Με τις Χριστοπαναγίες του Μπαρτζώκα μόνο μπορεί να έχει κανένα θέμα...
Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω βγαζω δευτερη ρεαλ και τριτη Βαλενθια που πιστευω θα χασει απο Ντουμπαι εκτος. Και Παο 6ο καθως δυσκολα θεωρω να περασει η Ζαλγκιρις απο την εδρα της Παρτιζαν η οποια φαινεται να εχει βρει τη φορμα της τελευταια.berry έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:19 pmΕγω το βγαζω ετσι παντως.
Εσεις ;
https://euroleague-standings.com/eurole ... calculator
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
1. OLYRivers15 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:26 pmΕγω βγαζω δευτερη ρεαλ και τριτη Βαλενθια που πιστευω θα χασει απο Ντουμπαι εκτος. Και Παο 6ο καθως δυσκολα θεωρω να περασει η Ζαλγκιρις απο την εδρα της Παρτιζαν η οποια φαινεται να εχει βρει τη φορμα της τελευταια.berry έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:19 pmΕγω το βγαζω ετσι παντως.
Εσεις ;
https://euroleague-standings.com/eurole ... calculator
2. RBM
3. VBC
4. FBB
5. HTA
6. PAO
7. ZAL
8. ASM
9. DUB
10. BAR
H Dubai θα περασει ευκολα την ανυπαρκτη Μπαρτσελονα και θα παιξουμε playoff με μια εκ των Μονακο ή Ντουμπαι. Η Ντουμπαι μου φαινεται το χειροτερο φιτ απ ολες τις ομαδες στις θεσεις 5 εως 10 αλλα οκ σε σειρα 5 σγωνων ελπιζω θα ειναι οκ.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Αποκάλυψη 22:3 αναφέρει: «Καμιά αφορμή για κατάρα δε θα υπάρχει πια εκεί. Ο θρόνος του Θεού και του Αρνίου θα βρίσκονται σ' αυτήν, κι οι δούλοι του θα τον λατρεύουν».
Στο πλαίσιο αυτό, το εδάφιο περιγράφει τη νέα, ουράνια κατάσταση (στην «Άγια Πόλη», τη νέα Ιερουσαλήμ) όπου η αμαρτία και οι συνέπειές της –που έφεραν την κατάρα μετά την πτώση του ανθρώπου στον παράδεισο– εξαλείφονται πλήρως.
Κερδαμε αδερφια !

Στο πλαίσιο αυτό, το εδάφιο περιγράφει τη νέα, ουράνια κατάσταση (στην «Άγια Πόλη», τη νέα Ιερουσαλήμ) όπου η αμαρτία και οι συνέπειές της –που έφεραν την κατάρα μετά την πτώση του ανθρώπου στον παράδεισο– εξαλείφονται πλήρως.
Κερδαμε αδερφια !

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Ζαλγκίρις θα κάνει 2/2 και θα βγει ο ΠΑΟ 7ος και 8η η Μονακό.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 3:40 pm1. OLY
2. RBM
3. VBC
4. FBB
5. HTA
6. PAO
7. ZAL
8. ASM
9. DUB
10. BAR
H Dubai θα περασει ευκολα την ανυπαρκτη Μπαρτσελονα και θα παιξουμε playoff με μια εκ των Μονακο ή Ντουμπαι. Η Ντουμπαι μου φαινεται το χειροτερο φιτ απ ολες τις ομαδες στις θεσεις 5 εως 10 αλλα οκ σε σειρα 5 σγωνων ελπιζω θα ειναι οκ.
By the way σήμερα το Μονακό - Μπάρτσα είναι ο ορισμός του τελικού και για τις δύο ομάδες. Η Μονακό αν χάσει σήμερα κινδυνεύει να μείνει εκτός δεκάδας (!!!) ακόμα και με νίκη με Χάποελ τελευταία αγωνιστική, ενώ η Μπάρτσα αν κερδίσει σήμερα λογικά βγαίνει 8η και παίζει με ΠΑΟ ή Ζαλγκίρις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Παρ Απρ 10, 2026 4:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα εμείς με Μονακό θα είναι το απόλυτο τεστ ώστε να βρούνε λύση πως θα σπάσουνε μια τέτοιου είδους άμυνα. Ο Ντιαλό είχε πάρει τον Ντόρσει από το χεράκι και ο Μπλόσομγκεομ αγκαλιά τον Σάσα. Ευκαιρία σε Μόρις να αναστηθεί ελεω Πάσχα.
Από Μονακό ή Ντουμπάϊ ποιά προτιμάς; Μου φαίνονται και οι δύο αρκετά δύσκολες.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οπως το εκανα εγω μου βγαινει
ολυ
ρεαλ
βαλενθια
φενερ
χαποελ
ζαλγκιρις
παο
μονακο
ντουμπαι
μπαρτσα
παο-μονακο λεω παο αρα με ρεαλ
μονακο ντουμπαι λεω μονακο
αρα ολυ-μονακο..αυτο που θελω δλδ για μας να πεσουμε με μονακο για προπονηση
το μονο που δεν ξερουμε με μονακο ειναι κατα ποσο θελουν να συνεχισουν να παιζουν..
στο ντουμπαι βαλενθια εβαλα ασσο..αμα ερθει διπλο πεφτουν αυτοι με παο
ολυ
ρεαλ
βαλενθια
φενερ
χαποελ
ζαλγκιρις
παο
μονακο
ντουμπαι
μπαρτσα
το μονο που δεν ξερουμε με μονακο ειναι κατα ποσο θελουν να συνεχισουν να παιζουν..
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως είπα και χτες ο Παναθηναικός παίρνει ή ρεαλ ή Βαλένθια.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 4:42 pmοπως το εκανα εγω μου βγαινει
ολυ
ρεαλ
βαλενθια
φενερ
χαποελ
ζαλγκιρις
παο
μονακο
ντουμπαι
μπαρτσα
Υπάρχει επίσης και ένα άλλο σενάριο το καλύτερο δυνατόν για τον ΠΑΟ στην κατάσταση που είναι. Να χάσει η Χάποελ δύο ματς (δύσκολο θα μου πείτε) και η Ζαλγκίρις από τη Παρτιζάν εκτός κι έτσι ο ΠΑΟ να έρθει 5ος και να πέσει με τη Φενέρ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο