Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 10, 2026 12:27 pm

TuTiS έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 12:18 pm
tokalytero3d έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 12:05 pm

Πρώτον θέλει ο παίκτης σαν τρελός να παίξει στον Ολυμπιακό;
Δεύτερον όχι και ενα εκατομμύριο βρε αδερφέ, ο Ολυμπιακός δίνει μέχρι 500 χιλιάδες και αν θέλουν.
Σιγά μην μπούμε και σε πλειστηριασμό..
Έχουμε Γουοκαπ ντιλικινα Μόρις Τζοζεφ και από πίσω έρχεται ο Έβανς..
Τα λεφτά που έδινες στον Joseph και Morris φτάνουν για το buyout και το συμβόλαιο του. Ετσι και αλλιώς λήγουν τα συμβόλαια τους.
Τώρα όντως συζητάμε σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν οι Αγγελόπουλοι (και ο Μπαρτζώκας) 1.2-1.4εκ για παίκτη καλοκαιριάτικα; Επίσης keep in mind ότι η Βαλένθια, το μόνο που δεν τη νοιάζει είναι τα λεφτά. Έχει όσα θέλει. Παραπάνω από εμάς σίγουρα. Οπότε δεν το βλέπω ρεαλιστικό σαν συζήτηση.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 10, 2026 2:53 pm

Pani7.0 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 12:17 pm
Η ρήτρα 1 εκ αφορά το προηγούμενο συμβόλαιο του Μοντερο. Με την πρόωρη ανανέωση, το καλοκαίρι του 25, τα ρεπορτάζ μιλούν για "σημαντική αύξηση" αυτού του ποσού.
Κάτσε ρε σύ το καλοκαίρι τον πήραν δεν γίνεται να του κάναν δύο ανανεώσεις σε έναν χρόνο .. όπως δεν γίνεται να είχε 1εκ ρήτρα όταν έπαιρνε τόσα .. τώρα που του τα πήγαν στα 2+ μπήκε η ρήτρα 1εκ θεωρώ

Ναι μην δώσουν 1εκ για μπάι αουτ, να δώσουν 4 σε ότι να ναι άμπαλους και στο τέλος να παίζει μόνος του ο Θωμάς πάλι.
Αμα θέλουν τοπ γκαρντ θα πληρώσουν είτε 3 στον φρανσισκο είτε πόσο θα πάει του μοντερο.. αλλιώς ας δώσουν 1.5 στον μακινταιρ και στο τέλος να λέμε πάλι μας παίζουν αντερ και δεν έχουμε παίκτη να μας κουβαλήσει στην κραντς

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Απρ 10, 2026 2:58 pm

shaq7 έγραψε:
Pani7.0 έγραψε:
Η ρήτρα 1 εκ αφορά το προηγούμενο συμβόλαιο του Μοντερο. Με την πρόωρη ανανέωση, το καλοκαίρι του 25, τα ρεπορτάζ μιλούν για "σημαντική αύξηση" αυτού του ποσού.
Κάτσε ρε σύ το καλοκαίρι τον πήραν δεν γίνεται να του κάναν δύο ανανεώσεις σε έναν χρόνο .. όπως δεν γίνεται να είχε 1εκ ρήτρα όταν έπαιρνε τόσα .. τώρα που του τα πήγαν στα 2+ μπήκε η ρήτρα 1εκ θεωρώ

Ναι μην δώσουν 1εκ για μπάι αουτ, να δώσουν 4 σε ότι να ναι άμπαλους και στο τέλος να παίζει μόνος του ο Θωμάς πάλι.
Αμα θέλουν τοπ γκαρντ θα πληρώσουν είτε 3 στον φρανσισκο είτε πόσο θα πάει του μοντερο.. αλλιώς ας δώσουν 1.5 στον μακινταιρ και στο τέλος να λέμε πάλι μας παίζουν αντερ και δεν έχουμε παίκτη να μας κουβαλήσει στην κραντς
Πάντως έχει βουίξει ο τόπος ότι σε περίπτωση που ο Σίσκο δεν πάει NBA θέλει 3 ακατέβατα. Κακά τα ψέμματα αλλά και ο Montero μαζί με το buyout εκεί θα φτάσει και είναι πολύ καλύτερος του και αρκετά μικρότερος ηλικιακά του.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 3:02 pm

Ο μοντερο μπας και θέλει γύρω στα 3 συμβόλαιο αφού ήδη παίρνει 2+ και θα χεις και το μπαι αουτ .. βέβαια παίρνεις γκαρντ για τα επόμενα δέκα χρόνια

Ο φρανσισκο πιο παιγμένος παίκτης 28 χρόνων .. δεν ξέρω ποιον από τους δύο θα επέλεγα .. ξέρω πάντως ότι μαζί και με τον ραιτ θα έκανα τα πάντα να πάρω έναν από τους 3.. δεν βλέπω να κυκλοφορεί τίποτα άλλο στην Ευρώπη

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 3:07 pm

εγώ πιστεύω πως όταν ένας παίκτης δεν ακούγεται καθόλου ως υποψήφιος στόχος ομάδων μάλλον δεν είναι διαθέσιμος στην αγορά, για οποιονδήποτε λόγο. είτε πρόκειται για συμφωνημένη ανανέωση με τη νυν ομάδα του (Μπόλντουιν) είτε δεν είναι τόσο απλό να τον πάρεις.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 3:37 pm

λενε παντως οτι η βαλενθια θα αφησει τον τομπσον..εγω απο περσι τον ελεγα αυτον..ειναι ο γκαρντ που ψαχνει ο μπαρτζωκας,δεν ξερω πως δεν τον εχει παρει..παιζει αμυνα,αλτρουιστης,πρωτα πασαρει και εχει και 40% τριποντο..

εγω με φρανσισκο τομπσον γουοκαπ ειμαι ικανοποιημενος..παντα μιλαω αν εχουμε τον μπαρτζωκα προπονητη.τομπσον γουοκαπ ειναι ιδιου επιπεδου παικτες..θα βγαινουν οι ρολοι πιο ευκολα.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Απρ 10, 2026 3:46 pm

O Τζοσεφ και ο Νιλικινα εχουν συμβολαιο παντως .

Δεν νομιζω να φυγουν και οι 2 .
Μακαρι να φυγει ο απατεωνας ο Γαλλος ο μια παιζω 3 αραζω για καφεδαρες γιατι εχω παθει βαβα.

Νταξ υπερβαλλω .Εχει παιξει 23 παιχνιδια Ευρωλιγκα.Πανω απο τα μισα ο σκυλος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Απρ 10, 2026 3:50 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εικόνα
Pani7.0

junior
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 3:48 pm

shaq7 έγραψε:
Pani7.0 έγραψε:

Το 24 τον πηραν. Και το καλοκαίρι του 25 τον ανανέωσαν.

"Η επέκταση του συμβολαίου περιλαμβάνει σημαντική αύξηση αποδοχών και αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσής του, η οποία προηγουμένως ήταν ορισμένη στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Η κίνηση αυτή απαντά στο έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν αρκετές ομάδες της EuroLeague, ιδιαίτερα η Χάποελ Τελ Αβίβ."
https://www.elindependiente.com/deporte ... asta-2028/

"Montero had a €1 million buyout clause in his previous deal this summer, but indications are he's staying put under a new agreement with the Spanish club."
https://basketnews.com/news-225740-jean ... erest.html

Επίσης πέρα απ το συμβόλαιο, ο Μοντέρο δεν φαίνεται εφικτή επιλογή διότι η Βαλένθια δεν είναι ένα πυροτέχνημα τύπου Παρί όπως υποθέτουμε οι περισσότεροι
https://basketnews.com/news-237656-juan ... uture.html

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Παρ Απρ 10, 2026 3:49 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 3:37 pm
λενε παντως οτι η βαλενθια θα αφησει τον τομπσον..εγω απο περσι τον ελεγα αυτον..ειναι ο γκαρντ που ψαχνει ο μπαρτζωκας,δεν ξερω πως δεν τον εχει παρει..παιζει αμυνα,αλτρουιστης,πρωτα πασαρει και εχει και 40% τριποντο..

εγω με φρανσισκο τομπσον γουοκαπ ειμαι ικανοποιημενος..παντα μιλαω αν εχουμε τον μπαρτζωκα προπονητη.τομπσον γουοκαπ ειναι ιδιου επιπεδου παικτες..θα βγαινουν οι ρολοι πιο ευκολα.
Αν όντως ισχύει εγώ είμαι all in. Σαν χαρακτηριστικά είναι ταμάμ για εμάς ώστε με ασφάλεια να ψάξει να βρει μετα ο,τι θέλει.

Κάτι τυπου οτι πέρυσι εμφανίστηκε κότα στα playoff δεν τα ακούω. Χίλιοι δυο λόγοι μπορεί να υπάρχουν.

Εξαιρετικός παίκτης. Ακόμα κι αν τον παίρναμε μονο αυτόν και 3ον κάποιον απο αυτούς που είχαμε είμαι οκ. Πας σε swinger showman στο 2-3

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 4:14 pm

παιζει 2 χρονια ο μοντερο στην βαλενθια? :shock: εκει με την εθνικη που εκανε παπαδες ηταν ηδη παικτης της βαλενθια?το ειδα οτι το 24 τον πηραν τωρα,νομιζα οτι το καλοκαιρι τον ειχανε παρει.

αφου εχει ρητρα δεν εχει σημασια τι κανει η βαλενθια..πας του τα σκας τον παιρνεις.. τωρα βεβαια αν ειναι ακραιο το ποσο ισως δεν αξιζει,να φερνεις κανα βαρβατο παικτη με τα ιδια.

ρε συ μπερι ποιος τζοσεφ και ποιος νιλικινα να μεινουν..μονο ο πρωτος αν μεινει επειδη θα χει κανει παιχνιδαρες και το σηκωσαμε....αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 10, 2026 4:25 pm

Ελα σας βρηκα point guard για να σταματησετε τις διαμαχες και τις γκρινιες. Ελπιζω να μην θετε Francisco, Μοντερο κλπ και μετα απο αυτο εδω!

ΥΓ: Που στελνω CV στην ΚΑΕ για σκαουτερ;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 4:27 pm

ερχεται και με 2 εξτρα μπαλες :dribble:

εντωμεταξυ απο τον λι και κατι αλλους εχει καλυτερο release :lol:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Απρ 10, 2026 4:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Απρ 10, 2026 4:29 pm

Εμενα ο Τζοσεφ για 3ος δεν με χαλαει καθολου

Για 1 χρονο ακομα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 4:31 pm

θα χεις δευτερο τον γουοκαπ τριτο τον τζοσεφ..ο πρωτος πρεπει να ναι ο ντονσιτς :D

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 10, 2026 4:34 pm

berry έγραψε:
Παρ Απρ 10, 2026 3:46 pm
O Τζοσεφ και ο Νιλικινα εχουν συμβολαιο παντως .

Δεν νομιζω να φυγουν και οι 2 .
Μακαρι να φυγει ο απατεωνας ο Γαλλος ο μια παιζω 3 αραζω για καφεδαρες γιατι εχω παθει βαβα.

Νταξ υπερβαλλω .Εχει παιξει 23 παιχνιδια Ευρωλιγκα.Πανω απο τα μισα ο σκυλος
Ο Τζόζεφ δεν εχει για του χρόνου. Έχει η ομάδα option.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”