Το τελευταίο σχόλιο ήταν αχρείαστο γιατί δεν παρεξηγούμαι.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 2:53 pmΟ οκεκε εχει 37% τριποντο και ο γουορντ 24% .Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 2:22 pm
Ο λόγος που δεν θέλει ο shaq τον Μάκινταιρ είναι ότι δεν έχει καλό τρίποντο και θέλει τον Οκέκε που έχει χειρότερο τρίποντο και από Ward. Κάτι δεν βγάζει νόημα.
Ο Φρανσίσκο και εμένα με ξενέρωσε, νομίζω ότι είναι πολύ overhyped. Έχει λούσει στα τελευταία δύο κρισιμότατα ματς, χτες ο Ραιτ της Ντουμπάι τον έκανε άλογο με την άμυνα που τον έπαιξε και γενικά στο μόνο που είναι καλός είναι να μπει μέσα και να σπάσει την μπάλα στο τρίποντο. Έτσι είναι οι μισές και πλέον ασίστ που βγάζει. Καμία σχέση με Έβανς στα prime του.
Ο Μάκινταιρ σε συνδυασμό με έναν Ρόμπινσον της Παρί για 15 λεπτά σας χαλάει αλήθεια;
Από όλα τα ονόματα που έχετε γράψει, ο μόνος που θα μπορούσε να σταθεί δίπλα στον Ντορσει είναι ο Ραιτ της Ντουμπάϊ που έχει συμβόλαιο.
Παμε παρακατω .
Ο φρανσισκο δεν πασαρει οπως λες , δεν εχει λουσει στα τελευταια δυο οπως λες , χθες ηταν αστοχος οπως και ο γκος . Υπαρχουν τα στατιστικα .
Τα λεφτα που θα παρει ο ραιτ του χρονου τα μισα τα οφειλει στον φρανσισκο .
Ο σακ συγκρινει το μακινταιρ με αλλες διαθεσιμες επιλογες στην ιδια θεση και οντως υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο τον μακινταιρ , αυτη ειναι η αληθεια . Εσυ περιμενεις ακομα τον μορις , οπως περιμενες περυσι να παρει χρονο ο πιτερς .
Εχεις τις καλυτερες των διαθεσεων αλλα η πραγματικοτητα ειναι αμειλικτη .
Φιλικα γραφω , δεν καυγαδιζουμε .![]()
Σε πόσο volume έχει 37%; Γιατί δεν τον έχω δει να σουτάρει ποτέ.
Τα στατιστικά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πεις ψέμματα φίλε blue. Ο Φρανσίσκο στα τελευταία δύο ματς ήταν τραγικά άστοχος, εκεί που έκαιγε η μπάλα δηλαδή.
Είχα να επιλέξω μεταξύ αυτού και του Μπράιντ στο φάντασι και πήρα τον Φρανσίσκο λόγω ευνοϊκότερου προγράμματος. Ο Μπράιντ έδειξε ότι είναι παικταράς και βγήκε μπροστά, ενώ ο άλλος κατουρήθηκε πάνω του.
Αφού υπάρχουν καλύτερες επιλογές, θα μας πεις ποιες είναι; Παρακαλώ να μην αναφερθούν παίκτες που έχουν συμβόλαιο ή είναι έτοιμοι να κλείσουν (πχ Κάρλικ Τζόουνς).
Ο Μόρις είχε το μεγαλύτερο ταβάνι, δεν το λέω εγώ, όποια αθλητική εκπομπή να ακούσεις τον εκθειάζουν τον παίκτη. Προφανώς δεν μπορούσα να προβλέπω ότι θα βγει και αυτός τόσο γυάλινος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο