Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τρολαρεις ετσι?εβαλες μεχρι και την χρονια που δεν εγινε η ευρωλιγκα λογω κοβιντMichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 6:42 pm19/20
20/21
21/22
22/23
23/24
24/25
Η φετινή είναι 25/26
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι λογική μου, είναι facts.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 6:44 pmτρολαρεις ετσι?εβαλες μεχρι και την χρονια που δεν εγινε η ευρωλιγκα λογω κοβιντεπισης με την δικη σου λογικη ο παο εχει 1/14 ευρωλιγκες και ας μην πηγε καν φ4 12χρονια και ο αταμαν 3/8 οχι στα 6.Αν και μπορουμε να βαζουμε και τις χρονιες που δεν ηταν στην ευρωλιγκα οτι τις εχανε..ας επαιζε να τις παρει
Από τη στιγμή που έβαλα τον Αταμάν στο 3/6, στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο μπαίνει και ο Μπαρτζώκας. Όλοι ξέρουμε ποιος ήταν το φαβορί εκείνη τη χρονιά .. ναι, ο Αταμάν.
Αν τώρα σου φαίνεται καλύτερο, πες το και 3/5 ο Αταμάν, 0/5 ο Μπαρτζώκας. Πάλι η ουσία δεν αλλάζει.
Αν θες να πάμε και στη διαχείριση των δύο, γιατί αυτό ήταν από την αρχή η απορία του φίλου και πάνω σε αυτό απάντησα, πάμε να το συζητήσουμε.
Το 1/14 που γράφεις δε ξέρω που κολλάει. Τον Αταμάν κατηγόρησε ..
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://amerikanos24.com/shane-larkin-o ... everything.What kind of crisis did Panathinaikos go through? I think what Ataman does is the way he tries to motivate his players. He goes out and talks to the media, he throws you under the bus, and he wants to see how you respond. That’s how he operates. That’s how he was at Efes, and that’s how he is at Panathinaikos.
He’ll go at his players, he’ll punish them with practice, he’ll put pressure on you, and then you have to show whether you can play or not. I think he said in a podcast or an interview, ‘People know my system — if you can play, you’ll play.’ And that’s his coaching style, whether it works for you or not. It’s worked for him, so that’s how he’s going to handle it, and that’s what he should do.
Αυτά είπε πριν από ένα μήνα ο Λαρκιν για τον Αταμαν,αυτός είναι ο τρόπος του ,έτσι έχει πάρει ο,τι έχει πάρει, σε όποιον αρέσει.
Να τον κρίνουμε για την αγωνιστική εικόνα φέτος ναι.Αλλα με αυτό τοn τρόπο παρακίνησης έχει κερδίσει ο,τι έχει κερδίσει.Απο τις χριστοσταθμισεις και το να έρχεται κοντά στο να πιαστεί στα χερια με παικτες να κυνηγάει φιλάθλους στις κερκίδες κλπ έχει αποδειχθεί πιο αποτελεσματικό
Επίσης για το αν βγάζει στη σέντρα μόνο οποίους τον .."παιρνει"
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... n-tourkia/
Τον έπαιρνε εδώ η όχι?Δεν πήραμε τίποτα από τους αστέρες μας. Όλοι μιλούν για τους σταρ που έχει η Εφές, όμως αυτούς τους σταρ τους χρειαζόμαστε σε αγώνες σαν τον αποψινό, όχι στα ματς με τους αδύναμους αντιπάλους στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μιλάω για τον Βασίλιε Μίτσιτς και για τον Ουίλ Κλάιμπερν.
Για το τι λένε για αυτόν.
Έβαλα τον Λαρκιν παραπάνω
Σιμόν
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... i-to-proi/
Μισιτς τα ιδια.Λιγο ωπα με το hate και την εμπαθεια”Είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας. Αν τα πράγματα πάνε καλά, είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, τότε υπάρχει πρόβλημα. Είχαμε προπονήσεις στις έξι το πρωί, κάποιες φορές ακόμα και τρεις φορές την ημέρα. Ήμασταν μαζί τεσσεράμιση χρόνια, αλλά ζήσαμε τα πάντα, από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα. Όταν ήρθε στην Εφές, τερματίσαμε τελευταίοι στην Ευρωλίγκα. Δεθήκαμε αμέσως. Μου έδινε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Πάντα έδινα το καλύτερο που είχα σε Τουρκία και Ευρωλίγκα και το αναγνώριζε αυτό. Ένιωσα καλά μαζί του από την αρχή, ήμουν πολύ τυχερός που η συνεργασία μας κράτησε τόσα χρόνια. Έχω μόνο να πω τα καλύτερα”
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο σκακιστης εκει φαινεταιshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 7:06 pmσυγκρινεις τον μπαρτζωκα με 5εκ μπατζετ και τον αταμαν με 25..περιμενες δηλαδη να παρει ευρωλιγκα ενω ειναι στην α2 και βγηκε 12ος?Ας εβαζες οτι εχει παρει 3 ευρωλιγκες ο αταμαν και ξερει ενω ο μπαρτζωκας εχει 0/4..ολες οι αλλες σαλτσες ειναι να χαμε να λεγαμε.
με 30 εκατ μπατζετ παιρνει κουπα και ο σφαιροπουλος
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αρα, στα 1/14 που είπες..να μην βάλω τις χρονιές μέσα των εσόδων εξόδων και των 5 εκ μπάτζετ, σωστά ;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 7:06 pmσυγκρινεις τον μπαρτζωκα με 5εκ μπατζετ και τον αταμαν με 25..περιμενες δηλαδη να παρει ευρωλιγκα ενω ειναι στην α2 και βγηκε 12ος?Ας εβαζες οτι εχει παρει 3 ευρωλιγκες ο αταμαν και ξερει ενω ο μπαρτζωκας εχει 0/4..ολες οι αλλες σαλτσες ειναι να χαμε να λεγαμε.
Να αφαιρέσουμε και τις σερί νικες και τα πρωταθλήματα/τιτλους..που πήρε ο μπαρτζωκας απέναντι στον παναθηναϊκό εσόδων εξόδων, γιατί είχε διπλάσιο μπάτζετ ..
Εγώ θα στο κάνω ακόμα πιο εύκολο.
Βάλε εσύ ότι στατιστικά θες να το συζητήσουμε μπαρτζωκας vs Αταμάν και ποια διαχείριση παικτών, τακτική, προπονητική φιλοσοφία κτλ αποδίδει καλύτερα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 7:21 pmΑρα, στα 1/14 που είπες..να μην βάλω τις χρονιές μέσα των εσόδων εξόδων και των 5 εκ μπάτζετ, σωστά ;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 7:06 pmσυγκρινεις τον μπαρτζωκα με 5εκ μπατζετ και τον αταμαν με 25..περιμενες δηλαδη να παρει ευρωλιγκα ενω ειναι στην α2 και βγηκε 12ος?Ας εβαζες οτι εχει παρει 3 ευρωλιγκες ο αταμαν και ξερει ενω ο μπαρτζωκας εχει 0/4..ολες οι αλλες σαλτσες ειναι να χαμε να λεγαμε.
Να αφαιρέσουμε και τις σερί νικες και τα πρωταθλήματα/τιτλους..που πήρε ο μπαρτζωκας απέναντι στον παναθηναϊκό εσόδων εξόδων, γιατί είχε διπλάσιο μπάτζετ ..
Βάλε εσύ ότι στατιστικά θες να το συζητήσουμε μπαρτζωκας vs Αταμάν και ποια διαχείριση παικτών, τακτική, προπονητική φιλοσοφία κτλ αποδίδει καλύτερα.
εγω δεν μπαινω καν στην συγκριση..μαλιστα αφου ο αταμαν εχει παρει 3 ευρωλιγκες και προσφατες τον θεωρω καλυτερο του μπαρτζωκα.Απλα σχολιασα οτι για να στηριξεις αυτο που ηθελες να πεις αρχισες περιεργες και ακυρες συγκρισεις,μεχρι και ευρωλιγκα που δε εγινε εβαλες.Μολις στο πηγα στην ιδια λογικη χαθηκες..Τεσπα δεν εχει νοημα.
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Απάντησα στον φίλο που ξεκίνησε να λέει για τον Αταμάν αν έχει αποδώσει ποτέ το δημόσιο κράξιμο σε παίκτες του. Έθεσα στατιστικα που αποδεικνύουν πως πήρε τίτλους με αυτήν την τακτική.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 7:27 pmMichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 7:21 pm
Αρα, στα 1/14 που είπες..να μην βάλω τις χρονιές μέσα των εσόδων εξόδων και των 5 εκ μπάτζετ, σωστά ;
εγω δεν μπαινω καν στην συγκριση..μαλιστα αφου ο αταμαν εχει παρει 3 ευρωλιγκες και προσφατες τον θεωρω καλυτερο του μπαρτζωκα.Απλα σχολιασα οτι για να στηριξεις αυτο που ηθελες να πεις αρχισες περιεργες και ακυρες συγκρισεις,μεχρι και ευρωλιγκα που δε εγινε εβαλες.Μολις στο πηγα στην ιδια λογικη χαθηκες..Τεσπα δεν εχει νοημα.
Στην Ευρωλίγκα που δεν έγινε, σου έγραψα ότι έβαλα τα ίδια στατιστικά, δλδ και τον Αταμάν.
Αυτά κ από μένα.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 6:33 pmΜια που τον αναφέρατε ακούστε τον ...δάσκαλο να μαθαίνετε:MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 6:28 pm
Δεν τον έκραξε , απλά τον αποδέσμευσε. Αν ήθελε να βάλει πλάτη, λογικά ακόμα εδώ θα ήταν. Δε νομίζω ότι έκανε διακρίσεις σε αυτό το κομμάτι, τον είχε μεταξύ πάγκου και εκτός αποστολής.
https://www.athletiko.gr/o-stiv-ker-apo ... ktis-65350
"“Είμαι φαν του Ομέρ, είναι πολύ καλός παίκτης, είναι ταλαντούχος. Είναι καλός πασέρ, μπορεί να σουτάρει. Είχε επιτυχία στο NBA, τον έχουμε μόνο για λίγες ημέρες, αλλά απολαμβάνω κάθε ημέρα που τον βλέπω και βλέποντάς τον με τους υπόλοιπους παίκτες”.
![]()
Φίλοι ΠΑΟ εκ του basketforum.gr ΠΟΝΑΤΕ ;;;;;
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι έχει γερό ατζέντη. Χαρτάκι και διαβάζει από μέσα. Ανάθεμα κι αν ξέρει ποιός είναι αν τον δει μπροστά του.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 6:33 pmΜια που τον αναφέρατε ακούστε τον ...δάσκαλο να μαθαίνετε:MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 6:28 pm
Δεν τον έκραξε , απλά τον αποδέσμευσε. Αν ήθελε να βάλει πλάτη, λογικά ακόμα εδώ θα ήταν. Δε νομίζω ότι έκανε διακρίσεις σε αυτό το κομμάτι, τον είχε μεταξύ πάγκου και εκτός αποστολής.
https://www.athletiko.gr/o-stiv-ker-apo ... ktis-65350
"“Είμαι φαν του Ομέρ, είναι πολύ καλός παίκτης, είναι ταλαντούχος. Είναι καλός πασέρ, μπορεί να σουτάρει. Είχε επιτυχία στο NBA, τον έχουμε μόνο για λίγες ημέρες, αλλά απολαμβάνω κάθε ημέρα που τον βλέπω και βλέποντάς τον με τους υπόλοιπους παίκτες”.
![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τι καταφερε; Τερματισε εκτος πλειοφς.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 7:05 pm
Επίσης για το αν βγάζει στη σέντρα μόνο οποίους τον παιρνει:
Δεν πήραμε τίποτα από τους αστέρες μας. Όλοι μιλούν για τους σταρ που έχει η Εφές, όμως αυτούς τους σταρ τους χρειαζόμαστε σε αγώνες σαν τον αποψινό, όχι στα ματς με τους αδύναμους αντιπάλους στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μιλάω για τον Βασίλιε Μίτσιτς και για τον Ουίλ Κλάιμπερν.
Τον έπαιρνε εδώ η όχι?
Την άποψη μου για την προπονητικη του Αταμαν και οχι τον χαρακτηρα του την εχω πει πολλακις και δεν θα επεκταθω καθως θα σχολιασω μονοναυτο για το κραξιμο των παιξτων του.
Ο Αταμαν πηρε 3/5 ευρωλιγκες εμεινε 1 φορα εκτος πλειοφς και κινδυνυνευει να μεινει ακομη 1 φορα εκτος πλειοφς. Επισης αν σεν γινοταν ο πολεμος στην ουκρανια μαλλον δεν θα εμπαινε ουτε το 2022 και θα εγραφε 2/5.
Γενικα το συστημα του να κραζει ανοικτα δεν πολυ δουλευει. Και στις 2 χρονιες που πηρε το ευρωπαικο με καλο μπασκετ το 2021 και το 2024 δεν εκραζε τους παικτες του τοσο ανοικτα και οταν εκραζε αυτο δεν ειχε αποτελεσμα. (Βιλντοζα, Μπαλτσεροφσκι, Πετρουσεφ).
Την χρονια που εκραζε και ηταν πετυχημενος ηταν το 2022 που ομως και παλι υπο φυσιολογικες συνθηκες αν δεν γινοταν ο πολεμος στην Ουκρανια θα ηταν εκτος πλειοφς και αρα με παλι αποτυχημεη τακτικη.
Καταλαβαινω το να θελω να δικαιολογησω τον προπονητη μου ειδικα οτανειναι πετυχημενος αλλα δεν σημαινει οτι επειδη ειναι πετυχημενος οφειλεται σε ολες τις τακτικες που εφαρμοζει. Για μενα εινα πετυχημενος οχι γιατι κραζει τους παιξτες του και εφαρμοζει mind games αλλα γιατι στα κρισιμα παιχνιδια τελικων ηταν πολυ καλος στη διαχειριση του αγωνα.
Οχι ουτε εγω πιστευω οτι αυτο το κραξιμο εχει αποτελεσμ και στις πλειστες περιπτωσεις δεν αποσκοπει σε θετικο αποτελεσμα. Αλλα οτι ο Αταμαν ειναι περυχημενος δεν μπορει να το αμφισβητησει κανενας
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ τα έγραψα αυτά για δείξω πως ο Αταμαν είναι αυτός,είναι πάντα έτσι.Οverall είναι πετυχημένος, κάποιες φορές δε του βγαίνει. Αλλά αυτός είναι αυτό κάνει με αυτό έχει πετυχει
Το επιβεβαιώνει ο Λαρκιν ,το επιβεβαιώνει ο Σιμόν, το επιβεβαιώνει ο Μισιτς(όλοι μιλάνε με τα καλύτερα για αυτόν εν τω μεταξυ ,συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του χαρακτήρα του εκτος court). Αν τα πράγματα πάνε καλά, είναι όλα καλά όταν στραβώσουν τότε υπάρχει προβλημα.Το 23 δε του βγήκε, τις αλλες σεζόν του βγήκε.(Παρεπιπτοντως το what if με 2 στα 5 αν δεν έφευγαν η Ρώσοι έχει και αντίστροφη ανάγνωση με ένα 4 στα 5 αν δεν υπήρχε το λοκ νταουν.Ας μιλάμε επί πραγματικών δεδομένων)
Παρόλα αυτά, το λες κι εσύ.Το 22 πήρε ένα ευρωπαϊκό έτσι(εννοώ με αυτό το είδος motivation aka κραξιμο
) ερχόμενος από την 6η θέση.Δεν είναι απλό,δεν ειναο εύκολο και δε το έχει κάνει άλλος.Ας συνέβαινε και φέτος και το αγόραζα.
Επίσης σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του ,τη κουβέντα αυτή σορρυ αλλά δε την αγοράζω.Ειδικα σε μπασκετικό φορουμ.Αν αρχίσουμε ο καθένας να σχολιάζουμε χαρακτήρες θα γίνει Κούγκι εδώ, όλοι έχουμε να πούμε. Είναι αμετροεπης,είναι αλαζόνας, αντε παίρνει και τεχνικές ποινες με σύστημα
. Έως εκεί.Ουτε τοξικος είναι, ούτε προάγει βία αυτά εμένα μου αρκούν για να τον κρίνω για τη δουλειά του (που φέτος ΔΕ μου αρεσει)
Και να κλείσω επειδή δεν έχω σχολιάσει (εκτός από τη χιουμοριστικη φώτο που έβαλα για τον Χολμς) το ορίτζιναλ περιστατικό. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ
Είπε ότι ο Χολμς κοιμόταν στο παρκε,ότι λέμε όλο δλδ.Κι ο αλλος άρχισε να κλαψουριζει μαζί με όλο του το σόι στα social media.Εμενα αυτό μου δείχνει πως δεν έχει τα mental skills να πετύχει εδώ.Ειναι δύσκολη η κατάσταση στο Παναθηναϊκό πλέον σε ότι αφορά το στόχο του ,αν δεν έχεις την ικανότητα να ανταπεξέλθεις σε μια δημόσια δήλωση του προπονητή (που λέει straight πως είσαι χαλια ,δε λέει κάτι που δε βλέπουμε ολοι.) και βάζεις τη μαμά στα σοσιαλ ...ε τότε δείχνεις από τι είσαι φτιαγμένος μάλλον.
Το επιβεβαιώνει ο Λαρκιν ,το επιβεβαιώνει ο Σιμόν, το επιβεβαιώνει ο Μισιτς(όλοι μιλάνε με τα καλύτερα για αυτόν εν τω μεταξυ ,συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του χαρακτήρα του εκτος court). Αν τα πράγματα πάνε καλά, είναι όλα καλά όταν στραβώσουν τότε υπάρχει προβλημα.Το 23 δε του βγήκε, τις αλλες σεζόν του βγήκε.(Παρεπιπτοντως το what if με 2 στα 5 αν δεν έφευγαν η Ρώσοι έχει και αντίστροφη ανάγνωση με ένα 4 στα 5 αν δεν υπήρχε το λοκ νταουν.Ας μιλάμε επί πραγματικών δεδομένων)
Παρόλα αυτά, το λες κι εσύ.Το 22 πήρε ένα ευρωπαϊκό έτσι(εννοώ με αυτό το είδος motivation aka κραξιμο
Επίσης σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του ,τη κουβέντα αυτή σορρυ αλλά δε την αγοράζω.Ειδικα σε μπασκετικό φορουμ.Αν αρχίσουμε ο καθένας να σχολιάζουμε χαρακτήρες θα γίνει Κούγκι εδώ, όλοι έχουμε να πούμε. Είναι αμετροεπης,είναι αλαζόνας, αντε παίρνει και τεχνικές ποινες με σύστημα
Και να κλείσω επειδή δεν έχω σχολιάσει (εκτός από τη χιουμοριστικη φώτο που έβαλα για τον Χολμς) το ορίτζιναλ περιστατικό. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ
Είπε ότι ο Χολμς κοιμόταν στο παρκε,ότι λέμε όλο δλδ.Κι ο αλλος άρχισε να κλαψουριζει μαζί με όλο του το σόι στα social media.Εμενα αυτό μου δείχνει πως δεν έχει τα mental skills να πετύχει εδώ.Ειναι δύσκολη η κατάσταση στο Παναθηναϊκό πλέον σε ότι αφορά το στόχο του ,αν δεν έχεις την ικανότητα να ανταπεξέλθεις σε μια δημόσια δήλωση του προπονητή (που λέει straight πως είσαι χαλια ,δε λέει κάτι που δε βλέπουμε ολοι.) και βάζεις τη μαμά στα σοσιαλ ...ε τότε δείχνεις από τι είσαι φτιαγμένος μάλλον.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο