με κατηγορεις για biased posting κανωντας biased postingEL_Insider έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 22, 2026 7:11 pmΜε κάτι τέτοια ποστ είναι λογικό να σε κατηγορούν για biased posting. Προσπαθείς να αποδομησεις την προσπάθεια της ομάδας που καταφέρνει κάθε χρόνο να ειναι στις κορυφαίες επειδή δεν γουστάρεις Μπαρτζώκα. Το οποίο κατόρθωμα κάποιοι επειδή έχουν καλομαθει νομιζουν θα γίνεται για πάντα λόγω μεγάλο μπατζετ. Οι ομαδες δίνουν μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσουν καλή θέση και εννοείται είναι και πιο δίκαιο το αποτέλεσμα από το φάιναλ φορ όπου σε ένα δύο ματς τα πάντα μπορεί να γίνουν. Κανένας δεν κοροϊδεύει στην κανονική περίοδο. Αυτό είναι μόνο στην φαντασία σου.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανένα biased posting. Απλά facts. Με την λογική σου θα μπορούσαν να εξαφανίσουν την regular και να πήγαιναν στα f4 τα μεγαλύτερα budgetshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 22, 2026 7:20 pmμε κατηγορεις για biased posting κανωντας biased postingEL_Insider έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 22, 2026 7:11 pm
Με κάτι τέτοια ποστ είναι λογικό να σε κατηγορούν για biased posting. Προσπαθείς να αποδομησεις την προσπάθεια της ομάδας που καταφέρνει κάθε χρόνο να ειναι στις κορυφαίες επειδή δεν γουστάρεις Μπαρτζώκα. Το οποίο κατόρθωμα κάποιοι επειδή έχουν καλομαθει νομιζουν θα γίνεται για πάντα λόγω μεγάλο μπατζετ. Οι ομαδες δίνουν μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσουν καλή θέση και εννοείται είναι και πιο δίκαιο το αποτέλεσμα από το φάιναλ φορ όπου σε ένα δύο ματς τα πάντα μπορεί να γίνουν. Κανένας δεν κοροϊδεύει στην κανονική περίοδο. Αυτό είναι μόνο στην φαντασία σου.κατι μου θυμιζει αυτο
Αυτοι που με κατηγορουν παντως ειναι 4-5 προφιλ που τα χει ενας και ο ριβερς με τον ντιμιντζ,που οκ με αυτους κανω κουβεντα πολλες φορες και ανουσια και απο τις 2 πλευρες αλλα προχωραμε.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η θέση 1 έχει εξελιχθεί σε φιάσκο για την ομάδα.
Έχουμε 3 παίκτες που δεν κάνουν μισό.
Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε βασικό πλει μεικερ μπακ απ τον Γουοκαπ και μπαλαντέρ εναν υγιή Ντιλικινα.
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη για του χρόνου στο επιτελείο ότι θα βρεθεί ο βασικός άσσος, πάλι τις χειρότερες επιλογές θα κάνουμε.
Σακ το φάιναλ φορ δεν είναι καθόλου αυτονόητο.
Η ομάδα πάει σβηστά εκεί όχι λόγω μπάτζετ (μόνο) αλλά και λόγω χημείας ομοιογένειας και ικανότητας του κοουτς να στέλνει την ομάδα εκεί.
Έχουμε 3 παίκτες που δεν κάνουν μισό.
Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε βασικό πλει μεικερ μπακ απ τον Γουοκαπ και μπαλαντέρ εναν υγιή Ντιλικινα.
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη για του χρόνου στο επιτελείο ότι θα βρεθεί ο βασικός άσσος, πάλι τις χειρότερες επιλογές θα κάνουμε.
Σακ το φάιναλ φορ δεν είναι καθόλου αυτονόητο.
Η ομάδα πάει σβηστά εκεί όχι λόγω μπάτζετ (μόνο) αλλά και λόγω χημείας ομοιογένειας και ικανότητας του κοουτς να στέλνει την ομάδα εκεί.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
3D-ναι εγω δεν εχω πει οτι ειναι αυτονοητο το φ4,μπορει και μια χρονια να μην πας..εγω απλα λεω οτι δεν θελει κανενας να πηγαινει φ4 χωρις να εχει ελπιδα να το παρει..ενω και καποιος αλλος προπονητης που θα μεινει αυτα τα 6 χρονια στην ομαδα με πληρη ελεγχο σε ολα και φερνει οποιον παικτη γουσταρει οτι και αυτος θα τα παει το ιδιο καλα αν οχι και καλυτερα.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Είναι ανάγκη κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, να διαβάζουμε συνέχεια πόσο άχρηστος προπονητής είναι ο Μπαρτζώκας, ότι μ' αυτόν δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ την κούπα, κι ότι σιγά τ' αυγά που πηγαίνουμε κάθε χρονιά στο Φ4;
Εντάξει, το είπαμε μία, το είπαμε δύο, το είπαμε τρεις... Το μάθαμε πια απ' έξω.
Τι στο διάτανο, διαγώνισμα θα γράψουμε και κάνουμε τόσες επαναλήψεις ;;;

Εντάξει, το είπαμε μία, το είπαμε δύο, το είπαμε τρεις... Το μάθαμε πια απ' έξω.
Τι στο διάτανο, διαγώνισμα θα γράψουμε και κάνουμε τόσες επαναλήψεις ;;;
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι κοροϊδεύουν στην ρεγκιουλαρ fact δεν είναι. Μόνο στην φαντασία σου υπάρχει αυτό.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 22, 2026 10:25 pm
3D-ναι εγω δεν εχω πει οτι ειναι αυτονοητο το φ4,μπορει και μια χρονια να μην πας..εγω απλα λεω οτι δεν θελει κανενας να πηγαινει φ4 χωρις να εχει ελπιδα να το παρει..ενω και καποιος αλλος προπονητης που θα μεινει αυτα τα 6 χρονια στην ομαδα με πληρη ελεγχο σε ολα και φερνει οποιον παικτη γουσταρει οτι και αυτος θα τα παει το ιδιο καλα αν οχι και καλυτερα.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Fransisco,Walkup,Joseph
Dorsey,Fournier
Dialo,Ward
Παπανικολαου
Vezenkov,Blossomgame
Milutinov,Jones,Hall
Εναλλακτικες αν δεν κατσουν αυτοι που λεω
1 Robinson
Θα μαρεσε και Μακινλεϊ Ραϊτ αλλα δεν νομιζω να μπορουμε να σπασουμε συμβολαιο.
2/3 Rhoden
Shields
Moore
TLC
4 Hoard (χλωμο για αναπληρωματικος του Βεζε)
Tubelis
Colson
Για Ελληνικα διαβατηρια παρε το αυγο και κουρεφτο
Νεντζηπογλου Μπαζινας Καραγιαννιδης ...
Dorsey,Fournier
Dialo,Ward
Παπανικολαου
Vezenkov,Blossomgame
Milutinov,Jones,Hall
1 Robinson
2/3 Rhoden
Shields
Moore
TLC
Tubelis
Colson

-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για πιο λόγο να πάρεις Dialo (παιχτούρα δεν αντιλέγω) και να χαντακώσεις τον Γουορντ που είναι επίσης πολυ καλός παίχτης και νέος ; Αντί να πάρεις έναν νέο για πίσω από τον Γουορντ (όχι μπροστά) να μοιράζονται την θέση.berry έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 26, 2026 10:13 pmFransisco,Walkup,Joseph
Dorsey,Fournier
Dialo,Ward
Παπανικολαου
Vezenkov,Blossomgame
Milutinov,Jones,Hall
1 Robinson
2/3 Rhoden
Shields
Moore
TLC
Tubelis
Colson
Επίσης , ο Blossomgame έχει 22 λεπτα φέτος μέσο όρο. Θα έρθει για να παίζει τα 5λεπτα του Σασα ; Δύσκολο.
Fransisco θα ήθελα και εγώ. Βασικά θα ήθελα οποιονδήποτε καλό άσσο , χωρίς ιστορικό με τραυματισμούς και όχι παλαίμαχο.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον θεωρούμε σαν ρολίστα είναι αλήθεια ενώ τα 2 τελευταία χρόνια έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και, πολύ σημαντικό, στα play off και το F4 ο χρόνος του ανεβαίνει.
Όμως τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 33, αυτός θα κρίνει αν θέλει να συνεχίσει σε ομάδα πρωταθλητισμού ή όχι.
Ο Πίτερς δεν παίζει 5 λεπτά φέτος παίζει σχεδόν 15, αν ο Blossomgame παίζει καλά και στην άμυνα μπορεί να διεκδικήσει και άλλον χρόνο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο