Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 30, 2026 2:18 am

Rivers15 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 1:43 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 1:35 am

Εγώ τον αντιπαθώ τον Ιτούδη αλλά πιο πολλές πιθανότητες έχει να πάρει Ευρωλίγκα.. από τον Μπαρτζωκα καλύτερο βιογραφικό έχει ενώ και καλύτερα ρόστερ έφτιαχνε στη τσσκα με το μπατζετ που έχουμε εμείς .. ο Μπαρτζωκας με 40εκ μπατζετ και έχει ασσο τον γουοκαπ και τον νιλικινα

Η χαποελ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην κραντς ταιμ και μιλάμε για ομάδα που φτιάχτηκε τώρα όχι να την έχει 6 χρόνια

Εκτός και θέλουμε να μαστε αρνητές κούπας
Κατσε να δουμε που θα βρεθει φετος ο Μπι και που ο Ιτουδης.. Το οτι συγκρινουμε Μπι με Ιτουδη με ξεπερναει...
Επισης ο Μπι δεν εχει 40 μυρια μπατζετ κ ουτε θα εχει τετοιο μπατζετ ο Ολυμπιακος μην ονειρευεστε. Και το μπατζετ εφτασε σε τοσο υψηλα επιπεδα κυριως λογω συγκυριων κ οχι αρχικου προγραμματισμου - εχει διαφορα.
Στην πρώτη πρόταση συμφωνώ.
Στη δεύτερη, όμως, ποιος μας φταίει; Αφού φτάσαμε σε τόσο υψηλό μπάτζετ λόγω συγκυριών (και εδώ συμφωνούμε), γιατί δεν τα ρίχναμε αυτά τα λεφτά στον αρχικό σχεδιασμό για να καλύψουμε όλες τις θέσεις (και τον άσσο). Ο Μπαρτζώκας δεν έπρεπε να παίξει το χαρτί του Έβανς. Οι πιθανότητες ήταν σε βάρος του. Αν τελικά ο παίκτης έβγαινε οκέι, ας έμπαινε σιγά-σιγά σαν τρίτος και ας πάλευε για τη θέση του.

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 30, 2026 8:45 am

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 1:04 am
Έγραψα ότι αν ο παο διώξει Οσμάν και σορτς προσωπική αίσθηση είναι ότι θα κινηθεί για Φρανσίσκο Ντιαλό και βλέπω να τους παίρνει.

Εγώ ο Ολυμπιακός θα ήθελα να πάει έτσι του χρόνου

Φρανσίσκο μεταγραφή Γουοκαπ
Φουρνιε Ντόρσεϊ
Ντιαλο Γουορντ
Βεζενκοφ μπλοσονγειμ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ
Και εγω σου λεω οτι ειδικα για Ντιαλο δεν τον παιρνει ουτε με σφαιρες χωρις να σημαινει οτι θα τον παρουμε εμεις. Ο ντιαλο ηταν παικτης του Παο αλλα κριθηκε ανεπαρκης και εφυγε για την Μονακο. Σιγα μην γυρισει ο παικτης με το ιδιο αφεντικο και με βοηθο προπονητη τον προπονητη που τον εδιωξε αδικως απο την ομαδα.

Ασε που αν φυγει ο Οσμαν θα τον επαιρνα με χιλια καθως θα ηταν ο ιδανικος αντι σακ Σλασχερ στην ομαδα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μαρ 30, 2026 9:42 am

Christofis έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Έγραψα ότι αν ο παο διώξει Οσμάν και σορτς προσωπική αίσθηση είναι ότι θα κινηθεί για Φρανσίσκο Ντιαλό και βλέπω να τους παίρνει.

Φουρνιε Ντόρσεϊ
Ντιαλο Γουορντ
Βεζενκοφ μπλοσονγειμ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ
Και εγω σου λεω οτι ειδικα για Ντιαλο δεν τον παιρνει ουτε με σφαιρες χωρις να σημαινει οτι θα τον παρουμε εμεις. Ο ντιαλο ηταν παικτης του Παο αλλα κριθηκε ανεπαρκης και εφυγε για την Μονακο. Σιγα μην γυρισει ο παικτης με το ιδιο αφεντικο και με βοηθο προπονητη τον προπονητη που τον εδιωξε αδικως απο την ομαδα.

Ασε που αν φυγει ο Οσμαν θα τον επαιρνα με χιλια καθως θα ηταν ο ιδανικος αντι σακ Σλασχερ στην ομαδα.
Καταρχην δεν τον εδιωξε ο Σερελης, αλλα ο Πριφτης.
Και δευτερον,και ο Σερελης να τον ειχε διωξει, αλλα δεδομενα τοτε,αλλα τωρα,αν ο ρολος και το μπικικινι ειναι καταλληλα,θα ερχοταν τρεχοντας.

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 10:12 am

Christofis έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Φουρνιε Ντόρσεϊ
Ντιαλο Γουορντ
Βεζενκοφ μπλοσονγειμ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ

Με το κατάλληλο ποσό όλα παραβλέπονται 😂

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μαρ 30, 2026 10:13 am

O Σερελης τον ανέδειξε στο Λαύριο τον Ντιαλο (μαζί με Ταισον Καρτερ).Ο Ντιαλο μιλάει για αυτόν με τα καλύτερα,έχουν συχνή επικοινωνία (υπάρχει κ περσινη συνέντευξη του στους betarades περσι στο φ4).
Ο Κατας τον ήθελε, τον είχαμε κλείσει με 3τες κι όταν ήρθε ο Πριφτης ήθελε να φέρει τον Οκαρο Γουαιτ.Δεν έφυγε άσχημα ίσα ίσα τον αφήσαμε ενώ είχε κλειστό 3τες.Δε τον δεσμευσαμε ,δε τον στείλαμε δανεικό (αυτό ήθελε η ομαδα) ,τον αφήσαμε να πάρει τον δρόμο του
Με Αταμαν ούτε εγώ πιστεύω πως θα ερχοταν ,δεν ειναι 3ρι με στοιχεία που θελει(παιχνίδι με τη μπάλα δλδ)

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 10:33 am

Christofis έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Φουρνιε Ντόρσεϊ
Ντιαλο Γουορντ
Βεζενκοφ μπλοσονγειμ
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ

O Σερέλης έχει άριστες σχέσεις με τον Ντιαλό, Μόλις τέλειωσε ο αγώνας πηγαίνοντας για να κάνει δηλώσεις (ο Σερέλης) είπε πως είχε αγκαλιές με τον Ντιαλό και πως τον έψαχνε ο παίχτης με το κινητό, να του δείξει ότι το gps του δίνει 35 ή 45 λεπτά απόσταση από το Λαύριο, και είπε ότι ακομα έχουν επικοινωνία και τον συμπαθεί πάρα πολύ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 10:34 am

σε ένα πόντκαστ του σπορ24 πριν καμιά βδομάδα είπαν ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα έχει κοντά στα 20 εκατομμύρια έσοδα μόνο από τους χορηγούς. αν προσθέσουμε και εισιτήρια (στο μεγαλύτερο σεφ), τηλεοπτικά, merchandise κτλ δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχουμε σταθερά μεγάλο μπάτζετ τα επόμενα χρόνια.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 10:39 am

.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yawn.brigade την Δευ Μαρ 30, 2026 10:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μαρ 30, 2026 10:40 am

yawn.brigade έγραψε:
σε ένα πόντκαστ του σπορ24 πριν καμιά βδομάδα είπαν ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα έχει κοντά στα 20 εκατομμύρια έσοδα μόνο από τους χορηγούς. αν προσθέσουμε και εισιτήρια (στο μεγαλύτερο σεφ), τηλεοπτικά, merchandise κτλ δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχουμε σταθερά μεγάλο μπάτζετ τα επόμενα χρόνια.
Τέλεια, ας πάρουμε μερικούς ακόμα άσουτους άβουλους και άμπαλους άσσους να έχουμε. Ιδανικά τραυματίες.

Έκανε σωστό πργραμματισμό ο Β λέει ένας φίλος πιο πάνω αλλά του έκατσε στραβή με τον Έβανς. Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε, δεν μπόρεσε να βρει έναν ρημάδι άσσο της προκοπής που είμαστε χειρότεροι και από την Βιλερμπάν στη θέση? Θέλουμε και υερωλίγκα τρομάρα μας με τον Ντιλικίνα, τον Μόρις και τον Τζόσεφ για άσσους. Γελάει ο κόσμος

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μαρ 30, 2026 12:15 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δεν μπορώ να ξέρω χρηματοδοτικό σχήμα και κόστος αλλά φαντάζομαι ένα ποσό θα πρέπει να πηγαίνει και για την ανακατασκευή του ΣΕΦ. Μεγάλο μπάτζετ θα έχουμε φαντάζομαι αλλά ας μην ενθουσιαζόμαστε, δεν είναι ότι θα είναι έτοιμο το ΣΕΦ και άμεσα.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μαρ 30, 2026 4:33 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 10:45 pm
Εγώ πιστεύω έχουν κυκλώσει Jones Garcia για του χρόνου.
Ντιαλό Φρανσίσκο πιο πιθανό είναι να καταλήξουν στον παο αν διώξουν σορτς Οσμάν.
Αυτός ο Μάικ δεν φαίνεται άσχημος. Αξίζει την δοκιμή.
Ροντεν αρκετά παρόμοιος με Γουόρντ.

Αν μείνει ο Μπαρτζώκας και ας μην πάρει την Ευρωλίγκα το θέμα δεν είναι αν θα πάει σε πολλές αλλαγές αλλά τι αλλαγές θα είναι αυτές.
Αν φέρει πχ άσσο που πάλι θα κοιτάει απ τον πάγκο τον Γουοκαπ δεν θα αλλάξει κάτι.

Αλλά μην προτρεχουμε γιατί μέχρι τον Ιούνιο θα γίνουν πολλά.
Ε γινεται να μην την κυκλωσει την παιχτουρα? Ειναι πλεον και legit επαγγελματιας παικτης με 68 ολοκληρα λεπτα επαγγελματικου μπασκετ στη ζωνη του!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μαρ 30, 2026 4:40 pm

reignman έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 4:33 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Μαρ 29, 2026 10:45 pm
Εγώ πιστεύω έχουν κυκλώσει Jones Garcia για του χρόνου.
Ντιαλό Φρανσίσκο πιο πιθανό είναι να καταλήξουν στον παο αν διώξουν σορτς Οσμάν.
Αυτός ο Μάικ δεν φαίνεται άσχημος. Αξίζει την δοκιμή.
Ροντεν αρκετά παρόμοιος με Γουόρντ.

Αν μείνει ο Μπαρτζώκας και ας μην πάρει την Ευρωλίγκα το θέμα δεν είναι αν θα πάει σε πολλές αλλαγές αλλά τι αλλαγές θα είναι αυτές.
Αν φέρει πχ άσσο που πάλι θα κοιτάει απ τον πάγκο τον Γουοκαπ δεν θα αλλάξει κάτι.

Αλλά μην προτρεχουμε γιατί μέχρι τον Ιούνιο θα γίνουν πολλά.
Ε γινεται να μην την κυκλωσει την παιχτουρα? Ειναι πλεον και legit επαγγελματιας παικτης με 68 ολοκληρα λεπτα επαγγελματικου μπασκετ στη ζωνη του!
Δεν ξέρεις εσύ, κοιτάμε ανα 36 λεπτά τα στατιστικά και το ποσοστό τριπόντων (μόνο του ΝΒΑ, gleague αδιαφορούμε)

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 5:05 pm

https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... tasis-tou/

Προλαβαίνει να γυρίσει;😂

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 8:48 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:42 am
Christofis έγραψε:

Καταρχην δεν τον εδιωξε ο Σερελης, αλλα ο Πριφτης.
Και δευτερον,και ο Σερελης να τον ειχε διωξει, αλλα δεδομενα τοτε,αλλα τωρα,αν ο ρολος και το μπικικινι ειναι καταλληλα,θα ερχοταν τρεχοντας.
Σε αυτο εχεις δικιο καπως το ειχα μπερδεψει στο μυαλο μου. Δεν εχει σημασια ομως. Η ιδια ομαδα ειναι και η ιδια διοικηση. Εγω διαφωνω δεν ειναι ολα τα χρηματα. Ειδικα οταν ειναι να κανεις το μεγαλο βημα και σε διωχνουν κακη κακως. Εκτος τωρα αν οι αλλοι του δινουν 2 μυρρια και ο Παο δωσει 3. Αλλα μιλαμε για τοπ 3 φοργουορντ την τελευταια 3ετια μπικινι καταλληλο θα βρει παντου. Και ο Χειζ Ντειβις καλυτερο μπικινι βρηκε στη Χαποελ, καλυτερο ρολο καθως δεν εχει καλους φοργουορντ εν αντιθεση του Παο, γνωστο προπονητη που του ανεστησε την καριερα και ομως προτιμησε τον Παο.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 8:49 pm

EL_Insider έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 10:12 am
Christofis έγραψε:

Με το κατάλληλο ποσό όλα παραβλέπονται 😂
Διαφωνω. Αλλα το εχω αναλυσει στο προηγουμενο ποστ μου

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”