Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτοι ηταν με μβπ και ποσα φ4..αλλο λεβελ ο φρανσισκο..
εντωμεταξυ τωρα εβαλα την εκπομπη και ο μονεκε και ο μπλοσομ ειπαν με σιγουρια οτι ο τζειμς παει στην μπαρτσελονα..οποτε ενας μνηστηρας λιγοτερος για τον γαλλο..εκτος και η μπαρτσα χωραει φρανσισκο με τζειμς αλλα εμεις δεν τον χωραμε με τον γουοκαπ
αμα οι αλλοι του δινουν 3 τι θα κανουμε εμεις θα του πουμε παρε 2 και αμα θες?μας βλεπω με τον μαντζαρη ετσι..τα ποσα αυξανονται καθε χρονο δεν γινεται να λες α τοτε ο αλλος πηρε λιγοτερα..Δεν ξερω κιολας αν βρει τοσα λεφτα,πιθανοτατα οχι..απλα λεω ενα ποσο στην τυχη
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ούτε εγώ πιστεύω ότι μπορεί ο Φρανσίσκο να βρει 3 εκατομμύρια από ομάδα σαν εμάς, τον Παναθηναϊκό ή τη Μπαρτσελόνα. μόνο καμιά Ντουμπάι ίσως και να του τα έδινε ή καμιά άλλη που θα τον είχε ως τον σταρ της.
γι' αυτό και συγκρίνω την περίπτωση του με αυτή του Σορτς, δε τα πετάνε έτσι τα εκατομμύρια οι τοπ ομάδες παρά μόνο σε established παίκτες.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ή Μπάρτσα όχι δεν έχει και πάει για ολικό rebuild. Μέχρι και τον Σατοράνσκι διώχνει.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 6:18 pmΔηλαδή η μπαρτσελονα δεν έχει άλλους άσσους να τους βάζει σε ιεραρχία; Μήπως ο γουοκαπ είναι κανας σταρ και δεν το ξέρω ;ακόμα και οικονομικά να το δεις ο ένας θα παίρνει 1εκ ο άλλος 3… κάπου δεν μου κολλάνε αυτά που λεςDimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 4:44 pm
Μα δεν είπε κανείς να μην πάει 2ος ο Ουόκαπ. Αλλά όπως είπε σωστά και ο φίλος πιο πάνω, αυτό θα γίνει σταδιακά. Το πρώτο 6αμηνο 20-20 θα είναι ο χρόνος μοιρασμένος.
Η ερώτηση μου ήταν η εξής: ο Φρανσίσκο γιατί να διαλέξει εμάς ή τον ΠΑΟ που έχει να ανταγωνιστεί τις παλιοσειρές και να μην πάει να γίνει σταρ σε άλλη ομάδα στυλ Μπάρτσα; Και αν το κάνει θα φταίει ο Μπαρτζώκας μετά που δεν τον έπεισε;
Δηλαδή εμείς μπορεί να γράφουμε ονόματα σαν να θεωρούμε δεδομένο ότι μπορούμε να πάρουμε όποιον θέλουμε και ότι παρακαλάνε οι παίκτες να έρθουν σε εμάς ενώ μάλλον ισχύει το αντίθετο…
Εκεί είναι το πρόβλημα σου νομίζω. Γράφεις για στόχους που δεν είναι ρεαλιστικοί (πχ Μισιτς) ή έχουν συμβόλαιο και μετά τα χρεώνουμε στην διοίκηση ή στον προπονητή που δεν τους κυνήγησαν αρκετά.
Φαινόμενα Μπάτλερ θα επαναληφθούν το καλοκαίρι, όσο η ομάδα έχει Φουρνιέ και Ντόρσει στο ρόστερ της.
Μιλάς για τον ολυμπιακό του τοπ 2 μπατζετ λες και είναι η κάτω ραχούλα.. δηλαδή όλους τους άλλους πως τους φέρνουμε; Με την ίδια λογική ούτε ο Έβανς έπρεπε να είναι στόχος.. καλύτερη χρονιά του φρανσισκο είχε..
Οπως λέει και ο μπριγκατε πάνω πέρσι είχε εβανς γουοκαπ λι και πήγε να πάρει και τον μπαμπ ή τον φρανσισκο..ενώ στήριζε την χρονιά στον εβανς ..
Και φέτος μιλάτε για κάτι μακινταιρ γουοκαπ τζοσεφ στον ασσσο.. χειρότερη γραμμή από τον ερυθρό της 10δας φέτος ..
Μου φαίνεται πιο πολύ ενάντια στον Μπαρτζωκα είναι οι μπαρτζωκιστες απλά δεν το καταλαβαίνουν ..
Θεωρώ και ο ίδιος αν τα έβλεπε θα τρελαινόταν![]()
Έχει διαφορά το να πας να πάρεις έναν παίκτη και οκ να μην σε προτιμήσει από το κάτσε να πάρουμε τώρα όποιον είναι εύκολος που να μπλέκουμε..λες και είσαι ο ερυθρός αστέρας
Για τα 3κ σου απάντησα σε άλλο post. Πάνω από 2.2 δεν πρόκειται να δώσουμε. Εδώ στον Έβανς δίναμε 1.8.
Δεν είμαστε κάτω Ραγούλα, αλλά δεν έχουμε μπει και σε πλειστηριασμούς. Κλείνουμε παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα και συνήθως οικονομικά. Αμα ο Σίσκο το παίζει δύσκολος και ο Μακινταιρ παρακαλεί να έρθει με 1.5, μάντεψε σε ποιον θα πάνε. Πότε πήραμε παίκτη που ήθελε πχ και ο ΠΑΟ, η Ρεάλ, η Φενέρ και πάει λέγοντας;
Τον Φρανσίσκο το καλοκαίρι τον θέλαμε με την τεράστια διαφορά ότι: 1) ο Ντόρσει ήταν ερωτηματικό και σίγουρα κανείς δεν περίμενε την χρονιά που κάνει, 2) άλλο status είχε ο Φρανσίσκο το καλοκαίρι, άλλο τώρα. Τότε τον έβαζες 15 λεπτά μ.ο, τώρα δεν μπορείς.
Ελπίζω να σε κάλυψα και τον brigade.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μακινταιρ με ποσα θα ερθει φιλτατε ;
Αν ισχυει η φημη που εχει ακουστει θα καραφλιασεις
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι αλλάDimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 7:47 pmΤον Φρανσίσκο το καλοκαίρι τον θέλαμε με την τεράστια διαφορά ότι: 1) ο Ντόρσει ήταν ερωτηματικό και σίγουρα κανείς δεν περίμενε την χρονιά που κάνει, 2) άλλο status είχε ο Φρανσίσκο το καλοκαίρι, άλλο τώρα. Τότε τον έβαζες 15 λεπτά μ.ο, τώρα δεν μπορείς.
πέρυσι το καλοκαίρι το πλάνο ήταν να έχουμε και Φρανσίσκο και Κίναν Έβανς (τον Λι δε τον βάζω, λογικά θα τον διώχναμε αν πήγαιναν όλα καλά). ήδη δηλαδή από τότε το πλάνο δεν ήταν να είναι βασικός ο Γουόκαπ έχοντας αυτούς τους δύο στην ομάδα, δεν είναι τρελός ο Μπαρτζώκας. το δήλωσε και σήμερα βασικά, δε χρειάζεται καν να κάνουμε υποθέσεις.
φέτος δε συζητάμε για τον Φρανσίσκο μαζί με τον Κίναν Έβανς αλλά για τον Φρανσίσκο ως βασικό. άλλα δεδομένα, ταιριαστά με το στάτους του.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωην final four mvp. O Φρανσισκο δεν αξιζει 3 και δεν προκειται να βρει 3. Αν αποτυχει στο ΝΒΑ θα παρεινκανα δυαρι το πολυ γιατι δεν εχει αποδειξει οτι κανεινγια ομαδανπρωταθλητσμου εκτος και αν το σηκωσει ή παει τελικο φετος.
Ειπαμε οτι εχουν αυξηθει τα λεφτα αλλα ομαδα που να μπορει να δωσει 3 εκτος Οσφπ Παο Χαποελ δεν υπαρχει σε αυτη την ευρωλιγκα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
3 δεν θα βρει πουθενα. Ουτε καν να βρει τωρα. Η χαποελ θα δωσει μετα τα 5 στο Μισιτς και τον Μπραιαντ και στο Φρανσισκο το βρισκω αδυνατο.
Να δωσει ο Παο 3 στον Φρανσισκο παι το βρισκω δυσκολο οχι αδυνατο.
Η ντουμπαι εν εχει ραιτ να δωσει και 3 για Φρανσισκο;
Δεν τπαρχει ομαδα αλλη να δωσει 3 δεν ξερω γιατι το εχουμε δεσει κομπο οτι βρισκει τετοια ποσα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι, το πλάνο ήταν να είναι βασικός ο Ουόκαπ και δίπλα του να έχει έναν εκ τον Έβανς/Φρανσίσκο. Ο Ουόκαπ είναι ο δικός μας Γκράντ, ο glue guy της περιφέρειας.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 7:55 pmναι αλλάDimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 7:47 pmΤον Φρανσίσκο το καλοκαίρι τον θέλαμε με την τεράστια διαφορά ότι: 1) ο Ντόρσει ήταν ερωτηματικό και σίγουρα κανείς δεν περίμενε την χρονιά που κάνει, 2) άλλο status είχε ο Φρανσίσκο το καλοκαίρι, άλλο τώρα. Τότε τον έβαζες 15 λεπτά μ.ο, τώρα δεν μπορείς.
πέρυσι το καλοκαίρι το πλάνο ήταν να έχουμε και Φρανσίσκο και Κίναν Έβανς (τον Λι δε τον βάζω, λογικά θα τον διώχναμε αν πήγαιναν όλα καλά). ήδη δηλαδή από τότε το πλάνο δεν ήταν να είναι βασικός ο Γουόκαπ έχοντας αυτούς τους δύο στην ομάδα, δεν είναι τρελός ο Μπαρτζώκας. το δήλωσε και σήμερα βασικά, δε χρειάζεται καν να κάνουμε υποθέσεις.
φέτος δε συζητάμε για τον Φρανσίσκο μαζί με τον Κίναν Έβανς αλλά για τον Φρανσίσκο ως βασικό. άλλα δεδομένα, ταιριαστά με το στάτους του.
Όσο έχω δει και ξέρω τον Μπαρτζώκα ο Ουόκαπ φέτος δεν θα έβγαινε από την πεντάδα (μόνο για να πάρει μερικές ανάσες). Και συμφωνώ και μαζί του στην τελική, αν είχαμε Ουόκαπ και δίπλα του Έβανς και Φουρνιέ δεν νομίζω να είχε και κανένας παράπονο.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε αυτό μαζί σου. Αλλά μέχρι τώρα αυτό έχουν δείξει ως πολιτική. Πολλά μέτρια ακριβά συμβόλαια, αλλά προσοχή μην πάνε τα λεφτά σε έναν και διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 7:55 pmΑυτό που ο Ολυμπιακός δεν έχει θέμα να μοιράζει λεφτά για παλτά και μπαι άουτ να μαζεύονται τα ποσά για πολλούς παίκτες αλλά αν τα δώσει σε έναν δεν το κάνει και δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς πρέπει να το κοιτάξουμε.
Πόσο έχουν κοστίσει λι ντιλικινα Μόρρις τζοσεφ άραγε για έχεις μισό παίκτη
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά το τι ακούγεται και τι ισχύει είναι μέρα με την νύχτα. Είδαμε και πόσα πήρε ο Έβανς τελικά όταν ο Καβαλλιεράτος έλεγε για 1.8.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 7:50 pmΟ μακινταιρ με ποσα θα ερθει φιλτατε ;
Αν ισχυει η φημη που εχει ακουστει θα καραφλιασεις![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω ειπα 3,μιας και τοσα ειχα δει οτι ζηταει..πιο πολυ στα 2.5 θα παιξει στο τελος εκτος και παει χαποελ.Christofis έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 8:01 pm3 δεν θα βρει πουθενα. Ουτε καν να βρει τωρα. Η χαποελ θα δωσει μετα τα 5 στο Μισιτς και τον Μπραιαντ και στο Φρανσισκο το βρισκω αδυνατο.
Να δωσει ο Παο 3 στον Φρανσισκο παι το βρισκω δυσκολο οχι αδυνατο.
Η ντουμπαι εν εχει ραιτ να δωσει και 3 για Φρανσισκο;
Δεν τπαρχει ομαδα αλλη να δωσει 3 δεν ξερω γιατι το εχουμε δεσει κομπο οτι βρισκει τετοια ποσα
ο ολυμπιακος εχει δειξει οτι θελει να γουσταρει ο παικτης,οχι απαραιτητα να κανει σκοντο σε λεφτα..τις περισσοτερες φορες ματσαρει την μεγαλυτερη προσφορα.
Πχ να δινει 2.5 ο παο και η μπαρτσα,θα του πει στο ματσαρω αλλα θελω να απαντησεις τωρα οχι παζαρια.Αμα του πει οκ εμεις σε θελουμε αλλα μεχρι 2,ε δεν θα ρθει..εκτος και τον ψησεις τοσο πολυ αγωνιστικα..πχ περσι φημολογειται οτι του σορτς του διναμε παραπανω αλλα πηγε παο επειδη του αρεσε το συστημα.
Αμα εμεις στον ασσο,ουτε χρυσοπληρωνουμε,ουτε θεση βασικου ταζουμε,τους λεμε και κανενα εμεις σε θελουμε αλτρουιστη και να πασαρεις..ουτε τον μακινταιρ θα παρουμε στο τελος..κανας μπλατ και πολυς μας ειναι.
Παντως περσι ο μπαρτζωκας πηγε να κατεβασει τρομερη γραμμη γκαρντ..ασχετα οτι δεν του βγηκε τιποτα..η προθεση υπηρχε..τωρα πως ξαφνικα πιστευετε οτι θα παμε με βασικο τον γουοκαπ παλι δεν ξερω.Ηδη στα τελευταια λεπτα βαζει το γουβαρελακι..που να ειχαμε και βαρβατο γκαρντ.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παίζει και να ορίζουμε διαφορετικά το "βασικός". εγώ ως βασικό θεωρώ αυτόν που θα έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και που θα κλείνει τα παιχνίδια, όχι αυτόν που θα είναι μέσα στην έναρξη του αγώνα.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 8:14 pmΌχι, το πλάνο ήταν να είναι βασικός ο Ουόκαπ και δίπλα του να έχει έναν εκ τον Έβανς/Φρανσίσκο. Ο Ουόκαπ είναι ο δικός μας Γκράντ, ο glue guy της περιφέρειας.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 15, 2026 7:55 pm
ναι αλλά
Όσο έχω δει και ξέρω τον Μπαρτζώκα ο Ουόκαπ φέτος δεν θα έβγαινε από την πεντάδα (μόνο για να πάρει μερικές ανάσες). Και συμφωνώ και μαζί του στην τελική, αν είχαμε Ουόκαπ και δίπλα του Έβανς και Φουρνιέ δεν νομίζω να είχε και κανένας παράπονο.
από τις κινήσεις του Μπαρτζώκα πάντως εγώ βγάζω το αντίθετο συμπέρασμα.
πριν 3 χρόνια ήθελε τον Μάικ Τζέιμς, πριν 2 πήρε τον Κίναν Έβανς, πέρυσι ήθελε και Κίναν Έβανς και Φρανσίσκο. όλοι τους παίκτες από το πάνω ράφι που δε βλέπουν τον Γουόκαπ μισθολογικά. τι τους ήθελε όλους αυτούς, να τον ξεκουράζουν; είπαμε ότι τον αγαπάει ο Μπαρτζώκας αλλά δεν είναι τρελός, ούτε οι παίκτες ήταν τρελοί που ήθελαν να έρθουν.
όταν ήρθε ο Μόρις έκανε απόπειρα να βάζει αυτόν στο κλείσιμο των αγώνων, τις προάλλες έκανε το ίδιο με τον Τζόσεφ.
το ότι παίζει τόσο πολύ ο Γουόκαπ στα δικά μου μάτια είναι προφανές ότι δεν ήταν το πλάνο μας, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
έντιτ : ούτε καν το να παίζει δίπλα τους έχει λογική, να αφήνει δηλαδή εκτός τους Ντόρσεϊ και Φουρνιέ για να παίζει ο Γουόκαπ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο