Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά αν δε κάνω κάποιο λάθος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μύκονο είχαμε νέο ρεκόρ με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε αγώνα πρωταθλήματος και από τις 2 ομάδες συνδυαστικά. Ο Ολυμπιακός μέτρησε 19-35 τρίποντα και η Μύκονος 15-34, τουτέστιν επιτεύχθηκαν συνολικά 34 τρίποντα. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα συνολικά 33 τρίποντα που είχαν επιτευχθεί σε ένα παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας τη σεζόν 2019-20 (88-104 το σκορ). Τότε ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει 16-34 τρίποντα και εμείς 17-29, δηλαδή είχαν επιτευχθεί συνολικά 33 τρίποντα. 
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έχω σκεφτεί, δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εντολή, σίγουρα δεν έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν όπως άλλοι.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Απρ 05, 2026 3:20 pm
Για φέτος μιλούσα εγώ συγκεκριμένα. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και φαινοταν από την εποχή που πήγαμε να κάνουμε τον Λι άσο: σπάσε την μπάλα στην περιφέρεια, μην πας μέσα προς το καλάθι. Έτσι παίζουμε όλη την σεζόν, μας φταίει ο Μόρις που δεν μπορεί να παίξει 1οn1; Ενώ ο Λι που μπορούσε πήγε ποτέ προς το καλάθι;
Ο μόνος που έχει το ελεύθερο να το κάνει είναι ο Μακισικ, μόνο που δεν παίζει άσος![]()
Αλλά απάντησες μόνος σου στο ερώτημα με την επιλογή Μάκινταιρ.
Το πρόβλημα το εστιάζω ότι δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν πως να ταιριάξουν το σύστημα της ομάδας με την ατομκή πρωτοβουλία και καταλήγουν να παίζουν safe.
Ο Ντόρσεϊ ήταν τιμωρημένος; Αυτό μας έλειπε να έχουμε θέματα μπαίνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια οδηγία. Απλως πλην Σακ και ίσως Γουορντ δεν έχουμε παίκτες που μπορούν να περάσουν στο βήμα τον αμυντικο τους. Ουτε ο Ντορσει το έχει...Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 05, 2026 5:28 pmΤο έχω σκεφτεί, δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εντολή, σίγουρα δεν έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν όπως άλλοι.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Απρ 05, 2026 3:20 pm
Για φέτος μιλούσα εγώ συγκεκριμένα. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και φαινοταν από την εποχή που πήγαμε να κάνουμε τον Λι άσο: σπάσε την μπάλα στην περιφέρεια, μην πας μέσα προς το καλάθι. Έτσι παίζουμε όλη την σεζόν, μας φταίει ο Μόρις που δεν μπορεί να παίξει 1οn1; Ενώ ο Λι που μπορούσε πήγε ποτέ προς το καλάθι;
Ο μόνος που έχει το ελεύθερο να το κάνει είναι ο Μακισικ, μόνο που δεν παίζει άσος![]()
Το πρόβλημα το εστιάζω ότι δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν πως να ταιριάξουν το σύστημα της ομάδας με την ατομκή πρωτοβουλία και καταλήγουν να παίζουν safe.
Ο Ντόρσεϊ ήταν τιμωρημένος; Αυτό μας έλειπε να έχουμε θέματα μπαίνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο.
Ο Φουρνιε που λόγω ύψους θα μπορούσε να κάνει bullying στα αντίπαλα γκαρντ που τον μαρσάρουν (οπως έκανε στο ΝΒΑ), συνήθως οι ποικιλίες του καταλήγουν σε προσευχή γιατι και τα δικά του πόδια είναι πια και πιο αργά αλλα και οι χώροι λιγοστοί.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω. Ο Γουοκαπ που παιζει χωρις να ειναι ψαρωμενος κ εχει μαθει τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας μια χαρα μοιραζει τη μπαλα (οχι μονο οριζοντια), το ιδιο κ ο Γκος επαιρνε πρωτοβουλιες και με σουτ μεσης αποστασης και λιγο καθετο παιχνιδι και μοιραζε καλα τη μπαλα. Αν ηταν εντολη, θα το βλεπαμε απο ολους το ιδιο. Οι υπολοιποι δν μπορουν να το κανουν αυτο ακομα και επιλεγουν ευκολες οριζοντιες πασες για να αποφυγουν πιθανα λαθη.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 05, 2026 5:28 pmΤο έχω σκεφτεί, δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εντολή, σίγουρα δεν έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν όπως άλλοι.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Απρ 05, 2026 3:20 pm
Ισως ο μονος που δεν μπορουσε να το κανει αυτο απ οσους εχουμε δει ειναι ο Λη.
Ο Μορις και ο Τζοζεφ ειναι υψηλου επιπεδου παικτες οποτε αποκλειεται να ειναι θεμα ικανοτητων, πιθανον αν ειχαν ερθει απο τον Σεπτεμβριο να ηταν σε αρκετα καλυτερη κατασταση τωρα απ αυτο που βλεπουμε.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι ο μόνος που υποστηρίζει ότι ο Μόρρις πρέπει να παίζει περισσότερο.
Οτζοσεφ παίζει καλύτερα από το Μόρρις. Με σημαντικότερη διαφορά δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες, βοηθάει πολύ περισσότερο στην επίθεση, ένα καλό παιχνίδι δεν έχει κάνει. Ο Μόρρις μόλις περάσει το κέντρο δίνει τη μπάλα λες και είναι βόμβα όπως λέει και ο σακ.Παίκτης που φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι εμένα δεν μου κάνει. Προφανώς θα ήθελα να είχαμε πάρει κάποιον καλύτερο από Μόρρις και Τζόζεφ και Νιλικινα, αλλα αφού αυτούς έχουμε, καλύτερα να παίζει περισσότερο ο Τζόζεφ η ο Νιλικινα όταν παίζει καλά.
Κι ο γκος έπαιρνε πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι άλλο που ήταν πολύτραυματίας. Επομένως δεν προκύπτει ότι υπάρχει τέτοια εντολή από το Μπαρτζώκα, ο Λι κι ο Μόρρις ίσως όπως λέει κι ο Κόναν δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο σύστημα της ομάδας.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υποστηρίζω τον Μόρις. Απλά πιστεύω ότι και ο Τζόζεφ δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Επειδή έκανε μια μπούκα και έβαλε δύο τρίποντα από τις γωνίες;tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 05, 2026 6:24 pmΕίσαι ο μόνος που υποστηρίζει ότι ο Μόρρις πρέπει να παίζει περισσότερο.
Οτζοσεφ παίζει καλύτερα από το Μόρρις. Με σημαντικότερη διαφορά δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες, βοηθάει πολύ περισσότερο στην επίθεση, ένα καλό παιχνίδι δεν έχει κάνει. Ο Μόρρις μόλις περάσει το κέντρο δίνει τη μπάλα λες και είναι βόμβα όπως λέει και ο σακ.Παίκτης που φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι εμένα δεν μου κάνει. Προφανώς θα ήθελα να είχαμε πάρει κάποιον καλύτερο από Μόρρις και Τζόζεφ και Νιλικινα, αλλα αφού αυτούς έχουμε, καλύτερα να παίζει περισσότερο ο Τζόζεφ η ο Νιλικινα όταν παίζει καλά.
Κι ο γκος έπαιρνε πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι άλλο που ήταν πολύτραυματίας. Επομένως δεν προκύπτει ότι υπάρχει τέτοια εντολή από το Μπαρτζώκα, ο Λι κι ο Μόρρις ίσως όπως λέει κι ο Κόναν δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο σύστημα της ομάδας.
Τεσπα, με λίγα λόγια και οι δύο χάλια είναι. Ο Ντιλικινά καλώς ή κακώς πάει για δεύτερος και ας κάνουμε καμιά προσευχή να είναι εύστοχος στα κρίσιμα. Απλά ο Μόρις φαίνεται να έχει το μεγαλύτερο ταβάνι, αλλά είναι too late πλέον.
Θα φανεί την Τρίτη τι έχει στο μυαλό του ο κόουτς και πώς τοὺς υπολογίζει. Θεωρητικά είναι όλοι υγιείς, το ματς είναι ματς φ4 και θα δούμε αν πάρει χρόνο κάποιος εκ των Τζόζεφ - Μόρις και ποιος.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω να πιστεύω ότι για τον Ολυμπιακό και οι δύο ( Μονακό - Μπαρτσελόνα) θα προσφέρουν ένα χαλαρό 3-1 σε σειρα αγώνων πλέι-οφ
Μονακό έχει ακόμα 3 πάρα πολύ καλά guard , ένα εξαιρετικό 3ρι και στα υπόλοιπα τίποτα ιδιαίτερο
Μπαρτσελόνα με Παντερ δεν πας πουθενά, Κλαιμπερν παικταρας οκ αλλά 35, Σενγκελια άλλα τόσα, δεν έχουν σοβαρό σεντερ
Ποτέ δεν ξέρεις στο μπάσκετ, αλλά δε νιώθω άγχος. Τη σοβαρότητα που απαιτείται χρειάζεται και είμαστε Φ4
Μονακό έχει ακόμα 3 πάρα πολύ καλά guard , ένα εξαιρετικό 3ρι και στα υπόλοιπα τίποτα ιδιαίτερο
Μπαρτσελόνα με Παντερ δεν πας πουθενά, Κλαιμπερν παικταρας οκ αλλά 35, Σενγκελια άλλα τόσα, δεν έχουν σοβαρό σεντερ
Ποτέ δεν ξέρεις στο μπάσκετ, αλλά δε νιώθω άγχος. Τη σοβαρότητα που απαιτείται χρειάζεται και είμαστε Φ4
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Μονακό παίζει αυτή τη στιγμή με 8 παίκτες. Κοιτώντας την δωδεκάδα της στα πρώτα ματς βλεπω ότι λείπει από τη δωδεκάδα ο Καλάθης, ο Νέντοβιτς, ο Ταρπέι και ο Μίροτιτς.
Ο Καλάθης έχει φύγει. Ο Μίροτιτς ξέρω ότι έχει θέμα με την γάμπα που είναι μεν ζόρικη αλλά δεν αποκλείεται να παίξει στα play of ή σε κάποια παιχνίδια της σειράς.
Ξέρουμε ποιο είναι το στάτους των τραυματισμών των άλλων δύο? Γιατί βλέπω το έχουμε όλοι δεδομένο ότι θα πάμε να παίξουμε με κουτσουρεμένη Μονακό και θα κάνουμε πλάκα αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό. Άλλωστε όλες οι ομάδες στο τέλος κλείνουν τα ρόστερ και πάνε με 10 παίκτες το πολύ.
Ο Καλάθης έχει φύγει. Ο Μίροτιτς ξέρω ότι έχει θέμα με την γάμπα που είναι μεν ζόρικη αλλά δεν αποκλείεται να παίξει στα play of ή σε κάποια παιχνίδια της σειράς.
Ξέρουμε ποιο είναι το στάτους των τραυματισμών των άλλων δύο? Γιατί βλέπω το έχουμε όλοι δεδομένο ότι θα πάμε να παίξουμε με κουτσουρεμένη Μονακό και θα κάνουμε πλάκα αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό. Άλλωστε όλες οι ομάδες στο τέλος κλείνουν τα ρόστερ και πάνε με 10 παίκτες το πολύ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν παιξουν μιροτιτς νεντοβιτς θα εχουν μεν περισσοτερες ανασες οι υπολοιποι αλλα θα υπαρχουν ταυτοχρονα και δυο ευκολοι στοχοι να σημαδεψει ο ολυμπιακος στην αμυνα της μονακο .golitog7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 11:46 amΗ Μονακό παίζει αυτή τη στιγμή με 8 παίκτες. Κοιτώντας την δωδεκάδα της στα πρώτα ματς βλεπω ότι λείπει από τη δωδεκάδα ο Καλάθης, ο Νέντοβιτς, ο Ταρπέι και ο Μίροτιτς.
Δεν ειναι οτι σωζεται και η κατασταση .
Ο ταρπει θα τους ηταν πιο χρησιμος σε αυτη την φαση . Βαλανε κι αυτα τα ηλιθια πλει ιν κι εδεσε το γλυκο .

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο