Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 18, 2026 2:58 am

Leon Man έγραψε:
Τετ Μαρ 18, 2026 2:50 am
BillyPao έγραψε:
Τετ Μαρ 18, 2026 2:11 am

Ιδανικός για μας σίγουρα δε θα ήταν, ένας κομπλεξικός είναι που νομίζει ότι έγινε κάποιος κάποιος επειδή έβαλε ένα buzzer beater στο ΟΑΚΑ. Να μας λείπει.
Άμα έβαζε, όμως, buzzer beater στο ΣΕΦ θα τον ήθελες;
Όχι, ποσώς με νοιάζει τι κάνει απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 18, 2026 3:05 am

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Μαρ 18, 2026 10:44 am

Dimmitz έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 5:38 pm
golitog7 έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 3:56 pm

Αυτό θα ίσχυε αν η ομάδα συνέχιζε να παίζει με το ίδιο στυλ και κέρδιζε επειδή ανέβασε την ένταση, το πάθος κτλ. Δεν έγινε αυτό όμως. Η ομάδα κέρδισε επειδή έκανε/αναγκάστηκε να κάνει μεγάλη τακτική προσαρμογή (πάλι καλά δλδ που τραυματίστηκε και ο Γουόκαπ, μετά τον Γκος) και έδωσε τη μπάλα στα χέρια ενός παίκτη που μπορούσε να απειλήσει με pull up. Αυτό, η επανεμφάνιση του Σακ που μέχρι τότε έκανε διακοπές και η παντελής έλειψη επιθετικής αναφοράς στο ζωγραφιστό από την μεριά του Παο έγειραν την πλάστιγκα.
Αν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στο φ4 και να βγούμε εμείς μια φορά από πάνω, πρέπει να κάνουμε πάλι κάτι στον τακτικό τομέα. Αν πάμε με το ίδιο σκεπτικό θα πάρουμε αυτό που παίρνουμε πάντα. Όσο και να τον παθιάσεις τον Σάσα, όταν βγει εκεί έξω θα τις μαζέψει από τον Μπλοσονγκέιμ.
Ποιον Μπλόσομγκέιμ; ο τελευταίος με τον Ντιαλό θα πίνουν τα κοκτέιλ τους σε κανά γιοτ την περίοδο του φ4.

Άντε γιατί σαν να έχουμε θεοποιήσει τους αντιπάλους μας και υποβαθμίζει (εσκεμμένα;) τις δυνατότητες των παικτών μας.

Οκ, να τα ακούω για τον Θωμά που χάνει lay up αμαρκάριστος σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω, αλλά για τον Σάσα και τους άλλους μου φαίνεται too much.

Πλην Μπλόσομγκέιμ, δεν μου έρχεται ούτε ένας στο μυαλό από τους κοντινούς ανταγωνιστές μας που θα μπορούσε να κάνει ότι ο Μπλόσομγκειμ στο 50%.

Εκτός και αν αυτός ο Έντουαρνς της Χάποελ αποδειχθεί κάτι παρόμοιο.
Υποβαθμίζω εσκεμμένα τον Σάσα επειδή μου έφαγε τη γκόμενα, αχ ρε Νικόλ :P. Δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ και μερικοί άλλοι (βλεπε Μπίλαρο) έχετε αναλάβει τον ρόλο του Μαρινάκη (κυβερνητικός εκπρόσωπος) και σπεύδετε να επιπλήξετε όποιον λέει κάτι που δεν σας αρέσει ή κριτικάρει την ομάδα.

Όταν λέω Μπλοσονγκέιμ εννοώ όλους του παίκτες που θα τον παίξουν έτσι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Μονακό, δεν ήταν αυτό το πόιντ. Όπως τον έπαιξε ο Μπλοσονγκέιμ/Μονακό έτσι θα τον παιξει και η Φενέρ με τον Κόλσον ή τον Τάκερ όταν έρθει η ώρα, έτσι θα σε παίξει η Χάποελ με τον Γουεινράιτ, έτσι θα σε παίξει ο Αστέρας με τον Οτζελέγε ή τον Μονέκε, έτσι θα σε παίξει ο Παο με τον Χέιζ (το έχει ξανακάνει). Δεν υπάρχει μόνο ένας παίκτης εκεί έξω που μπορέι να το κάνει αυτό. Άλλωστε δεν είναι δουλειά ενός μόνο πάικτη αλλά ομαδική.

Επίσης οι ίδιοι πάικτες δεν πήγανε 4 φορές στη σειρά και πήρανε τον Γκιώνη? Εγώ τους υποβαθμίζω? Αυτή η ξεκάθαρη αποτυχία τους (στο φ4) δε μας δίνει τουλάχιστον το δικαίωμα να προτείνουμε ή να σκεφτούμε κάτι άλλο μπας και πάμε αλλιώς φέτος?

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Μαρ 18, 2026 11:34 am

golitog7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 5:38 pm

Ποιον Μπλόσομγκέιμ; ο τελευταίος με τον Ντιαλό θα πίνουν τα κοκτέιλ τους σε κανά γιοτ την περίοδο του φ4.

Άντε γιατί σαν να έχουμε θεοποιήσει τους αντιπάλους μας και υποβαθμίζει (εσκεμμένα;) τις δυνατότητες των παικτών μας.

Οκ, να τα ακούω για τον Θωμά που χάνει lay up αμαρκάριστος σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω, αλλά για τον Σάσα και τους άλλους μου φαίνεται too much.

Πλην Μπλόσομγκέιμ, δεν μου έρχεται ούτε ένας στο μυαλό από τους κοντινούς ανταγωνιστές μας που θα μπορούσε να κάνει ότι ο Μπλόσομγκειμ στο 50%.

Εκτός και αν αυτός ο Έντουαρνς της Χάποελ αποδειχθεί κάτι παρόμοιο.
Υποβαθμίζω εσκεμμένα τον Σάσα επειδή μου έφαγε τη γκόμενα, αχ ρε Νικόλ :P. Δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ και μερικοί άλλοι (βλεπε Μπίλαρο) έχετε αναλάβει τον ρόλο του Μαρινάκη (κυβερνητικός εκπρόσωπος) και σπεύδετε να επιπλήξετε όποιον λέει κάτι που δεν σας αρέσει ή κριτικάρει την ομάδα.

Όταν λέω Μπλοσονγκέιμ εννοώ όλους του παίκτες που θα τον παίξουν έτσι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Μονακό, δεν ήταν αυτό το πόιντ. Όπως τον έπαιξε ο Μπλοσονγκέιμ/Μονακό έτσι θα τον παιξει και η Φενέρ με τον Κόλσον ή τον Τάκερ όταν έρθει η ώρα, έτσι θα σε παίξει η Χάποελ με τον Γουεινράιτ, έτσι θα σε παίξει ο Αστέρας με τον Οτζελέγε ή τον Μονέκε, έτσι θα σε παίξει ο Παο με τον Χέιζ (το έχει ξανακάνει). Δεν υπάρχει μόνο ένας παίκτης εκεί έξω που μπορέι να το κάνει αυτό. Άλλωστε δεν είναι δουλειά ενός μόνο πάικτη αλλά ομαδική.

Επίσης οι ίδιοι πάικτες δεν πήγανε 4 φορές στη σειρά και πήρανε τον Γκιώνη? Εγώ τους υποβαθμίζω? Αυτή η ξεκάθαρη αποτυχία τους (στο φ4) δε μας δίνει τουλάχιστον το δικαίωμα να προτείνουμε ή να σκεφτούμε κάτι άλλο μπας και πάμε αλλιώς φέτος?
Δεν ειναι και οι 4 φορες αποτυχια. Αντε να ειναι 1-2.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Τετ Μαρ 18, 2026 11:58 am

Jeight έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Χάσαμε μία φορά στον τελικό ενώ ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα και προηγοπύμασταν στο τέλος, 2 φορές με κατεβασμένα τα χέρια στον ημιτελικό, και μία με Buzzer πάλι στον ημιτελικό. Που την είδες την επιτυχία δλδ? Προσοχή μιλάω μόνο για το φ4, όχι για όλη τη χρονιά αν ήταν πτυχημένη ή όχι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μαρ 18, 2026 12:09 pm

Με την μισή Ρεάλ και πέρσι ήταν τραγωδίες.. αποτυχία με την εφες δεν θα το έλεγα ήταν και άπειρη η ομάδα ενώ το 24 το ρόστερ μας δεν ήταν για πολλά .. οκ δεν κατεβήκαμε καν αλλα και πάλι ήταν
Αναμενόμενη η ήττα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Μαρ 18, 2026 12:30 pm

golitog7 έγραψε:
Jeight έγραψε:

Χάσαμε μία φορά στον τελικό ενώ ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα και προηγοπύμασταν στο τέλος, 2 φορές με κατεβασμένα τα χέρια στον ημιτελικό, και μία με Buzzer πάλι στον ημιτελικό. Που την είδες την επιτυχία δλδ? Προσοχή μιλάω μόνο για το φ4, όχι για όλη τη χρονιά αν ήταν πτυχημένη ή όχι.
Η ρεαλ το 24 δεν ηταν καλυτερη ομαδα? Το 22 ημασταν ομαδα 9 μυριων που επαιζε με Χασαν Μαρτιν δευτεορ σεντερ. Πως ειναι αυτες οι 2 φορες αποτυχια? Η Ζαλγκιρις που πηγε το 18 φ4 και εχασε ηταν αποτυχημενη?

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Τετ Μαρ 18, 2026 12:43 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Μαρ 18, 2026 12:30 pm
golitog7 έγραψε:

Η ρεαλ το 24 δεν ηταν καλυτερη ομαδα? Το 22 ημασταν ομαδα 9 μυριων που επαιζε με Χασαν Μαρτιν δευτεορ σεντερ. Πως ειναι αυτες οι 2 φορες αποτυχια? Η Ζαλγκιρις που πηγε το 18 φ4 και εχασε ηταν αποτυχημενη?
Νομίζω ήμουν σαφής. Το να πας στο φ4 είναι μεγάλη επιτυχία γιατί είναι όντως πολύ δύσκολο πλέον. Άρα έχεις πετυχημένη χρονιά. Τώρα στο φ4 είσαι πτυχημένος μόνο αν το πάρεις. Δίνεις μόνο 2 παιχνίδια, δεν είναι κανάς μαραθώνιος. Προφανώς θα κριθείς από το αποτέλεσμα και θα έχουμε έναν νικητή και 3 χαμένους. Χωρίζω δλδ τη σαιζόν αναγκαστικά σε 2 κομμάτια. Αν συνεχίσεις να πηγαίνεις φ4 αλλά να το χάνεις αυτό αναπόφευκτα θα επηρεάσει και το πρόσημο της υπόλοιπης χρονιάς. Η δέκατη φορά δλδ που θα πάμε φ4 και θα το χάσουμε δε θα είναι μία πτυχημένη χρονιά, πως να το κάνουμε δλδ.
Επι της ουσίας δλδ τσεκάρεις την πρόοδο σου, αν πας ένα βήμα παραπάνω. Αλλιώς μένεις στάσιμος (αν όχι αποτυχημένος).

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Μαρ 18, 2026 8:49 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μαρ 18, 2026 12:11 am
ο μπολντγουιν ειναι ελευθερος το καλοκαιρι? σαν να ζεσταθηκαν ξανα οι σχεσεις μαζι του,ο μπαρτζωκας τον αρχισε ψηστηρι σημερα

Ανανεωνει λενε με πανω απο 2 μ το ετος

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... tin-italia

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μαρ 21, 2026 10:24 am

Επαναφέρω το ποστ - θέλει δουλίτσα να περάσουμε το περυσινό, μην τεμπελιάζετε.

Ακούσατε κάπου για προσύμφωνο με Ιφί;

Εγώ εχω γράψει οτι PG Ιφι δεν υπάρχει αλλα μπορεί ο Γιωργαρος να βλέπει τα πράγματα αλλιώς και να αποφασίσει στα γεράματα να ανεβάσει κωμωδία του χρόνου

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Μαρ 21, 2026 10:28 am

SbioTech έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 10:24 am
Επαναφέρω το ποστ - θέλει δουλίτσα να περάσουμε το περυσινό, μην τεμπελιάζετε.

Ακούσατε κάπου για προσύμφωνο με Ιφί;

Εγώ εχω γράψει οτι PG Ιφι δεν υπάρχει αλλα μπορεί ο Γιωργαρος να βλέπει τα πράγματα αλλιώς και να αποφασίσει στα γεράματα να ανεβάσει κωμωδία του χρόνου
Δεν παίζει κάτι τέτοιο, εκτός αν φύγει ο Ντόρσεϊ.

Για τον πόιντ γκαρντ πάντως δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή γκαρντ να κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια.
Να έχει μέγεθος και να μπορεί να παίξει καλή άμυνα. να μπορεί να οργανώσει και να μοιράσει και ασσίστ, να μπορεί να σκοράρει με ατομική φάση αλλά να έχει και καλό σουτ. O Έβανς είναι αλήθεια τα είχε σε μεγάλο βαθμό.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 10:44 am

βασικό τριάρι θα παίρνατε;

μου αρέσει πολύ ο Γουόρντ αλλά με 22% στο τρίποντο ως τριάρι βασικός σε τοπ ομάδα δε γίνεται. οκ, δεν είναι τόσο κακός στην καριέρα του και υπάρχουν λόγοι να είμαστε αισιόδοξοι αλλά μέχρι τώρα τα χαρακτηριστικά του σε ρολίστα πολυτελείας φέρνουν, κάποιον που θα μπαίνει για 15 λεπτά να παίζει με ένταση.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 10:52 am

yawn.brigade έγραψε:

μου αρέσει πολύ ο Γουόρντ αλλά με 22% στο τρίποντο ως τριάρι βασικός σε τοπ ομάδα δε γίνεται. οκ, δεν είναι τόσο κακός στην καριέρα του και υπάρχουν λόγοι να είμαστε αισιόδοξοι αλλά μέχρι τώρα τα χαρακτηριστικά του σε ρολίστα πολυτελείας φέρνουν, κάποιον που θα μπαίνει για 15 λεπτά να παίζει με ένταση.
Με τίποτα. Ο τύπος είναι η καλύτερη μεταγραφή που έχουμε κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια και σίγουρα δεν είναι ρολίστας. Ο λόγος; Απλός. Ένας παίκτης που μπορεί να κάνει triple double και γενικά να δημιουργήσει από την θέση τρία είναι υπέρ απαραίτητος στο σύγχρονο μπάσκετ. Όταν παίρνεις δημιουργία από την θέση τρία, πέραν ότι ταΐζεις τους ψηλούς με alley oop, γίνεσαι και πιο απρόβλεπτος στην επίθεση. Για να μην αναφέρω και το τρελό μότορ που έχει.

Όλοι οι παίκτες που έρχονται από το χαμηλότερο επίπεδο χρειάζονται χρόνο προσαρμογής που συνήθως παίρνει όλη την χρονιά, αλλά στην δεύτερη σεζόν τους εμφανίζονται πάρα πολύ βελτιωμένοι.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μαρ 21, 2026 2:37 pm

yawn.brigade έγραψε:

Θα έπαιρνα παικτη στο φτερό να μοιραστούν 50/50 τη θέση, οχι να τον επισκιάσει.

Ο Ρόντεν μου αρέσει ως αντιΣακ και συμπληρώνει τον Γουορντ. Επίσης ανάλογα της επιλογής μας στο 4, μπορούμε και 3-4αρι.

Αλλά θέλουμε οπωσδήποτε παικτη του χρόνου, απλώς κάποιον που θα άφηνε χώρους στον Γουορντ

melagis

junior
Reactions:

Σάβ Μαρ 21, 2026 3:21 pm

Με δεδομένες τις οικονομικές μας συμφωνίες όσο αφορά την ονομασία γηπέδου, χορηγία με γνωστή εταιρεία στοιχήματος, χορηγία με γνωστη εταιρεια για τις φανέλες και πολλά αλλα:

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......

ΜΑΚΙΝΤΑΙΡ , ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ , ΓΟΥΟΚΑΠ

ΝΤΟΡΣΕΥ ΦΟΥΡΝΙΕ

ΓΟΥΟΡΝΤ , ΡΟΝΤΕΝ Ή ΝΤΙΑΛΛΟ

ΒΕΖΕΝΚΟΦ , ΜΠΛΟΣΣΟΜΓΚΕΙΜ

ΜΙΛΟΥ , ΤΑΙΡΙΚ , ΝΤΟΝΤΑ ΧΟΛ

Τίποτα λιγότερο κύριοι....

Στην επίθεση και με ασουτους άσσους βάζουμε 100......

Μας λείπει η έξτρα σκληραδα στην αμυνα αν και φέτος κάναμε 2 τεράστιες μεταγραφες κατ εμέ ( Γουορντ, Ταιρικ) και επίσης μας λείπει ενας scoring guard Φρανσίσκο, Ρομπινσον......

Τα σκας απο ΤΩΡΑ για να μην τρέχεις το καλοκαίρι.......

Υστερογραφο:

Βουκσεβιτς, Καραγιαννιδης, Σπαρταλης, Μπαζίνας, Στογιακοβιτς, Πουλακιδας....

Τα Ελληνόπουλα μας original η οχι εχουν στερέψει απελπιστικά.....

Οι απέναντι οτι καλό κυκλοφορούσε το πήραν.....

Ας ξυπνήσουμε καποια στιγμή και ας επενδύσουμε εκει....... Έστω στο Ελληνικό πρωτάθλημα....
Δεν θελω Βεζενκοφ να κερδίζω τον Πανιωνιο η την Καρδίτσα ( με κάθε σεβασμό στις ομαδες )

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”