Ακόμα και να ισχύει, κανείς δεν φτάνει αυτούς του sdna. Ασχολούνται συνέχεια με το τι κάνει ο Μπαρτζώκας και του κάνουν επίθεση ευθέως. Μπορεί κάποιος να πει κάτι ώστε να ρίξει λίγο τον Παναθηναϊκό αλλά τέτοια επίθεση δεν κάνει κανείς. Από την άλλη αυτό μπορεί να είναι και χειρότερο κάποιες φορές γιατί το 90% καταλαβαίνει ότι το sdna κάνει επίθεση, ενώ οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι το παίζουν πιο εύκολα αντικειμενικοί. Και πάλι όμως η επιθετική ρητορική αυξάνει και την τοξικότητα άρα εν τέλει το θεωρώ χειρότερο συνολικά. (από τους δημοσιογράφους του sport24 ο πιο αντιπαθής πάντως μου είναι ο Μαυροδόντης)BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:30 pmΠροφανώς για κάποιο άλλο σάιτ μιλάς. Ο Καλκαβούρας και ο Παπαδογιάννης ας πούμε, όλο ειρωνείες είναι για τον Παναθηναϊκό και γενικά έχουν μια αντιΠαναθηναϊκή προσέγγιση στα άρθρα τους και στις εκπομπές τους. Το Sport24 δεν το παρακολουθώ, ανέκαθεν ήταν και αυτό φιλοΟλυμπιακό λόγω Διαμαντόπουλου (άλλος αυτός) και Βλαχόπουλου.Erether έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:27 pm
Πραγματικά απορώ τι βλέπεις φίλε μου. Προχθές αποθέωσαν την μπασκεταρα και την μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Η κεντρική γραμμή ΟΛΩΝ των σάιτ πλην sdna είναι υπέρ και των 2 ομάδων. Το τι άποψη εκφέρει ο κάθε δημοσιογράφος που εργάζεται σε σάιτ, είναι μοναχα δικη του. Υπάρχουν και Παναθηναϊκοι και Ολυμπιακοι και κάποιοι που τους αρέσει το δράμα και πάνε όπου φυσάει ο άνεμος (π.χ Παπαδογιαννης) . Υπερβολές όταν παίζουν καλά οι ομάδες και υπερβολες όταν δεν πάνε καλα. Απ'ολα θα βρεις.
Ακόμα και στο σπορτ24 που είναι γεμάτο Ολυμπιακους δημοσιογράφους, η κεντρική γραμμή στα άρθρα ειδήσεων υποστηριζει και τον ΠΑΟ. Επίσης υπάρχουν τα 2 κορίτσια που υποστηρίζουν τον ΠΑΟ και ο Βλαχόπουλος που είναι πολύ γενναιόδωρος με τον ΠΑΟ στα σχόλια του.
Αθλητικά σάιτ και Αντικειμενικότητα
Συντονιστής: Captains
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μα δε μένει και κανένα άλλο σάιτ αγαπητέ.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:41 pmπολύ ωραίο σχόλιο αν είχα αναφέρει κάποιο άλλο σάιτ συγκρίνοντας το με σδνα, αλλά δε το έκανα!
δεν έχω διαβάσει ποτέ μου άρθρο του Παπαδογιάννη και γενικότερα δεν διαβάζω άρθρα-γνώμης κανενός δημοσιογράφου, με εξαίρεση κάνα Τσίμπο μια φορά το εξάμηνο ή κάνα eurohoops.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και το σδνα δεν γραφει τα νεα των αλλων ομαδων?Erether έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:40 pmΣυγνώμη, ποιος είναι ο πλουραλισμός άλλων ομαδων; Δεν λένε στα υπόλοιπα σάιτ τα καθημερινά νεα του Παναθηναϊκού; Τα κρύβουν ας πούμε;τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:33 pm
ε δεν υπαρχει καποιο αλλο μεσο τι να κανουμε
δεν εχουμε τον πλουραλισμο αλλων ομαδων για να επιλεγουμε
οπως ελεγε μια φορα ο κοτζιας στην βελεντζα,βλεπεις την ναντια και λες ενταξει καλη κοπελα
αν δεν εχεις γυναικα ομως βλεπεις την ναντια και λες πωπω τι κουκλαρα ειναι αυτη
![]()
Κάτι παναθηναικος24, κάτι foxbet, κάτι όλαπράσινα, τι είναι; Θα μας τρελάνετε εσείς!
ολα τα σαιτ γραφουν για ολες τις ομαδες
αλλο η καταγραφη νεων και αλλο η γραμμη που εχουν
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το SDNA όμως δε δήλωσε ποτέ ότι είναι αντικειμενικό. Ενώ τα υπόλοιπα σάιτ και οι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται ως "αντικειμενικοί", ενώ κατά βάθος είναι αντιΠαναθηναϊκοί και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:41 pmΑκόμα και να ισχύει, κανείς δεν φτάνει αυτούς του sdna. Ασχολούνται συνέχεια με το τι κάνει ο Μπαρτζώκας και του κάνουν επίθεση ευθέως. Μπορεί κάποιος να πει κάτι ώστε να ρίξει λίγο τον Παναθηναϊκό αλλά τέτοια επίθεση δεν κάνει κανείς. Από την άλλη αυτό μπορεί να είναι και χειρότερο κάποιες φορές γιατί το 90% καταλαβαίνει ότι το sdna κάνει επίθεση, ενώ οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι το παίζουν πιο εύκολα αντικειμενικοί. Και πάλι όμως η επιθετική ρητορική αυξάνει και την τοξικότητα άρα εν τέλει το θεωρώ χειρότερο συνολικά. (από τους δημοσιογράφους του sport24 ο πιο αντιπαθής πάντως μου είναι ο Μαυροδόντης)BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:30 pm
Προφανώς για κάποιο άλλο σάιτ μιλάς. Ο Καλκαβούρας και ο Παπαδογιάννης ας πούμε, όλο ειρωνείες είναι για τον Παναθηναϊκό και γενικά έχουν μια αντιΠαναθηναϊκή προσέγγιση στα άρθρα τους και στις εκπομπές τους. Το Sport24 δεν το παρακολουθώ, ανέκαθεν ήταν και αυτό φιλοΟλυμπιακό λόγω Διαμαντόπουλου (άλλος αυτός) και Βλαχόπουλου.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν έχουν δηλώσει ότι είναι τόσο αντικειμενικοί, για τα θέματα του Παναθηναϊκού, όσο το olaprasina πάω πάσο.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:44 pmΤο SDNA όμως δε δήλωσε ποτέ ότι είναι αντικειμενικό. Ενώ τα υπόλοιπα σάιτ και οι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται ως "αντικειμενικοί", ενώ κατά βάθος είναι αντιΠαναθηναϊκοί και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:41 pm
Ακόμα και να ισχύει, κανείς δεν φτάνει αυτούς του sdna. Ασχολούνται συνέχεια με το τι κάνει ο Μπαρτζώκας και του κάνουν επίθεση ευθέως. Μπορεί κάποιος να πει κάτι ώστε να ρίξει λίγο τον Παναθηναϊκό αλλά τέτοια επίθεση δεν κάνει κανείς. Από την άλλη αυτό μπορεί να είναι και χειρότερο κάποιες φορές γιατί το 90% καταλαβαίνει ότι το sdna κάνει επίθεση, ενώ οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι το παίζουν πιο εύκολα αντικειμενικοί. Και πάλι όμως η επιθετική ρητορική αυξάνει και την τοξικότητα άρα εν τέλει το θεωρώ χειρότερο συνολικά. (από τους δημοσιογράφους του sport24 ο πιο αντιπαθής πάντως μου είναι ο Μαυροδόντης)
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ακριβώς!BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:42 pmΜα δε μένει και κανένα άλλο σάιτ αγαπητέ.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:41 pm
πολύ ωραίο σχόλιο αν είχα αναφέρει κάποιο άλλο σάιτ συγκρίνοντας το με σδνα, αλλά δε το έκανα!
δεν έχω διαβάσει ποτέ μου άρθρο του Παπαδογιάννη και γενικότερα δεν διαβάζω άρθρα-γνώμης κανενός δημοσιογράφου, με εξαίρεση κάνα Τσίμπο μια φορά το εξάμηνο ή κάνα eurohoops.
προσωπικά η αθλητική μου καθημερινότητα περιλαμβάνει μόνο eurohoops (όχι καθημερινά) και sport24 για τίτλους ειδήσεων (δε διαβάζω το περιεχόμενο) και σδνα για τίτλους "σαν ηφαίστειο που ξυπνά", "κόντρα σε όλους και όπου βγει" μπουκουροκουβόπουλων (επίσης δε διαβάζω το περιεχόμενο αλλά είναι guilty pleasure οι δυο συγκεκριμένοι).
τα υπόλοιπα τα μαθαίνω από εδώ.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι δεν δηλωσε ποτε το SDNA????????????? Το "site της αληθειας" δεν διατεινεται οτι ειναι αντικειμενικο???BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:44 pmΤο SDNA όμως δε δήλωσε ποτέ ότι είναι αντικειμενικό. Ενώ τα υπόλοιπα σάιτ και οι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται ως "αντικειμενικοί", ενώ κατά βάθος είναι αντιΠαναθηναϊκοί και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:41 pm
Ακόμα και να ισχύει, κανείς δεν φτάνει αυτούς του sdna. Ασχολούνται συνέχεια με το τι κάνει ο Μπαρτζώκας και του κάνουν επίθεση ευθέως. Μπορεί κάποιος να πει κάτι ώστε να ρίξει λίγο τον Παναθηναϊκό αλλά τέτοια επίθεση δεν κάνει κανείς. Από την άλλη αυτό μπορεί να είναι και χειρότερο κάποιες φορές γιατί το 90% καταλαβαίνει ότι το sdna κάνει επίθεση, ενώ οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι το παίζουν πιο εύκολα αντικειμενικοί. Και πάλι όμως η επιθετική ρητορική αυξάνει και την τοξικότητα άρα εν τέλει το θεωρώ χειρότερο συνολικά. (από τους δημοσιογράφους του sport24 ο πιο αντιπαθής πάντως μου είναι ο Μαυροδόντης)
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Και σίγουρα θα έπρεπε να προσπαθούν να είναι πιο αντικειμενικοί, ναι.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:48 pmΑν έχουν δηλώσει ότι είναι τόσο αντικειμενικοί, για τα θέματα του Παναθηναϊκού, όσο το olaprasina πάω πάσο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτό είναι σαν να λες "ο κ. Δημήτρης θα έπρεπε να προσπαθεί να είναι πιο αντικειμενικός"BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:50 pmΔε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Και σίγουρα θα έπρεπε να προσπαθούν να είναι πιο αντικειμενικοί, ναι.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:48 pm
Αν έχουν δηλώσει ότι είναι τόσο αντικειμενικοί, για τα θέματα του Παναθηναϊκού, όσο το olaprasina πάω πάσο.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Αν οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι δεν είναι αντικειμενικοί όντως πάω πάσο. Αν και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί επιθέσεις σε άλλους ανθρώπους.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:50 pmΔε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Και σίγουρα θα έπρεπε να προσπαθούν να είναι πιο αντικειμενικοί, ναι.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:48 pm
Αν έχουν δηλώσει ότι είναι τόσο αντικειμενικοί, για τα θέματα του Παναθηναϊκού, όσο το olaprasina πάω πάσο.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κατάλαβα. Εγώ αναφέρομαι στο Gazzetta, αλλά μάλλον κατάλαβες ότι αναφέρομαι στο SDNA. Από το Gazzetta και το κάθε αντίστοιχο σάιτ λοιπόν, θα περίμενα μια πιο αντικειμενική προσέγγιση. Βέβαια θεωρώ ότι δεν γίνεται να υπάρχει 100% αντικειμενική προσέγγιση, ούτε εγώ θα μπορούσα να κάνω κάτι αντίστοιχο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:52 pmΔεν ειρωνεύομαι καθόλου. Αν οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι δεν είναι αντικειμενικοί όντως πάω πάσο. Αν και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί επιθέσεις σε άλλους ανθρώπους.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μην υπάρχει μπέρδεμα, δεν ξέρω αν οι δημοσιογράφοι του sdna δηλώνουν αντικειμενικοί. Και στα υπόλοιπα σάιτ κανείς δεν μπορεί να είναι τελείως αντικειμενικός αν μπλέκεται και η ομάδα του. Μακάρι περισσότεροι να ασχολούνταν με τους αγώνες και όχι με το τι ανέβασε ο λεσόρ στο τουίτερ ή τι είπε ο μπαρτζώκας στις γιαγιάδες της κερκίδας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι διαβάζοντας ένα άρθρο να καταλαβαίνουμε αν απλά παραθέτει τα γεγονότα ή αν προσπαθεί να περάσει μια συγκεκριμένη γραμμή. Νομίζω ότι έχεις μια προκατάληψη προς όλο το sport24 πχ ενώ ο κάθε δημοσιογράφος έχει δικό του τρόπο γραφής και έκφρασης απόψεων. Όπως στο sdna μπορείς να ακούσεις τι λένε ο Τσίμπος και ο Κοτζιάς έτσι μπορείς να βρεις δημοσιογράφους σε άλλα μέσα.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:55 pmΚατάλαβα. Εγώ αναφέρομαι στο Gazzetta, αλλά μάλλον κατάλαβες ότι αναφέρομαι στο SDNA. Από το Gazzetta και το κάθε αντίστοιχο σάιτ λοιπόν, θα περίμενα μια πιο αντικειμενική προσέγγιση. Βέβαια θεωρώ ότι δεν γίνεται να υπάρχει 100% αντικειμενική προσέγγιση, ούτε εγώ θα μπορούσα να κάνω κάτι αντίστοιχο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:52 pm
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Αν οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι δεν είναι αντικειμενικοί όντως πάω πάσο. Αν και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί επιθέσεις σε άλλους ανθρώπους.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο