Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βετεράνος ξε βετεράνος ο γουοκαπ είναι απαραίτητος για το Μπαρτζώκας μπολ. Κι όχι πως είναι στους κορυφαίους άσσους της λίγκας ή κάτι τέτοιο, απλά είναι καλό φιτ στο σύστημα σωστές πάσες στους σωστούς χρόνους, ξέρει πια τους συμπαίκτες του πολύ καλά και για αυτό είναι αναντικατάστατος. 30λεπτα περιμένω να παίζει στα πλειοφς.
Ο Μακινταιρ θεωρώ πως ταιριάζει γάντι σ αυτό το σύστημα. Καλύτερα από Φρανσίσκο. Εξακολουθεί να χρειάζεται βασικός άσσος πάντως
Ο Μακινταιρ θεωρώ πως ταιριάζει γάντι σ αυτό το σύστημα. Καλύτερα από Φρανσίσκο. Εξακολουθεί να χρειάζεται βασικός άσσος πάντως
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μακινταιρ αν τον εχεις μεσα με Μακκισικ με το ασταθες του σουτ και τον Γουορντ δεν ειναι το ιδανικό σεναριο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 11:50 amΤα περισσότερα ρόστερ με κάτι μακινταιρ και μπλοσομ και τέτοιους είναι downgrade από τα δύο τελευταία πάντως που υπολόγιζαν τον
Έβανς ασχέτως ότι δεν έπρεπε .. όσο πάμε και πέφτουμε , δεν μας νοιάζει το τρίποντο κτλ ..δηλαδή ποιος ο λόγος να φέρεις και άλλο ασουτο άσσο και να του βάλεις και ασουτο 4ρι.. Η μόσιον θέλει χώρους για να δουλέψει και θα τους το δίνεις στο πιάτο να κλείνονται όλοι στην ρακέτα
Ο γουοκαπ επίσης δεν υπολογιζόταν για βασικός εδώ και δύο χρόνια … από ανάγκη έγινε
Ότι χάσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκα και ξαφνικά αλλάζεις τον μορις με τον μακινταιρ και τον αλεκο με τον μπλοσομ και είσαι έτοιμος![]()
Αν τον εχεις μεσα ομως με
ντορσει, Ροντεν, Σασα, Μιλου ή ακομη και
Φουρνιε, Ροντεν, Μαικ, Ταιρικ
Δεν βλεπω τον λογο να φοβασαι καθως αλλοι 3 σουταρουν εξαιρετικα και ο μακινταιαρ ειναι απο τους καλλυτερους να μοιραζουν την μπαλα.
Και εγω προτιμω Φρανσισκο αλλα δεν θα κλαψω κιολας με εναν κορυφαιο γκαρντ οπως ο Μακινταιαρ αν τα κομματια διπλα του ειναι αυτα που ταιριαζουν. Τωρα αν παρουμε Μακινταιαρ και Μπλοσονγκειμ και κανεναν με το σουτ του Μπραζντεικις(κριμα που δεν εξελιχθηκε αυτος) ε εκει ειναι οντως downgrade στα δομικα υλικα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μενα προσωπικα ο Αλεκος ειναι αμαρτια να φυγει αλλα ειναι και αμαρτια αν παιρνει δεκαλεπτα και να παιζει τα ρεπα του Σασα, ιδιαιτερα με την εικονα των δυο τον τελευταιο κυριως μηνα στο πισω μερος του παρκε, σιγουρα ολοι μας θελουμε περισσοτερη σκληραδα στο 4 αλλα οχι και να διωξουμε αλεκο για να παρουμε παικτη που την πιανει απο το κοτσανι.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 11:02 amαν υπήρχε η επιλογή να κρατήσουμε τον Αλέκο θα το κάνατε ή θα προτιμούσατε να πάμε σε κάτι διαφορετικό;
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατρε μου καλημερα και χρονια πολλα , να θυμισω οτι τα τελευται χρονια ο Μιλου εχει προσθεσει κι ενα συμπαθητικο μιντ ρεηντζ στο ρεπερτοριο του (οκ δεν παιρνει πολλα τετοια σουτ απο τα 5 μετρα , αλλα οταν το κανει ειναι αρκετα αποτελεσματικος ) πραγμα που σημαινει οτι εχεις 4 παικτες να τραβηξουν εξω το παιχνιδι και να αφησουν χωρους για μπουκες κι εδω που τα λεμε τον λεμε ασσουτο τον μακινταιρ αλλα δεν ειναι οτι θα τον αφησουν κι ολομοναχο στην περιφερεια.Christofis έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:13 pmΟ μακινταιρ αν τον εχεις μεσα με Μακκισικ με το ασταθες του σουτ και τον Γουορντ δεν ειναι το ιδανικό σεναριο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 11:50 amΤα περισσότερα ρόστερ με κάτι μακινταιρ και μπλοσομ και τέτοιους είναι downgrade από τα δύο τελευταία πάντως που υπολόγιζαν τον
Έβανς ασχέτως ότι δεν έπρεπε .. όσο πάμε και πέφτουμε , δεν μας νοιάζει το τρίποντο κτλ ..δηλαδή ποιος ο λόγος να φέρεις και άλλο ασουτο άσσο και να του βάλεις και ασουτο 4ρι.. Η μόσιον θέλει χώρους για να δουλέψει και θα τους το δίνεις στο πιάτο να κλείνονται όλοι στην ρακέτα
Ο γουοκαπ επίσης δεν υπολογιζόταν για βασικός εδώ και δύο χρόνια … από ανάγκη έγινε
Ότι χάσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκα και ξαφνικά αλλάζεις τον μορις με τον μακινταιρ και τον αλεκο με τον μπλοσομ και είσαι έτοιμος![]()
Δεν βλεπω τον λογο να φοβασαι καθως αλλοι 3 σουταρουν εξαιρετικα και ο μακινταιαρ ειναι απο τους καλλυτερους να μοιραζουν την μπαλα.
Και εγω προτιμω Φρανσισκο αλλα δεν θα κλαψω κιολας με εναν κορυφαιο γκαρντ οπως ο Μακινταιαρ αν τα κομματια διπλα του ειναι αυτα που ταιριαζουν. Τωρα αν παρουμε Μακινταιαρ και Μπλοσονγκειμ και κανεναν με το σουτ του Μπραζντεικις(κριμα που δεν εξελιχθηκε αυτος) ε εκει ειναι οντως downgrade στα δομικα υλικα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημερα και χρονια πολλα. Συμφωνω το χω γραψει και εγω σημερα αυτο αν πας στα σχολια 1-2 σελιδες πισω θα το δεις. Απλα γραφω 3 που γενικα περνουν μεγαλο αριθμο μακρινων σουτ σε μεσους ορουςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:24 pm
Γιατρε μου καλημερα και χρονια πολλα , να θυμισω οτι τα τελευται χρονια ο Μιλου εχει προσθεσει κι ενα συμπαθητικο μιντ ρεηντζ στο ρεπερτοριο του (οκ δεν παιρνει πολλα τετοια σουτ απο τα 5 μετρα , αλλα οταν το κανει ειναι αρκετα αποτελεσματικος ) πραγμα που σημαινει οτι εχεις 4 παικτες να τραβηξουν εξω το παιχνιδι και να αφησουν χωρους για μπουκες κι εδω που τα λεμε τον λεμε ασσουτο τον μακινταιρ αλλα δεν ειναι οτι θα τον αφησουν κι ολομοναχο στην περιφερεια.Christofis έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:13 pm
Ο μακινταιρ αν τον εχεις μεσα με Μακκισικ με το ασταθες του σουτ και τον Γουορντ δεν ειναι το ιδανικό σεναριο.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μολις το ειδα και χαιρομαι που συμφωνουμε , το ωραιο με αυτο το νημα ειναι οτι συμμετεχουμε πολλα παιδια κι ακουγοντια και γραφονται πολυ ωραιες αποψεις το κακο ειναι οτι γεμιζει τοσο γρηγορα που καμιααι φορα γραφω κατι και βλεπω μετα οτι το χουν γραψει κι αλλοι με το ρισκο να εχω επαναλαβει πανω κατω τα ιδια πραγματαChristofis έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:27 pmΚαλημερα και χρονια πολλα. Συμφωνω το χω γραψει και εγω σημερα αυτο αν πας στα σχολια 1-2 σελιδες πισω θα το δεις. Απλα γραφω 3 που γενικα περνουν μεγαλο αριθμο μακρινων σουτ σε μεσους ορουςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:24 pm![]()
Γιατρε μου καλημερα και χρονια πολλα , να θυμισω οτι τα τελευται χρονια ο Μιλου εχει προσθεσει κι ενα συμπαθητικο μιντ ρεηντζ στο ρεπερτοριο του (οκ δεν παιρνει πολλα τετοια σουτ απο τα 5 μετρα , αλλα οταν το κανει ειναι αρκετα αποτελεσματικος ) πραγμα που σημαινει οτι εχεις 4 παικτες να τραβηξουν εξω το παιχνιδι και να αφησουν χωρους για μπουκες κι εδω που τα λεμε τον λεμε ασσουτο τον μακινταιρ αλλα δεν ειναι οτι θα τον αφησουν κι ολομοναχο στην περιφερεια.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φανταζεσαι σχημα με κοστελο στο 5 πητερσ στο 4 θα μπερδευονται οχι μονο οι αντιπαλοι αλλα και οι συμπαικτες τους, εμφανισιακα μοιαζουν πολυSbioTech έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 6:33 amIts not just you, αλλά ρε φίλε, όσο και να το ήθελα το stretch-5, αν αυτό ήταν λχ τύπου Κοστέλο, ποιον από τους σέντερ σου θα θυσίαζες για έναν Κοστέλο. Εγώ χωρίς καν σκέψη κανένανcoach blue έγραψε: ↑Δευ Απρ 13, 2026 11:55 pmΗ ομαδα πλεον ειναι του ντορσει . Φετος εκει εχει πονταρει .
Αν το παρει πραγματικος mvp θα ειναι ο ντορσει ( αρχετα αν μου αρεσει ο τροπος που παιζει , αυτη ειναι η πραγματικοτητα ) οποτε θα συνεχισει και την επομενη χρονια να παιρνει τις περισσοτερες μπαλες κι ας τρελενεται ο μπαρτζωκας κι ας απεχει αρκετα απο το μπαρτζωκας μπολ .
Τωρα αν δεν το παρει ουτε με αυτη την συνταγη εχει δυο επιλογες .
1) Συνεχιζει το ιδιο ( οπως ειχε γινει και τις προηγουμενες χρονιες με τον βεζενκοφ αντιστοιχα ) οποτε προχωραει με μακινταιρ ( ο οποιος ομως κι αυτος θελει μπαλες αλλα αυτο θα το αντιμετωπισουμε τοτε )
2) Προσθετει φρανσισκοειδες ωστε να αποκτησει σοβαρη απειλη και απο τον ασσο .
Για μενα σταθερα λειπει ενα σεντερ που να απειλει απο μακρια αλλα It's just me ...
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μετα το πασχαλινο φαγοποτι το χερι στην καρδια ειναι κακο σημαδι φιλε , ειμαστε και σε ζορικη ηλικια, ο ντορσευ φετος ειναι διαστημικος αλλα ο φουρνιε ειναι φουρνιε , αν επρεπε by all means να κρατησω μοναχα εναν θα κρατουσα τον ντορσευ λογω νεωτερης ηλικιας διαβατηριου και γιατι τωρα οδευει προς το πικ του . Το καραφλο βελος ομως ειναι λατρεια οπως και να το κανουμε .Sharp Shooter έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2026 8:02 pm2 ερωτήσεις τώρα που είστε και όλοι στη χώνεψη. Θέλω απάντηση με το χέρι στην καρδιά.
1. Αν μπορούσατε να κρατήσετε μόνο έναν παίκτη του χρόνου, θα κρατούσατε Φουρνιέ ή Ντόρσι;
2. Ποιος έκανε καλύτερη regular season; Ο Φουρνιε πέρσι ή ο Ντόρσι φέτος;
(Αν μου έκαναν αυτές τις 2 ερωτήσεις πέρσι τέτοια εποχή απλά θα γελούσα. Και μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβουμε τι step up έχει κάνει ο Τάιλερ…)
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι εμμονή αλλά πραγματικότητα που την έχουμε δει ξανά και ξανά και ξανά. Σε μια ομάδα που βασίζεται στα κοψίματα, και την κίνηση είναι απαραίτητοι οι χώροι. Όταν οι παίκτες που παίζουν δεν συνιστούν απειλή από μακριά (δεν μιλάω για σουτέρ κλάσης), αλλά είναι non-factor, όπως ακριβώς είναι ο Μάκινταιρ του career 31% στην Ευρωλίγκα (ή ο Θωμάς, ή ο Ντιλικίνα), τότε οι διαβασμένοι αντίπαλοι θα τον παίζουν under κλείνοντας τους χώρους που προαναφέραμε μέσα. Όταν οι παίκτες που μπορούν να αφεθούν γίνονται πολλοί (λχ Μακινταιρ, Γουόρντ, Μπλοσσομγκειμ, Πεντάρι) και έχεις μόνο μια απειλή, τότε το όλο παιχνίδι της ομάδας ακυρώνεται πριν καν το προσπαθήσουν.
Δεν νοείται 5άδα στο σύγχρονο μπάσκετ που να μην έχει τουλάχιστον 3 παίκτες που να μπορούν να σουτάρουν 3ποντο. Δεν σου λέω απαραίτητα να έχουν ποσοστα Στεφ Κάρι, αλλά να μην τολμάς να παίξεις under γιατί θα σε τιμωρήσουν.
Απλώς δεν νοείται...
ΥΓ: Ο Μάκινταιρ και ο κάθε άσουτος PG δεν είναι απαραίτητα κακός παίκτης, εφόσον πλαισιώνεται στην 5άδα με παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν χώρους και για τον ίδιο. Γιατί αν όλοι παίζουν δυο βήματα πίσω να το βράσω εγώ το κάθετο παιχνίδι του. Δεν θα περάσει 5 παίκτες που θα έχει μπροστά του. Αν τον πλαισιώσεις τώρα με μια 5αδα τύπου Φουρνιέ-Ροντέν-Πίτερς τότε ναι, να το καταλάβω το concept. Αν και δεν θα πήγαινα σε παίκτη 32 στα 33 τώρα που δεν έχει δείξει και κανά winning spirit να πω ότι τουλάχιστον βάζω έναν κλατς παίκτη μεγάλων αγώνων στο ρόστερ. Λίγο ώπα, στη Μπασκόνια και τον Ερυθρό έπαιζε και πιο πριν Γιουροκαπ που στην καλύτερη σεζόν του έφτασε ημιτελικά όπου έβαλε 8π με 1/5 τρίποντα ενώ πέρυσι στα πλαυιν αποκλείστηκε από Μπαγερν με 0/4 τρίποντα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν παίζουμε μοτιον όπως την έχεις στο μυαλό σου πλέον. Έχεις μπερδευτεί εσύ και αρκετοί άλλοι εδώ.SbioTech έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:50 pmΔεν είναι εμμονή αλλά πραγματικότητα που την έχουμε δει ξανά και ξανά και ξανά. Σε μια ομάδα που βασίζεται στα κοψίματα, και την κίνηση είναι απαραίτητοι οι χώροι. Όταν οι παίκτες που παίζουν δεν συνιστούν απειλή από μακριά (δεν μιλάω για σουτέρ κλάσης), αλλά είναι non-factor, όπως ακριβώς είναι ο Μάκινταιρ του career 31% στην Ευρωλίγκα (ή ο Θωμάς, ή ο Ντιλικίνα), τότε οι διαβασμένοι αντίπαλοι θα τον παίζουν under κλείνοντας τους χώρους που προαναφέραμε μέσα. Όταν οι παίκτες που μπορούν να αφεθούν γίνονται πολλοί (λχ Μακινταιρ, Γουόρντ, Μπλοσσομγκειμ, Πεντάρι) και έχεις μόνο μια απειλή, τότε το όλο παιχνίδι της ομάδας ακυρώνεται πριν καν το προσπαθήσουν.
Δεν νοείται 5άδα στο σύγχρονο μπάσκετ που να μην έχει τουλάχιστον 3 παίκτες που να μπορούν να σουτάρουν 3ποντο. Δεν σου λέω απαραίτητα να έχουν ποσοστα Στεφ Κάρι, αλλά να μην τολμάς να παίξεις under γιατί θα σε τιμωρήσουν.
Απλώς δεν νοείται...
ΥΓ: Ο Μάκινταιρ και ο κάθε άσουτος PG δεν είναι απαραίτητα κακός παίκτης, εφόσον πλαισιώνεται στην 5άδα με παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν χώρους και για τον ίδιο. Γιατί αν όλοι παίζουν δυο βήματα πίσω να το βράσω εγώ το κάθετο παιχνίδι του. Δεν θα περάσει 5 παίκτες που θα έχει μπροστά του. Αν τον πλαισιώσεις τώρα με μια 5αδα τύπου Φουρνιέ-Ροντέν-Πίτερς τότε ναι, να το καταλάβω το concept. Αν και δεν θα πήγαινα σε παίκτη 32 στα 33 τώρα που δεν έχει δείξει και κανά winning spirit να πω ότι τουλάχιστον βάζω έναν κλατς παίκτη μεγάλων αγώνων στο ρόστερ. Λίγο ώπα, στη Μπασκόνια και τον Ερυθρό έπαιζε και πιο πριν Γιουροκαπ που στην καλύτερη σεζόν του έφτασε ημιτελικά όπου έβαλε 8π με 1/5 τρίποντα ενώ πέρυσι στα πλαυιν αποκλείστηκε από Μπαγερν με 0/4 τρίποντα
Πες μια ομάδα στην Λίγκα που όλοι της οι άσοι να σουτάρουν. Επίσης εγώ δεν μίλησα για blossomgame μίλησα για να μακιντταιρ. Μια χαρά λειτουργικός άσος μπορεί να είναι σε μια πεντάδα με ward
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πες μια ομάδα στη λίγκα που κανένας της άσσος δεν σουτάρει. Γιατί αυτό είμαστε, και αυτό θα είμαστε αν πάρουμε τον Κόντι. Με Γουόρντ δεν μπορεί να συνυπάρξει, ειδικά ξαναλέω δεδομένου ότι στο 4 δεν θα υπάρχει ο Πίτερς και είναι επίσης άγνωστο ποιος θα έρθει.Jeight έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 1:19 pmSbioTech έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:50 pm
Δεν είναι εμμονή αλλά πραγματικότητα που την έχουμε δει ξανά και ξανά και ξανά. Σε μια ομάδα που βασίζεται στα κοψίματα, και την κίνηση είναι απαραίτητοι οι χώροι. Όταν οι παίκτες που παίζουν δεν συνιστούν απειλή από μακριά (δεν μιλάω για σουτέρ κλάσης), αλλά είναι non-factor, όπως ακριβώς είναι ο Μάκινταιρ του career 31% στην Ευρωλίγκα (ή ο Θωμάς, ή ο Ντιλικίνα), τότε οι διαβασμένοι αντίπαλοι θα τον παίζουν under κλείνοντας τους χώρους που προαναφέραμε μέσα. Όταν οι παίκτες που μπορούν να αφεθούν γίνονται πολλοί (λχ Μακινταιρ, Γουόρντ, Μπλοσσομγκειμ, Πεντάρι) και έχεις μόνο μια απειλή, τότε το όλο παιχνίδι της ομάδας ακυρώνεται πριν καν το προσπαθήσουν.
Απλώς δεν νοείται...
Δεν παίζουμε μοτιον όπως την έχεις στο μυαλό σου πλέον. Έχεις μπερδευτεί εσύ και αρκετοί άλλοι εδώ.
Πες μια ομάδα στην Λίγκα που όλοι της οι άσοι να σουτάρουν. Επίσης εγώ δεν μίλησα για blossomgame μίλησα για να μακιντταιρ. Μια χαρά λειτουργικός άσος μπορεί να είναι σε μια πεντάδα με ward
Τέλος για τον ίδιο τον παίκτη που κάποιοι αναγάγουν ως Μεσσία ενώ είναι ένας μεσόκοπος γκαρντ στα τελευταία χρόνια της καριέρας του που ποτέ δεν υπήρξε εξαιρετικός ατομικά ή έστω μέλος εξαιρετικής ομάδας δεν υπάρχει φαντάζομαι αντίλογος
ΥΓ: Για τους PG της λίγκας θα σου απαντήσω απευθείας κοιτάζοντας μόνο τις ομάδες playoff-in
Μονακό - Στραζέλ 39%
Ντουμπάι - Ράιτ 37%
Μπάρτσα - Σατοράνσκι 48%
Φενέρ - ΝτεΚολό 49% (και ναι δεν είναι καθαρό PG αλλά στο 2 έχει Τάκερ-Μπόστον-Χολ)
Χαποέλ - Τζόουνς 41%
Παο - Σλούκας 39%
Ρεάλ - Φελίζ 44%
Βαλένθια - Τόμπσον 40%
Ζαλγκίρις (καλά άστο) Γκος 42% Λο 39% Φρατζίσκο 40%
Μόνο ο Ερυθρός του τρομερού Μάκινταιρ έχει μείνει που είναι η μόνη ομάδα 10αδας με χειρότερο ποσοστό από εμάς
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας που να την έχει κατακτήσει έχοντας τον βασικό και αναπληρωματικό ασσο τελειως ασουτο; Μην μου πείτε να έχει κανας σπανουλης ή τζειμς 32% γιατί σουτάρουν με τρεις παίκτες κρεμασμένους.. να είναι στυλ μακινταιρ καλαθη γουοκαπ που λες αστούς να βαράνε όλο το ματς δεν χάνουμε από αυτούς
Προσωπικά δεν μου έρχεται καμία
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μην πας σε κατακτητή. Δες απλως την τοπ 8αδα... δεν παίζει.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 4:33 pmΥπάρχει ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας που να την έχει κατακτήσει έχοντας τον βασικό και αναπληρωματικό ασσο τελειως ασουτο; Μην μου πείτε να έχει κανας σπανουλης ή τζειμς 32% γιατί σουτάρουν με τρεις παίκτες κρεμασμένους.. να είναι στυλ μακινταιρ καλαθη γουοκαπ που λες αστούς να βαράνε όλο το ματς δεν χάνουμε από αυτούς
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στον Ερυθρό ποιος ακριβώς είναι ο σουτέρ που έχουν και δεν κλείνουν οι χώροι, ώστε ο Μάκινταιρ να έχει τα νούμερα που έχει;SbioTech έγραψε: ↑Τρί Απρ 14, 2026 12:50 pmΔεν είναι εμμονή αλλά πραγματικότητα που την έχουμε δει ξανά και ξανά και ξανά. Σε μια ομάδα που βασίζεται στα κοψίματα, και την κίνηση είναι απαραίτητοι οι χώροι. Όταν οι παίκτες που παίζουν δεν συνιστούν απειλή από μακριά (δεν μιλάω για σουτέρ κλάσης), αλλά είναι non-factor, όπως ακριβώς είναι ο Μάκινταιρ του career 31% στην Ευρωλίγκα (ή ο Θωμάς, ή ο Ντιλικίνα), τότε οι διαβασμένοι αντίπαλοι θα τον παίζουν under κλείνοντας τους χώρους που προαναφέραμε μέσα. Όταν οι παίκτες που μπορούν να αφεθούν γίνονται πολλοί (λχ Μακινταιρ, Γουόρντ, Μπλοσσομγκειμ, Πεντάρι) και έχεις μόνο μια απειλή, τότε το όλο παιχνίδι της ομάδας ακυρώνεται πριν καν το προσπαθήσουν.
Απλώς δεν νοείται...
Για να ξέρουμε και τι λέμε δλδ…

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο