσο αυτονόητο αυτό που θέλεις εν τέλει να πεις.

Είπες
"Ο Μπαρτζώκας τρώει συγκεκριμένο hate για συγκεκριμένους λόγους". Αυτό θέλει τεκμηρίωση.

Σου απάντησα ότι υπάρχει και γλωσσικό/πολιτισμικό στοιχείο στο ποιος γίνεται εύκολος στόχος.

Μου απάντησες
"Ναι το πρόβλημα του Έλληνα οπαδού είναι η μετάφραση για να εκφραστεί" που ουσιαστικά απαντάει σε μια καρικατούρα αυτού που είπα.

Μετά σε ρωτάω για τους συγκεκριμένους λόγους και μου λες "κάποιοι άνθρωποι στοχοποιούνται περισσότερο από άλλους για χ,ψ λόγους". Αυτό πλέον είναι σχεδόν ταυτολογία. Ίσως γι'αυτό το θεωρείς προφανές; Ναι οκ, φυσικά κάποιοι στοχοποιούνται περισσότερο από άλλους. Αλλά αυτό είναι πολύ πιο αδύναμη θέση από την αρχική.

Τεσπα, αν θέλεις να μου πεις γιατί ο Μπαρτζώκας στοχοποιείται από τον Πανιώνιο σε αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση, έχει καλώς. Αλλιώς δεν θέλω να χαλάω τον χρόνο σου.

Εικόνα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 7:57 pm

Ο Μπαρτζώκας στοχοποιείται γιατί είναι προπονητής του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό έχουν το θέμα οι Πανιώνιοι, όχι με τον Μπαρτζώκα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 16, 2026 8:09 pm

Dimmitz έγραψε:
Ο Μπαρτζώκας στοχοποιείται γιατί είναι προπονητής του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό έχουν το θέμα οι Πανιώνιοι, όχι με τον Μπαρτζώκα.
Γιατί να έχουν θέμα ειδικά με τον Ολυμπιακό;

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μαρ 16, 2026 8:17 pm

Dimmitz έγραψε:
Σε γενικές γραμμές όποιος είναι προπονητής σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πάντα θα εχει αντιδραση από την αλλη πλευρα,μιλαω για ήπια πραγματα.
Αλλα τοσο πολυ οσο τωρα δεν εχει ξαναγίνει.Δεν θυμάμαι να στοχοποιειται ο Σφαιροπουλος πχ ο οποιος ηταν κυριος.Αρα καθολου δεν ειναι το θεμα ο Ολυμπιακός τωρα,αλλα η συμπεριφορά και οι αντιδράσεις του κοουτς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 16, 2026 8:21 pm

ο ολυμπιακος λογω ποδοσφαιρου ειναι ο πιο μισητος συλλογος..τον εχουν εχθρα ολοι οι οπαδοι..ο μπαρτζωκας εκτος οτι ειναι φανατικος οπαδος απανταει και πισω και μερικες φορες προκαλει και ο ιδιος με τις δηλωσεις του..αρα ειναι κοκκινο πανι για ολους. Με τους παικτες του ολυμπιακου δεν συμβαινει το ιδιο,δεν πιστευω οτι καποιος θα βρισει πιο ευκολα τον φουρνιε απο τον ναν πχ η τον σασα απο τον σλουκα.

ολο αυτο με τον μπαρτζωκα και την στοχοποιηση του εμενα μου φαινεται οτι ειναι αυτονοητο και οχι να το αναλυουμε τοσες σελιδες.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 8:23 pm

shaq7 έγραψε:
ο ολυμπιακος λογω ποδοσφαιρου ειναι ο πιο μισητος συλλογος..τον εχουν εχθρα ολοι οι οπαδοι..ο μπαρτζωκας εκτος οτι ειναι φανατικος οπαδος απανταει και πισω και μερικες φορες προκαλει και ο ιδιος με τις δηλωσεις του..αρα ειναι κοκκινο πανι για ολους. Με τους παικτες του ολυμπιακου δεν συμβαινει το ιδιο,δεν πιστευω οτι καποιος θα βρισει πιο ευκολα τον φουρνιε απο τον ναν πχ η τον σασα απο τον σλουκα.

ολο αυτο με τον μπαρτζωκα και την στοχοποιηση του εμενα μου φαινεται οτι ειναι αυτονοητο και οχι να το αναλυουμε τοσες σελιδες.
Οκ άρα λοιπόν το αυτονόητο είναι ότι όλοι ζηλεύουν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και άρα ο Μπαρτζώκας σαν δηλωμένος οπαδός *και* τύπος που απαντάει συχνά ακούει τα περισσότερα; Κατάλαβα καλά;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 16, 2026 8:27 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 8:23 pm
shaq7 έγραψε:
Οκ άρα λοιπόν το αυτονόητο είναι ότι όλοι ζηλεύουν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και άρα ο Μπαρτζώκας σαν δηλωμένος οπαδός *και* τύπος που απαντάει συχνά ακούει τα περισσότερα; Κατάλαβα καλά;
δεν ξερω αν ειναι ζηλια..επειδη παντως εχει μεγαλη κυριαρχια στο ποδοσφαιρο εχει πολλους εχθρους..θες δικαιως η αδικως ας μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα.Ο μπαρτζωκας τα ακουει επειδη δηλωνει φανατικος ναι και επειδη απανταει/αντιδραει ετσι.

ο σφαιροπουλος πχ θα αντιμετωπιζε πολυ εχθρικες εδρες αλλα δεν τον στοχοποιουσαν και ας ξεραν οτι ειναι ολυμπιακος επειδη ηταν ζεν τυπος..τον ειχαν βρισει μερικες φορες και κλαιν δεν ασχολιοταν.Αν και εκεινος καβαλαγε καγκελα,εστελνε φιλακια μεσα στο οακα κτλ ε και εκεινος θα χε τα ιδια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Μαρ 16, 2026 8:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 8:31 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 8:27 pm
δεν ξερω αν ειναι ζηλια..επειδη παντως εχει μεγαλη κυριαρχια στο ποδοσφαιρο εχει πολλους εχθρους..θες δικαιως η αδικως ας μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα.Ο μπαρτζωκας τα ακουει επειδη δηλωνει φανατικος ναι και επειδη απανταει/αντιδραει ετσι.

ο σφαιροπουλος πχ θα αντιμετωπιζε πολυ εχθρικες εδρες αλλα δεν τον στοχοποιουσαν και ας ξεραν οτι ειναι ολυμπιακος επειδη ηταν ζεν τυπος..τον ειχαν βρισει μερικες φορες και κλαιν δεν ασχολιοταν.
Οκ, αυτό ήθελα να ακούσω. Θενκς.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 8:53 pm

το γιατί βρίζουν το Μπαρτζώκα οπαδοί πλην Παναθηναϊκών οφείλεται στο ότι αντιδρά/απαντά, πολλές φορές σε βαθμό που ξεφτιλίζεται ο ίδιος. αυτά τα "έλα κάτω, θα τα πούμε έξω" κτλ πέρα από ντροπή είναι και βούτυρο στο ψωμί των ούγκανων. δεν έχει να κάνει με αθλητική αντιπαλότητα γιατί κατά κανόνα ο Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει με σεβασμό τις αντίπαλες ομάδες στις δηλώσεις του.

για τους Παναθηναϊκούς ισχύει και το παραπάνω αλλά είναι μεγεθυμένο x10 γιατί εδώ και χρόνια στοχοποείται διαρκώς από τον κ. Δημήτρη και τα pets του. μπήκα πριν από λίγο στο σάιτ της αλήθειας και πάλι τον Μπαρτζώκα έχουν πρώτο θέμα. αυτό το πράγμα γίνεται σχεδόν καθημερινά εδώ και 5 χρόνια, ο Μπαρτζώκας έχει την τάση να απαντά και σε αυτούς που τον στοχοποιούν (και πολύ καλά κάνει), του βγαίνει και μια έξτρα καφρίλα επειδή είναι Ολυμπιακός, ε δε θέλει και πολύ για να είμαστε εδώ που είμαστε.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 8:54 pm

Οι παλιά μου παρέα και οι κολλητοί μου μεγαλώνοντας ήταν Νέο Σμυρνιώτες και φανατικοί Πανιώνιοι. Πήγαιναν γήπεδο κάθε Κυριακή στους Πάνθηρες.

Είχαν θέμα και με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που γινόταν με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό δεν είχε προηγούμενο.

Είναι αυτό που λέει ο shaq. Λόγω της παντοδυναμίας του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και επειδή ο Πανιώνιος είναι Αθηναϊκή ομάδα, είχε μεγάλο beef με τους Ολυμπιακούς.

Αυτό ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο και έχει μεταφερθεί σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο το μπάσκετ. Γι αυτό γίνεται ο κακός χαμός κάθε φορά που παίζουμε.

Είναι και αυτό που είπε ο shaq πιο πάνω, ότι ο Μπαρτζώκας είναι εριστικός και απαντάει και γίνεται ο κακός χαμός.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 8:58 pm

yawn.brigade έγραψε:
το γιατί βρίζουν το Μπαρτζώκα οπαδοί πλην Παναθηναϊκών οφείλεται στο ότι αντιδρά/απαντά, πολλές φορές σε βαθμό που ξεφτιλίζεται ο ίδιος. αυτά τα "έλα κάτω, θα τα πούμε έξω" κτλ πέρα από ντροπή είναι και βούτυρο στο ψωμί των ούγκανων. δεν έχει να κάνει με αθλητική αντιπαλότητα γιατί κατά κανόνα ο Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει με σεβασμό τις αντίπαλες ομάδες στις δηλώσεις του.

για τους Παναθηναϊκούς ισχύει και το παραπάνω αλλά είναι μεγεθυμένο x10 γιατί εδώ και χρόνια στοχοποείται διαρκώς από τον κ. Δημήτρη και τα pets του. μπήκα πριν από λίγο στο σάιτ της αλήθειας και πάλι τον Μπαρτζώκα έχουν πρώτο θέμα. αυτό το πράγμα γίνεται σχεδόν καθημερινά εδώ και 5 χρόνια, ο Μπαρτζώκας έχει την τάση να απαντά και σε αυτούς που τον στοχοποιούν (και πολύ καλά κάνει), του βγαίνει και μια έξτρα καφρίλα επειδή είναι Ολυμπιακός, ε δε θέλει και πολύ για να είμαστε εδώ που είμαστε.
Κ η Ισπανίδα γριά που πλακώθηκε μαζί της στη Μαδριτη sdna διαβάζει;

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 8:59 pm

brandon_roy έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 8:58 pm
yawn.brigade έγραψε:

Κ η Ισπανίδα γριά που πλακώθηκε μαζί της στη Μαδριτη sdna διαβάζει;
η πρώτη παράγραφος δε σε καλύπτει;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”