Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επί μπαρτζωκα έχει ακουστεί το ενδιαφέρον για Μπλοσομγκειμ. Άρα υποθέτουμε ότι τον θέλειRedEmperor έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 3:50 pmΔεν γίνεται να ξέρεις αν θα είναι ο Σπανούλης. Αν πάρει ευρωλιγκα και πρωτάθλημα ο Μπαρτζώκας θα κάνεις αλλαγή να πας σε Σπανούλη? Εκτός αν έχουν γίνει κουβέντες που δεν ξέρουμε και αν ο Μπαρτζώκας έχει πει στους αφους ότι αποχωρεί ανεξάρτητου αποτελεσμάτων. Μπορεί να θέλει να κάνει ένα brake και ο ίδιοςcoach blue έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 3:47 pm
Ο Μπλοσομγκειμ έχει πιο λογική από τον Φρανσίσκο
Για το μπαρτζωκα, οκ δεν το ξέρουμε σίγουρα αλλά ο σπανουλης τον γουστάρει 100%.
Τυχαίνει να τον θέλει και ο σπανουλης σε περίπτωση που τεθεί θέμα αλλαγής τεχνικής ηγεσίας.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ δεν ξέρεις ποιον θα έχουμε προπονητή, οι Αγγελόπουλοι ξέρουνRedEmperor έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 3:44 pmΈχει λογική να κλείσεις τον Φραντσίσκο χωρίς να ξέρεις ποιον θα έχεις προπονητή γιατί οι άσσοι Ευρώπη είναι δυσεύρετοι.. αλλά χωρίς να ξέρουμε σίγουρα ποιος θα είναι προπονητής ο 33χρονος ρολιστας μπλοσονγκειμ δεν έχει λογική.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Mονο εγώ έχω την εντύπωση πως ο Μπι θα φύγει μονο όταν θέλει εκείνος?O Ολυμπιακός δουλεύει περίπου σα πρόγραμμα ncaa (δε το λέω για κακό αυτό, σα μοντέλο εννοω).Ένας κοουτς ,ένα μοντέλο που το αποφασίζει αυτός σταθερά.
Δε πιστεύω πως θα τον διώξει κάνεις ο,τι και να γίνει εκτός αν το αποφασίσει αυτός.
Δε πιστεύω πως θα τον διώξει κάνεις ο,τι και να γίνει εκτός αν το αποφασίσει αυτός.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα και να θέλει να φύγει δεν θα τον αφήνουν να φύγει.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 4:11 pmMονο εγώ έχω την εντύπωση πως ο Μπι θα φύγει μονο όταν θέλει εκείνος?O Ολυμπιακός δουλεύει περίπου σα πρόγραμμα ncaa (δε το λέω για κακό αυτό, σα μοντέλο εννοω).Ένας κοουτς ,ένα μοντέλο που το αποφασίζει αυτός σταθερά.
Δεν το πιστεύεις μόνο εσύ αυτό...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα ειμαι αν και εχω κατι αγωνες σε μερικες βδομαδες και κανω 2-3 προπονησεις την μερα.. και μιας και τα νευρα μου ειναι στην τσιτα αποφασισα να μην μπαινω και να χω τα ιδια προφιλ να με ταγκαρουν σε οτι λεω και να προσπαθουν να με πανε για καβγα..αποτι βλεπω μαζι με μενα εξαφανιστηκαν και αυτα οποτε χαρη σας εκαναDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 1:57 pmΝαι και μένα μου έχει λείψει! Ελπίζω να είναι καλά το παιδί.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 1:33 pmτο τόπικ δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Σακ, πού στο καλό είναι;
Και ο slow horses εξαφανισμένος..
Ισως ξανα επιστρεψω με σπανουλη προπονητη
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ανεξαρτήτου προπονητή με ζώνουν τα φίδια ότι δεν υπάρχει συζήτηση για Dorsey ακόμα που πολύ φοβάμαι ότι θα φάμε κανένα εγκεφαλικό στο τέλος γιατί καλώς ή κακώς είναι από τους καλύτερους παίκτες, και κυρίως ελληνικό διαβατήριο. Για τον Peters ναι μεν δεν θέλω να φύγει γιατί είναι παικταράς και στρατιώτης αλλά ότι και να πάρεις είναι καμμένη η θέση από τον Σάσα. Πάντως ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για Αλέκο, Λάρυ και Dorsey στην περίπτωση που πάρει την wild card.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντόρσεϊ έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος.TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 28, 2026 11:00 pmΠάντως ανεξαρτήτου προπονητή με ζώνουν τα φίδια ότι δεν υπάρχει συζήτηση για Dorsey ακόμα που πολύ φοβάμαι ότι θα φάμε κανένα εγκεφαλικό στο τέλος γιατί καλώς ή κακώς είναι από τους καλύτερους παίκτες, και κυρίως ελληνικό διαβατήριο. Για τον Peters ναι μεν δεν θέλω να φύγει γιατί είναι παικταράς και στρατιώτης αλλά ότι και να πάρεις είναι καμμένη η θέση από τον Σάσα. Πάντως ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για Αλέκο, Λάρυ και Dorsey στην περίπτωση που πάρει την wild card.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδω ομως 3ετες
https://www.olympiacosbc.gr/el/nea/anak ... orsei.html
Καπου λενε για 2+1
Ας μεινουμε στην επισημη ανακοινωση
https://www.olympiacosbc.gr/el/nea/anak ... orsei.html
Καπου λενε για 2+1
Ας μεινουμε στην επισημη ανακοινωση

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τον Ντορσει εχει γινει ηδη κουβεντα για προωρη ανανεωση πανω απο τα λεφτα του Μιλουτινοφ ενω εχει και 1 χρονο ακομη με δικη μας οψιον.
Με τον Μπαρτζωκα το χουμε πει νομιζω και εγω και ο αργαλογος οτι η ομαδα εχει μπει σε συζητησει για ανανεωση απο τον Δεκεμβριο και οτι υπαρχει συμφωνια.
Η ομαδα βρισκεται σε προχωρημενες επαφες με Ρομπινσον, Ροντεν και Ντιαλο(καμια συμφωνια με ρι τωρα) Με Μπλοσονγκειμ δεν εχει προχωρησει το πραγμα προς το παρον. Ο Φρανσισκο ειναι κλεισμενος αν δεν υπαρξει προοπτικη για ΝΒΑ. Με Μακινταιαρ ειμαστε κοντα, το προβλημα σκαλωνει στη χρονικη διαρκεια ενω εχει προταση και απο Παο και απο 2 Ισπανικες και Ντουμπαι και ερυθρο. Ο πιτερς εχει μεγαλη προταση απο Χαποελ, Βιρτους και Μιλανο και κατα 99% χαιρεταει.
Στον Χολ εχουν διαμυνησει απο την ομαδα οτι θα βρισκεται στο ροστερ κανονικα του χρονου.
Με τον Μπαρτζωκα το χουμε πει νομιζω και εγω και ο αργαλογος οτι η ομαδα εχει μπει σε συζητησει για ανανεωση απο τον Δεκεμβριο και οτι υπαρχει συμφωνια.
Η ομαδα βρισκεται σε προχωρημενες επαφες με Ρομπινσον, Ροντεν και Ντιαλο(καμια συμφωνια με ρι τωρα) Με Μπλοσονγκειμ δεν εχει προχωρησει το πραγμα προς το παρον. Ο Φρανσισκο ειναι κλεισμενος αν δεν υπαρξει προοπτικη για ΝΒΑ. Με Μακινταιαρ ειμαστε κοντα, το προβλημα σκαλωνει στη χρονικη διαρκεια ενω εχει προταση και απο Παο και απο 2 Ισπανικες και Ντουμπαι και ερυθρο. Ο πιτερς εχει μεγαλη προταση απο Χαποελ, Βιρτους και Μιλανο και κατα 99% χαιρεταει.
Στον Χολ εχουν διαμυνησει απο την ομαδα οτι θα βρισκεται στο ροστερ κανονικα του χρονου.
Και Ροντεν και Ντιαλο????
Δύσκολο εκτός και αν δουλεύουν και τις 2 περιπτώσεις για να πετύχουν τη 1....
Πάντως όποιος από τους 2 και να έρθει να πλαισιώσει τον Γουορντ σε συνδυασμό με 2 γκαρντ που θελουμε οπωσδήποτε ( ιδανικά Μακινταιρ και ενας εκ των Φρανσισκο ή Ρομπινσον) θα ήμασταν super για εμένα....
Προς το παρόν ψυχραιμία και σοβαρότητα.....
Τα κρίσιμα μολις άρχισαν για τη σεζόν.....
Δύσκολο εκτός και αν δουλεύουν και τις 2 περιπτώσεις για να πετύχουν τη 1....
Πάντως όποιος από τους 2 και να έρθει να πλαισιώσει τον Γουορντ σε συνδυασμό με 2 γκαρντ που θελουμε οπωσδήποτε ( ιδανικά Μακινταιρ και ενας εκ των Φρανσισκο ή Ρομπινσον) θα ήμασταν super για εμένα....
Προς το παρόν ψυχραιμία και σοβαρότητα.....
Τα κρίσιμα μολις άρχισαν για τη σεζόν.....

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο