Ο Χόρτον Τάκερ δεν είναι άσος ρε αδερφούλη και του χρόνου θα παίζει στο NBA δυστυχώς..TuTiS έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:10 pmΕχω ακούσει πάντως ότι το ψάχναμε μέχρι τον Δεκέμβριο και ότι κάναμε 2 προτάσεις στον Σίσκο μέχρι την Δεκέμβρη και φάγαμε πόρτα από την Ζάλγκιρις. Τώρα έλαβαν πίσω οι δικοί μας γιατί ο Σπανός προσπαθεί θα τον στείλει στους 76ers που τον παρακολουθούν εδώ και κάνα δίμηνο. Πάντως αν μείνει Ευρώπη κρατάω πολύ μικρό καλάθι για Σίσκο για εμάς γιατί πολύ ο Σπανός έχει τρελές business με τον DPG (νομίζω έχει 4 παίκτες του) και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κινηθεί για τον Σίσκο ο ΠΑΟ στην θέση του Shorts κάνοντας μέχρι και ανταλλαγή μεταξύ τους. Πραγματικά πάντως πιστεύω ότι καλύτερο φιτ για τον Παναθηναϊκό είναι ο McIntyre παρά για εμάς. Προσωπικά εγώ θα έκανα ντου για Horton Tucker τώρα που σκορπάνε διοικητικά.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Να το δωσει το πριμ στον Ελαιτζα οπως μπαινει στα αποδυτηριαcoach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:08 pmΕ ρε και να καταληξει με καμμια κουπα ευρωλιγκας ο μισιτς γελιο που θα πεσει . Θα παρει και πριμ στο τελος .![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιοι ; Σε ποιους αναφερεσαι ; Ποιοι θα πρεπει να κρυφτουν ;Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:21 pmΕκεί που θα πέσει το περισσότερο γέλιο είναι να γίνει κανένα αστείο και να το πάρουμε μέσα στο ΟΑΚΑ με Θωμά και Ντιλικινά στα pg.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:08 pmΕ ρε και να καταληξει με καμμια κουπα ευρωλιγκας ο μισιτς γελιο που θα πεσει . Θα παρει και πριμ στο τελος .![]()
Να δω σε ποια λαγούμια θα κρυφτείτε![]()
Θεωρεις αστειο να παρει ο ολυμπιακος την ευρωλιγκα με γουολκαπ και ντιλικινα ; Θεωρεις οτι ειναι αστεια η στελεχωση της ομαδας στον ασσο ;
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον εσύ το θεωρείς! Και οι φίλοι σου/συμπορευόμενοι σου εδώ μέσαcoach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:26 pmΠοιοι ; Σε ποιους αναφερεσαι ; Ποιοι θα πρεπει να κρυφτουν ;
Θεωρεις αστειο να παρει ο ολυμπιακος την ευρωλιγκα με γουολκαπ και ντιλικινα ; Θεωρεις οτι ειναι αστεια η στελεχωση της ομαδας στον ασσο ;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
βεβαια το γραψες και μονος σου οτι πρεπει να γινει αστειο για να συμβει αυτο..Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:21 pmΕκεί που θα πέσει το περισσότερο γέλιο είναι να γίνει κανένα αστείο και να το πάρουμε μέσα στο ΟΑΚΑ με Θωμά και Ντιλικινά στα pg.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:08 pmΕ ρε και να καταληξει με καμμια κουπα ευρωλιγκας ο μισιτς γελιο που θα πεσει . Θα παρει και πριμ στο τελος .![]()
Δεν παει σε σενα το παραπανω απλα μιας και ειδα φως..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Απρ 08, 2026 8:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν κάνει σωστή διαχείριση στον Dorsey (κυρίως) και Fournier χρονικά κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, ναι, την σηκώνεις την κούπα. Αν κάνει όπως έκανε προ δηλητηριάσεως Fournier την ξεχνάς αλλά δεν παύει ότι η στελέχωση της ομάδας στον άσσο μυρίζει έντονα το μάτι του μεγάλου Μποζίκα.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:26 pmΠοιοι ; Σε ποιους αναφερεσαι ; Ποιοι θα πρεπει να κρυφτουν ;
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν σε είδα να χαίρεσαι ιδιαίτερα με την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με την Ρεάλ..τα σχόλια σου μετά τον αγώνα ήταν πολύ φειδωλάshaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:29 pmβεβαια το γραψες και μονος σου οτι πρεπει να γινει αστειο για να συμβει αυτο..Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι οσοι κραζουμε που παμε με αυτα τα γκαρντ ειναι γιατι θελουμε να δουμε τον ολυμπιακο να κερδιζει..αν κερδισει ο ολυμπιακος ολοι εμεις αυτοι θα χαρουμε..Η απεναντι πλευρα ειναι οι φανατικοι μπαρτζωκιστες,αν πχ αποτυχει τον διωξουμε και το παρει ο σπανουλης πιθανον να πηδανε απο τον ζαλογγο εκεινη την ωρα.Θεωρητικα ολοι επρεπε να ειναι ολυμπιακοι..κανενας δεν κανει επιθεση στους μπαρτζωκιστες αν δεις,οταν ομως καποιος γραψει κατι αρνητικο για τον μπαρτζ,τσουπ σαν τις μελισσες.
Δεν παει σε σενα το παραπανω απλα μιας και ειδα φως..
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει για να το διορθώσω όλοι Ολυμπιακοί είμαστε και θέλουμε το καλό της ομάδας.
Απλά διαφέρουν οι απόψεις μας στο πως ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό και αυτό είναι αποδεκτό από εμένα.
Εγώ πχ γκαυλώνω άσχημα που βλέπω τον Ντορσει να κάνει όργια, και ας μην είναι νέα μεταγραφή ή να έχει το hype του Ναν ή του Φρανσίσκο.
Κάποιος άλλος μπορεί να περνάει τον Ντόρσει (και κάθε Ντόρσει στα ψιλά) και να κολλάει το μάτι το στο ταγάρι τον Ντιλικινά..λέω εγώ τώρα
Απλά διαφέρουν οι απόψεις μας στο πως ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό και αυτό είναι αποδεκτό από εμένα.
Εγώ πχ γκαυλώνω άσχημα που βλέπω τον Ντορσει να κάνει όργια, και ας μην είναι νέα μεταγραφή ή να έχει το hype του Ναν ή του Φρανσίσκο.
Κάποιος άλλος μπορεί να περνάει τον Ντόρσει (και κάθε Ντόρσει στα ψιλά) και να κολλάει το μάτι το στο ταγάρι τον Ντιλικινά..λέω εγώ τώρα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ωραιο ματς ειπα,κλειδωσαμε 2δα,καταιγιστικος ντορσει,απο κοντα ο σασα..μαλιστα ειπα οτι ο μπαρτζω φαινεται ηρεμος στις δηλωσεις,να παταει στην γη και τετοια,οχι οπως περσι που ειχε φριξει απο το αγχος..κατα τα αλλα εχω εμπαθεια μαζι του
τι να κανω να τραβαω τα βυζια μου?αδιαφορα ματς μου ειναι,εγω να παω στο φ4 να το σηκωσω θελω..αν με δεις φειδωλο τοτε ελα και πες το μου..
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Μαλλον καποιοι βλεπουν φαντασματα. Οτι αν ερθει ας πουμε ο Σπανουλης η ο Πριντεζης στην ομαδα υπαρχουν οπαδοι που θα χαλατουν? Ποιοι ακριβως? Που βρισκονται αυτοι??? Ο μονος προπονητης που θα ερθει μετα τον Μπαρτζωκα θα ειναι σ Σπανουλης αλλα οχι επειδη ειναι ο Μεσσιας που εγινε ξαφνικα για καποιους μια μερα του Μαιου του 2025.....
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1. Το 28% usage με το 22*% (δε χρειάζεται να το κάνουμε 23 για να μοιάζει καλύτερο το επιχείρημαshaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:47 pmαν μιλας για μενα αναποδα τα λες..βασικα νομιζω ολοι που λεμε για φρανσισκο το ιδιο λεμε.. Οτι αν καποιος θελει τον μακινταιρ που και κραταει την μπαλα και χειροτερη αμυνα παιζει δεν γινεται να μην θελει τον φρανσισκο..ο γαλλος μπορει να παιξει και οφ μπολ που ο μακινταιρ δεν μπορει.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 7:40 pmΚαι ξαναλέω εγώ με τα χίλια Φρανσίσκο και ας παίζει και 22 λεπτά να κατεβάζει, να τη δίνει στον Ντόρσεϊ ή να παίζει πικ εν ρολ με τον ψηλό δε με πειράζει. Καψούρα τον έχω. Αλλά όχι και να λέμε ταυτόχρονα "ο Κοντι δεν κάνει σαν φιτ, κρατάει πολύ τη μπάλα". Δε συμβαδίζουν αυτά με τίποτα.
Κυκλοφορει μια φημη οτι ο μακινταιρ ειναι καλος αμυντικος και γιαυτο ειναι καλο φιτ που δεν ξερω ποιος την ξεκινησε και εμεινε..
το οτι ο μακινταιρ εχει 23% αντι του 28% usage δεν νομιζω οτι δικαιολογει την φαση οτι ο ενας κολλαει ενω ο αλλος οχι..
και οι 2 δεν ειναι πλαγκ ν πλει με τον μπαρτζωκα..ειδικα ο μακινταιρ δεν παιζει καθολου οφ μπολ..ο γαλλος αν τον βαλεις στην γωνια θα σε σκοτωσει τουλαχιστον
2. Στα περί άμυνας, δε θεωρώ το καλός, καλύτερος αμυντικός τόσο απλό σαν έννοια. Υπάρχουν στοιχεία στην άμυνα που μπορεί να υπερτερεί ο ένας και στοιχεία που μπορεί να υπερτερεί ο άλλος. Το μέγεθος του ΜακΙνταιρ σε σύγκριση με του Φρανσίσκο στην άμυνα είναι από μόνο του πλεονέκτημα. Κανείς δε στοχεύει το μέγεθος του ΜακΙνταιρ, αρκετοί στοχεύουν το μέγεθος του Φρανσίσκο. Ειδικά σε άμυνα αλλαγών αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κι ας είναι ο Φρανσίσκο πχ καλύτερος στην πίεση πάνω στη μπάλα. Συνολικά πάντως δεν είναι ότι κάποιος από τους δύο είναι εξαιρετικός αμυντικός ή κάποιος από τους δύο για πέταμα. Στο ίδιο επίπεδο στέκονται αμυντικά πάνω κάτω, ανάλογα και με την τακτική προσέγγιση.
3. Δεν είπα ποτέ ότι δε θέλω τον Φρανσίσκο. Κάθε άλλο. Λέω απλά ότι στο ρόλο (δεύτερη επιλογή πίσω απο Ντόρσεϊ/Φουρνιέ) που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, δεν αξίζει να ρισκάρεις τόσο για Φρανσίσκο (με κίνδυνο να καταλήξει ΝΒΑ ή κάπου αλλού μετά από πλειστηριασμό). Αν πάρει Φρανσίσκο; Μια χαρά, φασάρα. Αλλά δε θεωρώ ότι θα κάνει τρελή διαφορά σε σχέση με τον Κοντι που έχει ήδη αυτό το ρόλο στον Ερυθρό. Τώρα αν έψαχνες πρώτη επιλογή να σε κουβαλάει, Φρανσίσκο με τα όλα. Αλλά εκεί πρέπει να δεις αν κουτουλάνε με Ντόρσεϊ/Φουρνιέ και Σάσα στο 4.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μπορω να πω και ονομαστικα αλλα δεν μαρεσει να το πηγαινω προσωπικα.. εχουν γραφτει ομως τα φερτε τον σπανουλη να μην πηγαινουμε ουτε 8δα,εγινε προπονητης ο σπανουλης σε 2 χρονιες ,αμα ερθει θα καταστραφουμε..οτι θα διωξουμε μπαρτζωκα για σπανουλη?Jeight έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:38 pmΜαλλον καποιοι βλεπουν φαντασματα. Οτι αν ερθει ας πουμε ο Σπανουλης η ο Πριντεζης στην ομαδα υπαρχουν οπαδοι που θα χαλατουν? Ποιοι ακριβως? Που βρισκονται αυτοι??? Ο μονος προπονητης που θα ερθει μετα τον Μπαρτζωκα θα ειναι σ Σπανουλης αλλα οχι επειδη ειναι ο Μεσσιας που εγινε ξαφνικα για καποιους μια μερα του Μαιου του 2025.....
οποτε ναι απο εδω μεσα πανω απο 5 ατομα θα χαλαστουν με τον σπανουλη..αν βαλεις να χαλαστουν και να ακολουθησουν τον μπαρτζωκα στην επομενη ομαδα του παιζει να ειναι και παραπανω(καλα αμα βαλω τα προφιλ του μοντεκριστο φτιαχνουν ποδοσφαιρικη ομαδα με τις αλλαγες μαζι).
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι λες?Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:21 pmΕκεί που θα πέσει το περισσότερο γέλιο είναι να γίνει κανένα αστείο και να το πάρουμε μέσα στο ΟΑΚΑ με Θωμά και Ντιλικινά στα pg.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:08 pmΕ ρε και να καταληξει με καμμια κουπα ευρωλιγκας ο μισιτς γελιο που θα πεσει . Θα παρει και πριμ στο τελος .![]()
Προσωπικα θα κατεβω στο ΣΕΦ θα τους παρω στους ωμους και θα τους κανω 4 φορες το γυρο του γηπεδου.
Νομιζω πως οι περισσοτεροι εδω ειμαστε Ολυμπιακοι.
Οχι Μπαρτζωκιακοι, οχι Ντιλικινιακοι ή Γουοκαπικοι.
Πριν ερθουν στον Ολυμπιακο δεν με ενοιαζε τι εκαναν, αφου (και αν) φυγουν απο τον Ολυμπιακο παλι δεν θα με νοιαζει τι κανουν. Δεν θα χαρω αν παρουν αλλου πρωταθληματα, κυπελλα, ευρωπαικα ή οποιαδηποτε ατομικη διακριση.
Οσο ειναι εδω και θα κρινονται αλλα και θα τους δινουμε τα λουλουδια τους αναλογως.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στα δικά μου μάτια θες ο άσσος σου να δημιουργεί, να σκοράρει δημιουργώντας τη δική του δράση και το βασικότερο να έχει σουτ μετά απο ντρίμπλα, στην άμυνα αρκεί να μπορεί να πιέσει τον χειριστή πάνω στην μπάλα και να του ''κόβει'' όταν παίζει στη weak side μετά τις περιστροφές να χαλάει τις γωνίες της πάσας, να μπορεί να κάνει κάποιο ντιφλεξιον ή έστω να βάζει σε σκέψη τον πασέρ.
Αρά για εμένα στο debate Σίσκο-Μακινταιρ , διαλέγω Σίσκο.
Όσον αφορά τον Ντόρσει και την συνύπαρξη, είναι ένα μοντέλο που θα μοιάζει με το αντίστοιχο Σλούκας-Ντόρσει-Βεζε, φυσικά και θέλει προσαρμογή κτλ. Σαν φιτ ο Σίσκο είναι καλύτερος και δίνει περισσότερα πράγματα που μας λείπουν από ότι ο Κόντι. Ακόμη και αν δεν είναι ο Σίσκο ο εκλεκτός, για εμένα το ένα γκαρντ πρέπει να του μοιάζει σε χαρακτηριστικά.
Αρά για εμένα στο debate Σίσκο-Μακινταιρ , διαλέγω Σίσκο.
Όσον αφορά τον Ντόρσει και την συνύπαρξη, είναι ένα μοντέλο που θα μοιάζει με το αντίστοιχο Σλούκας-Ντόρσει-Βεζε, φυσικά και θέλει προσαρμογή κτλ. Σαν φιτ ο Σίσκο είναι καλύτερος και δίνει περισσότερα πράγματα που μας λείπουν από ότι ο Κόντι. Ακόμη και αν δεν είναι ο Σίσκο ο εκλεκτός, για εμένα το ένα γκαρντ πρέπει να του μοιάζει σε χαρακτηριστικά.
Μέχρι φέτος

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο