Τι βλέπουμε στην Δύση;
Έχουμε μια κυριαρχία μερικών ομάδων στις περιφέρειες τους όπως είναι η Οκλαχόμα, οι Σπερς, οι Ναγκετς, οι Πίστονς, οι Σελτικς και οι Νικς. Αυτες οι 6 ομάδες είναι ένα σκαλί παραπάνω από τις υπόλοιπες ως προς την εικόνα της Regular Season.
Ναι αλλά δεν παίζεται το ίδιο μπάσκετ.
Στα play in βλέπω κυριαρχία Clippers , Suns , 76ers και Miami . Κρατάω μια επιφύλαξη για τους Hornets μπορεί να γίνει η έκπληξη.
Δεν θέλω να φανταστώ διπλή ήττα των Σανς είτε από Πόρτλαντ είτε από Κλίπερς. Αν είχαν τερματίσει οι Κλίπερς 8οι πιστεύω θα χάναμε γιατί είναι πολύ φορμαρισμένοι, για αυτό το ματς με Πορτλαντ είναι τελικός. Είμαστε ψιλοάθλιοι με πολλούς τραυματισμούς και χωρίς χημεία αλλά αν κλείσουμε τον Advija θα έρθει η νίκη.
Το Golden State έχει ψυχή; Δεν ξέρουμε. Θα δούμε. Έχει δύσει το προτζετ του Κερρ στην Δύση
Οι Χιούστον ακολουθούν πορεία Σανς με Ντουράντ. Πολύ hype για το τίποτα και ακόμα μια ομάδα χωρίς χημεία για τον Ντουράντ (τυχαίο;). Παραμένουν φαβορί απέναντι στους σοκαρισμένους Lakers από τους τραυματισμούς Ντόνσιτς Ριβς. Αν δεν παίξουν οι 2 εύκολο 1st round exit για Λεμπρον.
Ο Γιόκιτς θα πατήσει κάτω τους Λύκους μιας και βρήκαν εξαιρετική χημεία και σπίθα για μια ακόμα κατάκτηση.
Οι Σπερς και η Οκλαχόμα φαίνονται ανίκητες σαν ομάδες. Αν δεν έχουμε παρατράγουδα

θα πόνταρα σε μια επική ανατροπή των Σανς απέναντι τους, αλλά ο Wemby είναι από άλλον πλανήτη για να νικηθεί από μια soft ομάδα. Οι Κλίπερς/Πορτλαντ/Warriors δε πιστεύω να έχουν τύχη απέναντι σε Θάντερ. (βλέπετε έχω σίγουρο το #7 για Σανς

).
Ανατολή και το παλιό φόρουμ με φαν Πίστονς πανηγυρίζει.
Χαρμόσυνες μπασκετικές καμπάνες στην παλιά φρουρά του Baskteforum η 1η θέση των Πίστονς με μεστό μπάσκετ. Δεν πιστεύω να δυσκολευτεί με όποιον έρθει στο #8.
Η Βοστώνη είναι υποτιμημένη φέτος και θα καθαρίσει μέχρι τελικούς και αυτή όποιον αντίπαλο βρει.
Θα εκπλαγώ αν οι Νικς κάνουν γκέλα με τους φορμαρισμένους Χοκς. Τους έχω στο μυαλό μου ότι θα φτάσουν μακριά φέτος, όντας η ευχάριστη έκπληξη.
Μεγάλη μάχη στο 4-5 αλλά ο Χάρντεν με τον Μιτσελ θα καθαρίσουν με ατομικές ενέργειες τους Ράπτορς.
Θέλω να περάσουν οι 76ers να δούμε μια καλή μάχη με Βοστώνη ενώ όπως προείπα το Μιαμι με Σποελστρα πάντα θα έχει προβάδισμα.
---------------------------------------------------------------------
Στους ημιτελικούς περιφέρειας θεωρώ τα 1-2-3-4 seed θα βρίσκονται εκεί από κάθε περιφέρεια. Και σε αυτή την φάση θα έχουμε τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν μιας και όλη την χρονιά φέτος το ΝΒΑ έμοιαζε χειρότερο της Basket League. Μηδενικό ενδιαφέρον, πολλοί τραυματισμοί, αδιάφορα παιχνίδια και ανούσιο μπάσκετ.
----------------------------------------------------------------------------
Σύντομα θα ανοίξω και Bracket για τα μέλη του φόρουμ και θα ποστάρω εδώ πέρα link
https://nbabracketology.com/group/view/31409