Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 08, 2026 6:19 pm

shaq7 έγραψε:
SbioTech έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 6:10 pm

1. Τον Μπαμπ τον λέω και τον ξαναλέω γιατι είναι plug n play σε εμας και είναι ο Γουοκαπ με πολυ πολυ καλύτερο σουτ. Παπάδες θα έκανε σε εμάς

2. Ποιος είναι "ο άλλος της Εφες"; ο Λόιντ ειναι SG, ο Ντόζιερ σίγουρα δεν μας κάνει.
τον ντοζιερ ελεγα..γιατι δεν μας κανει?υποπτο σουτ εχει,φοβερος αμυντικος,λογικα δεχεται να παιζει πισω του γουοκαπ και να μην κραταει πολυ μπαλα.

Δεν λεω εγω οτι αυτον χρειαζομαστε..αλλα ασσοι να ειναι νεροκουβαλητες στυλ γουοκαπ δεν υπαρχουν πολλοι..αν θελαμε τετοιον εντωμεταξυ ο χολ ηταν μανουλα..αλλα δεν του καναμε καν προταση.
και πολυθεσιτης
1-3 χαλαρα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 08, 2026 6:21 pm

Τι είναι το ύποπτο σουτ?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Απρ 08, 2026 6:22 pm

οτι δεν εχει σταθερο..δεν ξερω τι κανει φετος αλλα τον θυμαμαι για πολυ στρικι σουτερ.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:23 pm

Devon Hall και McIntyre, με τα ίδια λεφτά και θα προτιμούσαμε Hall; Κι εγώ είχα λατρέψει Hall στο περσινό φάιναλ φορ αλλά όχι κι έτσι. Δηλαδή δε μας κάνει ο McIntyre λόγω Walkup, αλλά κάνει ο Hall που έχει ακόμα χειρότερο σουτ, δεν είναι ούτε μίσος McIntyre δημιουργικά, χάνει τα διπλάσια παιχνίδια και απλά είναι καλύτερος αμυντικός. Μάλλον τελικά είμαστε Μπαρτζωκικότεροι του Μπαρτζώκα εδώ μέσα δεν εξηγείται αλλιώς.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

κακος σουτερ που καποιες μερες βαζει βασικα.

γενικα δεν ειναι efficient ενω ολα τα αλλα στοιχεια του ειναι τοπ.

2μετρος, καλος αμυντικος, καλος χειρισμος, μπορει να παιξει 1-3 και στις 2 πλευρες του γηπεδου
αλλα ειναι εντυπωσιακα inneficient ειδικα αν βαλεις κατω οτι ειναι ενας μακρυς παικτης με καλα αθλητικα προσοντα και χειρισμο.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Απρ 08, 2026 6:27 pm

reignman έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 6:12 pm
SbioTech έγραψε:

2. Ποιος είναι "ο άλλος της Εφες"; ο Λόιντ ειναι SG, ο Ντόζιερ σίγουρα δεν μας κάνει.
O Sa Benlee

:roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:
Λες να ξαναδωσουμε buyout? Η να βγει οτι δεν έδωσαν ποτέ buyout αλλα τον πήραν δανεικο;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:32 pm

Stam Tziant έγραψε:
Devon Hall και McIntyre, με τα ίδια λεφτά και θα προτιμούσαμε Hall; Κι εγώ είχα λατρέψει Hall στο περσινό φάιναλ φορ αλλά όχι κι έτσι. Δηλαδή δε μας κάνει ο McIntyre λόγω Walkup, αλλά κάνει ο Hall που έχει ακόμα χειρότερο σουτ, δεν είναι ούτε μίσος McIntyre δημιουργικά, χάνει τα διπλάσια παιχνίδια και απλά είναι καλύτερος αμυντικός. Μάλλον τελικά είμαστε Μπαρτζωκικότεροι του Μπαρτζώκα εδώ μέσα δεν εξηγείται αλλιώς.
εγω ειχα την εντυπωση οτι ειναι σουτερ του 40% ο χολ..οποτε γραψε λαθος..καριερας δεν εχει ασχημο,36% ειναι αλλα ουτε βαραει πολλα.Γενικα εγω εχω πει τι ασσους θελω απο περσι..δεν ειναι ο χολ στα ρανταρ μου,απλα προσπαθω να προσαρμοστω στον μπαρτζωκα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:32 pm

shaq7 έγραψε:
SbioTech έγραψε:

1. Τον Μπαμπ τον λέω και τον ξαναλέω γιατι είναι plug n play σε εμας και είναι ο Γουοκαπ με πολυ πολυ καλύτερο σουτ. Παπάδες θα έκανε σε εμάς

τον ντοζιερ ελεγα..γιατι δεν μας κανει?υποπτο σουτ εχει,φοβερος αμυντικος,λογικα δεχεται να παιζει πισω του γουοκαπ και να μην κραταει πολυ μπαλα.

Δεν λεω εγω οτι αυτον χρειαζομαστε..αλλα ασσοι να ειναι νεροκουβαλητες στυλ γουοκαπ δεν υπαρχουν πολλοι..αν θελαμε τετοιον εντωμεταξυ ο χολ ηταν μανουλα..αλλα δεν του καναμε καν προταση.Ας παρουνε τον αλλο τον ραστα της μονακο τον γαλλο..δεν μ ερχονται ονοματα τωρα ειμαι ψοφιος :lol:
Καταρχάς δεν τον εμπιστεύομαι στο κατέβασμα. Δευτερευόντως το βλέπεις και απο τα στατιστικά του, τσακωμένα με τις ασίστ. Σουτ χειρότερο του κακού.

Άμα είναι να φερουμε διμετρο ασουτο ξυλοκοπο για PG να πάμε να φέρουμε εκείνο το γκανγκστερικο ομορφοπαιδο τον Ντιλέινο Μπαντον να τα σπάει αφυψηλού

:roofl:

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:34 pm

Stam Tziant έγραψε:
37%
32%
38.5%
38.7%
29.8%
= ακομα χειροτερο σουτ.

P.s

βαζει 3 λιγοτερους ποντους παιζοντας 6 λιγοτερα λεπτα και παιρνοντας 4 λιγοτερα σουτ και εχει μικροτερο USG%

Φαντασου να σουταρε με 31% ποσοστο ΚΑΡΙΕΡΑΣ και να επαιρνε 5 τριποντα ανα παιχνιδι σαν αλλος Jaycee Carroll.

και στο τελος τελος ο ενας ειναι proven στο υψηλοτερο επιπεδο, ο αλλος δεν ξερει ακομα πως ειναι τα playoffs... και ειναι και ενα χρονο μεγαλυτερος.

Το προφιλ του Devon Hall μου θυμιζει Acie Law με καλυτερο τριποντο.
Δεν κανει τιποτα επιθετικα (σταθερα) σε βαθμο που θα πει κανεις OMFG τι παικταρα ειναι ο καρχιολης.
ΑΛΛΑ ειναι jack of all trades, οτι χρειαζεται την ημερα που χρειαζεται βγαινει και το δινει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:37 pm

για να παιζει καποιος ασσος αμυνα,να μην θελει μπαλα στα χερια...ε ξυλοκοπος και μπετατζης θα ναι...οσοι της μιλανε της μπαλας και εχουν 40% δεν νομιζω να ψηνονται με τετοιο ρολο..

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:37 pm

reignman έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
37%
32%
38.5%
38.7%
29.8%
= ακομα χειροτερο σουτ.

P.s

βαζει 3 λιγοτερους ποντους παιζοντας 6 λιγοτερα λεπτα και παιρνοντας 4 λιγοτερα σουτ και εχει μικροτερο USG%

Φαντασου να σουταρε με 31% ποσοστο ΚΑΡΙΕΡΑΣ και να επαιρνε 5 τριποντα ανα παιχνιδι σαν αλλος Jaycee Carroll.

και στο τελος τελος ο ενας ειναι proven στο υψηλοτερο επιπεδο, ο αλλος δεν ξερει ακομα πως ειναι τα playoffs... και ειναι και ενα χρονο μεγαλυτερος.

Δεν κανει τιποτα επιθετικα (σταθερα) σε βαθμο που θα πει κανεις OMFG τι παικταρα ειναι ο καρχιολης.
ΑΛΛΑ ειναι jack of all trades, οτι χρειαζεται την ημερα που χρειαζεται βγαινει και το δινει.
Μπορεί να βάλεις κάτω και να τον πεις οτι έχει επιρροή. Εγώ προσωπικά τον βρίσκω overrated οπως και όλους τους παίκτες που καταλήγουν στο Μιλάνο... νομιζω στη μαύρη βίβλο του Ευρωπαϊκού μπασκετ το έχει σαν κανόνα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 08, 2026 6:39 pm

Αν ήταν και οι δύο διαθέσιμοι να επιλέξω κι εγώ hands down στον Χολ θα πηγαινα

Yγ παρόλα αυτά κι ο Μακινταιρ είναι πολύ καλός παίκτης, αδίκως τρώει hate

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:48 pm

ο μακινταιρ δεν τρωει χειτ σαν παικτης,σαν φιτ τρωει.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 6:59 pm

reignman έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
37%
32%
38.5%
38.7%
29.8%
= ακομα χειροτερο σουτ.

P.s

Ξαναλέω μια χαρά παίκτης είναι ο Χολ κι εμένα μαρέσει. Δε γίνεται όμως να γκρινιάζει κάποιος για πιθανή απόκτηση ΜακΙνταιρ και να θέλει Χολ. Το proven στο υψηλότερο επίπεδο με μία χρονιά σε πλέι οφφ, φάιναλ φορ σορρυ δε το αγοράζω. Ένας παίκτης μπορεί να βρεθεί σε εξαιρετική φυσική και πνευματική κατάσταση ένα διήμερο και να βγάλει μάτια. Δεν είναι δα ότι έχει φάει τα Φάιναλ φορ με το κουτάλι.

Στο κομμάτι του σουτ που αναφέρεις όπως είπες και μόνος σου, άλλο volume ο ένας άλλο ο άλλος. Άλλες ευθύνες ο Χολ, άλλες ο ΜακΙνταιρ. Και δεν είναι μόνο το επίπεδο. Στην Αρμάνι έπαιζε και πριν 2 χρόνια ο Χολ και δεν ήταν και κανένας κουβαλητής.

Τέλος εξακολουθεί να παραβλέπεται το κομμάτι δημιουργία. Ο Κοντι κάνει κάθε βράδυ μάγκες κάτι Ντομπριτς και κάτι Ιζουντου. Αυτό το λαμβάνουμε υπόψιν ή μετράμε μόνο 3 παραπάνω πόντους σε 4 παραπάνω σουτ;

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 7:06 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 6:48 pm
ο μακινταιρ δεν τρωει χειτ σαν παικτης,σαν φιτ τρωει.
Το φιτ που έχει στον Αστέρα τώρα είναι ακριβώς το φιτ που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στα γκαρντ παρόλαυτα. Δίπλα σε ένα ball dominant 2-3άρι (Butler/Nwora που γράφουν usage 27-30%, όπως ακριβώς και οι Dorsey/Fournier). Αν θεωρούμε ότι αυτό μας φαίνεται πολύ, τότε μην κράζουμε τον Μπαρτζώκα που φέρνει Νιλικίνες. Αν μας φαίνεται λίγο, ας φέρουμε Φρανσίσκο (εγώ ψήνω κι ας έχει και 20% usage αν έρθει) να ζήσουμε ό,τι ζει ο Παναθηναϊκός με Shorts.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”